Milyen kocsit vegyek MOST?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Nekem az 5 Touring nagyon tetszik, csak a belsejébe lehetnének kicsit szebb, jobb minõségû anyagok, de a külseje frankó.
Ettõl csak jobb lehet.
Ha az átlagfogyasztásod 11 liter 100 km-ként, és 15 ezer km az éves futásteljesítményed, akkor az éves benzinpénz, a jelenlegi üzemanyagárakkal számolva 630300 forint.
Jó most ettõl lehet több meg kevesebb is a fogyasztás, meg a futásteljesítmény is.
Ha valaki rászánná magát a csodás 525d re, akkor egy erõs 8 literes fogyasztással számolva 15000 km-en, annak 436,800 forintot kell kiadnia évente üzemanyagra.
De ha meghibásodik a motor, könnyen 500 ezres tétel a porlasztócsúcsok kicserélése, vagy egyéb más.
Meg jobban tartja az értéket a benzines, és könyebb lesz eladni pár év múlva.
Szóval én merem vállalni azt a véleményem, hogy amit nyernél az 525d-, vagy akármelyik használt bmw dízelen, azt tuti elveszted a javítási költségen.
525d-bõl van a legtöbb Touring, de azt biztos nem vennék.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Voltam zárás előtt. _______________
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
7,5-8körül simán átlagban.. Az 1.4-es meg ugyanannyit eszik csak gyengébb (8V-rõl beszélek) Viszont énis 198 vagyok és magam mögé befértem simán 😊
jó kis autó az
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
460E , ez alatt csak szutykok voltak.
Mennyiert vettetek? Milyen moci, felszereltseg stb!
Csak a 2000 utániak a jók.
BMW M5 E60 Ultimate Driving Machine
amikor az ember autót vesz, a kép csak az elsõ lépés.
nekem szerencsére volt lehetõségem alámenni is a kocsimnak, mielõtt megvettem, az ilyenekhez kell a korrekt eladó. ha az nincs meg, akkor jobb máshol nézelõdni.
Hajrá Magyarország!
az 1.6-nál meg van aki írja, hogy 5 literes fogyasztással, na azt azért én kétlem, de tapasztalatom nincs róla.
Corsából szerintem is korrekt az 1.2.
Hajrá Magyarország!
egyébként corsából sztem legjobb választás az 1.2-es.
az eggyel nagyobb motor (1.4) már zabál
Corsából viszont nem vagyok teljesen otthon motorválaszték terén, de négyhengerest néznék.
Hajrá Magyarország!
Ma nézek egy Astrát (lehet elcseréli a robogómra), de csak azért nézem meg mert már megígértem neki pár hete 😊 Úgy néz ki ki tudok próbálni egy 1.2es ibizát. Már csak egy 1.2 v 1.4 corsát kéne találnom 😄
Én majdnem ott buktam el 😄 utsó nap délutánján irattam át, kapják be a pezsó 1905ccm, és 1890 felett drágább köbcentinként <#mf1>#mf1>
itt kiszámolhatod miután kinéztél valamit:
http://gyorshajtaskalkulator.co.cc/atirasi_koltseg_kalkulator.html
Póckit hagyjad szerintem meg az öreg olaszokat is. De így ajánlgatni felesleges, kénetudni
- hány ajtós legyen
- ferdehátú pakolható vagy mindegy sedan is jó, esetleg cipelõs kombi
- benzin vagy D
- kinézet-jó teljesítmény vagy az olcsó fenntarthatóság mindenekelõtt
de amiket írtál én az opelt venném, jóaz, elég olcsó hozzá minden, nagy a fórumközössége-nagy bajba nem kerülhetsz vele.
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
inkább pl. egy hyundai accentet nagyon megbízható autók
fogyasztása 6-7 liter városban
pl.itt van egy friss mûszakis ráadásul (nem én árulom 😄😄nem akarom rád tukmálni nem is valami ismerõsömé csak egy tipp) hyundai accent
itt egy ki tapasztalat észrevétel az autóval kapcsolatban
népítélet
amúgy még ami eszembe jutott, az a VW Golf II, de abból az 1.3 - legalábbis amit eddig vezettem - lomhább a Swifttõl és egy picivel többet eszik. a kaszni is szerintem nehezebb.
Hajrá Magyarország!
én elsõ autónak, fõleg ha városban használnád, Suzuki Swiftet ajánlanék ebben az árban. 1.0 vagy 1.3 is lehet, végülis biztosításban számít talán, fogyasztásban nem olyan nagy a különbség. Annyi, hogy azért a 4 hengeres 1.3-as szerintem strapabíróbb, de az 1.0-lal sincs probléma.
Tapasztalatom szerint 180 centi körüli magassággal kényelmesen el lehet férni benne, nekem nyáron 6-6,5 télen 7-7,3 volt a városi fogyasztása.
Alkatrészt olcsón kapsz hozzá, ha kell, bár nekem eddig gyakorlatilag olaj, olajcsere, szûrõk, stb. ilyesmin kívül nem kellett hozzá más.
A kaszni nem egy Volvo az igaz.
Viszont ami még pozitívum, az az, hogy hatalmas a választék belõle.
A BMW-t nagyon nem ajánlom ebben az árban, meg amúgy is, ha annak baja van, az nem annyiba kerül általában, mint egy Suzukiba.
Az elsõ autóm nekem Fiat Uno volt, abból az 1.0 és 1.1 az elég jó, tartós a motorja, és keveset eszik (legalábbis kéne neki, az enyémnek baja volt, 13 liter!, amúgy 5-7 közt eljár). Ezeknél vigyázni kell a rozsdára, ami elõszeretettel támadja a tornyokat, márpedig sajnos ott van az alvázszáma is. De azon kívül is nagyon tud rohadni.
Ezt leszámítva szerintem elsõ autónak jó, bár 180 centi körül/felett már kicsi lesz.
Polskit nem hiszem, hogy érdemes lenne, bár ha autóbuzi is vagy meg szerelni is szeretsz, és tetszik a kocsi, akkor oké, én szívesen tartanék egyet, de csak hobbiautónak).
Fiestáról meg Corsáról nincs tapasztalatom.
Hajrá Magyarország!
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
The kombucha mushroom people,Sitting around all day, Who can believe you, Who can believe you, Let your mother pray....
Ktomi: amugy irigykedek, hogy nalatok nincs regado 😛 (szvsz kicsit draga az autod, vagy arrafele ez normalis ar?)