Milyen kocsit vegyek MOST?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magnumrolcsi
Egész jó. 😊) Utóbbi pár hónapban sokat állt.

Pepsi Twist
de, de nap mint nap látom, viszont ezt azért írtam mert van az FPS Doug és õ lõtte a gépére 😄 "this is my PC and its OWNS" 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

neevous
Nem eladtad?

Pepsi Twist
This is my car, and its OWND!!!!

Csabesz6
hátõõõ...

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

pxxl
kép1    kép2

All hail the double x!

milk4
Hát akkor ennyi😞
Sok szép emléket hagyott a gyerekkoromban😊

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

pxxl
99es honda civic. 3 ajtós citromságra stb. nincs képem itthon, de holnap tudok egyet mutatni

itt van pár kép az újjáélesztésrõl

All hail the double x!

Csabesz6
Milyen autó?😞

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

pxxl
összetörtem a vasat, aztán nekiálltunk újraéleszteni, csak közben elköltöztem, és azóta nem láttam a drágaságot, a projekt abbamaradt, a törzskönyv meg most jött meg nemrég.

All hail the double x!

Csabesz6
kár:\
Bízzunk benne, hogy lesz jobb😊

Lammer
sajnos... de 'asszem emlitettem volt 😞

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Csabesz6
Ne bassz, eladtad a Mazdat is?😮
Vagy ezt már beszéltük?

Csabesz6
Nem bizony, egy VW az VW marad:Ð
Na jó az 1600TL az menõ😊 Ráadásul a Vento bután hajt, innentõl kezdve meg fõleg hidegen hagy.

Csabesz6
A gépjármû nyilvántartásban lévõ adata:
Rendszám: AJG-473
Gyártmány: VOLKSWAGEN
Típus: GOLF GTI
Szin: VILÁGOSZÖLD
A jármû körözés alatt áll? NEM
A kötelezõ gépjármû-felelõsségbiztosítás adatai: A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) állásfoglalása alapján adat nem adható ki.
Egyéb: A lekérdezett jármû nincs forgalomban

Lammer
grrr, ezt sosem szokom meg, hogy nincs edit 😄

szal Soot! utan akartam irni, hogy most jelenleg kb a te kocsidbol van egy olyan erzesem, hogy 15 ilyet tudnek venni az enyimbol 😄DDD ez van! egyszer fenn, egyszer lenn 😊

Lammer
ne aggodj... en is szarra 24-eztem magam anno+szabadidomben, meg haverom vallalkozasaban serteperteltem, mint IT supporter (ceges szervereknel serteperte tobben, sima usereknel meg a szokasos szenvedes)... volt egy korszakom amikor nagyon jol ment(2 fizu)... aztan munkanelkuli lettem+haverral megromlott a viszonyunk (pedig eleg sokaig birtuk egymast)... es utana el kellett mennie a turbos osszos mazdanak (pedig az mar ott allt, hogy a modern gyari sti+evokat idegesitettem vele, mert nem tudtak elmenni 😄DD) is, meg az ST-nek is 😞(((

Tavol alljon tolem a szandek, hogy leneztem volna a kocsidat! Soot! Csak hulyen jott ki az egesz! remelem tenyleg nincs harag! <#law>
<#vigyor3><#idiota>

Magnumrolcsi
Mit csináljak azzal, hogy ott a neved? 😊 (nem kötekedni akar)
Láttam már az ST-d régen, nekem csak erre futja(és nem bánom), õt tudom csak fenntartani saját magam(és nem a szülõk). Majd ha úgy alakul lesz egy Omega 2,5 TD, szépen helyrehozva.

..

Lammer
"semmilyen ventot"

lehet perverz, de nekem iszonyat bejon a vento, mint forma 😄DD

na azert egy ilyen "huzott" moddolt turbos 4motion ventot valld be, te is elfogadnal, nem? 😄 <---<#szeret>

de kar, hogy gyarilag nem volt ventobol 4wd (jol tudom, javitsatok ki, ha nem!)

