Milyen kocsit vegyek MOST?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pepsi Twist
ja jó volt szépvolt de most itt jobb 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Lammer
jah, mintha emlitetted volt, hogy Szegedi vagy... Gondoltam eleg jo lehet ott elni, hogy Escaladdel rohangal az ember 😄DDDD

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Pepsi Twist
honnan tudjam, má jó ideje leléptem az országból 😄

Lammer
jon-job :C

Lammer
En is legszivesebben valami (na nem akkora, mint a teid) kulturalt AWD doggel szeretnek jarni (5os xdrive, legacy pl.)... de sajnos most csak max almodozhatok rola :}

nincs valami decent jon nalatok Szegeden? ^^

Lammer
<#papakacsint> <#eljen>

Pepsi Twist
ammá régi

pszihopata
VW Vento Owner😛

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

Pepsi Twist
AWDvel járok 😄 6.2 literrel ^^

Zsolti9014
simán kéne, ha most akarnék autót venni. 😊

Hajrá Magyarország!

Lammer
jo allapotu old school kis RWD Volvo eniván? ^^

katt ^^

pszihopata
taníts mester!<#worship>

Lammer
kerlek alassal az egy kulturalt KENYELMES, tagas cruiser masina... ami nem bohoc modjara elol hajt* 😛PP

*ha mar le kell alacsonyodni 4wd-bo" 2wd-be, akkor inkabb 😛

Sir Quno Jedi
A dízel az traktornak van, meg ganajhordásra. Inkább egy lomha, nagycc-s benyás, annak van nyomatéka is, mint a dízelnek, meg megy is, mint a csík!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

milk4
(Titokban én is imádom a dízelt😄)

De ezért szar magyarországon autót venni.Mindenki csak á[email protected]ülföldön kell venni egy normálisat.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Csabesz6
<#idiota>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

TomSolberg
Valami öreg gagyi kinézetû TDI-t köll venni azt becsippelni lesz 200+ lóerõ és 500+ Nm, nembaj ha egy hetet bír, de sprintre meg amatõrre jó lesz vele menni, hadd lássák a szakadt külsõ mit rejt. Olyan füstcsíkot húznék vele hogy leesne mindenkinek az álla, utánna kiszedném a csippet, visszaírnám gyárira az ECU-t és eladnám nagyapám kocsijaként 😛
(már megtettem) :S 😄
Amúgy én szeretem a dízelt,aztat kell venni 😄

TomSolberg
nem rossz ötlet ennyiért. Megveszed széthajtod télen,, mész vele sprintversenyekre, utána meg eladod alkatrészenként,talán ha szerencséd van a felnibõl visszajön a vételár fele...+ a gumikból 😊

Pepsi Twist
wtf is this shit?

Lammer
ahogy olvasom a nepiteletet nem fogyiznak ezek sokat a manual valto+bekopott lab kombonal... mar nem vagyok az a racsingolos fajta, ahogy megismertel :}

egyelore csak nyalcsorgatas vanik ^^

eloszor valami stabil melohely kellene+jo lenne ha az okossagaim beindulnanak... aztan vissza lehet terni a tortenetre :}

Sir Quno Jedi
Nem sedan és kicsit sokat kér érte, bár tényleg szépen néz ki. Alkuggyá. Nodehogy tankolni mibõl fogod...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Lammer
<#eljen>

3 vagy a 4 sebis manual? :}

pszihopata

Lammer
grat mester! 😊

Ha mar Skorpinal tartunk en regota szemezek eme jargannyal...

skorpi 2.8i manual

tudom-tudom gagyi manualis... de elegge lelkesnek tunik a srac(?) inkabb veszek ilyentol autot, mint egy lelketlen visszatekert, szethazudott csak latszolag jo allapotu autot a lehuzos neppertol -.-

Sir Quno Jedi
Értettem elsõre is, de nem szeressük az ilyen vicceket! 😄

pszihopata
vicc akart lenni arra hogy emeli az elejét

mindegy

Sir Quno Jedi
Ezt honnan sikerült leszûrni, tegnap vizsgázott és elég szigorúak voltak, de minden papírt megkaptam.

pszihopata
akkor most jön a lengéscsillapító😊

Csabesz6
Én hiszek neked.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Sir Quno Jedi
Hidd el, ez öt utassal is felemeli az orrát azon az emelkedõn, ahol anyáznak a többiek.

Csabesz6
Skorpi póva, muahahaha😄DDD
Csak szõrözök, örülök hogy boldog vagy vele😊

Sir Quno Jedi
Nnna, végre elkészült a skorpim, ma már azzal jöttem be! Érdekes hangja van mondjuk (megint vihetem kipufogóshoz), mint egy tanknak. Viszont új radiátor, új ABS fullra, új fékcsövek, pofák, betétek, új olajak, full téliesítés, javított hifi.

