Milyen kocsit vegyek MOST?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

matthias92
elég hülye kérdés, de mit lehet 500 kilóméter után egy autón ilyet csinálni? 500 km után... egy tank sem volt benne <#vigyor5> ez most vagy baromállat, aki nemtud vigyázni, vagy peches...
de nagyon kiakaszt:o

milk4
Golf 2 GLI 1.8,piros színû.1300euróba volt,kb 340ezer HUF.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

matthias92
Miféle autód van? Ha szabad megkérdezni...

milk4
Megnézed az életkoromat akkor láthatod,hogy még nem dolgozhatok és ezért keresetem sincs.Pénzt az autómra sok éves gyûjtéssel szereztem.

DannyL
Inkább egy IFA! 😄 Azért köszi!

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Sir Quno Jedi
És amikor te hallottad, pont akkor jött haza fél éves nagyszerelésrõl a totálkárja után. Szóval enyhén kehes volt szegény, mint az új(ra)szülött. Azóta szépen bejáratódott újra és suhanik, mint az olajozott villám.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Pepsi Twist
ebbõl a listából én ezt választanám: eztetettetet 😄

ráadásul azért mert talán nagy, viszont a megbízhatóságáról nem tudok mit mondani, ültem már ilyenbe vezettem csak benzinesbe szóval errõl a dízelrõl sem tudok mit mondani 😄 viszont tényleg családi autó mert sztem nem nagyon mozog és billeg is 1 cseppet 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Lammer
en a tied utan be nem ulnek ebbe a motorikusan girhes verzioba... egy ilyen kasznihoz dukal a véhat mormogasa es nyomateka ^^

(monnnnyuk az allapota tenyleg nagyon jo!)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Pepsi Twist

Sir Quno Jedi
- nem mindenki szeret svájcba járni nyergessel
- mivel nincs idehaza piaca az ilyen autóknak, így nem is fog senki oda járni
- itthon nagyon nehéz értékelhetõ állapotú skorpit venni (sõt alig-alig van mûködõképes, avagy még forgalomban lévõ, azt sem szívesen adják el, én sem válnék meg az enyémtõl)
- nyilván nehéz 800k-ért eladni egy ilyet, én sem adnék érte annyit, de csak a fényezés megér 4-600k-t rajta (tapasztalatból szólok)
- tehát akinek kell egy ilyen, az lehet, megveszi és kész
- szabályzott katalizátoros, minden extrával felszerelt ABS-es autóért szvsz. még a 800k sem sok, ha tényleg jó a motorja és a váltója (meg kell sasolni)

Egyéb probléma?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Jaja, csak bele kéne feccõlni egy 3ezres mocit, esetleg rögtön egy cossiet.

Csabesz6
??

Mondjuk azt a futásteljesítményt szerintem töröld a kívánságlistáról.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

DannyL
Helló! Bár eléggé hobby felé hajló ez a fórum, nekem is lenne kérdésem.

Nekem egy olyan családi autóra lenne szükségem, ami teljesíti a következõ elvárásokat:
- max. 1.000.000 Ft,
- max. 150.000 km,
- kombi,
- 6-7 lit. fogyasztás,
- 2000-nél nem régebbi évjárat.

Az eddigi befutó a Peugeot 406 Break 2.0 HDi.
A népítélet.hu -n nagyon jók az értékelései.

Amit még néztem az a Volvo V40 1.6 benzines.

De ha van valami ötletetek még ezeken felül, nagyon szívesen venném a véleménzeket.

Köszi!

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Csabesz6
😄D

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

pszihopata
ne haragudj de ezt a hsz-t nem tudom értelmezni!<#confused>

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

gercse
Igen!!!!Szóval biztosan szép története van az autónak!!!Nézd ha nem másra de arra jó hogy gizdáskodj vele😊 Bár mire ez megmozdul..... Behajtási engedély kell hozzá a belvárosba!

Csabesz6
"Az autó itt kezdõdik"
XDDD

pszihopata
scorpio gyüjteménybõl:XD

mekkora kuriózum <#confused>
/kimegyek svájcba egy nyergessel 1000 frankért hozok 8-ilyet-csak szebbet/

Sir Quno Jedi

Lammer
hato"... sok sikert hozza! 😉

Csabesz6
Tudod mit keres õ...<#ravasz1>

jaszy
Nekem 2 millióm sincs hobbira, nagyon jól kereshetsz te!

pszihopata
azért húzták le mert 1966-tól gyártották 93-ig igen kis változtatással

persze hogy egy 1966-os konstrukcióba beülve sipítozik az újságíró

Pepsi Twist
sztem lada cabrio 😄 neki esel kisbicskával levágod a tetejét azt ksz XD

neevous
jóoké...

milk4
Akkoriban meg a világ LEGJOBB autómárkáját is lehúzták,a Lancia-t mert rozsdásodtak és sokszor szétestek útközben😄

Csabesz6
Értem.Van ilyen😊

neevous
Minden akkori és mostani újságíró lehúzta.

milk4
Szerintem annyit elég elmondani róla,hogy az az egyetlen autója. Elõször kicsit hülyének tartottam mert ügye az alfák nem arról híresek hogy ne robbanjanak le minden 100km után,de ennek semmi baja nemvolt.

