Milyen kocsit vegyek MOST?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy alsó gömbtámasz 4200 /van olcsóbb is és drágább is/
szerencsére nem kellett nagyon nyúlkálni még bele, ezért nemtom, jövõre lemûszakiztatom és el is adom, vagy cserélem egy Patrolra... :)
amúgy minden van bontva is...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
nekem most egy Volvo v40 TDI-m van, jó autó, megy mint a távirat, alig eszik, pakolható, lehet vele húzni-vonni, belefér a 800-ba.
aut. klíma, összes ablak+tükör elektromos, plüss a bele, hõvédõ üveg, 2 garn. felni... és kb. ez az ára.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Opel Vectra 1.8
Ford Focus 1.6
Astra F, G 1.6
VW Passat (régebbi, II-III.) 1.8
Audi 80 (ebbõl dízel kéne)
Mondeo 1.8 és 1.8TD
Toyota Carina
Toyota Corolla 1.6
Toyotából ennyiért kicsi a választék.
Hajrá Magyarország!
ez a 60le édeskevés életét megunná a kocsiba...
én Ford Mondeot mondanék 1.8 td vagy 1.8 benzinest
Érdeklõdnék, hogy szerintetek 800 ezer forintig milyen kombit érdemes venni? Fõleg országúti és városi használatra, alacsony fenntartás, megbízhatóság számítana.
Dízel/benzin még nincs eldöntve, így ajánlhattok mindkettõbõl.
Köszi elõre is!
Hajrá Magyarország!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Lehet beleasom magam a Mazda6 combi tesztekbe, kereskedesekbe, ajanlatokba... Vkinek vmi tapasztalata van a Mazda6-rol?
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
viszont én nagyobb motorokat ajánlanék 2ezres dizeleket pl azért mégis csak autopályákon fogsz közlekedni:)javarészt
mazda 6 2.0 jó választás lenne szerintem
honda accord 2.2 cdti,skoda super b 1.9 pd tdi
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Az ár meg 2-2,5 max.
Még most terep felmérés van ;)
De mivel ha összejön remélhetõleg hosszútávú meló lesz így nem mókás hogy fatertól kunyeráljam a swift sedanját:D
mennyid van rá???illetve benzines vagy dizelest gondoltál???
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Nagyon hajlok az OctaviaRS fele, amit itt 28K felett arulnak, de a nemeteknel megkapom kb 23e-t is. Kivancsi vagyok tudtok-e hasonlo ar/ertek/tudas aranyu autot ajanlani.
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
én ezeket is megnézném a helyedbe:)
mazda 6 2.0
volvo s60 2,4
de ha az általad felsorolt 4 márka közül kellene választanom milk4 kollégával egyetemben:D:D én is a skoda superb-t mondanám:)
Íme egy pár kép(összevissza válogattam a képek közûl):
Ismerõsnek is van és amikor beûltem azthittem,hogy egy kissebb limuzinba ûltem.Vectra gagyinak tûnik mellette.
2.0liter fölött kb 1,5millió a regadó,szóval külföldrõl ne vegyél autót.De,ha külföldrõl veszel akkor Belgiumból vegyél mindenképp,csak lényeg, hogy belgiumi legyen az autó alapból és akkor minden szükséges információt lekérhetsz,pl hány tulaja volt,szervízeknél/forgalmizásnál hány km volt az autóban,volt e balesete stb.
De ha belga rendszámmal akarod itt használni akkor megéri.Biztosítás mindegyik autóra 500-600euró között van (talán Cascoval,de ez nem 100%).Belgák általában rendesen bánnak az autókkal,de szeretik az ajtót egymás autójára nyitogatni,szóval fényezni valószínû hogy kell majd.
BMW 320d 2003-2005ösök vélemény?
Audi A4 PD TDi 1,9 2002, bátyámnak ilyen volt õ szidta... vélemény?
Skoda SUPERB 2004-5 ös évjárat 2.5 TDi V6 vélemény?
OPEL VECTRA C 1.9 CDTI Sport GTS 2006 vélemény?
