4035
Milyen használtautók vannak a piacon a legjobb ár/minőség aránnyal most?
-
esetleg még omega
bár ezekből jókat kifogni hát nem sok esély van... -
opre2174 #3234 Sziasztok autó vásárlás előtt állok, mindenképpen dízelt szeretnék max 800ezerig, minimum 100lóerőset és legyen benne hely is bőven. Eddig az Audi A6 2.5TDI-t és a BMW E34 525TDS-t néztem ha tudtok ajánlani valami hasonlót vagy van róla véleményetek megköszönném. -
Szerintem egy kölcsönadásit -
Jenc #3232 Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, h milyen papírt kell ahhoz beszerezni, h mehessek a gépjárművel és a rendőrségnek se legyen baja. Keresztanyum a gépjármű tulajdonosa, nővérem az üzembentartó és én mennék vele. (Én sajna nem lehetek üzembentartó mert még fiatalkorú vagyok)
Előre is köszönöm a segítséget! -
sazl ha 13 lityoval szamolok, akkor olyan 6,5-7,5 kozott jon ki benyo rezsibe...
NAJSZ!!!
ejjj ha lenne piiizem :)) -
9-13 -
tavol alljon tolem a vasarlasi szandek (->lack of $)
de! imadom ezeket a regi bohom rwd joszagokat! :) mondjuk automataban jobb lenne, ha mar old school luxus :)
Szabad kerdezni, hogy mennyit eszik egy ilyen bestia gazbol? :)) -
nem is adjátok el,minthogy fater 2005-ös almerája sem lesz eladva mert 28000 van benne
max elhasználja valaki a családban,az ilyen csak igen ritkán kerül a piacra -
Amiket én néztem azokról 50méterről látszott hogy visszatekert, szétkopott, de kivételek biztosan vannak! -
Nekünk is van egy Boránk, 10 éves lesz és 107ezer km van benne.(kb 8 éve van nálunk) -
Jövőhéten megnézek egy Borát, 12 éves, 210 van benne, ebben nagyobb bizalmam van mint a 10 éves 90 el hirdetőnek. -
ha meg kérdik hogy mennyi van benne: Mennyit szeretne? :D -
áh felejtsd el :D
vagy próbáld meg hogy nem jeleníted meg a km állást a hirdetésben. -
én sem vakerok,igaz 3 hónapja a kutya sem hívott:)
mazdám -
Amúgy amikor az astrámat hirdettem használtautón 360.000 km-el, felsorolva az ÖSSZES hibájával, kutyának nem kellett, viszont ketten hívtak fel csak azért mert hogy milyen jó hogy őszinte vagyok és ennyi mindent leírok az autóról, meg a fotók is mutatnak mindent stb . Elbeszélgettünk kicsit aztán soha nem hívtak vissza.
Végül olyanok vitték el, akik legnagyobb bánata az volt hogy nincs vonóhorog rajta ;) Mondanom sem kell egyszer nem beszéltek futott km-ről, belemásztak vagy öten az autóba nyakig, tudták mit kell nézni, gyors próbakör és csak 5ezrest alkudtak :D -
pont most akartam linkelni,ilyen jó cikket régen olvastam -
magyar használtautó-vásárló hülye!
Kurvajó cikk, sokat röhögtem a fogalmazáson, és érdemes mindenkinek elolvasni, akit érint valamennyire is a topic -
családnak ez kell :/ -
inább már EZmint
lakás is egyben -
wow
van egy megjelenése
csak az a baj,hogy leeseik :) -
autóval a parasztok járnak
ez valami -
szerintem EZ a te géped!!! -
Nem sértésként, de beteg aki ennyi pízt szaros autóra kiad manapság (saját adózott magánkeresetéből). Már kivéve, ha nem vág földhöz ez az összeg, sőt meg sem érzed, mert akkor mind1, ugye. :D -
Akkor hogy teljes legyen a story el is mesélem.
1995-ben apám megvette a fekete Vw Passat GL gépkocsit.
A GL akkor középfelszereltségnek számított, volt a Cl az alap, a GL a közép, és a GT a fullextra :D (ha jól emlékszem).
Szóval egy 1.9-es TDI-re esett a választás, akkor elég drága volt, ha számolunk az inflációval is, akkor az akkori ára most olyan 6-7 millióra jönne ki, tehát majdnem mint egy mostani Passat :D
Szóval használta 4 évig, utánna le akarta cserélni az akkori új B5-ös Passatra, de közben én akkor (1999)-ben tettem le a jogasit, kicsit megkésve, de kellő tapasztalattal rendelkezdtem, így hát apámat megfűztem, hogy adja nekem a kedvenc Passatot :D
Így is tett, mivel az értékéből sokat vesztett, mert akkoriban eltejedtek az országban a külföldről behozott olcsó Passat kombik, így hát annyit nem nyert volna rajta, így nekem adta, ő meg megvette a B5-öt.
