Milyen kocsit vegyek MOST?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Az uj Fiesta ami szvsz nagyon jol nez ki(az 1.6 S legalabbis) belulrol igaz kicsit csajszis, de legalabb nem egyhangu 😊

Akkor ezt mire írtad?<#vigyor2>#vigyor2>
De lehet már én vagyok fáradt...<#wink>#wink>
A másik, mi bajod a Lupoval???😮😄😄 Én azt vezetek már jó ideje, és sztem nagyon korrekt kis autó😉
Na a japán autókról vitáznék, a VW mindig szebb belsõt csinált, azonos kategória összehasonlítandó!
De kinek a pap, kinek a paplan!
Ez egy széria VI os belsõ, szerintem nem csúnya!
Én ültem mindben, te szerintem csak a szénné photoshoppolt képeket próbálod összehasonlítani a lestrapált használtautó fotókkal.
De a VW akkor is VW bár nekem nem az van most és lehet a hanyag minõség miatt hanyagolnám de megértem azokat akik szeretik!
De a VI?
Nos?:
Tudod minek lesújtó a belseje?
A 5-6 éves japán autóknak........
Jók a japán autók, volt nekem is Prelude-m
De a mûszerfal mindig gyenge pont volt.
gratulálok.
amit belinkeltem az egy igen népszerû fosvágen, méghozzá a golf V. belsejérõl készült. Lesújtó nem? ülj be az új swift-be, esküszöm igényesebb belülrõl mint az a kacat.
Amúgy ha nem sznobosokodnál és hajlandó lennél vezetni egy új swiftet, rájönnél, hogy az azonos árkategóriában levõ fauvék sokkal szarabbak és még többet is kérnek értük.
Na ezt is megertuk, vegre jol nez ki a fauve' POLO! 😊 ebbol kerunk majd egy GTI-t! <#buck>#buck>
Mit ad? igénytelen suzuki belsõt audi áron 😄DD

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
reggel én is pénzt szarok
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
/a bontósok meg jót röhögtek mindíg,mikor kérdezte van -e/
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Városban 10-11, hosszú úton 8,8-9,3...
NNa valaki? <#nyes>#nyes>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Vegyes:10
errõl a szériáról van szó

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Én imádom, bár már rég mentem Ladával.Meg az elég szakadt volt😊
Szólok havernak is, jön az A-s 2105-tel😄. Vagy az utcaival.
Alig várom a telet.
Ehheeeheee, havon keresztbe(0.27) rulz! xD nekem is pont ez a szeria van(gyk. ilyenem van) 😊
Jonnel telen mokazni? sok bubaru meg evo kozott milyen oltas egy ilyen dobozzal bohockodni mar? 😄
mélyen piaci ár alatt persze,hogy megéri
másképp nem
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!