Milyen kocsit vegyek MOST?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Taliztunk MK1 Leonosokkal (1.9 gyarilag 150 lovas sportdizel+ okossagok amivel frankon 200 felett van) eszik 7-7.5et 😊 elesben megmutatta 2-3 gyorsulas utan is a kompi 7,5-nel tanyazott 😊
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Csak szõrszálhasogatok, és mint mondtam ez helyzet függõ, nincs általános recept.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Apám is bejárta európát egy Skodával, Nagypolákkal, Kettes Golffal, ABS nélkül...
jó, ha van ABS, de anélkül is vAN azért élet...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
jojo, akkor gázolajos. 😊)
Télen a fékpedált nem is szoktam használni. Tavaly egyszer használtam, nem satu, de mégis egybõl kerbeállt az autó. <#idiota>#idiota> Úgyhogy ilyenkor ki is vehetnénk nyugodtan 😄
jah, és nyertem 😄 holnap még lesz egy "tesztvezetés" is, kipróbáljuk, meg miegyéb, aztán foglaló, és még lehet, hogy a héten meglesz. Már ha nemviszik el holnap :S
aki meg akarja vizsgálgassa az olajat,én cserélem 8000-ként-pont!
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
De, a KM állások komolyak. 😊))
Szerintetek mi az, ami árulkodhat arról, hogy több van benne? Én a kormányt néztem, meg a vezetõoldali ajtónál a gumizást, persze lehet, hogy baromságot csináltam. Szinte szalon. Hölgy tulajé volt, elvileg garázsban tartott. Utánanéztünk, és lízingelve volt. Állítólag kihasználatlanság miatt adták el. <#nemtudom>#nemtudom>
Opel Corsa C, piros, ezerkettes, benzines twinport, 2005-ös, 22 eKm-vel, fullextra (ABS, elektromos ablakemelõ elõl, kartámasz, stb.), tényleg megkímélt (szervízkönyves, szalonállapotú, mintha új lenne), még a gyári gumik vannak rajta<#wow3>#wow3> Iá: 1.4 millió
vagy
VW Bora, 1.4es, 77e Km-vel, hat éves, vezetett szervízkönyvû, klíma és elektromos ablakemelõ nélkül, 1.6 millióért. Szép nagy hajó, metálbarna színû. 5 használt nyárigumi, és 5 zsírúj téli.
Ti melyiket tartjátok jobbnak? Én személy szerint a Corsát tartom jobbnak (olcsó kis opel, és minden van benne) anyának mindkettõ tetszik (bár a borát jobban szeretné)
A vicc az egészben, hogy elõtte áradozott nekem arról, hogy neki nem kell nagy autó, mert sokat fogyaszt, nem pakol úgysem annyimindent bele, meg blablabla...
a leirasuk szerint nem azt nezi, hogy eszi-e az olajat, hanem azt hogy mennyi kosz van az olajban azaz érett-e már a cserére! Mondjuk egy diesel auto eseteben nagyon jol jon ez a kis megallipats, mert ugye a gazolajnal mar 1.000 kilometer utan olyan korom van az olajban hogy az csak na és szerintem te szabad szemmel nezegesd az olajat hogy ez most jo-e vagy sem, haaaat nem tudom! De persze az autoszakik mindig csodat várnak, hogy majd egy par ezer forintos termek helyettesiteni fogja a tobb 10 ezer forintos laboratoriumi olajvizsgalatot! 😊) Szerintem ez a termek csak egy gyors teszt, mint pl. egy csepp verbol megmondjak, hogy van-e cukrod vagy sem, de persze itt is szagolgathatod a véredet, hátha érzel benne cukor illatot es akkor nem is kell már a vercukorszint ellenorzes...😊)))))haha
üzemanyag mindíg jut,fõleg rövidtávon azt felesleges elemezgetni
ha eszi az olajat azt meg az olajszintbõl lehet legjobban lemérni
megint egy autósokat hülyítõ felesleges cucc,a hibák kis részét ismeri csak fel úgyhogy nem vált ki semmilyen átnézést sem
Pont😊
Nagyon gondolkodom azon, hogy rendeljek belõle 1-et! Azt is olvastam. hogy 3.500 forintért kapható, egy próbát tuti megér szerintem! Meglátjuk mit tudnak a németek által fejlesztett motorolaj állapot teszt meg ez a nagy nevû TÜV....😊))
elég laza börtön ahol net is van<#vigyor1>#vigyor1>