Milyen kocsit vegyek MOST?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
És ha 5 éve lett volna gyártva, akkor is? Legfeljebb mennyi idõs gumit adhatnak el újként?
[/spam]™
Elnézést. :) Megpróbálom újra. :)
Ma vettem négy új gumit. A gyártási idejük 4210, azaz több mint egy évesek (45. hét van). Tehát nem használtam még. És más sem használta még. Azaz ilyen tekintetben új gumik. :) "Olyan" tekintetben egy évesek. :) Akkor most új gumikat vettem? :)
[/spam]™
hengerfej kell, leömlõk nem
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Köszi,
Catti
[/spam]™
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Itt Vectra B-re adnak tanácsokat párásodásra, de általánosítható: Autódoki
Nekem régi Swiftem van, az meg legendásan durván párásodik. Annál mondjuk nehéz kiokoskodni, hogy hogy csináljuk. A Vectrát ebbõl a szempontból nem tudom, milyen.
Ja, és az elõzõnek: a Vectra nem szar autó azért. Ismerõs nulla hozzáértéssel (értsd: nem tudta, hogy ha nem jár a motor, és zenét hallgat tartósan, akkor az szívja az akksiját) évek óta vígan hajtja az A-Vectráját...
A másikban sajnos nem tudok segíteni, dízelem még nem volt.
Hajrá Magyarország!
Vectra alapból szar autó, semmi izgalom nincs benne.
1,8 ból olyan 2002 es 520D-t veszel, hogy megszólal.
Tudom mert nekem is az van.
Nézzétek a galériám!!! van egy kis pénzem az az igazság
adott 2.0 dti 2001es vectra.
kerdes: gyujtast raadom, felvillan motor lampa, de elalszik es utana inditok motort, ok.
ha elinditottam a motort, akkor utana megint vilagit.
pontosan miert ? be kell melegednie a motornak picit vagy van valami mas is emogott ? igazabol 5 perc alapjarat utan eltunik, vagy ha gazt adok, akkor egybol, de igazabol mindig inkabb varni szoktam.
masik kerdes, hogy jon a hideg es, hogy milyen modszerek ajanlottak, hogy elkeruljem a beparasodast ? :)
koszi az infokat elore is.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
jó gép az, fõleg ha meg is kíméled.
Hajrá Magyarország!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Én Fiat Unóval kezdtem, most régi Swiftem van, és valójában a régi autók formavilága jobban tetszik, mint a maiaké (most itt nem pont a Suzukira értem). Persze az újak közt is vannak szépek.
Ladákat is imádom, E30-as BMW az álmom, meg Audi Coupe. :)
Jenc:
sokan írják, hogy akinek a jogsi+autóra+átírásra elmegy a pénze, ne vegyen. Hát, nem teljesen értek egyet ezzel. Ez azért ebben a formában kb. 500 eFt-nál tart, azután sajnos ma Magyarországon kevés embernek marad pénze.
Ellenben a biztosítás/adó/tankolás nem egyszeri nagyösszegû kiadás, ki lehet gazdálkodni (persze a tankolást egyre nehezebb).
Illetve, hogy használtautót akármit vesz az ember, arra költeni kell...Na jó, igaz, kell, de az marhaság, hogy olcsón (300 eFt alatt) csak szart lehet venni. '94-es Swiftembe a kötelezõkön kívül SEMMIT nem kellett cserélni.
És ha fiatalon kezded, legalább elindul a bónuszod is, meg vezetni is megtanulsz. Csak ésszel kell...
Persze mielõtt félreértenek, azzal én sem értek egyet, ha valaki bontószökevénnyel közlekedik, meg 5 évente cserél olajat.
Hajrá Magyarország!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Annyi volt a baja, hidegen kicsit kopogott a motor, olajat tuti nem cseréltek benne, belülrõl tiszta dzsuva volt( ez látszott a képeken, úgyhogy vittem ülésvédõt, és úgy hoztam el.)
Szóval cserés volt a légszûrõ, pollenszûrõ, üzemanyagszûrõ, olaj, olajszûrõ, elvittem kitisztíttatni a belsejét, ez megvolt egy tízesbõl, körbe lett polírozva, egybõl olyan lett mint amiket 1,5 ér hirdetnek.
Egy hét alatt megcsináltuk, össz,vissz három napot tudtam vele járni, míg megvették 1,27-ér.
1,3-nál nem akartam alább adni, de rendes voltam, de sztem akkor is elviszi ha nem engedek semennyit olyan szép volt.
Na most ebbõl az a lényeg lehet olcsón is új autókat venni, csak nem szabad nézni a körítést.
mercedes E320 CDI owner
De minden jobb annál, hogy roncsokért fizessen az ember adót, meg azt tankolja, mikor az egész autó ér egy százast.
mercedes E320 CDI owner
mercedes E320 CDI owner
kotelezo, tankolas, esetleges szerviz...
no offense, nem bantasbol, de ez elegge, hogy is mondjam... na nem akarlaak megbantani :) szoval erted, ha elment a love a jogsira, atirasra, akkor hogy lesz penzed a fenntartasra? :)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Ha szépet és jót akar az ember az árban is jóval drágább, annyit meg nem ér.
Most fel is adtam, jegelem egy kicsit a témát. Az asszony Twingójával járok, télre jó.
én éppen most akarom lassan eladni a V40-et és venni egy Golfot vagy polot...
Effe: Omegában is ugyanez a 2.5 TD van mint a BMW-ben,ugyan ezekkel a problémákkal.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
magyar piacos a6 v. 5-ös bmw 10 év után kukába való
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Bár szerintem az összes öreg autóra érvényes, hogy nem szabad öreg dízelt venni...