Milyen kocsit vegyek MOST?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hajrá Magyarország!
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
mondjuk az tény és való, hogy meglehetne csinálni a gépet jóra, tehát hogy ne hulljon szét 700km alatt 😄 csak pénz kérdése az egész meg 1 jó szerelõ
Hajrá Magyarország!
meg aztán csak háromhengeresek, ami megint nem feltétlenül ideális a teljesítményéhez.
ezzel nem akarom azt mondani, hogy nem jó autó, hiszen nem is ültem még ilyenben, de autóvásárlás elõtt szemeztem a gtti-vel. mert mondom, csak ezres, aránylag keveset is eszik, a biztosítása sem lehet olyan magas, meg azért 101 lóval meg ~800 kilóval azért mehet rendesen.
de fórumokon én azt olvastam, hogy nem túl megbízható, fõleg hogy sok tulaj már széthajtotta a sajátját. aztán totalcart olvasgatva az alkatrészellátása sem túl fényes. azért egy 993ccm-es 3 hengeres turbómotor 101 lóval nem annyira egészséges, na. 😊
Biztos élmény lehet vezetni ezt is, ki is próbálnám szívesen, de magamnak venni nem mernék.
Hajrá Magyarország!
Viszont! egy masik forumon ahol plane az "ismeros" gtti tulaj szepen felhivta a figyelmet a kovetkezo hianyossagra: nincs intercooler! na most gondolj bele... eleve az auto tipus neveben benne vanik a "Gran Turismo Turbo Intercooler" ugyi 😊 EEEES a nagyobb turbo miatt meg orditana plane egy koztes toltolevego visszahuto 😊
NA erre viszont kivancsi vagyok! 😊 Milyen buta sztereotipia parosul a gazos uzemmodhoz! :]
(van egy default tippem, amin mindig jot rohogok 😊))
Na meg a nagy örömre összehasonlították ezeket a kis városi négykerekûeket (DS3 vs Clio vs Mini vs Abarth) Bocsi, hogy belinkelem, de ez alapján nekem a legszimpibb a Mini lett és a Citroen. A clio se lehet rossz... de a Mini túl drága. Azért sajnálom, hogy a swift nem került bele, mert lehet h kicsit másabb árkategória, mint ezek (ugye jól gondolom), de "méretre" ugyanilyen. Nekem kezd a szívemhez nõni. 😄 Fõleg, hogy egy szürke swiften tanultam meg vezetni... 😄
Persze nem biztos, de alapvetõen ezzel a fajta 101 lovas motorral nem egy hosszúéletû konstrukció, legalábbis eddigi információimat alapul véve.
Hajrá Magyarország!
Elég sokan tendálnak a coca colára is, mégis hulyeség.Remélem érted😊
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
hasonlót tapasztaltam annakidején egy aveonál is. az sem tetszett 😄
lattad feletek ezt a kis rettenetet?
Nekem tetszik, aranyos lehet 😊 A motorterbol enni lehetne... + a "nagyobb turbora" lennek kivancsi 😊 miert lehet ilyen "olcso" ???
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ez a "BÁRMI lehet", ez tetszik! (mármint nem a kérdezõ szempontjából nézve) És milyen igaz! 😊
Hajrá Magyarország!
2. ha ricsaj van, akkor ott gond van😄
Legtöbbször a kinyomó csapágy szokott szólni, de az nem olyan durva. Meg legtöbbször az pont kinyomott tengelykapcsolónál csendesedik el. Nem tudom nálad mi lehet, fõleg hogy váltani sem tudsz.Ahogy mondani szoktuk, BÁRMI lehet😊
én még életemben nem csináltam ilyen spirálos dolgot, bár valószínûleg megbírnám csinálni, annyira nem lehet nehéz. 😄
robogón találkoztam már olyannal, hogy kicsúszott, ugyanazon a motoron többször is a házból, ezért nem számlált km-et, és nem mért km/h-t. a szakadás gyakoribb.
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
más: kuplungbenyomásnál nagy ricsaj, mintha a bovden (ígykell leírni? 😄) szakadt volna el. sebességet nem tudok váltani, viszont a pedál nem esett be (teljsen legalábbis). tippek? (utóbbi trabi)