Most, hogy hetekig az 1.6 115le Hyundai-ommal jártam, tök fura volt a skorpi, mintha egy ultranehézkes gigabálnát vezetnék, ami viszont keményen megugrik povából, ha kell. 😄 Fõleg itt a Jánoshegyen lehet érezni a nagyobb motor adta élvezeteket.

Pepsi Twist
ezt úgy hívják hogy eladásra összetákolt fos 😄

Hello! Bármilyen autót vesztek is, arra nagyon figyeljetek, hogy okosan válasszátok ki, szakértõ segítsen! A totálkár nyomait is könnyedén el lehet tüntetni, és alig marad nyom! Törött autós átverés
matthias92
se dízel, se francia autó... :$

Pepsi Twist
xsarahoz még annyit hogy 110ló gyárilag na most olcsó csippel 150ló és megy mint a golyó és alig fogyaszt 5 litert 😄

Pepsi Twist
ez? vagy ez?

Pepsi Twist
dízel jöhet?

Csabesz6
1.6

matthias92
legfeljebb 5 éves autóra, az elkövetkezendõ 6-7 évre lenne szánva, és kb. évente 40-50 eKm kerülne bele.

Zsolti9014
korban nem tudom mire gondoltok, de Focusból már akár 1 millió alatt is akad szép számmal 2001/02 körüli. A kicsit újabbak ára sem verdesi a egeket, szerintem egy 1.6-tal jó választás lenne, de ha nem kombi, akkor talán az 1.4 sem vészes, de tapasztalati szinten nem ismerem egyiket se.

Hajrá Magyarország!

matthias92
nekem is tetszenek a Focusok, egész szép árban is vannak.
Kombit édesanyám (neki lenne az autó) nem szeretne, szedán, vagy ferdehátú autók jönnek be neki.

Csabesz6
Focus szerintem nem hülyeség.
Fasza kis futómû, szép dizájn, megbízhatóságról nem tudok semmit, de nem hallottam hogy nagyon nagy baj lenne velük...passz.

matthias92
a csomagtérhez meg annyit fûznék, hogy a mostani autónknak csupán 280 literes a csomagtartója, még is elférünk benne, pedig volt már rá példa, hogy külföldre mentünk vele 5 eltöltött napra. minden elfért benne. 😊)

Zsolti9014
Suzukit nem akartok, akkor én sem fogom erõltetni 😄 (pedig 1,6-1,7 körül jól felszereltek vannak, akár 1.5-ös Swiftbõl is), hanem inkább figyelmedbe ajánlanám a következõket:

Nissan Almera EZ PL Nekem legalábbis tetszik, az 1.5 elég jó is állítólag, elég jól felszereltek vannak. Igaz, a népítéletek között mindkét véglet képviseletében írnak róla, ezért érdemes jobban utánanézni, ha érdekel valakit.

Vagy Ford Focus esetleg? 1.6 vagy 1.8, Ghia felszereltséggel, akár kombiban is.

Hajrá Magyarország!

matthias92
vhol azt olvastam, lehet :$

Csabesz6
ABS utólag?:\

matthias92
amit látok, hogy a mienk jobban el van kopva. 😄D
ez 2005/12. havi, bár essentia. óra szerint 78k van benne.
Igazából a legnagyobb gondot az okozza, hogy nincsen túl nagy keret (1.6-1.7 max) rá.
Azok az autók, amik olcsók, pedig siralmas töréstesztekkel rendelkeznek (pl. aveo, bár lacettit nem tudom, milyenek). Suzukit meg nem szeretnénk venni.
ABS mennyibe fájhat egy B corsába utólag? vagy nem éri meg?

Willi Betz
Jó,hogy ilyen sok minden van benne,viszont ez 2004-es. Modellváltás utáni közvetlenül. Én inkább 2006 körülieket nézegetnék ebbõl. No meg kicsi a csomagtartója (350 liter),persze ez egyén függõ,de ha már egy átlagos családnak kell - 1 gyerek,két felnõtt - akkor javasolt a kombi. Abban kényelmesen elférnek a cuccok utazás alkalmával. Motor variáns maradhat ugyanígy 1.8,az újabbak már 140 lóerõsek. 1.4,1.6 nem rosszak,csak már lehet kevés ehhez a karosszériához. 90 és 115 lóerõsek.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Csabesz6
Nézd meg azt a kormányt, egybõl saccolhatsz kilométert😄