Milyen kocsit vegyek MOST?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pepsi Twist
3.5ös? az 1 fos 150 lóval xdxdxdxd legszarabb motor amit létezik 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

húú hajjátok az a lényeg opelt ne vegyetek. tegnap vezettem egyet 1 napra bérautótó gagyi kéziváltós. padlóig kellett nyomni és padlóval kellett indulni hogy kielégítõ lõerõje legyen. a nap végére már nem is ment csak pörögött a motor. olyan gagyi. na opelt biztos nem vesdzek.

nekem midig is dízel volt. 3.5 ösbe csak dízel van te buta. lehet mondtam benzin már nemtm. tetszik mi?

fifi
eddig benzines mergáról hadolváltál te pénisz...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Pepsi Twist
fos 😄

szevasztok újra itthon.
elattam a merdzsót.
beattam SZamónak õ kipucolta mindent csillogott villogot én addig tévézttem. 1 nap alat készen volt. bõr kápit, dízel, 140 ezer km taílán asszem annyi volt a számlálójába vagy nemtuddom. hát nem is kellett sokáig várni elvítték. áron felül, mivel szép állopótpa volt.

most viszont megtértem egy benzines erõgép kel nekem ami gondolkodás nélkül húz, az ár nemszámít mert sokat dogozgatam és gyüjtögettem. 5 millioig jöhetnek az ajánlatok. milyen kocsit vegyek szeritnettek. én bmw re gondoltam. M5.
vélemény?

Pepsi Twist
regadót is baszogatják 😄 de abból úgyse lesz semmi...

matthias92
milyen csodák is vannak itt 😮
egybõl Májkl 3.4-ért. de jó is lenne, ha nem lenne regadó meg a többi baromság

pszihopata
majd a helyhatósági választások után bejelentik hogy mégsem addig megy az ígérgetés

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

pszihopata

fifi
van az...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Pepsi Twist
hát én nem tom 😄 mert én akár hol bármit nézek sehol sincs luxusadó 😄

pszihopata
még nem törölték el,csak ígérték

Lammer
aaaaaaaaaz... elirtam sorry, luxusadot akartam irni, nah... kovezzel meg 😄

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Pepsi Twist
má nincs is luxusadó...

Sir Quno Jedi
Már például barátom mondeója pont átlépi.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Milyen regadó????!?!?!?!?!??!?!? <#wilting>

Idehaza futott jó pár évet, honi papírokkal, idehaza vásároltam és volt vagy 20 éves, mér kellett vón regadót fizetni?!

Szerintem te a luxusadóra gondolsz, de az lóerõre van, azt a határt meg nem lépem túl.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Lammer
😄DDD

Pepsi Twist
én mindig is 50 centis faszt akartam mert az rajabb mint ahogy mondod is, de aztán rájöttem hogy lehetne, félbehajtom 😄

Kicsizoli
<#vigyor1>

Készülget a gép lassan, de biztosan..

matthias92
én meg egy ötliteres, autómataváltós meg autómata seggtörlõs trabanttal járok 😉

pszihopata
jah itt mindenki akkora király lehet amekkorának képzeli magát

én is mert nekem 50 centis a farkam <#buck>😛 .ha nem vigyáztok belinkelem

Pepsi Twist
szoktam de ez nem volt az 😄

Lammer
Mester!

Milyen a Skorpid? Ha jol emlexem, akkor 2.9 24v, igaz??? mert akkor neked is regados, ugye? ha igen, befizetted? 😄

matthias92
hát remélem, különben eléggé unalmas egy ember lehetsz <#vigyor2>

neevous
Amiket te tolsz, az még viccnek is rossz.

pszihopata
csak nagyzolni

Pepsi Twist
szoktam én viccelni?

matthias92
ez ugye csak vicc? 😄 én viszont nem viccbõl mondtam. :S
Nemtudtam, hogy ilyen keveset eszik egy kétlityós dízeles audi 😮, egyik ismim "merdzsója", a170 eszik 7-et :|

Pepsi Twist
nekem 270-280 környékén produkált 25-30 litert 😄

reménytelen.

milk4
Audi A3 Sportback TDI 2.0

Ha jól emlékszem akkor 120-140lóerõ között van,de ha nagyon akarod akkor utána nézek.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

hugó bá
nem igaz,mert van minõségi különbség az autók között ami teljesen független a karbantartástól
a gyártástechnológia-tesztelések-anyagminõség minõségbiztosítás erõsen különbözik

arra meg nem nehéz rájönni hogy a karbantartás törõdés pozitív dolog,ugyhogy ezzel sokat nem mondtál

Lammer
" mi a titok? a rendszeres szervíz és törõdés. "

ENNYI! a varazsszo:torodes... tokmindegy szinte milyen kocsija van az embernek, ha torodik vele normalisan, akkor ki lehet menni veluk a vilagbol... mindig van 1-2 gyarihibas... az antifanoknak jo, mert hordozhatjak veres kardkent 😉

matthias92
mekkora az az A3? 😮
a mi 1.2-es corsánk annyit fogyaszt nyáron, haén vezetem. ha tesóm akkor van, hogy hatot is. :|

milk4
Az mi A3-unknak az 5.5l sok,azt csak 150-170-es átlagnál és dugóban szokott produkálni.A normális 4.3-4.7l között van.

