Milyen kocsit vegyek MOST?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaszy
No-no.....nem is arról volt szó!

pszihopata
a szokásos németautós dumára nem vagyok kíváncsi <#szomoru2>

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

jaszy
Mindig????<#zavart2>

fifi
kupás gázolajra gondolom annyira érzékeny mint a Golf II. 😊
rendes mechanikus adagolós békebeli technika.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

pszihopata
nyugodtan megvehetõ fõleg ha megkímélt szép példány

a francia kocsikban mindíg is jó dízelmotorok voltak

fifi
a réégiekben az LT blokk volt, ja, de ezekben már nem.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
és a motortól nem kell tartani?

értem ezalatt a dízel üzemmódot, és a francia terméket 😊
nem suxx a motor?

mert akkor inkább veszek egy GOlf III kombit 1.9 TDI-vel és kalap...

pszihopata
ha tényleg szép példány akkor megérheti

a priméra dízel kombi lenne még jó választás szerintem

pszihopata
'A Volvo mindig is híres volt vendégszeretetérõl, ami a szívbefogadást illeti, sokféle márka motorja dorombolt már a motorháztetõ alatt. Az elsõ, Mitsubishis S40-nek még Renault benzinmotorja volt, a mostani Ford-anyától kapta a benzin, és a francia PSA konszerntõl a dízel motorokat. A még hagyományosan Volvo fejlesztésnek nevezhetõ öthengeresek pedig valahol még az Audis szívátültetésekben gyökereznek"

Pepsi Twist
nem VW motor van azokba?

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Pepsi Twist
jetta 1.4turbo pöckölve... 200 ló és elegáns és gyors

Versace21
Lehet használt,mercibe gondolkozok,vagy rx8-ba,de nem vagány akarok lenni,inkább kényelmesen elegáns..

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

fifi
egy 98- XII. havi Volvo V40-el szemezek éppen, és lépni kell mert a Cordobát ma vitték ki a kapun 😞

1.9 TD aszem Renault motor

mi a véleményed/tapasztalatod errõl a kocsiról? a te szavadra adok itt.
egy ismerõsé a verda, anno asszem Monte Carloból hozták, elég igényes gazdája volt, nem gyilkolta, szervizelre rendesen...

szóval?

ja nekem most ez a fontos: dízel, és kombi

pszihopata
amúgy jtd motor van az ivecóban is,660-ig 30 ezres olajcserékkel eredeti bontatlan a motorja

a porlasztók is gyáriak,csak turbó csere volt 480-nál

csippelt,megy mint a disznó 10-11 literrel,száraz a blokk,8000-ként egy litert töltök bele ez még mindíg a gyári értéken belül van

pszihopata
múlt héten beleraktam az ivecómba 3500-at

660 ezer van benne és 2005 januárjában lett forgalomba helyezve😊

a mazdámban 30 évesen van pont ugyanennyi igaz meg van 16 éve

fifi
+másik

hasznaltauto.hu dízel kombi, típust nem írok, mind1 is.
felhívom az embert, nincs is messze tõlem, mondja is a magéét, hogy TAX-így meg úgy meg, hogy X Ezer km van az autóban. aAkkor mondom le is tenném a telcsit, mert majdnem egy százassal kevesebb a hírdetésben /80 egynéhányezerrel kevesebb pontosan/
gondolom hírdeti a visszabûvészkedett állással, de nekem még az eredetit mondta, mert tképpen fél órán belül ott tudtam volna lenni megnézni...
a válasz annyi volt, hogy azt biztos elírták...

faszomat...

fifi
hehhe most adtam el az autómat, nézegettem a SKoda/Volvo/VW kombikat... Egy Octaviára majdnem rá is mozdultam, amikor látom
99-es évj dezsõ/kombi 112.000km
köszi, akkor inkább nem.
nyugodtabb lennék, ha kiírnák, hogy kajakra 260.000Km
akkor lehet meg is vettem volna 😊

pszihopata

Tomászító
új vagy használt?

valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu

neevous
Sztem C30.

Versace21
Ti 4 millióbol milyen kocsit vennétek?

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

Csabesz6
Helyszíne válogatja, a csókos 25-30+...

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

FlyHigh
Tudja valaki, hogy manapság mennyibe van egy mûszaki vizsga?

Thrash \'Till Death

fifi
Fiat marea JTD-k milyenek?
1.9 és 2.4 TÁDÉ

Sir Quno Jedi
Én skorpim is sokáig garázsban volt, kilóméter így alig van benn és jóa váltója. AZ is 91-es, elõzõ skorpim 89-es volt.

