Milyen kocsit vegyek MOST?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
teljesen jó az autó, bár családon belül volt a biznisz, és ismerjük a verda történetét kezdetektõl.
jó autó
város 7-8
kint 6
amúgy kicsi autó...
én imádom, mert fürge, stabil, van benne egy csomó extra, de kicsi.
én nagy állat vagyok, egyedül oké, feleségem beül mellém, oké/közép termetû/ de tesóm beül mellém, akkor azért szûkös, de nagyon...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Elmélyültem az autók között, de még több variáció lett mint volt 😄
Számomra az alacsony fogyasztás, illetve ha gond van vele olcsó alkatrész lenne a fõ szempont.
További ötleteket szívesen fogadok.
A hozzászólóknak köszönöm a tippeket 😊
abból is az 1.7 cdti-t. 250k+ km után egy aksi, meg egy vízhûtõ csõ szorítóbilincs cserén van túl, pöccre indul 😊
de vannak itt más alternatívák is pl.
clio 1,5dci
thalia 1.5dci
accent 1,5 crdi
corsa
Autót szeretnék venni és nem tudok dönteni.
VW golf 4 és Peugeot 206 között vagyok most.
Írjatok véleményeket az autókról melyik éri meg jobban. (vagy milyen más megbízható keveset fogyasztó autó van 1 milla alatt)
A tippeket elõre is köszönöm!
http://www.hasznaltauto.hu/auto/ferrari/348/ferrari_348_replika-5316035
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
igazából szigetországi fogyasztóknak szánt kocsi, nem importra való, valami megfogott benne...
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
elvittem szerelohoz, azt mondta a lokharito felol fert tan valahogy hozza, beolajozta kicsit es azota halistennek tudok tankolni.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Hajrá Magyarország!
lenne kezdõtõke, pár százezer, de nekünk még nem volt autónk, csak testvéremnek... így nagyon nem is értek/értenénk hozzá 😊
ezenfelül totalcar népítélet részleget szoktam olvasgatni ha van valami, esetleg tudtok hasonló oldalt, vagy bármi hasznosat? milyen márkát, és milyet ne nézzek? 😊
http://9gag.com/gag/5135249
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Mert találtam egy autot 14300km van benne 1,3 ért árulják.Megér anyit vagy menyni a reális érte?
Esetleg 1 misiig milyen autot érdemes ami 5 év körüli ?
Nekem astrán meg pont le volt törve a kis ajtójáról amibe beleakad, sosem volt bezárva 😄
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
nem tudom megtankolni az autot, ez eleg nagy fail.
jatszogattam mar vele, utogettem hatha kipattan esetleg vagy akarmi, a festest nem feltetlen tennem tonkre a verdan mert az egesz szep allapotu, de valahogy megis ki kellene lassan nyitnom, mert ugy kellene a gazolaj a gepesnek mint embernek az levego.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ezen cikk szerint
"vásárláskor nyugodtan újként vehetjük meg az akár 3-4 éves gumiabroncsot is, ha azokat megfelelõen tárolták a gumisnál, ugyanolyan minõségû lesz, mint az, ami pár hete jött ki a gyárból" - hátha mást is érdekel 😊
Mondjuk azt nem lehet tudni, hogyan tárolták.
[/spam]™
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3