Milyen kocsit vegyek MOST?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tudom, hogy nem ide tartozik, de trabantban behúzótekercs rossz, ha frissen feltöltött aksival csak egy kattanás van indításkor? mennyibe fájhat a javítása? háznál nem lehet gondolom akna nélkül megcsinálni?!
Hajrá Magyarország!
ez ugyan olyan, minthogy a skodára sem fogom tudni rábeszélni, vagy francia vagy japán autóra, mert szerinte a skodának túl bonyolult elektronikája van ésha tönkremegy akkor sosem lesz már jó.
corsa-mániás. nem tudom, szegény mennyire járna rosszul a D corsával.
Hajrá Magyarország!
Magnumrolcsinak meg köszönöm az infot, valószínûleg 1.2-ben, maximum 1.4-ben gondolkodnánk amúgy is. A fehér csoda (trabant 1.1) megint szarakodik, a környéken pedig normális autószerelõ nincs, így szerintem elkéne sózni, vagy én nemtudom. Friss mûszakis (mondhatni, hiszen a nyáron lett újramûszakiztatva), de a kasztni hátulja enyhén korrodálódott, és mivel kedves édesapám "gondozza", emiatt már motorikusan sem jónak mondható (olajcsere két év után az volt, hogy öncsé bele egy literrel).
Ha egy évig még van rá mûszaki, belehet bontóba adni? (fõfékmunkahengert sajnálom csak, mert az új)
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
sry, ha nem jelenne meg
Nekem volt egy Fiestam (ST) ugyanennek a motornak a minituningolt 150 loeros valtozataval es a Fifi 132 kiloval konnyebb volt...
Mivel Bp. XIV. keruleti leven, varosi araszolgataskor(dugo, sok lampa, kis tavok, miegymas) nekem 10.4 volt az atlag...
ahogy autoutra ertem maris lecsokkent 7-8 korulire... meg van is egy poen fenykepem, hogy jovok haza Erdrol (6os ut) ejszaka es ott a megengedettel 5ik gangban 5.2-5.8 kozott hullamzott ^^ (computer lenullaz, himes tojas elindulas, ultrafinom valtasok) 😄 de az extrem volt, csak poen kedveert volt 😄
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Egyébként semmi mást nem tapasztaltunk még..(csak javítunk)
Készülget a gép lassan, de biztosan..
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
a kétliteres focus mennyit fogyaszthat? a mondeo is szép autó 😊
Készülget a gép lassan, de biztosan..
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Én pont ilyen paraméterekkel kerestem autót tegnap, mint te, és ezt találtam. Baromi szép autó. Normál, családi autónak szerinte tökéletes.
Ami a durva, hogy tegnap még 1.999.000 Ft volt. Szóval érdekes...
Amit linkeltél, szép, az elõbb nyílván ezt láttam.
Fogyasztás ferdehátúaknál 7 alatt, szedánoknál 8-8,5 alatt (persze motormérettõl függ)
link
de azért kérdéses az a futásteljesítmény 😄 de ez a motor igen egyszerûnek tûnik 8 szelep stb, talán ez dob valamit a megbízhatóságon, viszont van benne klíma ami majd a fogyasztáson fog dobni, de ha jobb tippeket akarsz írhatsz kicsit a felhasználásról is, mert amit most meg az elõbb is linkeltem inkább városba, lazán menéshez jók.
A második félévit már nem kell befizetni!
Érintett volna a dolog, az elsõ félévit még befizettem sajnos.
Aki egyben fizette benyalta, aki két részletben legalább a másodikat megússza.
amúgy nem rossz autó (szerintem) a fiat, multkor Lineát néztem jóárban. Egész szép kis pofás, mondjuk nemtudom vezetni milyen lehet.
link
Másik autót tervezünk venni, olyan maximum 2.2 milliós árfekvésig. Maximum 4 éveset. Fontos, hogy ne francia és olasz autó legyen (nem engem kell szapulni miatta).
Amik eddig szóba jöttek: Opel Corsa D, Astra H, Skoda Octavia, Seatok közül pár. Ötösgolfok esetleg (bár nem tudom, milyen árfekvésük van).
Lehet még ajánlani, illetve tanácsokat várok az alábbi szempontok alapján: Megbízhatóság, strapabírás, fenntarthatóság, fogyasztás!
Köszönöm elõre is. Jamaika king (meg az álommanók, hogy vegyé 0 kilóméteres béjemvét) kíméljenek!
ameddig hazahoztam annyit tudtam meg errõl a furcsaságról hogy ha nagyobb gázt nyomok felmegy akár 5 ezerre is a fordulat és szépen egyenletesen húz.
110 nél kb 1700 at forog. érdekes szerkezet. gázpedeálállásfüggõ.
a kocsiról annyit hogy neméppen az a mit szerettem volna, de tartósnak tartós, az a lényeg. és keveset veszít az értékébõl ha használtan veszem.
én maradok az az autós, aki elismeri, hogy életében nem vezetett még 1.4-esnél nagyobb autót (1.9-es polon tanultam, de azt ide nemszámícccsuk), és az egyik kedvenc autója az 1.1-es Trabi, illetve imádja a fapados (szervó, eps, légzsák) b corsájukat, aminek sosincs semmi baja. 😊
egy szociológiai tanulmányt szívesen olvasnék róluk ahogy az álomképeiket szinte valóságosnak élik meg a gépezés közben,hogyan formálják percrõl -percre az általuk megformált személyiség életét hétköznapjait
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/530/bmw_530_530d_uj_turbo-4096720
én ezzel szemezgetek, ha minden jól megy hétvégén vihetem. szeritnetek jó vétel?
csiptuning stb ez bírna menni és nem fogyaszt és még marad is kevés pénzem. ez kell nekem.
http://gallardo007.mindenkilapja.hu/
Másrészrõl,pedig iratkozzál vissza az iskolába,mert a helyesírásod egy kalap szar...
namindegy, elhatároztam, hogy nem olvasom a kamudumáidat. szerintem ha mások is ígytesznek, hamar megunod majd!