2. kérdés, Külföldrõl is tudnék autót vásárolni, BELGIUM-ból, átírás nélkül, élnek kint rokonok és le lenne papírozva. Megéri kint megvenni? Sokat kell ott fizetni az autó után ? Pl biztosítás stb.
Aki válaszol, annak megköszönöm hogy ha kompletten tud válaszolni :-)
De leginkább az OPEL VECTRA C 1.9 CDTI Sport GTS érdekelne, hogy az mit tud. Vagy ha van más ötlete is. AZt is meghallgatom!
ASUS K70 Benz-S400CDi-összetörve :O
szégyen amit mûvelnek velünk ebben az országban komolyan!
:((((
Nyaralás elõtt gondoltam megkuplungoltatom az asszony twingóját, nekem most nincs autóm, keresgélek pont, a minap írtam.
Szóval a twingóval készültünk nyaralni, de a kuplung gatya volt, megvettem a szettet bele, elvittem egy ismerõs szerelõhöz, kicserélték tegnap, de a srác jelezte hogy az egyik féltengelycsillagon nincs csapágy .... heee mondom eddig biztos volt mert az autó jó volt, elhoztam így gondoltam ha így volt jó lesz így, de darált és kattogott hazafele. Vettem egy féltengelyt, gondoltam most jött elõ a hiba, ma reggel beletettük, de észrevettem hogy tûgörgõk és fémforgács vannak a gumiharangba, twingónál az nyitott a váltó fele. Na mondom fasza, ez nem lesz jó. Összeraktuk de a rágó hang megmaradt. Hívtam is a srácot nem is értette mi van , trélert küldött és elvitte a kocsit magához! Állítólag egy alkalmazott csinálta és ha õ hibázott ingyen megcsinálják!! Egy szóval a szerelõ szétbaszta, szétszedéskor belepergette a tûgörgõket a váltóba és most azt eszegetik a fogaskerekek.Faszául a seggfej alkalmazott rám kente, az ismerõs szerelõ meg ég mint a rongy!
Na ez fasza, több okból szívtam meg, 20E ért feleslegesen vettem féltengelyt ugyan is õk baszták el, és hétfõn nem tudok mivel nyaralni menni!
Most járok 70.000 (!!!!!) ft nál egy kuplungolással !
Így szereltessünk autót, ez jó példa!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
csak városon belül használják és fele annyi gond nincs vele mint az eddigi benzinesekkel ráadásul 6.5-bõl megáll
csak mitsubishik voltak mind,15 éves kategória,ez is 18 éves
egy adagolós szívódízel városban sokkal jobb mint egy benzines,nincsen lambda szonda-katalizátor-gyújtásrendszer alapjárati gondok
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Olvastam valahol régen,hogy meg lehet nézni a neten Peugeot autok szerviz életét alváz szám alapján.Nem tudom az oldalnak a cimét!Segitsetek!!!<#falbav>#falbav><#help>#help>
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
barcsak futna ra, itt is rengeteg rohangal mar az utakon az ujabb verziobol, feketeben nagyon-nagyon durva :)
egyenlore en is a mazda fele hajlok, csak erdekelne minel tobb ember velemenye.
sok az autopalyas utazgatas, ott pedig a dizellel szerintem jobban kijovok, mint benzinessel.
csakis dieseles, az nem kerdes.
mazda6 mindket masikat messze ubereli felszereltsegben, de nem sok ismerosom van, aki konkret tapasztalatokkal rendelkezne rola.
koszi a tanacsokat.
De gondolom lehet találni 100-150 lóerõs kategóriában is megfizethetõ árú használt autót kint.
Kipakoltak egy mezõre egy rakattal eddig az árhatárig.
Hát elkeserítõ volt látni,hogy itthon ezek mind többszörösébe kerülnek.
(patent állapotú Bentley Turbo R,Honda S2000,MAzda RX8 ,Subaru Imp WRX,Lancer EVO,Corvette,Alfa GTV cup,Jaguar,BMW Z4,BMW X5,Porsche,Merci CL 600,BMW 850 Ci,stb...)
13-ik perctõl kezdõdik videó
különben sem ezen volt itt a hangsúly
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül