Milyen kocsit vegyek MOST?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csabesz6
<#eljen>
Mondjuk a Visát megvédeném...

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Megtörhetetlen
Igen de vannak olyan amerikai autók is amiket europára szabva forgalmaznak lsd. Ford ugyanis Európában nem minden ország olaj nagyhatalom!!!
A francia autokkal sincs ellenben baj szerintem...
Az amerikai autók inkább Vasak olyan egyberakott nem bonyolult robosztus de annaál inkább tartós autók, pl sok amcsi filmben is látni a totál lezuzott járgányokat és még mennek.. pedig biztos kaptak a tulajtól. 😄

fry day fry day sálálálláláá

#1927 ebben tévedsz. az aktuális és nem olyan régi motorjaikkal semmi gond nincs. a visa és tsai lehet,de 80 ezerért milyen lenne.
az új típusok más gyártók autóihoz hasonló karbantartást igényelnek és akkor gond nélkül futnak.

persze franciák között is van különbség.

amerikai autók lehet,hogy 'vagányak',de igénytelenek és technológiában sehol nincsenek,autógyártásban.

Willi Betz
Pont azért megbízhatóak. Egyszerûek mint a faék.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Pepsi Twist
megbízható? há persze mert 6000ccm 240lóerõvel kb 😄 nincs mi elromoljon benne me még 40 éves technikával csinálják az autókat -.- ma má 1.4es motorból kihoznak 240et...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Pepsi Twist
francia autók igen csak fosok... 100 autóbol 80 szar és aki azt mondja hogy jó az pont azt a 20 autót vette meg 😄

Szerintem is azért a francia autók nem a lehetõ legmegbízhatóbbak. Nagyon sok olyan gondolatot hallottam ezzel kapcsolatban, hogy motorikusan nem a lehetõ legjobbak. Abban egyet értek az elõttem szólókkal, hogy az Amerikai gyártmányok nagyon jók és nem sok probléma szokott velük történni, viszont azt tudni kell, hogy ezeket az autókat nem az itthoni használatra vannak kitalálva(gondolok itt a fogyasztásra és a méretekre is). Nagyon sok olyan típust is gyártanak ezek a gyártók amik meg se jelennek kicsi hazánkba. Gondolok itt az igazi klasszikus sárga New York-i taxikra. Amiket a Ford gyárt de itthon nem lehet kapni, ugyanez a helyzet áll fent a rendõrautókkal is.
Csabesz6
Itt a másik😄DDD

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

peteemol
hát ebbe szerintem nagyon nagyot tévedsz, hogy a Francia autó szar...egyáltalán nem szar autó, vegyük például a Renault...ott is olyan autók is vannak, amik odaverik a Citroent és nagyon sok autót...akkor a biztonsági teszteken rendre a legbiztonságosabb autó címeket hozza el...szóval inkább ülök egy francia autóba és eléggé szép a külseje is mostmár...a szüleimnek Renault Lagunájuk van, még az elsõ verzió és nagyon tökéletes állapotba van...soha nem volt vele semmi baj...pedig már 13-14éves autó...amúgy meg vannak ott még a Clio is példuál, amilyen kicsi, olyan jól teljesít...amúgy meg szerintem a leges legjobb autók akkor is amerikaiak, pl : Crysler, Ford , Chevrolet , GMC... azok az autók nagyon megbizhatók...szóval én Amerikai és Francia autókat használnék szívesen...

Lammer
meg mindig francia szar 😄

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Sziasztok!
http://www.hasznaltauto.hu/auto/citroen/xsara/citroen_xsara_1.6_16v_sx_xtra-3931328
Mit szóltok ehhez az autóhoz? "a francia autó szar autó"-tól kíméljetek😄
johngoku
De igazából akkor se vagyunk még nagyon jó árba szerintem mivel elég sokat kérnek érte(ha jól tudom 6milla felett van bõven és ha még extrákat is kér bele az ember akkor.....) De tény hogy nagyon jó autó lett és minden kívánságot maximálisan ki tud elégíteni, de akkor is szerintem egy kicsit túl drága lett. De kétségtelen ha lemegy az ára és talál az ember egy megkímélt használtat akkor igazi kincsre lelhet az ember.

