Milyen kocsit vegyek MOST?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pl.: egy 2000cm3-is legjobb környezetvédelmi besorolású autónál kb 740ezer, ha a legrosszabb, akkor 2millió felett lesz a regadó
ehhez jönnek még az átírási és egyéb költségek..(kb.100ezer)
kell pl BM határozat a külföldi nyilvántartásban szereplésrõl, valamint Közlekedés Felügyelet határozata az Egyedi forgalomba állításról
érdemes külföldi forgalmit csináltatni inkább.. sok esetben megtudod csináltatni itthonról is..
csak kontrasztként-az õt követõ 1.0 yaris 68 lovas volt kevesebb hibával jobb térkínálattal az 140 000-ig ment nálunk gond nélkül csak túl öreg-ennyi volt a kifogás vele kapcsolatban mikor el lett adva
vezettem gyakran mindkettõt hát a corsa sehol sincsen,és még macerás is volt
a szétrohadt kipufogók még talán mindíg ott sorakoznak a garázs mélyén:D
a corsa yarisra lett csrélve,nem egy kategória hidd el
Hat év alatt kuplunggal és lambdaszondával volt bajunk. Persze, most mintha a hátsó lengéscsillapítónál lehet valami.
Nem éppen megkímélt és nem második autóként használt. (Bár én kímélgetem, és rendesen takarítom). Évente 35-40ezer kilóméter kerül bele kb.
Remélem még sokáig fogja ezt a szép tendenciát mutatni megbízhatóság terén :D
Hajrá Magyarország!
de beszéld nyugodtan rá<#eljen>#eljen>
Meg még arra lennék kíváncsi hogy a külföldi papíros autókkal milyen macerára lehet számítani?
mint ez:
^.^
hehe ESOS taknyos palyan megy 12.47-et ^.^
(meg tuti lehetne tekerni rajt :D)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
ez mekkora sleeper mar :D
ha lenne penzem tuti epitenek egy ilyet funbol... a sok m3 sti meg evo nagykepu majomnak oda lehetne vagni vele :D
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"Az igazi rajok merdzsóval járnak. Kényelem, elegancia, rajság, Merdzsó."
<#banplz>#banplz>
Legyen: takarékos, városi, ne túl nagy de ne is kicsi (a smart méretû autóktól rosszul vagyok), megbízható, biztonságos... sportos. :)
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
átíratás-útvonalengedéllyel mehet vizsgára-majd okmányiroda
én így tudom
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
mert valahol azt írják hogy kell, valahol nem is említik. pl.:
http://www.eredetvizsga.hu/atiras.htm
Mi szükséges az átíráshoz:
magánszemély esetén:
eredeti forgalmi engedély
eredeti törzskönyv
eredeti adás-vételi szerzõdés
kötelezõ biztosítás kötvénye
érvényes mûszaki vizsga
...
de sok helyen meg nem írják... de gondolom akkor nem is kell, csak néhol félrevezetik az embert...
mi a teendõ ilyenkor? mert elvileg van 15 napos átiratási határidõ autóvásárlás után, de annyi idõ alatt biztos nem lesz meg az autó felkészítése...
Tudnátok segíteni abban, hogy mi a helyzet, ha egy ideiglenesen kivont autót vásárolok..(?)
Akkor is él a 15 napos átiratási határidõ?
Mi van ha az autó nem üzemképes? Hogy a fenébe javítassam meg, vigyem el mûszakiztatni, stb, ha egyszer nem megy és nem is közlekedhet a forgalomban?
Mert olvastam olyat egy fórumban, hogy valakit pont emiatt büntettek meg, hogy nem iratta át, pedig az ideiglenes kivonás még le sem járt.
És ha mégse él ez a 15 napos határidõ, és megjavíttatom az autót, akkor is csak vontatva vihetem mûszakiztatni, eredetvizsgára, stb, majd átiratni?
Ha még nincs kész az autó, de lejár az ideiglenes kivonás, akkor az elõzõ tulajdonost kell megkérnem, h vonattassa ki újra a forgalomból, vagy én is megtehetem az adásvételivel?
Elõre is köszönöm
Tomi
Tovább: http://www.jogiforum.hu/forum/34/24853#ixzz0xSQ7JuOP
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
tuti lehaggya a merdzsa az audit.