Milyen kocsit vegyek MOST?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
http://atwwebmaker.tx.hu/
All hail the double x!
Voltam zárás előtt. _______________
félig off
el kéne másznom az okmányirodába autóval kapcsolatos papírokat intézni, de viszont nem találom a forgalmit :S ilyenkor mi van? konkrétan lejárt a lízingem, és le kéne vetetni a bankot, mint kezdeményezett felet (vagymi) hogy eladhassam a verdát. csak ehhez meg kell a forgalmi.
autóvásárláskor fénymásolt forgalmi játszik?
All hail the double x!
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Chapman FTW
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
"húzott tédéíben ülök, 4 literrel veretem, állva hagyom a bengást, én vagyok a jani, kapar a golf, könyöklõn fekve vezetek"...broáf<#shakehead>#shakehead>
Amikor gyorsitott csak ugy natur modon okadta a fustot... nekem meg jott be a szellozteton!
Zold kartya rulez, mi?
<#rolleyes>#rolleyes>
Ez van<#whatever>#whatever>
Ezért nem tudom eladni az Ezerkecskémet.
Hajrá Magyarország!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
vagy 5 évente szétütsz minden kardánkeresztet és bezsírozod v. az ablakemelõ mechanizmust meg minden elektromost csatit kipucolsz átnézel?
jah,lehet vele törõdni 5 évente 500 munkaórával
nem errõl szól a mai autóipar hanem hogy lehet az embereket rábeszélni hogy egy szaros fogyasztási cikkért dolgozzanak évekig
ezért kell státuszt-életstílust-divatot csinálni belõle
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Bár vannak kivételek. Minap láttam G astrát, ami már nehézkesebben indult, és sztem csunyán járt a motorja is. Szervízkönyvben megnéztük, 30-40 eKm-nként vt olajcsere. Nálunk 3-szor is megesik annyi alatt 😄D
haverom 4x4 (Subaru justy drivetrain elvileg full) Ignise pont egy lityivel fogyizik tobbet az FWD tipustarsaknal 😊
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Octavia RS
Vectra OPC
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3