Hát igazából, a Kugának már akkor lemegy az ára, hogyha kihozod a szalonból, már akkor esik egy háromszáz-négyszáz ezer fotintot...1-2éven beül minimum egy milliót esik a piaci értéke...ilyen a mai auto-s piac, sajnos...
neevous
Érdemes lenne elmenni egyhez...õk jobban tudnak állást vadászni.

majd ha kihoz a ford egy másik hasonlót akkor tuti le fog menni az ára szerintem de az még jóval odébb van. Vagy ha elkezdenek a konkurensek kijönni más Kugához hasonló autókkal akkor is esélyes egy árleszállítás.
Szóval én arra tippelnék, hogy 1-2 év alatt nem fog jelentõsen változni az ára, de ne legyen inkább igazam 😊
Lammer
konkretan nem... 1-2 ilyen munkakozvetitonel le van adva a cévém, de semmi ;(

neevous
Fejvadásznál jártál már?

DarkSector
oksa thx.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Pepsi Twist
semmi 1xrûen meghatalmazod a másik arcot illetve az hatalmazza meg akié az autó aláírjátok és kész általában határozaltan idõre kell és akkor nem kötnek bele a határon hogy mivan ha eddig nem érsz vissza meg ilyesmi...

Lammer
Ford forumon pont irtak rola... haaat en most igy kihagynam (ha lenne allasom+penzem)...
(gondolom innen senki sem reges, ezert igy tudtam csak linkelni, hogy felulre keruljon a turbos sierrara reagalt hsz ->😉

Khmmm, akkor inkabb hagyjuk 😞

Lammer
off:

meg mindég melo nelkul vagyok... mar 1 honapja... rezsit meg hiteleket fizetni kene valahogy, szal megprobalom itt is, mit veszthetek? (ja modi jogot max :S) probalkozom mint sun a drotkefen, de sajnos nem megy...

szoval hatha tudtok segiteni:

tobb labon allok es nagyon szeretnek melozni:
-sofori melot
-kiszallitosat pizza, ebed, csomag, + kulfoldre is szemely(ek) csomag(ok) (with decent english)
-infos melok -> szgep/laptop szereles, konfigolas, upgrade karbantartas, halozat epites, win alapu szerveresdi stb...
-legvegso esetben (fegyveres) orkodes... na ezt mar unom marhara...
(budapesti vagyok, nem dohanyzo, 32 leszek osszel, van sajat oreg autom ami megbizhato de tenyleg... 😄)

el vagyok egy csoppet keseredve... ha valaki tudna segiteni(akar kozvetett modon is), toljon mar egy privatot, szivesen kuldok cv+motivacios kombot 😊

koszi sracok! <#worship>
on:

DarkSector
hy van egy kis gondom, lehet ti tudnátok segíteni.
van egy renault 9 személyes kisbuszom, amit más vezet külföldön, mien papir kell, meghatalmazás ahhoz hogy minden rendben legyen?
van letölthetõ mintapéldány ezzel kapcsolatban német nyelven?????

<#help><#help><#help>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Csabesz6
😊

Remélem a Kuga ára csökkenni fog mivel nagyon jó kis autó viszont nekem egy kicsit sokba kerül. Nagyon szépen néz ki és számomra teljesen megnyerõ az a formavilág amit kínál mindenkinek. Szal én csak bízok abba, hogy csökkenni fog az ára és így több ember is hozzájuthatna ehhez a gyönyörû autóhoz.
skate00
Hachiroku-t vegyééé eeeeee.<#eljen>

Biztos szép ára lesz még a Kuga-nak, elég új azt meg meg kell fizetni sajnos.
Tomászító
van valakinek tapasztalata land roverek terén? menyire megbízhatóak?

valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu

N3TuddKi
A frissen fényezve mit takar? A tetején csúszott és kettõbõl van?

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

pszihopata
frissen van fényezve<#zavart1>

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

yugoslave
Van egy 7 éves opel corsa, jó állapotban eladó. Semmi baja nincs, frissen van fényezve. Mennyire becsülitek ez alapján?
Kuga-t szeretnék még mindig, szerintetek mikor és mennyire fog lemenni az ára???