Ezzel most nagyobb lett az e-f**zom?

matthias92
hát, akkor még marad vonóhorog nélküli két évig 😄 (friss mûszakis, talán 3-4 hónapja lett mûszakiztatva)
a 8-9 literes fogyasztás szép 😄 nekünk a '90es évek közepe felé volt két vw golf mk1-ünk. az egyik 1.8 gti (!!), a másik csak egy szimpla 1.1-es.
a gti is volt, hogy megevett 12-t (mondjuk akkor 170 körül használták a kedves szüleim... mára hálistennek nem vezetnek ilyen közveszélyesen)

milk4
Oké.

hugó bá
anyámé volt minkettõ új korától

oké a szolgáltatásokat hagyjuk mert nem egy korosztály a két kocsi
de a meghibásodások azok tények,egyébként a corsa pont azért lett eladva mert viszonylag sokat kellett javítani

azért lett corsa véve mert annó pozitív emlékek kötõdtek egy öreg asconához
a yaris csúcs volt,és csak azért lett nissan véve nemrég mert a toyota kibaszott drága

hogy milyenek a 2000 utáni corsák nem tudom,de ezek után nem is érdekel

Pepsi Twist
vonóhorog árát nem tudom, de újra kell mûszakiztatni 😄

Pepsi Twist
"és megzabáltatni 8-9 litert a négykerekûvel." Ventom annakd idején állóhelyzetbe evett ennyit xD

matthias92
amúgy skacok, kb. mennyibe fájhat utólagosan vonóhorog az autóhoz?

látom nem érted.

te két autót hasonlítasz össze ami között majd 10 év a különbség.
a kilóméter nem számít itt,mivel hiába a corsában kevesebb volt,az egy olyan autó amihez olcsó az alkatrész,sok van belõle,strapálják is.
ezzel szemben a yaris egy értéktartó fiatalabb autó.

az megint más kérdés,ha újként vetted õket.

Én 9 évesen vettem, akkor volt benne (valós) 40e km, kb úgy nézett ki, mintha szalonból jött volna.

Se karc, se fényezési hibák, kívül-belül teljesen újszerû volt

Ténylegesen csak második autónak használták. Kb. 5-6 hónapig kerestem kocsit, mikor véletlenül rábukkantam.

Egy elsõ szériás Yaris min. kétszer annyiba kerül, mint az emlegetett Corsa. Nyílván akinek van pénze, az vegyen Yarist, ha nem zavarja a kis csomagtér(úgy emlékszem kissebb mint a corsáé, sõt szinte biztos). Ne vitázzatok ezen😊
hugó bá
70 ezer vs. 140 ezer futott kilóméterbõl ugyanannál a tulajnál ugyanazon az útvonalon?

képzeld a yaris kipufrendszere hibátlan maradt,és nem dõlt sehonnan az olaj

ezek külnbségek és ha te még nem tapasztaltad akkor nem is léteznek-okos

hugó bá
senki sem vonta kétségbe hogy nem lehet vele leautózni akár 300 ezret is

én pusztán annyit mondtam hogy jobb a yaris ami igaz hogy pár évvel fiatalabb volt de kilóméterben 2-szer annyinál sem produkálta azokat a hibákat amiket az opel

ennyi!

aki meg nem tudja mi a különbség a márkák között azzal nem fogok vitatkozni,majd ha az adac listát vezeti a corsa akkor visszatérhetünk a kérdésre

matthias92
én is így vélem! szerencsére az elõzõ gazda egy törõdõ, középkorú rendõr volt (legalábbis állítólag, sajnos nem magánszemélytõl vettük).
Az amúgy lehet, hogy 11 éves corsában 70ezer kilóméter van??? (képek alapján mintha most gördült volna le 😮 )

erre azt mondom, szintén 94-es évjáratú corsám volt, egy grafitszürke szintén 1.2-es 45 lovas: hiba nélkül megjártam többször vele Európát, volt nem egyszer hogy 10-12 nap alatt belement 4-5000 km (Mo-görög szigetek-Mo túra többször is), tavaly adtam el 15 évesen és azóta is HIBÁTLAN.

Most járhat kb. 150-160e km-nél, mi a titok? a rendszeres szervíz és törõdés.

idióta gazdával, aki üti vágja, lehetett volna 10 évesen kukázni.
matthias92
a miénkben már 20-szal több paci dobog. szerintem pont elég. a magyar utakon úgysem éri meg 200-zal menni, és megzabáltatni 8-9 litert a négykerekûvel. a mostani benzinárak mellett :/