Milyen kocsit vegyek MOST?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tudtok ilyeneket mondani?
Milyen legyen az elsõ autóm most?
Talán ez : http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/316/bmw_316_316i_e30-4866368
?
nem igaz,óriási különbség van már a vezetékekben de a saruk felületkezelésében is
a bonyolultabb elektromos cuccokról már nem is beszélve
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
a 30 éves mazdámon gyári ablaktömítések vannak /keretnélküli ablak!!!/ és hibátlan,az elektromos rendszerhez meg hozzá sem kellett nyúlni
még a merciken is szétmálik 30 év alatt az ablaktömítés
Egy karbis, régebbi, 1xûbb jószág tovább bírja és könnyebb szerelni.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
scorpiós hasznos tanácsa
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
ez a szeria MEG JO HELYEN hajt es a formaja is bejovos 😊
Ha jok az ismereteim, akkor ebbol letezik meg erosebb verzio... igy evvel a testomeggel ez sajnos verszegeny... pedig de jo lenne ^^
az engine swap meg + a jarulekok ugye csillagos eg (ofkorsz csak is csaladbol + sokmillio lenne (pl. valami josagos supra eroforras) 😊)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
persze ez se garancia
ford lancia kukába való,vagy olyannak aki szeret nyakig belemerülni
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
németországban ez 5000 euró minimum
Volkswagen Passat 2.0 TDI Highline 2010
ami tetszett neki, az eddig egy ford capri volt, és haver lancia beta cupe-ja. Szóval ezekhez hasonló autót keresnénk, max olyan 400e-ig (nem kell perfektnek lennie, de ne rohadjon ennyiért, és legyen érvényes magyar papírja)
ja ami fontos, hogy ne olyan típus legyen amit 2 hetente szervízbe kell vinni, és nem kell neki hatalmas sokat zabáló motor sem
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
pl, német vagy olasz vagy más stb....mert most hogy jól néz ki az szubjektív😊
cabriót vennék a helyedben
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Útközbe áthugyoztam egy autó felnilyuka között.
majd leszel valóban 2024be
addig meg biciklizzél lehetõleg valamelyik autópályán😊
BMW M5 E60 Ultimate Driving Machine
Már 6 éve van jogsim, szóval be lehet fogni a szádat a kisujjaddal.
A flour meg egész jó szám.
ilyen szarokon nõ fel.
BMW M5 E60 Ultimate Driving Machine
elõször jogsit kéne letenned hátha sikerülne....de úgy is elküldenének pára látnák hogy gyogyós vagy:S:S:S
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...