4035
Milyen használtautók vannak a piacon a legjobb ár/minőség aránnyal most?
-
#1593 Köszi az infót! -
#1592 nekem eggyel régebi cordobám volt, nagyon megbízható szerkezet.
Egyszerű felépítésű volt és az alkatrész árak annyira alacsonyak, hogy már-már vicc. Sokminden egyezik a VW-val.
sztem jó autók, ha nem kombi kellett volna nekünk, én ilyet vettem volna 1.6-osat.
/bár a csomagtérajtón az a fekete sáv gusztustalan, biztosan orvosolható/ -
#1591 Sziasztok! Autót szeretnék hamarosan venni és szeretném kikérni a véleményeteket! Ezzel kapcsolatban. Köszönöm! -
Vlala #1590 Néha a rendszer is megzavarodik a hasznaltauto.hu-n. Egyszer töltöttem fel autót, de teljesen más kép landolt a hirdetés mellett. -
#1589 Ez egy kereskedés.......rossz fotót töltött fel. -
#1588 ha ez mercedes,akkor en... -
#1587 Lehet, hogy hátrányként akarta említeni (nem). -
#1586 "angol minőség" ezen felröhögtem:DDDD -
#1585 Sok sikert hozzá!!! -
#1584 mert egy drága divatautó csak egy ideig divat-aztán gáz
eccerű -
kopi08 #1583 miért ilyen nagy az értékvesztése?? -
kopi08 #1582 hehe. akkor mi lenne ha feltennéd pókerre, hogy én is elnyerhessem majd?:P -
alexalex #1581 na szupika!:D ez több okból is jó nekem. egyrészt közel lakom az arénához másrészt szerdán megyek erre a 20%-os akcióra / http://www.arenaplaza.hu/cikk/nyomtathato-kuponok-februar /, és ezek mellé még egy mini-t is nyerek remélem. Hát biztos nem az értékvesztése fog érdekelni:D:D:D:D -
kopi08 #1580 google a barátod:) az első link, amit kidobott erre:D
http://www.arenaplaza.hu/cikk/nyerj-egy-izgalmasan-stilusos-tuzpiros-mini-one-t
de ehhez is pénz kell, mert vásárolni kell érte 15 ropiért:P -
alexalex #1579 hát én pókerezés helyett inkább a plázákat járom, hülye női szokásként :D -
kopi08 #1578 pókeren, vagy mi?:D -
alexalex #1577 Ja amúgy ha tudtok jó nyereményjátékot, akciót, ahol autót lehet nyerni akkor írjátok. Mert nagyon sok pénzem nincsen, úgyhogy inkább nyernék egyet !xD -
alexalex #1576 Két esetben mindegy sztem, hogy mennyi az értékvesztése...Egyrészt ha nagyon sok pénzed van, másrészt ha mondjuk nyered a verdát:D -
#1575 kis fogyasztás ez tök jó
csak az értékvesztése megfelel évi 30 000 megtett kilóméternek
fő hogy spóróltunk -
kopi08 #1574 hello
hát ha valakinek van rá elég pénze - tudom ez így mostanában necces - akkor én a Mini-t tudom ajánlani. városi kocsinak nagyon jó, kis fogyasztás, elférsz vele akárhol és a motorja meg igazából olyan mint egy sportkocsié. szóval ha hosszútvára terveztek sztem elég jó biznisz. 5 milla az alapára, de angol minőség és garancia. -
#1573 az öregebb japánok is simán megvehetők,sunny-corolla
ha alkatrész kell 50-ért lehet venni egy ausztriából frissen behozott forgalmi nélkülit
pont az a jó a régi szívódízelekben hogy egyszerű tisztán mechanikus robosztus szerkezetek
inkább a gond azzal van hogy a legtöbb már a 'holdból is visszaért volna'-szétült utastér,beteg futómű
amelyik meg régóta kis hazánkban poroszkál azon jó ha olajcsere volt
-
#1572 Golf I,II, MK2 Passat(kombi), Mercik amiket Gabec írt, esetleg Pug 205, de ott lényegében szinte csak a motor a biztos pont, én legalábbis más alkatrészére nem esküdnék.
Perpillanat tudok is egy eladó kettes golfot, 1.6 GTD, ha érdekel privizz rám. -
#1571 Golf II -
#1570 Mercedes W123,W124 200D,240D,250D,de csak szívót. -
LaciMaci #1569 Milyen megbízható dízel autót érdemes venni 400 000,-Ft ig? -
#1568 Hülye:DDD -
#1567 amin van differenciálmű, azt elvileg le lehet... -
Paranoia #1566 Hi!
Valaki aki már részesült használt autó vételen,le írná nekem a folyamatot és,h ez pénzügyileg mennyire jön ki így 2010ben.
(CITROEN XSARA Coupe 1.8 16V 2000ben került forgalomba)
köszönöm -
#1565 És azzal hogy mész közúton?! Merhogy nem lehet levizsgáztatni a Rákóczi úton való közlekedésre, az is tuti. :DDD -
#1564 Jóvan, nem tudhattam, hogy valami gyermekkori trauma miatt a fekália említése is így kikészít?! :D:D:D: -
#1563 ha nagy hó van srácok akkor én Polaris 850XP Quaddal járok :D -
#1562 én nélküle is tudom hogy mi a szar:D
/sőt az is előfordul hogy ki sem mondom hogy mit gondolok annak/ -
#1561 nekem a szarozással van gondom:) -
#1560 nincsen ezzel semmi gond ha a pénztárcája bírja
én inkább elköltöm a pénzt a hobbijaimra
A-ból B-be eljutok így is,az autóbuzi kényszereimet meg úgysem elégítené ki egy mai fullos autó-az nekem nulla -
#1559 de attól még nem lesz SZAR valami, hogy neked nem tetszik -
#1558 ahogy érzed... -
#1557 Nem. Ami nem fullos és nem automata, arra rá sem nézek. -
#1556 Remélem a szart idézőjelesen értetted:) -
#1555 sperr?... -
#1554 De. De nekem az össze kocsim fullos automata. Ennél szarabbat nem veszek már egy ideje.