Nekem is szakadt el már olajváltóhûtõcsövem, meg vízcsövem is, van az úgy. Kicseréled, örülsz neki. Sõt generátorom is kipurant, de az minden skorpin kipurcanik, így cseréltem rutinosan és azóta azzal sincs baj (valszeg. már nem is lesz újabb 10 évig). Ezek alaphibák, nomeg a kábelköteg a kardánbox alatt. Ha ezeket a szokásos hibákat ismered, nem érnek meglepiként. Utána már csak gömbcsuklókat és lengõkarokat, meg fékbetéteket kell cserélgetni, mint mindenben.

Használt autót, pláne öreget az vegyen, aki ért is hozzá valamicskét, de legalábbis van benne tapasztalata. Én már pár évtizede járok 10-20 éves "roncsokkal" és nem bántam meg.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

pszihopata
igen egy öreg autónál ez megoldható pl bogár vagy kacsa ahol szinte csak vas van

de egy 91-es mercedesnél ahol több ezer gumialkatrész van <#kerdes>

megveszed 2 milláért majd ripityára szeded a motort-megéri?

pl. nekem a kormánymû felfüggesztésem mûanyag persely a 30 éves mazdámon szétmálott és egyik nap kipotyogott a helyérõl

/egy haverom örökölt egy ladát a családban nincsen benne 100 ezer-garázs stb. de tiszta szar a kocsi/

2 milláért lehet venni világháború elõtti autókat nem egy 20 éves tucatmercit amibõl még 1 millió fut

Sir Quno Jedi
Az egy dolog. De ha egy restaurátor (mint az én szerelõm) kezébe jut egy ilyen jó állapotú cucc, akkor az átnézi, kicseréli a maguktól is elöregedõ alkatrészeket és máris van egy gyári új autód.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

fifi

fifi
pont ezt akartam írni példának 😊

jaszy
Ez rárohad!

pszihopata
emlékszem a katonaságnál az M-zárolt zilek 0 kilóméteresen hengerfejesek voltak mert szétrohadt bennük a tömítés

pszihopata
egyébként hiába van kevés kilóméter egy 18 éves kocsiban,az összes gumialkatrész öreg benne,az üzemanyagrendszere meg valószínûleg tele van lerakódásokkal pont a sok állás miatt

sõt
én vettem olaszországban olyan 10 éves robogót,amiben 60 kilóméter volt
a döglött benzin teljesen szétmarta a tankot,a karburátort meg a csöveket,a szimmeringek meg úgy ráragadtak a fõtengelyre hogy az elsõ indításnál szétszakadtak

szarabb állapotban volt az a motor mint a kortársai amik futottak rendesen

Willi Betz
Szép állapotban van,de elég sok érte a 2,8 milla.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

pszihopata
bolond

max 1.2M

KAMIONOS KOGYO
<#shakehead><#shakehead><#shakehead><#levele>

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

sovatalevi

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

picit tobb..bar itt slovakiaban dragabbak vmivel a kocsik.. 2300 eur.. (szabad kerdezned)

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

És mennyibe került? Ha szabad kérdezni. Én olyan (600000-650000-re tippelek😊)
1996, 1.6, 55kw, (VW Golf AEE).. manual klima, servo, abs, el.ablakemelo... meg par aprosag... eddig minden rendben van.. ha így is marad akkor nem bánom érte a pénzt...jo kocsi

Heló! Ha van valami új tapasztalat a Golfal kapcsolatban, akkor majd írd már le😉 Kiváncsi vagyok hogy milyen. Még azt szeretném kérdezni, hogy hanyas évjáratú? Mert a link amit betettél, nekem nem mûködik!
Willi Betz
Nem én,egyik ismerõsöm. Csak kérdezett róla engem is,csak én hót segg vagyok a japán autókhoz.

jaszy
Tuti lesz az 9-10 is!

Pepsi Twist
7.5? az hogy? városba mindenki ledudál hogy "mennyémá"?

nem.. csak mondtam hogy nem 100 akárhány lovas... max fogyasztás 7.5 liter ami volt.. udom ilyen kisebb kocsinak nem kevés...de legalabb jol huuuz. majd dobok képeket róla ha gondoljátok.

pszihopata
nekem most ajánlotta egy olasz ismerõs a lancia lybra kombiját jtd motorral 2001-es 2000 euróért

mennyi lehet kb. a lepapírozása,ahogy nézegettem olyan 8-900-ig még megérné elmenni vele,mert gyönyörû szervizelt a gép?

Csabesz6
Ezt csak így a teljesítménybõl, egybõl leszûröd?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

pszihopata
szerintem ilyen válságos idõkben 1 milláért is ki lehet fogni ilyet és ennek a belsõ tere sem valami fényes /vagyis túl fényes😊/

ilyesmiben gondolkozol?<#wow2>

végre otthon van a golf 3am 😊... 55kw.. szal nem eszik sokat

Pepsi Twist
ha nem érdekel semmi akkor hogy mondjam meg hogy jóe? 😄

Willi Betz
Vélemények errõl az autóról. Nem érdekel a fogyasztása meg semmi,csak az,hogy megéri-e.