Tehát nagy szám volt, hogy egy 4 éves fekete Passat kombim van fiatalon :)
Munkatársaim néztek is, kicsit szúrta a szemüket honnan van ilyen verdám huszonéves korom elején, de megszokták később.
Utána jöttek a bulik, sok csaj, stb, aztán rátaláltam életem szerelmére, akivel most is együtt vagyok, de ez más történet, de még is az autóhoz köthető.:)
Aztán annyira a szívemhez nőtt, hogy több lehetőségem is lett volna eladni, mégse tettem,
erre tavaly került sor, mikor is már motorgenerál kellett volna (456.000km :)), rozsda is volt a kasztnin bőven, ülések is ki voltak szakadva, szóval eladtam egy festőnek egy százasér :(
De megvettem életem első új autóját 2010 év végén, mégpedig a mostani faceliftes b7-es Passatkat, immár full extrásan, igaz, adtak rá sok céges kedvezményt.
De már nem olyan mint a régi, nem azt mondom, hogy nem jó de aki régi minőségi autókba ült tudja mit érzek, ezek már teljesen más szellemű autók, valószínű nem is lesznek olyan tartósak.
De szeretem, megvan, kész ennyi :)
Bocsi ha valakit esetleg untattam, majd átlapozza :)
-
vegyél egy b4 es Passatot, tegyél rá Phaeton felniket, nagy hifit, lényeg, hogy igényes legyen.
Olcsón kapsz csúnyákat, mehet rá egy kis lakatolás, polír, megvan 40 e ft ból, hifivel mindenestül 100, és van 500 ból egy pinamágnesed.
Ha rosszat fogsz ki az egyhatosból, vagy egynyolcas benzinesből, és eszi az olajat, ragaszd a hátuljára, hogy TDI.
Vagy vegyél egyszerűen egy fasza 1.9 TDi-t. :D
Nekem olyan volt 1999 óta (családi autó volt), de összegyűjtöttem ey újra a pénzt :) -
EnxTheOne #3210 Milyen kocsit vegyek? AZ a lényeg hogy minél nagyobb pinamágnes legyen benne, és minnél olcsobb. :D:D -
megjött a havim:D -
Nagyon ideges vagy, van valami gond?
Hiszek neked és a wikinek is:D megnyugodtál? :) :) -
Nehogy megnézd azt a nyomoronc Wikipédia linkemet. Meg biztos hülyeséget írt az összes szaklap is, de ha gondolod beszkennelem a 2000-es A2 újságból a tesztet is.És akkor csodálkozol a hangnememen, okos:) -
http://katalogus.hasznaltauto.hu/skoda/fabia_sedan_1_4_16v_classic-2122360úú 16V az már:) Te a Feliciára gondolsz, ott volt a Skoda blokk! -
Ember felfogtam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem emlékszem hogy veled társalogtam volna, ezt a hangnemet meg tekerd le! -
"The only trace of non-VW ©koda left in the Fabia is the 1.0 and 1.4 8v "MPI" engines, which was a modification to ©koda's own 1.3 engine, and was used in pre-Volkswagen ©kodas such as the Estelle and Favorit."
Erről csacsogok. -
Nem úgy értettem, sorry. Csak buta az összehasonlítás. -
Ember, fogd már fel a Fabiában lévő 8V (amit először alkalmaztak benne, 2000-2003 között pedig tuti olyat találsz) az nyomórudas, még a 100-as Skoda blokkját vették alapul. 68 LE MPi, erről beszélek.
-
de román vagyok...
és 50biciklit hordok futón a Volvommal, meg pár mosógépet...
na itt én be is fejeztem...
szevasz, ne fáradj a válasszal. -
Nem kötekedni szeretnék, de te esetleg véletlen nem román vagy?
Mielőtt felháborodsz ezt azért kérdem, mert nemtudom a megpakolás nálad mit jelent.
(Nálunk 1 hét nyaralásra ruha, +1-2 cucc)
Szóval ne úgy képzeld el, ahogy ti csináljátok.
Emennyiben tévedek, ne vedd figyelembe ezt a hsz-t
-
ennyi súlyhoz és ekkora tempóhoz nehéz ezt elhinni -
A 8 szelepes tudom hogy jobb, ismerősömnek volt 3-as golfban. 0 16V kerülendő. nekem 200E nél kellett motort felújítani 530K ért. -
Indulás előtt tele lett töltve, és mérő nullázva, majd udvarnál még1x rátankoltunk, hogy meglessük a fogyasztást.
182Km-et mutatott a mérő tankolás után, mert még szegeden belül is lett utána egy 20-30 kilométer megtéve és 8,4l ment a tankba. (az előbb el is írtam mert ez nem 4,4 hanem 4,6l)
-
miért kibaszott?