Pepsi Ventoja is ószom lehet, csak kar, hogy elol hajt (bu"n) <#idiota>

Csabesz6
1.nem kell neki, olvass meg tanulni(!)
2.nem vagyok vw fan (sõt), de többre értékelek egy szép egyes golfot, mint egy húzott, semmilyen ventot

Lammer
arra meg nem gondoltal, hogy megbecsulve nem nagyon kernek semmit es olcson kezdoautonak* idealisak**? volt kolleganak volt egy ilyen szivodizele, fogyasztasa tenyleg loalis es a fenntartasa is fillerekbol megvan (like regi kockaswift) ha kihullik alolam a mostani valsagverdam, lehet olyat veszek szivodizelbe (erosen gondolkozok ilyen projekten) 😄DDD

😛

*srac adatlapja szerint tippelek ilyesmire
**legalabbis en a korabeli szivodizelre ertem

Pepsi Twist
minek neked ilyen fos? 😄 ezeket csak kókányolni lehet meg bohóc verdát csinálni belõle 😄 grown up dude

Lammer
"elhiszek én mindent, végülis ez az internet."

ezt amugy roppant mod benezted, mert ha rakuksizol a moderatorok listara, akkor veletlenul ott a nevem.. tovabba ha tovabb nezelodsz a nevek kozott, akkor ott van peldaul nagyrabecsult SQJ kollega is, aki eloben, testkozelbol lathatta az ST-met(neki "kicsi" volt 😄)... soot meg a legendas véhatos skorpijat is kiprobalhattam egy rovid kor elejeig... de ha ez is keves, akkor vannak nala megregebbi tagok akik engem igazolnak... most nincs kedvem failblogrol ideilleszteni mokas kepeket, mert azt sem erdemled meg 😊

en probaltam normalis lenni, de latom te csak nyomod tovabb a csipos ironizalast... nagyon sajnallak, inkabb "lepj oda" az 1.2-es fabiadnak, oszt move along... felesleges meddo vita 😉

(ST-t sajnos meg el kellett adnom, ezt irtam mar korabban is itt 😞 )

matthias92
ja, friss mûszakival.
5ezeré nemaggyuk <#mf1>

Magnumrolcsi
TANÍTS MESTER!!!!!!44 <#zavart1>
Látom nem tudsz már mibe belekötni, csak ott kötsz ki. Nem kell magyarázkodnod, elhiszek én mindent, végülis ez az internet. 😊)
Most menjél kurblizd be az st-t és csapass vele az autópályán, de kettõhúsznál ne add alább.

😉

Csabesz6
5é megveszem

matthias92
szép *.*
mennyit érhet egy szakadt, '90 decemberi, kombi, enyhén korrodált 1.1-es trabant, új fõfékmunkahengerrel, kényelmetlen ülésekkel, új hûtõvízcsövekkel, új hõgombával (?), úgy, hogy hengerfejes volt, de javított? fûtés meg túl jó 😄

Csabesz6
Sose tudni😊

milk4
Hát,kb 1999-2000 környékén adtuk el😄 Szóval nem látok rá nagy esélyt😄

Csabesz6
2 éve nem láttad az autód?

Csabesz6
Ha esetleg nincs forgalomban, lehet még szép sorsa.Pl épp restaurálják😄

Csabesz6
Regelsz magyaro.hu-ra, (gyk. ugyfelkapu) és ott megtalálod😊
Én nem regisztráltam, nem is akarok.Várom édesanyát, megnézem az övével Milka kívánságát.

milk4
Én is a régi autónk után kutatok.Kíváncsi vagyok,hogy jár még vagy már bontóban van.

Kicsizoli
Van valami publikus módja??

Én is régota vadászom az volt autómat(eladtam anno)..

Készülget a gép lassan, de biztosan..

milk4
Ok,kösz😊

pxxl
nehogy már egyszerû legyen...bontási papír omg, törzskönyv, rendszám megvan, de a formalmi fogalmam sincs hol van :/ 2 éve nem is láttam a törött vasat. 😞 :/

All hail the double x!

