Milyen kocsit vegyek MOST?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
Egy olyan kérdésem lenne, h milyen papírt kell ahhoz beszerezni, h mehessek a gépjármûvel és a rendõrségnek se legyen baja. Keresztanyum a gépjármû tulajdonosa, nõvérem az üzembentartó és én mennék vele. (Én sajna nem lehetek üzembentartó mert még fiatalkorú vagyok)
Elõre is köszönöm a segítséget!
NAJSZ!!!
ejjj ha lenne piiizem 😊)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
de! imadom ezeket a regi bohom rwd joszagokat! 😊 mondjuk automataban jobb lenne, ha mar old school luxus 😊
Szabad kerdezni, hogy mennyit eszik egy ilyen bestia gazbol? 😊)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
max elhasználja valaki a családban,az ilyen csak igen ritkán kerül a piacra
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
vagy próbáld meg hogy nem jeleníted meg a km állást a hirdetésben.
Végül olyanok vitték el, akik legnagyobb bánata az volt hogy nincs vonóhorog rajta 😉 Mondanom sem kell egyszer nem beszéltek futott km-rõl, belemásztak vagy öten az autóba nyakig, tudták mit kell nézni, gyors próbakör és csak 5ezrest alkudtak 😄
Kurvajó cikk, sokat röhögtem a fogalmazáson, és érdemes mindenkinek elolvasni, akit érint valamennyire is a topic
lakás is egyben
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
1995-ben apám megvette a fekete Vw Passat GL gépkocsit.
A GL akkor középfelszereltségnek számított, volt a Cl az alap, a GL a közép, és a GT a fullextra 😄 (ha jól emlékszem).
Szóval egy 1.9-es TDI-re esett a választás, akkor elég drága volt, ha számolunk az inflációval is, akkor az akkori ára most olyan 6-7 millióra jönne ki, tehát majdnem mint egy mostani Passat 😄
Szóval használta 4 évig, utánna le akarta cserélni az akkori új B5-ös Passatra, de közben én akkor (1999)-ben tettem le a jogasit, kicsit megkésve, de kellõ tapasztalattal rendelkezdtem, így hát apámat megfûztem, hogy adja nekem a kedvenc Passatot 😄
Így is tett, mivel az értékébõl sokat vesztett, mert akkoriban eltejedtek az országban a külföldrõl behozott olcsó Passat kombik, így hát annyit nem nyert volna rajta, így nekem adta, õ meg megvette a B5-öt.
Tehát nagy szám volt, hogy egy 4 éves fekete Passat kombim van fiatalon 😊
Munkatársaim néztek is, kicsit szúrta a szemüket honnan van ilyen verdám huszonéves korom elején, de megszokták késõbb.
Utána jöttek a bulik, sok csaj, stb, aztán rátaláltam életem szerelmére, akivel most is együtt vagyok, de ez más történet, de még is az autóhoz köthetõ.😊
Aztán annyira a szívemhez nõtt, hogy több lehetõségem is lett volna eladni, mégse tettem,
erre tavaly került sor, mikor is már motorgenerál kellett volna (456.000km 😊), rozsda is volt a kasztnin bõven, ülések is ki voltak szakadva, szóval eladtam egy festõnek egy százasér 😞
De megvettem életem elsõ új autóját 2010 év végén, mégpedig a mostani faceliftes b7-es Passatkat, immár full extrásan, igaz, adtak rá sok céges kedvezményt.
De már nem olyan mint a régi, nem azt mondom, hogy nem jó de aki régi minõségi autókba ült tudja mit érzek, ezek már teljesen más szellemû autók, valószínû nem is lesznek olyan tartósak.
De szeretem, megvan, kész ennyi 😊
Bocsi ha valakit esetleg untattam, majd átlapozza 😊
Volkswagen Passat 2.0 TDI Highline 2010
Olcsón kapsz csúnyákat, mehet rá egy kis lakatolás, polír, megvan 40 e ft ból, hifivel mindenestül 100, és van 500 ból egy pinamágnesed.
Ha rosszat fogsz ki az egyhatosból, vagy egynyolcas benzinesbõl, és eszi az olajat, ragaszd a hátuljára, hogy TDI.
Vagy vegyél egyszerûen egy fasza 1.9 TDi-t. 😄
Nekem olyan volt 1999 óta (családi autó volt), de összegyûjtöttem ey újra a pénzt 😊
Volkswagen Passat 2.0 TDI Highline 2010
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Nem emlékszem hogy veled társalogtam volna, ezt a hangnemet meg tekerd le!
Errõl csacsogok.
és 50biciklit hordok futón a Volvommal, meg pár mosógépet...
na itt én be is fejeztem...
szevasz, ne fáradj a válasszal.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Mielõtt felháborodsz ezt azért kérdem, mert nemtudom a megpakolás nálad mit jelent.
(Nálunk 1 hét nyaralásra ruha, +1-2 cucc)
Szóval ne úgy képzeld el, ahogy ti csináljátok.
Emennyiben tévedek, ne vedd figyelembe ezt a hsz-t
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
182Km-et mutatott a mérõ tankolás után, mert még szegeden belül is lett utána egy 20-30 kilométer megtéve és 8,4l ment a tankba. (az elõbb el is írtam mert ez nem 4,4 hanem 4,6l)
Értelmes összehasonlítás.
annál én azért öregebb dízeles vagyok, hogy ezt becumizzam...
Az egy tankból még maradt is, miután lementünk montenegróba, csak hazafele tankoltunk. ~860Km
Ráadásul az út nagyrésze szerpentineken, sok felfele meneteléssel.
Na, erre rá lehet mondani, hogy jó fogyasztás 😄
2005-ös a kocsi, kb 240e km van benne.
A miénk egyáltalán nem csiga, és ezzel együtt Balcsizással meg mindennel fûszerezve egy tankkal megjártam ~750 kilométert...azt hiszem nem rossz teljesítmény, fõleg hogy lassan 300k van a motorban😉
Nem hazabeszélés, csak egy pozitív tapasztalat.