Milyen kocsit vegyek MOST?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Haveromnak diesel autója van de nem füstöl abszolut!
Én nem mernék ennyi idõs dieselt venni, persze ez csak az én véleményem!
Lenne egy kérdésem.Tegnap vettem használtan egy Peugeot 206 1.4hdi 2002-est.Kérdésem az lenne,hogy mikor beinditom a kocsit hátul lehet látni kevés fûstöt a kipúfogónál és mikor felmelegszik akkor is.Ez mindegyiknél igy van?Meg elég bûdös szaga is van.Nekem ez az elsö dizel autom és nincs tapasztalatom róla.Válaszokat köszi!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
66.103 km 5év alatt hihetõ,meg kinézetre is hihetõ. Egy csomó autó ennyiért 180e km-el jön(az 36ezer km egy év alatt...)
C4 alakja teszik, de nem ismerem egyáltalán a típust. Csak 1.6 és afeletti érdekel, 1.4 volt már de az elég gyengusz, a Golf IV esem 1.4 16 szelep volt, 75 paci, elég haloványan ment. Na meg méret is kell, mert a család szeret pakolni :D Nézelõdöm még....
Én nézegettem anno az 5 ös polokat talán már van annyiért , de nemvágom , hogy milyen lehet a hátulja nemjött be ezért hamar passzoltam.
Akkor van kicsikbe clio\corsa\fiesta\lestrabáltabb grande punto, régebbi nagyban vectra\g astra\lestrapáltabb h astra
Engem a Borak\Focusok nemfogtak meg , de ettõl lehetnek faszák.
Nekem most egy 2006 os piros Cordobam van 75 lovas 1.4 es benzine 1.3 volt pár hónapja , nem 1 repülõgép , de ellehet vele kruzolni.
Elég nagy és lehet bele pakolni :D a 97 es fiesta után egész limuzinosnak tûnt , de izlések és pofonok :D Ebben az árkategóriában azért már elég nagy a választék.
Itt Luxembourgban magyar rendszamos kocsit (regisztraciot koveto 6. honap utan) mar nem hasznalhatsz pl. Vagy atiratod, vagy veszel egy ujat :)
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
Akit erdekel az itt talal infot errol a cuccrol. www.motorcheckup.hu
Igy elso olvasasra, amugy nem tunik rossznak.
haverom kinnt dolgozik kb 3hónapja németbe,és autót akar venni,miután a jelenlegi kocsiját ami magyar rendszámos eladná..igazából az lenne a kérdésem lényege,hogy mi kell ahhoz,hogy magyar állampolgárként német autót vegyen,német rendszámmal? lehet hülyén teszem fel a kérdést,csak mivel még nincs internete kinnt a havernak,így megkért engem hogy érdeklõdjem már meg ezt valahol...google-ban próbáltam nézni de semmit nem találok errõl,lehet rosszul keresem
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
2.0 TDi 140 lóerõ?
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
------------------
Faterral megyünk a hétvégén egy pár A4-est nézni,az A6 túl nagynak bizonyúlt.Segítséget kösz mindenkinek.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Amúgy kösz mindenkinek a segítséget,majd írok ha történik valami;)
#3047:Engem a presztízs nem érdekel,egy autónak annyi a dolga,hogy A pontból B pontig elvigyen kényelemben és az egy plusz pont ha örömet is tud szerezni egy autó.Mellesleg én a kombikat jobban csípem :D
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Amúgy ezeket amiket írtam meg tudjátok venni kint 3-3,5 körül, 1-1,5 a regadó és ugyanott vagytok. Helyedbe megmutogatnám apádnak ezeket a képeket, aztán a kis A3, aztán beültetni 1-2 ilyen felsõkategóriásba ... többet le se köpné az A3-at.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Ez meg egy göngyszem :D Gondolom valami törést,karcot javítottak és més arra sem voltak képesek,hogy letakarják a gumit :D
Azt elfelejtettem mondani,hogy 1.6-1.8-as dízel motor kötelezõ.Nem akarunk majd mikor megyünk haza 1,5milliós reg adót fizetni.
Amúgy én használtautót vennék apám helyébe,ezért akarok valami rendes autót találni és rávenni,hogy azt vegye.Itt Belgiumban ráadásúl jobb használtautót venni,ha visszatekerik a km-t és ez kiderûl,akkor akár börtönbe is kerülhetsz azért.
Amikor vehetne pölö egy ilyet A6 TDI V6
vagy egy ilyen BMW 525
vagy Lexus 220d
vagy Volvo s80
vagy sorolhatnám még órákon át mi az aminek presztízse is van, meg árban is ott van (alatta), biztonságosabb is, meg nem is vesztene 1 misit csak azzal az értékébõl, hogy kigurult vele a kereskedésbõl.
Persze vehetsz érte egy zsír új 1,4-es Astrát vagy Octaviat is, de az akkor is csak egy tötyi 1,4-es alsóközép kocsi.
Totalcar-os videó után elkezdtem keresgélni golfokat. Ez pl. sztem teljesen vállalható, legalábbis így innen. 150-re lehet lelehet alkudni. Vélemények?
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?