Milyen kocsit vegyek MOST?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
kérdésem, jobb használtan benzineset venni, mint használt dízelt? benzinbe pl 120 000 km ig venném meg.pl GOLF IV
Vagy ha tudtok ajánlani más benzines autót.
Köszönöm hogy válaszoltok nekem, jobb érdeklõdni mint szervízelgetni 😊)
ASUS K70 Benz-S400CDi-összetörve :O
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
2.5-öst nem nagyon tudod itthon kihasználni (1.9es és 2.5-ös tulajok véleménye)
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
tehát dízel motorok nem tetszenek e mellett sok negatív cuccot hallok a francia AUTÓrol nem a motorról autó 😊
A következõ típust találtam, véleményeket írjatok a motorjáról meddig bírja fenntartása mennyibe van kb. szervízenként.Illetve hogy az audi dízel motorjait meddig érdemes megvásárolni használt gépjármûként?
ui.: Testvéremnek volt régebben egy 2002 es A4 1.9 PD TDi, õ jókat mondd róla.
Audi A6 2.5 TDi
Másik 😊
-'ezek a dci motorok nekem alapból nem tetszenek, meg nagyon sok negatív visszajelzést hallok a francia autókrol, használják otthon maguknak ügyesen de ide európa többi országaiba ne hozzák a szemetet"
-'franciát soha"
-lehet hogy velem van a baj,de ezt én fikázásnak olvasom másodszorra is
egy audis-nissanostól amúgy is ez már alap <#vigyor1>#vigyor1>
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Engem aztán nem zavar, járok 20 éves járgányokkal és felõlem megdegelhet a sok újgazdag tõle. Majd ha nem büntetnek azért, ha újabbat akarok, akkor TALÁN lecserélem, de lehet, megtartom nosztalgiából, hogy a jó k. édes anyukájukat, azt! Bájbáj!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
De amúgy éppen a totalcaron olvastam valamelyik nap, hogy a regadóval kapcsolatban is, már évek óta baszogatja az EU a kormányt, hogy töröljék el. De úgysem fogják, hiszen ez egy elég komoly bevétel.
fry day fry day sálálálláláá
ennyire egyszerû
a jó csak kicsit drágább mint az olcsó de sokkal jobb
egyébként ha nem sokat mentek még a benzines is jó és olcsóbb és fõleg kevesebbet futottak
használtautón van egy rakat,nézzd ki,de vidéken sokkal jobbakat találsz
fõleg a nyugati határszélen
Dízel vagy gázolajOS.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Ezen a 3 literes tádé audin röhögtem...😄 most így fejbõl nem tudom hány lovas lehet, de abban biztos vagyok, hogy 170 LE-n felül van, ott meg már azért súlyos összegeket kell fizetni sajna. De persze ha valakinek van rá pénze, és tetszik neki, akkor hajrá😊 Csak kevés az ilyen ember.
biztos lázba hozza õket hogy wankelben ülhetnek<#nyes>#nyes>
de a narancssárgával már érzed a lényeget 😄
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Azon gondolkozok, hogy nekem is kéne szereznem egy csajozós verdát! 2 autó van ami nagyon tetszik és ezek közül kéne választanom ebben kérném a segítségeteket. Az elsõ számú jelöltem egy Ford Focus St lenne a klasszikus narancssárga. A másik jelöltem pedig a mazda RX-8 lenne. Mind a kettõt a használt autó piacról gondoltam beszerezni. Szeretném kikérni a véleményeteket, hogy melyik autó lenne a jobb választás illetve, hogy ezek a híres Wankel motorok mennyit mennek(hány km van bennük).
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
mivel az összes órája pörgetett így jobb ha a belsõ tér kopottságára figyel az ember,és meg kell nézni legalább 3-4-et ugyanabból a tipusból hogy az ember képben legyen
v. lekérdezni egy márkakereskedésben az adott autó alvázszáma alapján
én németországból hoznék /háztól!!!/ magamnak egy viszonylag sokat futott példányt,azok olcsóbbak és a német autópálya az úgyis kímélõ
elõre kiszámolnám a reg díjat stb. még ha ugyanannyiba is kerül mint itt de legalább tudom miben ülök
Fogyasztás számít igen. Nekem nem azért kell fõleg az autó hogy repesszek vele vagy hogy csajozzak hogy A6 ost vegyek. Csajozásra ott a tesóm S400 asa lorinser felnivel szerintem az elég arra , az se eszik sokat.
HDi motorokról, meg dCi -k rõl de fõleg a dCi -k rõl hallottam jókat. nepitelet.hu n is sok a pozitív vélemény, a Renault motorokról.
