Milyen kocsit vegyek MOST?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

matthias92
errõl mi a véleményetek? nekem nagyon tetszik, bár ami ellene szól:
- nincs megadva hány km van benne
- autókereskedéstõl (?)
- kicsit messzi van tõlünk (Jász-Nagykun-Szolnok megye legdélibb része)
- 6 éves
- 1.8 -as, bár ezmég annyira nembaj
de állítólag szervízkönyves (legalábbis az van beírva), meg minden szar extra bennevan.

Ezer hála, köszi szépen!

© fann ! Ezen az oldalon nyugodtan érdeklõdhetsz, szakértõ válaszol, régi motoros a szakmában, tud majd segíteni!
Esetleg még az expressz autós rovatában nézd meg, sztem azt érdemes. Autópulton találhatsz róla érdekes cikkeket.<#eljen>
Sziasztok!

Én jelenleg egy használt 3-as BMW-t szeretnék venni, ebben kérném a segítségeteket. 5 Évnél ne legyen idõsebb. Árak? Tippek? (használtautón már néztem )

Lammer
Bar mondjuk jobban belegondolva DCS-ek megdobhatnanak egy 164-os Q4-es turbomonsterrel... nem tiltakoznek <#zavart1>

('hama' 6 henger, akkor hajtson mindenho' <#buck>)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer
Mondjuk egy 75-os Alfat en is birtokolnek egy rovidke ideig... engem csak a 3.0 V6 verzio erdekel ^^

Csabesz6
145QV adja, még fwd-vel is.Megbocsájtom neki😄
75 2.0 vagy V6 NEED. Pont. Gyönyörû doboz, imádom, egy ideig kibírnám a nyûgjeit.Guilia GT, az álom. Montreal?😛...stb stb

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

neevous
Nekem még egy 145-ös is kéne.

pszihopata
úgy vagyok vele mint aki le akar szokni a cigirõl,nehéz,de próbálok ellenállni mert tudom hogy káros.....😊

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

Csabesz6
tudom, 75😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

pszihopata
nekem már volt😊

Csabesz6
beteg ember vesz, nekem kell egy egyszer😊

Csabesz6
hulye vagy

pszihopata
okos ember sosem ,értelmes ember max 1-szer vesz alfát

a találkozókon ott a maradék😊

Ezen nem veszünk össze, mert alapjában véve a szívem az Olasz autókhoz húz, de sajnos vagy nem sajnos az eszem mindig felül kerekedik. 😊

Hallod megnéztem az általad linkelt oldalt, jól összefoglal mindent az adás-vételrõl érdemes megkukkantani. (ez az)

Lammer
😄DDDD

tessék választani!😊

Egyesek feje a gondolatok temetkezési helye. Nem mindegy, hogy vizibusz vagy buzi visz!

TOYOTA LAND CRUISER 4.5D V8 EXECUTIVE 2009
Honda Accord 2008 2.2 tdci Sport
Ford Mondeo FORD MONDEO 2.2 TDCi Titanium

Egyesek feje a gondolatok temetkezési helye. Nem mindegy, hogy vizibusz vagy buzi visz!

Palinko
alfát én is szeretem de boxermotorral csak autóbuzinak ajánlanám 😄
eNorti! Ugyan már Japán autók! Bla-bla😊 Nincs bennük szív. Lehet bármilyen megbízható, ha unalmas fostalicska! Bezzeg az Alfák! Én mindenkinek az javaslom, régi Alfa boxermotorral. Csak fontolja meg hogy melyiket.

Alapvetõ tanácsokat EZEN az oldalon lehet találni!
Csabesz6
😊 Láttam élõben párszor, hatalmasat szól.Kint volt évadzáró futamon is, tavaly õ nyerte Sierrával az OB2 mezõnyt (idén Streetnek hívják).

Lammer
uppsz, ez nekem most uj!

Foka RS elotti Focus ST hatulkaparosan!

KATT
Erdemes megnezni a video elejet... 😊

De szerintem ezt rajtam kivul mar mindenki ismeri 😊

Kedves Ford... Nem igy kellett volna eredetileg is? <#rolleyes>

Csak, hogy a témánál maradjunk, én a Japán autókat említeném meg. Azon belül is a régi Civic-et. Ár érték arányban nem sok jobb autót találni. A motorja gyakorlatilag elnyûhetetlen, bár az igaz, hogy eléggé hajlamos a rozsdásodásra.
A Toyoták is jók, fõleg a 2005-2006-os Corollák, meglepõen jól tartják az árukat és garantáltan nem rohad le és el sem. Igaz borsos egy kicsit az ára, de inkább egy Corolla mint egy A3-as Audi ugyan ebben az évjáratban, kategóriában vagy bármi más. Nem mintha bármi bajom lenne az Audival csak egy példa volt. Természetesen ez privát vélemény.