Csabesz6
És honnan tudod, hogy olyan nagyon megbízható cuccok?
Ne érts félre, nem vagyok Alfa ellenes (sõt...😛), csak kíváncsi vagyok mi alapján szûrted le, hogy marha jók ezek.Még ha kívánatos is, meg buli ha visznek egy körre.

milk4
Régi lakóhelyünkön a mélygarázsban a "parkoló szomszédunknak" volt és egy párszor elvitt.Sajnos csak anyós ülésbõl élvezhettem az utat,de az is elég volt.

Csabesz6
Van egy Alfa Spidered?😮

milk4
Tapasztalataim nem ezt mondják,de oké😉

neevous
Ezek speciel nagyonszarok, már bocs😊

milk4

jaszy
Feeling az így is, de gondolom neked sem áll a garázsban 10 milkás kabrió.
Nevess csak 😊 nem zavar....

jaszy
Hát igen, az lehetne más....nem tudtam válogatni😞

Csabesz6
"És ezt a "nyári feelinget" nem értem.Egy ilyen kabrió nem fog olyan élményt nyújtani mint a rendes angol kabriók vagy pl. egy alfa spider.
Fölösleges pénzkidobás volt ez a vétel és szerintem röhejesen néz ki nyitott tetõvel benne egy hímnemû élõlény.
"

Lehet, hogy õ másként gondolja...
Nekem a színével van a legkevésbé bajom, a Toyota is hasonló volt gyárilag, csak kicsit világosabb árnyalatban.Olyanra is szeretném majd fényezni.

milk4
Én arról a nagy kipufogóvégrõl,a felnirõl,a morcosításról és a hûtõrácsnak nevezett valamirõl beszéltem.De,ha már itt tartunk akkor ültetni is lehetne és valami normálisabb színre is fújatnám.Amúgy meg jól néz(ne) ki.

És ezt a "nyári feelinget" nem értem.Egy ilyen kabrió nem fog olyan élményt nyújtani mint a rendes angol kabriók vagy pl. egy alfa spider.
Fölösleges pénzkidobás volt ez a vétel és szerintem röhejesen néz ki nyitott tetõvel benne egy hímnemû élõlény.

(ui.:Fogalmazni már nem tudok...ma volt 1,5óráig német írásbelim és teljesen kivagyok...)

Kicsizoli
A színe egy kicsit sántít, no de izlések és pofonok...<#eljen><#worship>
Az egyik legjobban sikerült motor van benne (C)20NE)

Készülget a gép lassan, de biztosan..

jaszy

Köszi!
Nagyon egybe van a verda, erõs a motorja és szerkezetileg is jó.
van egy A4 esem e mellé, ez csak hobbi, nyári feeling!

milk4 22 éves a gép, nem egy mai darab, így kinézetre sem egy új hatású.
De mivel a kabrió volt az elsõdleges feltétel így nem is rossz!

Érdekes mert sok ismerõsöm látta és senki sem fikázta....sõtt....

milk4
Ha kommentelném az autó kinézetét biztos hogy megsértõdnél😄

Csabesz6
😄DDD
Sok sikert hozzá, remélem nem jön be amiket jósoltam.

Lammer
na sracok! ha mar volt, akkor sry, de ezen beszartam! ha ezt valaki magara veszi es nem mosolyog rajt, akkor sajnalom, de tenyleg 😄

Autós fórumok :