Ha vásárolni megyek, mire figyeljek oda legjobban dCi illetve HDi motoros autóknál?- szept elején fogok, tehát hideget fagyat nem tudok létrehozni hogy meghallgassam a motort igazán😊
Tehát egy szeptemberi idõjárásnál, mit nézzek - hallgassak meg ezeknél a motoroknál?
Hány ezer km ig éri meg megvenni egy dízeles autót?
KM állások amiket leírnak a hírdetésben valósak szoktak lenni, vagy visszapörgetik õket? Hogyan tudnám ellenõrizni hogy a 100 000 km ne 300 000 legyen?😊
minthogy a hdi-jtd stb. modern dízeleket is azok szarozzák akiknek csak benzinesre volt pénzük
hány ember ül vissza modern dízelbõl benzinesbe?
szerintem jó lenne ha olyanról írnál véleményt amit ismersz
franciáknál pont hogy a hdi-vel van a legkevesebb gond,a benzinesekkel sokkal több a nyüg
de már 30 éve úgy van hogy a franciák igazán jó motort csak dízelben tudnak
ez amúgy aranyos,hogy srác tanácsot kért,hogy 1,5m ért mit lehet kihozni,te meg írsz egy a6ot. felhoztad a fogyasztás témát is.gondolom azért átérzed a különbséget egy 1.5 dci meg egy 3.0tdi közti különbséget.
hú az a sok negatív visszajelzés.gondolom egyik se tulaj.
Eddig egy S400 CDi
HDI-t drága javítani állítólag, ezért csinálják meg rosszul sokszor, így aztán mostanra már a legtöbb széjjel van hajtva. De persze kivétel van😊 mint minden esetben.
sedan vagy kombi,attólfügg melyik tetszik jobban.
1.5dci inkább az erõsebb ~ 106le verziót keresd,nagyon jó dinamikus,keveset fogyaszt,ha klímázol akkor is oké. nyomatéka is rendben.
a 86le verzió szerintem az ötajtósba,esetleg a clióba,twingóba való.
ha van lehetõséged,akkor nézelõdj külföldön is mert elég okádás állapotban vannak ezek az autók. nem mai darabok,sok van belõle stb. ez fõleg a meganera igaz.
itt egy kombi
volt szerencsém anno egy mégane-hoz ezzel a motorral, b+ 3500-ig kellet forgatni, hogy szépen menjen.
az a motor egyszerûen nem való max a Dáliába, meg a Loganbe...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
bár én dízelt inkább télen vennék, és bejelentés nélkül keveredek oda, hogy lássuk hogy gerjed hidegben...
én kerülöm a francia autókat, viszont a kocsimban francia dízel motor van, és csak szuperlatívuszokban tudok róla beszélni/bár a Delphi adagoló megér egy misét/ régi porlasztós, ha lépem feketén kormol, viszont nagyon komoly autóknak képes meglepetést okozni, ha akarom/de nem akarom/, plána mióta a turbomembránnal okoskodtunk kicsit...
olyan takarékos, hogy le sem merem írni mennyivel járok, mert tuti leugatna itt pár okostóni, hogy kamuzok 😊
Én amúgy az 1,9-es Lagunát ajánlom. Egy kereskedésbe én is néztem ugyanilyet, csak az még facelift elõtti volt. Kívül szerintem nagyon szép, meg belül is pofás. Csak ez a fránya dízel + francia kombó...:S Szal nem egy életbiztosítás.
Peteemol, azért írtam a végére, hogy: "a francia autó szar autó-tól kíméljetek😄", hogy ne írkáljátok ezt, mert ezt a közhiedelmet én is ismerem. Szal nem értem az elsõ mondatod.
A másik, hogy Ár/Érték arányban, messze veri a konkurenseket. Persze az akkori konkurensekrõl beszélek😊 Pl. az a5.hu-n nagyon dícsérik. A motorját fõleg.
No mindegy, az autó nem lett meg véve, kiszámoltunk mindent, h mi mennyibe kerülne, meg mennyi lenne a fentartása, és hát... inkább átpártolunk a kisebb motorokra😄😄😄 Ez a magyar sors... már egy 1.6/110 lóerõs autó is luxus.
Dízeles lenne a kiszemelt, dobnék pár linket hogy melyik érné meg jobban.
Laguna 2.2 dCi 2004
Megane Limusine
Laguna 2
607 2.2 HDi
Mindenképp dízel autót szeretnék. Ezek közül melyik a jobb típus elsõsorban, és melyik éri meg árban legjobban? Melyik a legmegbízhatóbb ha lehet ilyet mondani egy autóról. Valamint az érdekelne, hogy Belgiumból lehet tudnék behozni az országba autót, a regadó mennyi lenne általában nagyjából a fent említett modellekre ?
Elõre is köszönöm. jah és maxxx ha más ötlet is van dízel kat. ba akkor 1,5 Mft a határ KP ra venném.