Lammer
*sigh*

Pepsi Twist
konkrét adatokat sose mértem, de a végsebességével sem voltam tisztába az autónak 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

fifi
nyugi öcsi...
õ is meg tudja magát védeni ha akarja...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
"normalis erzesu sportauto kedvelo embernek az arcara mosolyt csal az elsokerek hajtas???"

na ezért...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Csabesz6
😊 kutyabol nem lesz szalonna, na😛

Lammer
erre csak annyit tudok mondani, hogy amikor kijott a Foka RS a maga 305 pacijaval, akkor nalunk sokkal kompetensebbek is nagyjabol azt nyilatkoztak, hogy jo-jo ez a "revonákl+fwd" kombo... de azert lehetne 4wd vagy rwd inkabb 😊

Lammer
biztos jo erzes volt, hogy meg 3ik-ban is kapart, mi? 😄DD idealis korulmenyek kozott beszt, amugy meg... 😊 Mutattam egy videot korabban, emlexel? alaheggesztettek eleg kulturalt modon egy haldexes formosünt a turbo veerhat vento ala... az "adta", nagyon 😊)

Amugy mertetek a 0-100 (200)-ra mennyit lepett? csak kivancsi vagyok ^^

Csabesz6
Mitõl tuningmester? Nem hinném hogy ismered Lammert, látván hogy ilyen lekicsinylõen nyilatkozol...

Pepsi Twist
am itt a legnagyobbat a ventom lépett 😊 és az is FWD

Lammer
ennyi 😄DDDD

Pepsi Twist
sztem legjobb a helikopter nem tom mit vitatkoztok...

Lammer
en mar le sem merem irni, hogy mekkorat lepett a kis turbos Mazdim, mert jon fifi es jol leolt... pedig az tenyleg lepett (4wd, nagy turbo, 1.1 bar stb) de mar felve irom le az ilyen trollok miatt 😞

Lammer
na jo, mostmar uncsi... mit vetettem ellened, hogy igy ramszalltal? Minek szivozol, most oszinten? Miert kell ez az undorito lenezo ocska duma???

Nem jott be (szecskavago vs urtartalom fail), nomeg a fantorpikus 2 tized vazze... 'evva -.-

miert kell ez a f@szsag? most oszinten? miert? miert faj az, ha egy normalis erzesu sportauto kedvelo embernek az arcara mosolyt csal az elsokerek hajtas??? (igen ilyen szinten a Fiestam is gagyi volt, nabummm, de legalabb beismerem)...

En kertem elnezest -.-

fifi
dehogy...
egy pillanatig nem fogok vitatkozni!

részemrõl tképpen ennyi is...

CharrDen
Kár volt leírnom, olyan flame kerekedett itt, rossz nézni 😞

fifi
nevezhetném szecskaVÁGÓnak is...

lényegtelen
a fontos, hogy van hivatástudatod, és ki is állsz mellette!
ezt becsülöm...

fifi
nekem eddig sem volt kérdésem kedves tunningmester barátom...
volt alkalmam ST-hez is, és Cuprához is...

Csabesz6
kit érdekel mekkorát lép, ha kanyarban sosem fog IGAZÁN JÓL mozogni.

eksy
RWD = A vezetés élménye és pont.
FWD = B-be jutás élménye.

"...és...szerintem...bizony."

Lammer
(damn, nincs edit 😄)

de ezen a szecska szovegen rohogtem a legtobbet 😄DDD

szecska... jah mekkora moci is van az ST-ben? jah? feltoltetlen 2 literes... a cupradban meg feltoltott 1.8??? ... szecska... 😄DDD KEEEEESZ 😄DDDD

Lammer
(elozo genes Leonosok voltak, az kimaradt, ehh)

Lammer
ad1: FAIL1 -> Mar nincs fiestam (parszor leirtam) 😄
ad2: FAIL2 -> Azert megnezem azt az ugrikot... mivel Cuprat irtal ezert ha jol tudom az gyarilag ugye 180 lovas igaz? nos, ha jol tudom 7.7-et tud 60 mphra... Fiesta ST meg 7.9-et 60 mphra... LOAAAAL! 😄DDDD Tavaly meg jartam ST talira (kihalt hosszu egyenes szakasz egy felig elzart terepen) es ott futottunk ossze arra bandazo Seatosokkal... Tok jokat eldumaltunk, meg gyorsulgattunk veluk... Volt sima Cupra, dizel Cupra, nagyon megtolt Dizel cupra, 4x4-es benyas Cupra stb 😄 Erdekes a sima FWD Cuprakkal tok egyenloket mentunk (Sot az 1ik tipustars el is veregette oket, de a tarsunk minket is lekent, jol tolta 😄), a nagyon megtolt dizel vert el csak minket... az sem veszesen :]

Egyeb kerdes!?!? 😉

fifi
csak arra akartam célozni kedves tunningmester szaGértõ barátom, hogy persze FWD meg a többi klisé, node azért egy 1.8T Cupra hiába elsõkerekes, akkorát ugrik, hogy neked ahhoz a szecska Fiestádat sokáig fog kelleni hergelni...

de természetesen biztosan neked van igazad...

Lammer
LOL! 😄

ember, kivancsi lennek miert jobb az FWD egy sportautonal, mint az AWD,RWD hajtaslanc? Mert azt alairom, hogy a hetkoznapi teszkobajarashoz meg meloba kivalo az FWD, mert hulyebiztosabb es szarabb idoben talan biztonsagosabb egy piciket az RWD-nel... de egy "sportautoban" FWD???
Biztos en vagyok a hulye, meg szinte az osszes ertelmes gyarto, de lehet neked van igazad 😄

fifi
mondja a tunningmester...

Lammer
azok 9X %-ban Fwd-k -> sportauto fwd, megalol <#levele>

ha mar "sport" leon, akkor legyen mar 4x4-es vr6 😛PP