Lamborghini-Forum: 305 km/h-nál szélzaj, tovább nem tudom!
Audi A8-Forum: Hol tudom a Rolexemet megjavíttatni?
Fiat-Forum: Halló? Én vagyok itt az egyetlen?
Mercedes C-Klasse-Forum: A Mercedesem vasárnap Brötchenholen-nál vizes lett. Mit tegyek?
MX-5-Forum: Egy tuskó ferdeszemû egy Touareggel átment az autómon!
VW Touareg-Forum: beszorult egy MX-5 a kaszni alá. Hogy tudnám azt onnan kiszedni?
Renault-Forum: Eladom a bérletemet - az autó elõbb jött vissza a szervizbõl, mint vártam.
Porsche-Cayenne-Forum: A fogyasztás 32 l/100km alatt van. Rossz lehet a befecskendezés?
Smart-Forum: Motorbicikli motor beépíttetett: Végre elég teljesítmény!
Mustang-Forum: Egy Civic-es hülye megpróbált ma megelõzni.
Honda Accord-Forum: Anyukám nekem adta az autóját. Keresek olcsó 18"-os felniket.
VW Bora-Forum: Szomorú vagyok! Mindenki egy csomagtartós Golf-nak tartja.
Lexus-Forum: Hol kapok VW stílusú hátsó lámpákat?
Toyota Corolla E10-Forum: El vagyok keseredve az E10-em minõsége miatt, 270.000km alatt a kilométeróra lapja valahogy összekarcolódott!
Viper-Forum: Smart a szívórendszerben! Hogy tudnám onnan kiszedni?
Seat Marbella-Forum: Ma tudtam tartani a tempót egy teherautóval!
BMW 3er E36-Forum: Hol lenni legjobb zsíros fasza dörner városban?
Trabbi-Forum: Mercinél volt, bedobtunk egy új motort, most megy, nem megy, megy, nem megy....
Hívás a Mercedes Benz-tõl: Ön egy ablaktörlõ motort épített be, kapcsolja az intervallumkapcsolót folyamatosra...
Hummer-Forum: Megsérült ma a lökhárítóm. 14 sebesült, 2 halott. Muszáj nekem a fekete lakkot a kereskedésben megvennem? 25 kilométerre van. Az 35 Euro benzinpénz!
MB 190D-Forum: Kérdés - beszél valaki szulahéliül?
Yugo-Forum: a tiétek mikor mûködött utoljára?
Honda Civic CRX-Forum: A szomszéd kutyája a kipufogócsõben alszik. Attól még indítózhatok?
Toyota-Forum: Na 300.000 km letudva, mikor megy ez tönkre?
Polo-Forum: Végre 6cm-rel alacsonyabb, de most meg nem érem fel a mikrofont a McDrive-ban.
Ferrari-Forum: Ötleteket keresek kolumbiai társasutazáshoz. Gyorsan akarok be majd kijutni.
Porsche-Forum: Van egy lemezem - megéri beszámíttatni az árba, vagy inkább magam adjam el az autó?
Lancia-Forum: Van élet a szervizen kívül is?
BMW 7er-Forum: Segítség! Elprogramoztam! Hogyan nyílik ki újra a hamutartó?
Mercedes S-Klasse-Forum: - Keresek elfogadható második autót ködös idõre.
DeLorean Forum: Visszajöttem és sürgõsen szükségem volna egy hengerfejtömítésre vagy egy fluxuskondenzátorra. Kérlek, segíts – 1985-bõl vagyok.
Toyota Prius Forum: Az autónkhoz "AAA" vagy "AA" elemek valók?
Subaru WRX Forum: Utálom a zsarukat. Beidéztek, mert drifteltem a mélygarázsban.
Ford Forum: Segítség! Már mindent felújítottam, de mégsem indul be.
Dodge Viper Forum: Amikor elõször gázt adtam, nagyon megijedtem. Hogy lehet a pisi foltot a bõrkárpitból kiszedni?
Smart-Forum: Néha a lámpánál elindulási problémáim vannak. Mi lehet az oka?
- válasz A: Nem áll mögötted egy Viper, járó hûtõventillátorral? Várd meg amíg a ventillátor kikapcsol. Akkor elindul a Smart.
- válasz B: Egy rágógumi ragadt az útra? Sperhaknit fogni és felvakarni. Akkor elindul a Smart.
- válasz C: Egész elõre álltál a lámpánál? A fehér záróvonal túl magas. Tolasd át magad egy Viper-rel a vonalon, aztán már megy a Smart.

<#vigyor2><#hehe><#idiota>

pszihopata
22 év alatt ki is ütötték nyugi😄

elég megnézni hidegen mire jön meg az olajnyomás,meg melegen majd szétdurranak a vízcsövek 5-bõl 4-ben😄

jaszy
Azért megnézni meg lehet.....még meggondolom.
Jön a jó idõ, jó lenne egy haribóóóóó

Lammer
mondjuk ez lehet egy kicsit az elonye is! asszem' ezekben C20NE moci van, igaz? na azok legendasan jok, megbizhatoak... uthetoek(na itt ugye a bibi)...

Csabesz6
Ha csak az lenne a fõ baja, kurva jól járna😄

jaszy
Ettõl tartok én is! De vizuálisan meggyõzõdhetek róla 😊 Ha nem tetszik úgysem hoznám el.