Milyen kocsit vegyek MOST?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fifi
én most vettem egy PUG206-ot

teljesen jó az autó, bár családon belül volt a biznisz, és ismerjük a verda történetét kezdetektõl.
jó autó
város 7-8
kint 6

amúgy kicsi autó...
én imádom, mert fürge, stabil, van benne egy csomó extra, de kicsi.
én nagy állat vagyok, egyedül oké, feleségem beül mellém, oké/közép termetû/ de tesóm beül mellém, akkor azért szûkös, de nagyon...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Köszönöm a tippeket!
Elmélyültem az autók között, de még több variáció lett mint volt 😄
Számomra az alacsony fogyasztás, illetve ha gond van vele olcsó alkatrész lenne a fõ szempont.
További ötleteket szívesen fogadok.
A hozzászólóknak köszönöm a tippeket 😊

kifli
én hozzátenném a g astrát is a listához 😊

abból is az 1.7 cdti-t. 250k+ km után egy aksi, meg egy vízhûtõ csõ szorítóbilincs cserén van túl, pöccre indul 😊
Effe88
én a golfot venném meg a kettõ közül jobban összerakott autó szerintem

de vannak itt más alternatívák is pl.
clio 1,5dci
thalia 1.5dci
accent 1,5 crdi
corsa

Animefox
Citroen Saxo 3.8 litert városon kívül, Daihatsu Sirion és Charade 4-et, a Peaugeot lehet kevesebbet eszik de a Golf megbízhatóbb.

Sziasztok!
Autót szeretnék venni és nem tudok dönteni.
VW golf 4 és Peugeot 206 között vagyok most.
Írjatok véleményeket az autókról melyik éri meg jobban. (vagy milyen más megbízható keveset fogyasztó autó van 1 milla alatt)

A tippeket elõre is köszönöm!

nem sok idõtök maradt, nemsokára visszaadják Massának az autót.

kifli
aszem hamarosan ebben fog feszíteni w77d 😄
jaszy
Ez nagyon trágya 😄

Effe88
hányinger
5 ft-t nem ér

Benel

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

Animefox
Na ilyenbe nem akarok beleesni... Továbbá még az a gond is fennáll nálam hogy nincs garázs mert a házban 3 kocsink van és nekem már nem jutott 😞 Kertben áll, kis beton bejárót kiraktam csíkba de asszem valami sátor-vas szerkezetes bigyót kéne csinálnom... pff.. az meg hogy nézne ki...

jaszy
Egyértelmû, csak olyat vegyél ami tetszik! Nem jó kompromisszumosan autót venni! Nekem Audim volt amit eladtam az idén, most vettem egy 5 éves Passatot, nem kis csalódás az Audi után. Azért szeretem 😄

Animefox
Lehet elfogadom jaszy tanácsát de még csak véletlenül se jut eszembe európai autóra gondolni...

Animefox
Egy ilyen jó japán autóhoz a szerelõ 300.000km-ig hozzá se nyúl... csak az olaj csere. Sajna a negatívumot csak a karosszéria okozza... 😞

Animefox
GTti nem kicsit alázza a német gagyi tucat autókat... autópályán sorra ezen kocsik állnak félre: Golfok, Audi, Golf, Polo, Opel, stb. ja a francia kocsikról nem is beszélve....

Csabesz6
Spanomnak van egy GTti-je😉

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Animefox
Nehéz mert ennek a kocsinak a korábbi típusa van nekem, karosszéria forma is nagyvonalakban ugyanez meg a motor, sõt 2 ilyen még a budapest-bamako rally-n is volt, vicc az egészben pont spanyolországban szállt el a kuplungja az egyiknek és a spanyol autó szerelõk hallomásból hallottak a daihatsuról, de hogy létezik Charade model arról fingjuk se volt 😄 esztergálni kellett bele egy traktor kuplungot... szeretem ezt a kocsit mert ritka mint a fehér holló itthon és kint is, imádom a strapa bíróságát és hogy igazi made in japan
igazából szigetországi fogyasztóknak szánt kocsi, nem importra való, valami megfogott benne...

jaszy
Na igen, így nem egyszerû! Esetleg gondolkozz másban.....tudom nem egyszerû😊

Animefox
De ez most gáz ugyanis itt Érden poros földúton is láttam Ferrarit menni de azt a kocsit amit én keresek eddig életemben csak egyszer láttam Pesten... Bár a német oldalakon akad azért..

jaszy
Más megoldás nincs, én 6 hónapig néztem mire egy hónapja megtaláltam amit kerestem. Nem egyszerû, ráadásul itthon is magasak az árak. Mivel új autót már a kutya sem vesz így a használt felértékelõdött!

Animefox
Most látom hogy ausztriában milyen drágák a kocsik és milyen fos a kínálat... Németországban más a tészta de onnan kocsit hozni már húzós... a fenébe akkor nem tudok mást csinálni mint hetente figyelni a hasznaltauto.hu-t...

jaszy
Nem nagyon.

