Milyen kocsit vegyek MOST?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Anyukam is jol kente, meg az apja is nagyon (feltesom)... volt kitol orokolni 😊 Mar az elso probalkozasoknal is feltunt, hogy van/lesz erzeke hozza ^^ (olyan ritka a noknel^^) A volt Fiesta ST-met is boldog-boldogtalan ki akarta probalni, nem hazudok mindenki lefulladt vele eloszor... hugomnak megengedtem, hogy meg jogsi elott boven tavaly, hogy na jo, ok par metert mehetsz 😄 nem fulladt le vele 1x sem, szepen elindult valtott, minden ^^
Egyebkent nem hulye, mert rajott, hogy azert eroltetem az rwd-t, mindenfele hulye indokba beleburkolva, mert kene valami tagas nagy rwd... lePuKtam <#zavart1>#zavart1><#idiota>#idiota>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
-Mai napig sem kis meretu az auto, ha evvel megtanul parkolni, mozogni autok kozott, forgalomban stb, akkor semmivel sem lesz gondja!!!
-Van egy ilyen mondas, hogy aki telen megtanul egy manualis hatsos autoval kozlekedni sz*r korulmenyek kozott, az mindent el fog tudni vezetni a jovoben 😊
Nekem nem volt lehetosegem, hogy hatsos autot tereljek, mert kesoi jogsis vagyok, de a csaladban (talan meg noverem is), anyukam telen tanult meg zsigulival, no meg Apum is hatsoson tanult meg vezetni + neki amig elt szinte csak zsigai voltak (egy renyo5ose vót talan) ^^
amugy amikor nezegettem akkor egy automata micrat szemeltem ki (ordenare hosszu leirassal, szal biztos egyben van/volt)! Nagyon hajlok az automata fele^^
Nekem csak annyi a kerdesem, hogy az a picike motor egy regi vagasu automataval mennyire lassu? En sem vagyok mar az a gyorsulos hulyegyerek, de azert a gepnek legyen egy normalis dinamikaja ^^
Gondolom K11(1992-1997) nézegetsz...
Készülget a gép lassan, de biztosan..
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Az A Omegak nem tudom milyen árban mennek,de azok 20 év körül járnak már...
felteszed a használtautó.hu-ra aztán ha még meg van hetente lejjebb viszed az árát
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Balesetben sérült Suzuki WagonR+ hol, kinek adható el? Az eleje felgyûrõdött, a javítás 500ezer lenne, nem éri meg, már több mint 10 éves a kocsi. Ilyen alkatrésznek, stb. szeretném eladni, de nem ismerem ennek a "piacát".
Tudtok ebben segíteni?
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Víz témát alátámasztom, ennek is volt/van ilyen gondja.Más nem nagyon.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
tankolni kell a legritkábban😊
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
teljesen jó autó volt, igénytelen, ment elég jól és nem evett sokat...
valószínûleg nem lesz pénzünk használtautót kp-ra vásárolni (hitelre nemszeretnénk venni semmit), és mivel nem olyan öreg még az az autó, (10éves), valószínûleg megmarad továbbra is munkábajárós autónak (bár sok kilóméter van már benne).
A második autónk (egy rokkant 20 éves trabant 1.1 kombi) pedig a friss mûszaki, és új fõfékhenger ellenére beadnilátszik a kulcsát (hengerfejes
Milyen, legfeljebb 17 éves autókat tudnátok ajánlani, amik nem fogyasztanak túl sokat (7-8 a max). "olyan kõne, amibe a kapa is belefír, nomeg a hátipermetezõ, bár ha van vonóhorogja, akkor nincs gond.
Opel Omegáról mi a véleményetek? Nagyon sokba kerülne a fenntartása? Vagy valami extra ajánlat? Esetleg vegyünk egy lejárt mûszakival ugyanúgy 1.1 trabantot, és abból exportáljuk a motort, illetve egyéb alkatrészeket? (az sem olcsóbb, szvsz, hisz kitudja, hogy milyen problémái lesznek még)
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
bontási igazolást hogy szerezhetek (autó nélkül - mesze van...)?
on
All hail the double x!
Mondjuk az én forrásaim szerint a többit az angolok rakták össze, de ezen nem fogunk összeveszni😊
Aktuál téma volt Corolla Clubbon belül.
Csak szólok, hamár így idetévedtem, hogy az Eu-ban kapható Yaris a büdös életben nem látott egyetlen ferdeszemût sem. A kezdetektõl fogva a franciák rakják össze. De ez nem jelent feltétlenül rosszat. Nekem van egy "könnycsatornás", ami nagyon egyben van.
Mint tudjuk, fürdõkádból is lehet versenyautót építeni.
Type: Tipo 033D
Year: 1987
Number of cylinders: 6
Configuration: 90° vee, turbo, 81x48
Capacity: 1496
RPM: 11500
Power: 880 bhp
Projekt:
-Venni egy 1.3-as 4x4-es(perverziom, tudom) Charadeot
-Egy felujitott 1.6-os mocit belerakni egy oblos turbofeltoltovel (belefer a turboval?)
-Mindent hozzaerositeni
>>>true sleeper even the weather gets bad or somethin'<<< <#bohoc>#bohoc>