Milyen kocsit vegyek MOST?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk a Visát megvédeném...
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
A francia autokkal sincs ellenben baj szerintem...
Az amerikai autók inkább Vasak olyan egyberakott nem bonyolult robosztus de annaál inkább tartós autók, pl sok amcsi filmben is látni a totál lezuzott járgányokat és még mennek.. pedig biztos kaptak a tulajtól. 😄
fry day fry day sálálálláláá
az új típusok más gyártók autóihoz hasonló karbantartást igényelnek és akkor gond nélkül futnak.
persze franciák között is van különbség.
amerikai autók lehet,hogy 'vagányak',de igénytelenek és technológiában sehol nincsenek,autógyártásban.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
http://www.hasznaltauto.hu/auto/citroen/xsara/citroen_xsara_1.6_16v_sx_xtra-3931328
Mit szóltok ehhez az autóhoz? "a francia autó szar autó"-tól kíméljetek😄
Szóval én arra tippelnék, hogy 1-2 év alatt nem fog jelentõsen változni az ára, de ne legyen inkább igazam 😊
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
(gondolom innen senki sem reges, ezert igy tudtam csak linkelni, hogy felulre keruljon a turbos sierrara reagalt hsz ->😉
Khmmm, akkor inkabb hagyjuk 😞
meg mindég melo nelkul vagyok... mar 1 honapja... rezsit meg hiteleket fizetni kene valahogy, szal megprobalom itt is, mit veszthetek? (ja modi jogot max :S) probalkozom mint sun a drotkefen, de sajnos nem megy...
szoval hatha tudtok segiteni:
tobb labon allok es nagyon szeretnek melozni:
-sofori melot
-kiszallitosat pizza, ebed, csomag, + kulfoldre is szemely(ek) csomag(ok) (with decent english)
-infos melok -> szgep/laptop szereles, konfigolas, upgrade karbantartas, halozat epites, win alapu szerveresdi stb...
-legvegso esetben (fegyveres) orkodes... na ezt mar unom marhara...
(budapesti vagyok, nem dohanyzo, 32 leszek osszel, van sajat oreg autom ami megbizhato de tenyleg... 😄)
el vagyok egy csoppet keseredve... ha valaki tudna segiteni(akar kozvetett modon is), toljon mar egy privatot, szivesen kuldok cv+motivacios kombot 😊
koszi sracok! <#worship>#worship>
on:
van egy renault 9 személyes kisbuszom, amit más vezet külföldön, mien papir kell, meghatalmazás ahhoz hogy minden rendben legyen?
van letölthetõ mintapéldány ezzel kapcsolatban német nyelven?????
<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Kuga-t szeretnék még mindig, szerintetek mikor és mennyire fog lemenni az ára???
mi az hogy nem lehet lepadlózni egy új kocsit túl van ez már lihegve
pláne hogy a legtöbb újabb motorvezérlõ beavatkozik hideg motornál😄
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
fry day fry day sálálálláláá
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
mellesleg most láttam használtan egy kugát 5,1-ért! az a kocsi nekem is bejön. 😊
ha lenne használtan kuga, vennék egyet, de új modell még, így 6,6 volt a legolcsóbb amit találtam <#wow2>#wow2> várok még vele... addig marad a tesztvezetés
De elõtte szerintem próbálj ki egy fordot mert egy kicsit egyedi vezetési stílus kell hozzá. Én se akartam elhinni de csak rábeszéltek hogy menjek el egy fiestát tesztvezetni és tényleg egy kicsit más volt mint az elõzõ kocsijaim(corolla, golf). Igaz nekem bejött de ez lehet hogy szubjektív. Szóval én ajánlok vásárlás elõtt egy tesztet. Az rosszul nem jöhet még új autó vásárlása esetén sem...
jo lesz ez 😄 eskuszom de banom, hogy nincs dellam... hatso kerek, kozel 1 tonna es 272 loval azert mar mocorog az a vas 😄
nyammmm <#finom>#finom>