Milyen kocsit vegyek MOST?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De szerethetõ kis autó...
Megtehetném, hogy vegyek neki egy új Beetlet amit nagyon szeretne, de nincs kedvem turbóhiba miatt szervízbe hordani, saját autómnak is azért választottam egy nagyköbcentis benzines szívó motoros autót, hogy ne legyen turbó, meg stb baja, autópályán is 2400-at forog, szóval elfut majd 500 ezerig legalább gond nélkül, na de eltértünk a tárgytól...
www.gtr-masters.hu
Ha nem akarsz egy mezei változatba beleülni válasz egy GLX vagy GS modellt, abba benne van minden.
De ha nem tetszik, és flancolni is akarsz kicsit, akkor nézd meg az Octavia/G Astra párost.-Mindkét típust gyártották 1.4-es motorral... (igaz ezek már régiek), ja és az Astra 1.2-es motorját felejtsd el, sok baj van vele.
Ezekkel nincs hosszú távú tapasztalatom, de az Octavia sokkal kényelmesebb a Swiftnél, de ebbe az árkategóriában nem fogsz olyan felszerelt modellt kapni, mint a Swiftbõl.
ezeket a Koreai kocsikat meg szerintem felejtsd el, lehet hogy megbízhatóak, de alig ismerik az emberek, megveszed, mikor eladod alig fog érni valamit, meg nem sok ember akarja majd megvenni.
Na meg a tudat ugye, az ember nem azért dolgozott meg keményen azért az 1 misiért, hogy egy koreai minimálba veszkõdjön.
www.gtr-masters.hu
Ezért kérdezem meg hogy hamár pénzt adok ki akkor mind kinézetre mind müszakilag pár évre megfeleljen az igényemnek mint a mostani kis puntóm.
Már a 10. éve van nálam és a kötelezöen kopó alkatrészeken kivül nem kellett javitani mást 100k- tettem én is bele és 8 évesen vettem.
Most is csak azért gondolkodtam el a cserén, hogy még kapjak érte legalább valamit amit a másikba be tudok számitattni és ne kerüljön majd többe a müszaki mint amit az autó érne.
Egyébként ez a rio nem is olyan rossz, csak kár hogy a 2011es modell sokkal jobban tetszik ,de az meg még 2 milla felett van 😞
vagy corollák szintén 1,4es😊
de ezek már kicsit több mint 5-6 évesek
7-8 kb
ráadásul 1,4 eseket írtál azok meg csak 75 lovasak lófing
alfa 147esek meg 1,6osak a legkisebb motorok, nem akarj mazohista lenni😄😄😄
jó accentet vagy riot 2006-7eseket találsz már 800-900 ezerért
nem kell félni azért mert koreaiak
egyeltalán nem roszak, nincs nagy szervizigényük😊
vagy ott a swift szintén megbízható, pörgõs kis 1,4as van benne 92 le,...
de ha nekem nem hiszel itt utána tudsz nézni a dolgoknak
http://nepitelet.hu/autok/
Alfa147-et és oktáviát, Borát is láttam már hasonló árakon , természetesen nem 2005-6-os kiviteleket .
Az elvárások :
4-5 ajtós
Benzines max 1,4-es motor.
Lehetöleg 5-6 éves autó és amivel kevés a baj ha rendesen karban van tartva.
Egy 18 éves Punto I-est szeretnék lecserélni valami komolyabbra.(nem erögépre vagy vagánykodni hanem családi autónak)
Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
De lehet nincs igazam, és pár hét alatt leszállítják, majd kiderül.
www.gtr-masters.hu
Köszönöm!
Szerk.:
Ezek a régiek😊
Ha készletrõl akarsz Audit venni, akkor érdemes a használtautó.hu-n megnézni, hátha van olyan kereskedõ, aki felrakta a szalonautóját és akkor lehet célirányosan azért menni.
Találtam is neked:
katt1, katt2
Ha nincs készleten, akkor hetek, vagy akár hónapok is eltelhetnek, mire megjön, attól függ, hogy mit szeretnél.
Ha leírod kicsit bõvebben, lehet, hogy tudok segíteni.
Köszönöm szépen!
Nem tudom hova fordulhatnék a kérdésemmel,de remélem itt is tud valaki választ adni😊
Ha bemegyek egy autószalonba céges kocsit rendelni,arra kb. mennyit kell várni?Gondolom attól is függ,hogy van-e éppen a szalonban,de tételezzük föl,hogy nincs😊 Vagy akár mind a két variációra érdekelne egy hozzávetõleges idõpont😊
www.gtr-masters.hu
everything's better with music
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Kicsit olcsónak tûnik a tudásához képest, más hasonló autó nincs ilyen áron, meg tetszik is a kocsi, de félek, a francia kocsiktól...
www.gtr-masters.hu
Autók 9 éves kor alatt
Átlagos futásteljesítmény 111 000 kilométer (6000 kilométerrel kevesebb, mint a 2011-es jelentésben)
1. Porsche 911 6,9 (hibaszázalék, azaz a bevizsgált 8-9 éves Porsche 911-esek 6,9 százalékánál találtak jelentékeny hibát) (77 000 km átlagos futás mellett);
2. Toyota RAV4 10% (100 000 km)
3. Honda Jazz 10,7% (93 000 km)
4. Toyota Corolla 12,5% (101 000 km)
5. Toyota Yaris 13% (93 000 km)
6. Mazda MX-5 13,1% (78 000 km)
7. Ford Fusion 13,7% (89 000 km)
8. VW Golf IV 15,4% (115 000 km)
9. Honda CR-V 15,5% (104 000 km)
9. Toyota Avensis 15,5% (125 000 km)
és mibõl mennyit eszik? benzinbõl vagy motorolajból? <#idiota>#idiota>
Dízel motor a franciák és a németek tudnak jót csinálni.
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Citroën Evasion (Synergie)
Fiat Ulysse
Lancia Zeta
Peugeot 806 -ez mind tök ugynaz
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
everything's better with music
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
hja megjegyzés ..csak dízel motrosat akarok. es 2000 evjarat korulitol oregebbet nem.
- Fiat Ulysse
- Citroen Evasion
- Peugeot 806
a kovetkezokrol is kernem a velemenyt.
- KIA Carnival
- Chrysler Voyager
- Volkswagen Sharan
ja ..es iranyar 2000 euro körül (csak azert mert talan a vw sharan így kiesik.. bar nemtudom melyik mennyiert megy jo allapotban)
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x