Csabesz6
bejáratos?<#idiota>

Pepsi Twist
mondjuk ez igaz... ezek má nem ladák hogy bejáratos meg mittom én...

pszihopata
rohadtul leszarják a szalonok ki hogy vezeti a tesztautót,úgyis eladják nem tök mindegy?

mi az hogy nem lehet lepadlózni egy új kocsit túl van ez már lihegve
pláne hogy a legtöbb újabb motorvezérlõ beavatkozik hideg motornál😄

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

fifi
ugyan...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Pepsi Twist
tesztautókba má vagy 20ekm van 😄

De most egy tesztvezetésen nem hiszem, hogy lepõadlózod az autót. Fõleg, hogy új a motor (bejáratós). Nem hiszem, hogy az elsõ 10 km-en kéne megölni. Jó persze, ha van ismerõs akkor õ lehet engedi ezt, de nem szívesen lennék annak a helyében, aki épp azt az autót veszi meg és a 251. kmben meghal a motor a gépben...
Megtörhetetlen
NEm kell még ismerõs se, csak hogy lássák a vásárlási szándékot! Felveszel valami minõségi öltönyt, bemész esetleg kicsit akcentussal nekiállsz beszélni vagy még jobb ha angolul, ha egyedül nem is engednének el, de hidd el hogy nem lenne beszólás!!!

fry day fry day sálálálláláá

N3TuddKi
Volt hozzá szerencsém. Kereskedõ srác mellettem ült és õ biztatott. Padlón vagy már? Akkor nyomjad neki. Ilyen is van. Ha van ismerõs...

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

morleone
de szép is lenne, ha csak besétálhatnál és szétpadlózhatnál egy tesztautót! 😄
mellesleg most láttam használtan egy kugát 5,1-ért! az a kocsi nekem is bejön. 😊

Akkor még szerencséd is van hogy ha el tudsz kérni tesztvezetni egy kugát... Nem adják azt olyan könnyen oda. Ráadásul ott ül melletted a csávó a kereskedésbõl és minden mozdulatodat figyeli szóval azért nem hinném hogy igazi élményautózásról lenne szó.
yugoslave
én is fordfan vagyok
ha lenne használtan kuga, vennék egyet, de új modell még, így 6,6 volt a legolcsóbb amit találtam <#wow2> várok még vele... addig marad a tesztvezetés

Esetleg egy 2001-es ford focus? 750-800k 1.6 os 101 lóerõs.
De elõtte szerintem próbálj ki egy fordot mert egy kicsit egyedi vezetési stílus kell hozzá. Én se akartam elhinni de csak rábeszéltek hogy menjek el egy fiestát tesztvezetni és tényleg egy kicsit más volt mint az elõzõ kocsijaim(corolla, golf). Igaz nekem bejött de ez lehet hogy szubjektív. Szóval én ajánlok vásárlás elõtt egy tesztet. Az rosszul nem jöhet még új autó vásárlása esetén sem...
Csabesz6
Én csípem õket😉

Lammer
(ja es azert nem rossz a matuzsalem teknos 2 literes Pinto mocitol, na 😄)

Lammer
Old school sleeper enivan?

jo lesz ez 😄 eskuszom de banom, hogy nincs dellam... hatso kerek, kozel 1 tonna es 272 loval azert mar mocorog az a vas 😄

nyammmm <#finom>

N3TuddKi
Van olyan márkakereskedés ahonnan én is kaptam autót többször is hétvégére. Pénteken elhoztam és hétfõn vittem vissza. Igaz kell hozzá egyfajta bizalom, például az, hogy elõtte vettetek már autót onnan, esetleg többet is. Extrém esetek léteznek, de nem úgy, hogy bemész és az utcáról vadidegenként és rámutatsz valamire, hogy elvinném hétvégére. <#hawaii>

Pepsi Twist
én Passatra szavazok 1.9TDi vel vagy bármi amiben 1.9TDi ketyeg 4esgolfot ne vegyél azok hót szarok

Csabesz6
Vasárnap segítek😊

Lazarus
És esetleg valami ötlet hogy akkor mit lehetne helyette?
Norbi1990
Ezt NE! 😄