Milyen kocsit vegyek MOST?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

skate00
dotkom
oppaa D

http://atwwebmaker.tx.hu/

pszihopata

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

dotkom
szerintetek egy yaris 120000km-el elkepzelheto hogy jo vetel lenne-e? mennyit tudnak ezek a kocsik problema nelkul menni? csak azert mert eddig amiket neztem yarisokat, azok ilyen 50-60 ezer km-ter kornyeken voltak, de legtobbjikuk vissza volt porgetve..

http://atwwebmaker.tx.hu/

Slayerboy
<#eljen>

Voltam zárás előtt. _______________

pxxl
nem használtam már 3 éve, mert törött a vas. am már megvan, tegnap kiderült hogy lennt hagytam anyáméknál 😄

All hail the double x!

Slayerboy
Hogy használtad az autót? Forgalmi nélkül? 😄 Amúgy szerintem keresd tovább.. az ilyen okmány csak nem tûnik el.. :o

Voltam zárás előtt. _______________

pxxl
csa!

félig off

el kéne másznom az okmányirodába autóval kapcsolatos papírokat intézni, de viszont nem találom a forgalmit :S ilyenkor mi van? konkrétan lejárt a lízingem, és le kéne vetetni a bankot, mint kezdeményezett felet (vagymi) hogy eladhassam a verdát. csak ehhez meg kell a forgalmi.
autóvásárláskor fénymásolt forgalmi játszik?

All hail the double x!

Pepsi Twist
sztem pakolható 😄 legalább lesz akkora mint 1 kombi 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Lazarus
5 ajtósat akartam írni
Lazarus
Tudja-e valaki hogy az 5 üléses kicsi golf 3-as hátsóüléseit elõre lehet hajtani? Mennyire jól pakolható?
Pepsi Twist
há ja amperkodtam elég sokat 😄 nyomtam neki mint barom állat 😄

Csabesz6
amperkodtam😄 lol

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Pepsi Twist
ha amperkodtam akkor mindig behúztam a fotelt magam alá 😄

Csabesz6
:-)
Chapman FTW

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Lammer
(mostani alairas ószóm^^ mennyire igaz 😄)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Csabesz6
Na akkor te is egy csíra vagy, grat😄

Lammer
ehhhh ... 😞

Pepsi Twist
geci én is a könyöklõn fekve nyomom xD vagy totál hátra fekszek XD olyankor elnéztem balra a ventoba és a bal hátsó ablakon néztem ki balra XD

Csabesz6
zseniális<#levele>
"húzott tédéíben ülök, 4 literrel veretem, állva hagyom a bengást, én vagyok a jani, kapar a golf, könyöklõn fekve vezetek"...broáf<#shakehead>

Pepsi Twist
láttam már 300lovas PD TDI-t olyan fekete füstel mögötte, hogy instant secenként 5 green peace aktivista lesz öngyilkos 😄 és euro 4es 😄😄😄

Lammer
fejjj, ma egy dizel kisteher mogott jottem vegig a hegyaljai uttol egeszen az Arena plazaig... (olyan forgalom volt, hogy nem hittem el igy keso delutan vasarnap, lol!)

Amikor gyorsitott csak ugy natur modon okadta a fustot... nekem meg jott be a szellozteton!

Zold kartya rulez, mi?
<#rolleyes>

Csabesz6
Simán lehet komoly, egy hete TÍZ EZER forintért adtak el, egy ennél nem sokkal rosszabb állapotút (kasznit tekintve mindenképp)...1 év mûszakival.
Ez van<#whatever>
Ezért nem tudom eladni az Ezerkecskémet.

Zsolti9014
nagyon alaposan meg kellene nézni, kizárni elsõre nem lehet. persze szerintem én nem ennyiért kínálnám, ha tényleg ennyit futott.

Hajrá Magyarország!

matthias92
ez most komoly? <#fejvakaras>

Pepsi Twist
azon gondolkozok hogy nevessek-e? XD

pszihopata
<#wilting>

Sir Quno Jedi
Ezért veszek 20 év körüli autókat (esetleg még érdemes 35 évnél régebbi oldtimereket is vennei, azokat még az örökkévalóságnak tervezték).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

pszihopata
ugyanmár, a kötelezõ szervízeken kívül semmi plusszt nem tudsz csinálni!

vagy 5 évente szétütsz minden kardánkeresztet és bezsírozod v. az ablakemelõ mechanizmust meg minden elektromost csatit kipucolsz átnézel?

jah,lehet vele törõdni 5 évente 500 munkaórával

nem errõl szól a mai autóipar hanem hogy lehet az embereket rábeszélni hogy egy szaros fogyasztási cikkért dolgozzanak évekig
ezért kell státuszt-életstílust-divatot csinálni belõle

Pepsi Twist
amúgy akármilyen autóval jársz ha törõdsz vele akkor az jó marad 😊

Willi Betz
Ja,igen.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

matthias92
Igen, csak arra szerettem volna célozni, hogy ezekbõl az autókból lesznek azok a népítéletek, akik szidják a márkát, hogy milyen szutyok, éshogy többet ilyet nem.

Willi Betz
Arról valószínûleg a trehány tulaj tehet,nem az autó.

matthias92
Opel, sose kop el 😄
Bár vannak kivételek. Minap láttam G astrát, ami már nehézkesebben indult, és sztem csunyán járt a motorja is. Szervízkönyvben megnéztük, 30-40 eKm-nként vt olajcsere. Nálunk 3-szor is megesik annyi alatt 😄D

Willi Betz
Basszus,most nézem a Skoda dízel. Benzinest akar mindenképp,az meg 200 lóerõ körül van ha jól rémlik a 2.0 TSI.

neevous
Van a családban egy ilyen RS Octavia. Nagyon jó autó. A Vectrat nem próbáltam.

jaszy
Skoda.

Pepsi Twist
dízelnél sztem fél liter benzines meg nem tom 😄 1 liter simán (alacsony teljesítménynél tuti nõ a fogyasztás)

Csabesz6
Szerintem egy litert simán hozzáadhatunk, alaphangon.

Lammer
na akkor a sok szagerto megmondhatna, hogy a haldekszes formosön mennyit dob a fogyin atlagban? (drivetrain-t szvsz ismeri mindenki)

haverom 4x4 (Subaru justy drivetrain elvileg full) Ignise pont egy lityivel fogyizik tobbet az FWD tipustarsaknal 😊

milk4
Miénk az 4,2-5,6-ot eszik.170-nél szokott 6fölé menni.4 alatt meg nemvolt soha szerintem.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

fifi
tojással a pedál alatt igen...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

matthias92
1.9es vagy 2.0-es A3-as dízel 3.7-et eszik asszem országúton.

Pepsi Twist
aha na most gyári 131le 5 literrel megy 😄 (tapasztalat)

Pepsi Twist
vectra

milk4
Vectra.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Willi Betz
Öregem akar magának autót venni. Ezeket nézegeti most. Vajon melyik a jobb? Pontosabban ideális választás. Fogyasztás,biztosítás,telj. adó nem lényeg.
Octavia RS
Vectra OPC

Sir Quno Jedi
versenytraktor az álom (not)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Csabesz6
És amúgy sem a hamarabbi megállást segíti elõ a blokkolásgátló...

Csabesz6
Jégen baszhatod, ha van ABS, ha nincs.