Milyen kocsit vegyek MOST?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
mer en is mostanaban akarok kocsit..de sok zsé.. szar kocsiért nem akarok... 2000 eur ért van 1-2 jobbképû 1994-95 évjárat körüliek, amiben van legalabb el. ablakemelõ... de sztem az sok érte :S
Ez csak a mostani mániám, ne hallgass rám.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Max 300k HUF
Jelenleg 3as Golf és 2es Jetta-ra vagyok állva,de minden autóra nyitott vagyok amit bele lehet vinni a "cult stílusba".(Más VW,ford,bmw,merci...)
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
avensis d4-d mérföldekkel kifinomultabb,de bármelyik CR-dízel,és árban sem igazán drágábbak
egy 15%-os chippel akár egy litert is lejebb lehet vinni õket,és azzal már tényleg olyanok mint egy mozdony
járkálni vele
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
pl szívódízelt
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Nos,még mindig nem vettem kocsit,de nem rég kinéztem egy audit(A4),ami 870.000 Ft volt,lehetett hitelre is (170.000 kezdõ + 48*14.500 Ft)
De sajnos az a kezdõ pénz nincs,tehát felejtõs!
És inkább veszek vmi Ladát 100-150ezerért!
Szerintetek?
hol tudok hitelt érdemlõ dolgokat olvasni a PD motorokról a népítéleten kívül?
az én kocsimba /common rail 2.8 / kíváncsiságból megkérdeztem hogy swarcban mennyi lenne egy porlasztó,-15 ezerért tudnának
úgyanígy mennek a kicsikhez is hdi,jtd stb.
a pd valszeg kicsit drágább,mondjuk haverom egy 2003-as passatnak tolja 3 éve,egy generátorcsapágy volt csak más nem
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
PD elemekhez most mennyiért lehet hozzájutni?
mert "kenyérkeresõ" vásárlását tervezzük, kisbusz kellene, de T4-et nem merek. Volt anno egy 2.4D Caravellém, hihetetlenül megbízható szerkezet volt, de ma már ilyet nem mernék venni, mert a 95%-ukban van vagy 5 fényév, még a rövid karosszériásokban is.
Szóval marad a Sharan/Galaxy/Alhambra. ezekbõl láttam értelmes áron szép állapotút, ami tuti nagycsaládos kocsi volt, nem pedig a kubikusokat szállítgatták vele/mint a T4-ekkel :( /, de a PDTDI motoroktól kicsit félek...
Ehez mit szóltok? Tudom koreai Chevy meg ilyenek, de sztem elsõsorban az évet kell nézni. És ez 2005-ös:O
Az sdi és a tdi mûszakilag ugyanaz a motor,csak a tdi turbóval fel van húzva.
a vezérmûtengely törés egyátalán nem biztos hogy nem szíjszakadás miatt van,egyik ismerõsöm tdi passajában /régi kb. 95-ös/pár hónapja szakadt el a szíj pedig csereperióduson belül volt,persze szétszakadt minden
ez lehet utángyártott szíj hibája is
sõt ha már annyit enged a szíj simán átugorhat,ilyenkor a dízel simán eltörheti a vezérmûtengelyét ahogy befeszül a szelep a dugattyúba
utólag meg úgy is tálalhatják hogy eltört a vezérmûtengely-pedig igazából nem az történt
ha eltörik a tengely úgyis rombol
persze a jobban felhúzott motornál gyakrabban fordul elõ-elvileg
én inkább pont úgy hallottam hogy a pdtdi-k tengelye törik,de ott a 2000 baros nyomást az adagolóelemekben a vezérmûtengelynek kell létrehoznia-ezért törik gyakran
azok sokkal pörgösebbek is,hirtelen padlógáznál vagy gázelvételkor pláne egy kövér kuplunggal valszeg könyebb kikészíteni,mint egy lusta szívódízelt
normális használattal,szervízzel jól mûködnek még a pdtdi-k is,többet is ismerek akinek jól bevált
viszont nem kisbuszban én ilyenrõl még nem hallottam, pedig van pár ilyen technika a környeezemben SDI is 90PS is és 110PS is...
sztem egy 50megatonnás atomtámadást túlél...
ezekben az egyterûekben ugye ua. a motor?
az örvénykamrás dízelekhez képest sokkal takarékosabb,de hangosabb is
akik nem akarnak hajtani azoknak szerintem jobb mint a modernebb pdtdi motor de az sokkal pörgõsebb
a vez szíjat állítólag szigorúan cserélgetni kell mert még a gyári élettartamon belül is hajlamos elszakadni,akkor meg szétkúrja a motort
van tapasztalata valakinek vele?
véletlenül a km rovat nem került kitöltésre
amúgy az ilyen digit órákat 25 ezerért pörgetik,úgyhogy mindegy is
De én erre kérdeztem rá:
http://www.hasznaltauto.hu/3152981_mazda_323_2001<#vigyor2>#vigyor2>
kb. 650 0000 van benne
A Mazdához mit szóltok?
össze -vissza extrázzák fúrják-faragják,ültetik,törik zúzzák és 10 évesen már egy gányhalmaz az egész
pláne az olasz autók,amikben a gumialkatrészek fele annyit bírnak mint egy japánban,és az elktromos rendszer is állandóan szarakszik
ilyenbõl csak igen fiatalt szabad megvenni
#883:
No comment...<#vigyor2>#vigyor2>
Jöjjenek az ötletek:D Én most ezt az autót vizsgágatom: http://www.hasznaltauto.hu/3152981_mazda_323_2001
Sztem egész jó, legalábbis nekem nagyon tetszik. Egyre jobban hajlok a japó autók felé.