Csabesz6
Szerintem ha nem fizetsz teljesitmény adót, azért még nem veszik el. (Gondolom erre gondoltál gépjármûadó alatt)
Forgalomból végleg kivonni csak bontási papírral lehet.Azt meg megoldod, ha muszáj😊

Csabesz6
Este megnézem neked.

milk4
Valaki utána tudna nézni egy autónak?
AJG-473 a rendszáma,zöld színû Golf 1.Az érdekelne a legjobban,hogy forgalomban van e még.

pxxl
hi!

tudom nem ide való téma, de sokan vagytok itt hátha valaki tudja 😊

1. ha ki akarom vonatni az autóm a forgalomból véglegesen, akkro elég csak a 2 rendszámtábla, meg némi pénz? És ezt bármelyik irodában megcsinálják? konkrétan én Veszprémben éltem, oda is vagyok bejelentve, de ideiglenes lakcímen pest mellett vagyok, és nem tudok lemenni vp-be ezért.

2. mi van ha nem fizetem be a gépjármûadót? kivonják a forgalomból? mert akkor hurrá, egy kis idõt spórolnak vele nekem 😄 xD

All hail the double x!

Lammer
francba mindig elfelejtem, hogy mar nem vagyok vip 😄

szoval edit:
minek is pillantsak ra a sajat oramra? pont AZERT irtam le neked az en esetemet, hogy peldaul szolgaljak es felhivjam a figyelmedet az ora pontatlansagarol... 😉 sry, hogy ezt te teljes tamadasnak veszned ;> remelem nem haraxol meg, hogy egybemostalak a nepiteletes majmokkal, akik kokemenyen elhiszik, hogy a (pelda) szarjuk tudja az x+20 km/h-at vegre... holott fizikailag lehetetlen 😊 tok olyan volt az irasod, mintha te el is hiszed komolyan ezt a valotlansagot (nekem ez jott le az odalepos hangvetelbol 😄) 😉 never mind... kar vitazni ilyen hulyesegeken 😊

amugy remelem tisztaban vagy a kovetkezo dolgokkal: x fordulaton leadott maximalis teljesitmeny (azert nem irok maximum megengedett fordulatot (aka tiltaskivetel -> mert lehet nagyobb fordulaton a nevlegesen leadott teljesitmeny joval alacsonyabb, iigy valtas okozta fordulatszameses ellen amugy tok jo,de...) vs attetelezes, vegattetel, vs legellenallas vs gumimeret vs tomeg vs stb... ezt mind ki is lehet matekozni, ha van egy kis kedved 😉

remelem nincs harag amugy! <#wink>

Lammer
nem kell a kimagyarazas... haaat az "odalépünk neki úgy 170ig" szoveg vegulis tenyleg nem az... hagyjuk mar 😄

Tovabba felesleges ez a fingja sincs szovegezes... adott egy gyari adat, pont... meg a te special editionod aminek, ha "odalepsz" akkor 170-et tudja vigan 😄DDD

yaaay...

ggnore <#nevetes1>

Magnumrolcsi
Nem látom értelmét a folytonos idézgetésnek, pillantsál már rá a saját írásodra is. Nálad is elég sokat csal akkor az óra. 208->220
Veled ellentétbe én nem arra hokizok, hogy mennyi az autó végsebessége. És csak Te akadtál fent azon a szövegen. Nem nagyzolásból írtam, csak amit LÁTTAM AZ ÓRÁJÁN!!! Nem tudom mi a faszt nem lehet ezen érteni?
Másik, hogy senkit sem ámítottam. Legjobban meg azt bírom fingja sincs az adott autóról, de megmondja a tutit, legyen az bármilyen típus.
<#sniffles>

Csabesz6
lol, ide is

skate00
Ae86szerintetek megéri ?
szerintem még ujjá lehet éleszteni, sok munkával, meg valamennyi pénzel.
<#nevetes1>

Pepsi Twist
azé írtam...

Zsolti9014
Találtam is.

E30 😄

Mobile24-en tehát szebbek vannak. Nem is itthon, az igaz.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
ja, amúgy E36-ból is van már 3.2-es ugye?

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
nem tervezek mostanában autót venni, meg ez már nem is az a kategória, amit meg tudok fizetni. egyelõre inkább megtartom a Suzukit. 😊

de amúgy valószínûleg igazad van.

Hajrá Magyarország!

Pepsi Twist
ez 1 fos 😄 286 lovast nem éri emgvenni a 3.2est az igazi az frissebb meg jobb meg drágább de jobb 😊