Animefox
Akkor nem éri meg ilyennel foglalkozni?

mrzed001
viszont érdemes megnézni, hogy az átíratása mennyivel lett drágább, pl egy 10 éves nagyobb (2000) köbcentis kocsinak (duplája)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

jaszy
Egy 1.6 os 6 éves autónál Kb 70.000 el. Vicc

jaszy
Animefox
De olcsóbb lesz nem?

jaszy
Nem tûnik el 😄

Animefox
Nekem most egy Daihatsu Charade van és annyira elégedett vagyok vele hogy szeretném egy újabb típusát megvenni a Classic-ot... De sajna csak külföldrõl lehet beszerezni, németbõl vagy osztrákból... Jövõre eltûnik a regisztrációs adó vagy nem? Mit kell fizetni?

desigo
np
lényeg,hogy roncsolásmentesen kinyílt...
bertino
bocs, elolvastam a postod felett.

elvittem szerelohoz, azt mondta a lokharito felol fert tan valahogy hozza, beolajozta kicsit es azota halistennek tudok tankolni.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Zsolti9014
ha még aktuális: hasznos lehet még az autonavigator.hu Vételi tanácsadó menüpontja, illetve az adatok szempontjából az osszesauto.hu

Hajrá Magyarország!

Yoda001
mennyire érdemes egy hiteles autóvásárlásba belefogni?
lenne kezdõtõke, pár százezer, de nekünk még nem volt autónk, csak testvéremnek... így nagyon nem is értek/értenénk hozzá 😊
ezenfelül totalcar népítélet részleget szoktam olvasgatni ha van valami, esetleg tudtok hasonló oldalt, vagy bármi hasznosat? milyen márkát, és milyet ne nézzek? 😊

http://9gag.com/gag/5135249

jaszy
Az összes oldalt végigreklámozod?

Még nyáron voltunk kinn Pozsonyban, és egy bérelt kis Corsa-val ( www.avalon-rent.hu )mentünk, és én teljesen belezúgtam. Ha meglenne rá a keret, akkor tuti, hogy ilyesmit vennék. Persze benzineset, mert hát a gázolaj az egekben... 😊
jaszy
Fiat? Háááát 😞

pajti
1990 FIAT TEMPRA 1.4S lett belõle..

repvez
Ezt én is cinizmusbol irtam, de esetleg valami hasznosat is lehetne kapni amiböl több infot tudok meg az autorol, hogy érdemes e elköltenem rá a pénzt esetleg megéri e leváltani egy 1994es 1.2es punto ELX 75 lovast egy ilyen skodáért?
pszihopata

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

repvez
ma vezettem egyet, de a probauton nem volt nagyon tolakodo az utastérbe, inkább morgo hangja volt mintha valami hudenagy V8as lenne benne.
pszihopata
elõbb próbálj ki egyet mert az egy 3 hengeres autó,annak nem jár a motorja hanem darál

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

repvez
tudna nekem valaki segiteni egy skoda fabia sedan 1.2 12v HTP 2006 os kiadásu autorol kéne vélemény olyan oldal ahol az osszes felszereltségi verzio megtalálható, hogy be tudjam azonositani a pontos felszereltséget .
Mert találtam egy autot 14300km van benne 1,3 ért árulják.Megér anyit vagy menyni a reális érte?
Esetleg 1 misiig milyen autot érdemes ami 5 év körüli ?
desigo
Mi lett rá a megoldás?
Benel
azt az elemet a sárvédõ mögött alulról lehet kiszedni nem? Bár lehet hogy a tankbeömlõ felõl lehet csak lecsavarozni(?)
Nekem astrán meg pont le volt törve a kis ajtójáról amibe beleakad, sosem volt bezárva 😄

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

bertino
barmi megoldas arra, hogy vectra-n a kozponti zar rajta maradt a tank nyilas ajtajan, amit kezzel kellene kinyitni (tehat nem az ules alatt bent van a gombja) ?!

nem tudom megtankolni az autot, ez eleg nagy fail.

jatszogattam mar vele, utogettem hatha kipattan esetleg vagy akarmi, a festest nem feltetlen tennem tonkre a verdan mert az egesz szep allapotu, de valahogy megis ki kellene lassan nyitnom, mert ugy kellene a gazolaj a gepesnek mint embernek az levego.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Zsolti9014
azért ez egy nem teljesen 100%-os általánosítás.

Hajrá Magyarország!

Sir Quno Jedi
Namst ha nem száradt szét a napon és nem fagyott szarrá az udvaron (bár téli guminak azt is ki kell bírnia azért nagyrész), nem repedeztt szemre és tapintásra is újnak néz ki, nem marta meg semmilyen folyadék stb., akkor csak jó az már.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

CattiBrie
Köszönöm

ezen cikk szerint
"vásárláskor nyugodtan újként vehetjük meg az akár 3-4 éves gumiabroncsot is, ha azokat megfelelõen tárolták a gumisnál, ugyanolyan minõségû lesz, mint az, ami pár hete jött ki a gyárból" - hátha mást is érdekel 😊

Mondjuk azt nem lehet tudni, hogyan tárolták.

[/spam]™

Sir Quno Jedi

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3