Milyen kocsit vegyek MOST?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csabesz6
De ettõl függetlenül szerintem nagyon ellenszenves ez a dízel tuning mánia.Meg ugye betörtek már a WTCC-be, Le Mans-ról nem is beszélve.És verik szegény benzineseket, szóval BANt a verseny dízeleknek:D

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

pszihopata
hiába van karbantartva,a hanyag összeszerelést elektronikai hiábákat,beázó ajtótömítéseket nem lehet gondos olajcserével orvosolni

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

pszihopata

Van 2003-as lagunátok? Márcsak hogy tapasztalat... sztem veszélyes autó ilyen szempontból, de azért van akinek bejött. És én még mindig aztmondom, h tökmind1 milyen márkájú egy autó, ha rendesn karban van tarva.
Sir Quno Jedi
Seat! TDI! és SPORT!!! Bruhhahahhahahhahahahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... Leszakadnak a belsõ szerveim is!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Csabesz6
Lehet azt látni:)
De lényegtelen, venne a faszom dízel racsingot.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Pepsi Twist
én hanyagolnám valami baja tuti van sztem csak eladásra összetákolt szar :D ilyen autó 2003 nem kéne hogy 1,8mFT legyen...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

milk4
Jáááájj páztmek,laguna...
Annyi a jó benne,hogy tágas...de amúgy minden elfog romlani rajta(tapasztalat)

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Srácok, ehez mit szóltok?
http://www.hasznaltauto.hu/auto/renault/laguna/renault_laguna_1.9_dci_authentique-3291850
Tudom renault...meg dízel... megnéztük élõben is, és hát eléggé egyben van, meg látszik h vigyáztak rá, óra szerint 140 valahányezer km van benne... nem merek tippelni h mennyit tekertek bele:D A lényeg h nagyon pofásan néz ki, nekem tetszik. Csakhát ha nincs is nagy baja, szerintem sokba kerül fenttartani. Nah szal nagyon tetszik, de sztem eléggé rizikós.
A dízel tuning leonról meg.... nem mondok semmit, szegény autót sajnálom legjobban:( Kormányról meg nem lehet sokat leolvasni, mert nagyrészére rásüt a nap.
Csabesz6
Gyanúsan kevés kilométert adnak meg az adatlapján.De a kormány kinézete miatt akár hihetõ is lenne, de azt meg akár ki is cserélhette a muksó.Szóval tippre olyan 200+ km lehet az autóban.De ehhez élõben kell látni, átnézni, tesztelni, tapintani, hallani stb..

KAMIONOS KOGYO
SOK v. KEVÉS???

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Csabesz6
És az reális szerinted?
Mondjuk a kormány gyanúsan stimmel, nem fényes.De azt is lehet cserélni:p

Csabesz6
*aki

Csabesz6
akí dízellel racsnizik, az alapjáraton nem lehet normális:|

Pepsi Twist
ha még 200 lóerõs dízel lenne aszondom jóvan :D legyen wannaberacer a csávó de 110-el XD ennek csak péze van de esze nincs

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

KAMIONOS KOGYO
(napi 32 km)

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

milk4
Kevés.

KAMIONOS KOGYO
Sok?

Gabor1990
103e km egy 9 éves dízel autóban?

milk4
1.Színe undorító.
2.Fogadjuk,hogy valami wannaberacer-é volt az autó,aki azthitte hogy egy dízellel sokra fog menni és agyon van hajtva.
3.Alapból csúnya szegényke hátulról.

KAMIONOS KOGYO
De miért nem???

milk4
Szerintem nem.

KAMIONOS KOGYO

Csabesz6
:-D
Fene az ízlésemet, mi?:P

Lammer
mi ez a foghijjjjjjjas hajtas? elol nem kapar, CSAK hatul <#bee1> mint a hamburger... hus nelkul, gaaay <#eplus2>

()

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Csabesz6

kihalt a totyik :S

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Csabesz6
Szerintem ezen nem fogunk összeveszni haver:)

Lammer

<#ravasz1>

ha meg elmeny, akkor 4WD :PPPPPPPPPP

like this:

Csabesz6
Tökmindegy, sose lesz az igazi:) Idõre elhiszem hogy jó, de élményre már nem annyira;).
Meg hát:

:D

Lammer
onzaro diffi ftw (like focus rs a quaife diffijevel es tadaaam fasza!) ;)

Csabesz6
meg ugye 200+le elsõ keréken...hátö<#lookaround>

Lammer
jojez :)

es ezt ha odaadod egy Ford mesternek miutan megrendelted ezt: Turbo pakk a kocsihoz akkor hozhato belole a 350 packo is :)

Ford majalison lattam egy az altalad linkelt tipusu ST170et... 400 pacika volt allitolag... <#miaz><#finom> <#worship>

(ps: mondjuk ehhez meg kell ugye kovacsolt cumo mociba, megemelt uzemanyagigenyt szallitani is kell, futomu, custom elektronika, jobb fekek stbstbstb <#zavart1><#idiota>)

milk4
Elsõ:"Az ár AKCIÓS 799000 HELYETT 699000 10.-hó 10.ig! ÉRD."

sovatalevi
regen kep is volt

meg1

meg van egy par biztos.auto is van ijen dragan .

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

fifi
igen, de ebbõl következtethetõ a 7miki, vagy pedig ez az évszázad legnagyobb lehúzása...
és ugye amíg lószar van, addig veréb is :D

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

pszihopata
/elírták 70-re/

fifi
mert busz
arra meg ezzel az évjárattal kb. reális a 7mikulás

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Csabesz6
motrot?Xd

sovatalevi
szerintem is.azert van meg egy par eliras hasznaltauto.hu-n.lattam motrot milliardokert.stb stb

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

pszihopata
7 milláért adják szerintem,kb. az a reális ára

sovatalevi
ez miert ojan draga?

Csabesz6
Arra várok hogy olyat írj:-D

milk4
Szerintem többet ne szóljunk egymáshoz,mert a végén még olyanokat fogok írni amiért elakadásjelzõt fogok kapni...

jaszy
Nooooooooo<#gonosz3>

Csabesz6
Én nem szóltam be, max vitatémát indítottam, de korodnál fogva( gondolom ez az oka) nem tudsz normálisan reagálni.

milk4
ÉN VISELKEDJEK???
Ez a <#kocsog><#lama> szólogat be és még én viselkedjek???

fifi
te meg viselkedjél, ha egy mód van rá!

milk4
Elkussolhatnál már bmeg!

Csabesz6
A Ladákat leszarozod, de egy sufnituning Golf szerinted megéri?Az kemény<#idiota>