Milyen kocsit vegyek MOST?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez hihetetlennek tûnik.
Gondos gazdája volt az autónak az biztos <#eljen>#eljen>
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Olvass Totalcart, vagy kérdezz meg egy hozzáértõket.
Én sok-sok éve jártam ezekkel az autókkal nem most.
Rég volt már öreg autóm, nagyon rég!
nagy ívben leszarom ki mit vesz és hogyan szopott be hulladék dízelekkel vagy benzinesekkel és hogyan von le együgyû következtetéseket ezekbõl majd kinyilatkoztatja egy félmondatban a tutit
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
dízelautód ezek szerint még sosem volt mert nem említetted,a véleményed inenntõl nulla
pont amiket felsoroltal meg egy komplett general lett benne eszkozolve 10K-val elott... gyerekek... nekem tetszik amugy!
-alafekudtem, vegigtapiztam... sehol az auton egy rohadas (allitolag sokat allt garazsban)
-Kib konnyu...
-full general miatt (elso feles tulmeret) megy mint a guzu, pedig szivo 😊
-es amin meglepodtem, hogy tenyleg el lehet benne ferni 😊
szerintem meg a heten nezek autokat, de eddig ez a no1
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nem tudom hányszor fordulhatott már át az 5 számjegyû kmhórája, de most megejtett a rokon egy vezérmûszíj cserét, és azóta állítólag megint repeszt 😄
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
'benzinesnek olcsóbb a fentartása ,öreg dízel kényes mint a fene"
-csak ezek a nagy okosságok ne lennének!
aki sokat megy vagy vontat annak éri csak meg,mert drága és sokat futott az biztos
azért az sem mindegy mennyit eszik
Volkswagen CC 4motion 2012 owner
benzines max fûnyíróban
elõbb még azért összehasonlíthatnánk egy ugyanilyen benzinessel az is elmegy-e egy olajcserét töltögetés nélkül 320 ezernél
fél évig fel sem nyitom a motorháztetõt
nekem be kell fognom az 5 lityis fogyasztast... pugot kedden reggel megyek megnezem... korrektnek tunt igy telefonban... meglassuk!
Nos azért adta el, mivel a motor iszonyatosan rázta a kasztnit, esküszöm beültem mellé, alapjáraton kirázta az agyam a helyérõl ha az ülésnek hozzáért a fejem...
Szörnyen idegsítõ volt, meg hangos, meg lomha is, noha mikor 2000 ben elmentünk egy próbakörrre, és kifordultunk gyorsan a fõútra, még végigkapartatta az egyes gangot, 2008-ra már nem volt ereje, motorgenerál esedékes lett volna, de megutálta az autót, mivel a sok hozzá nem értõ szerelõ lehúzott róla több százezer ft-ot, adagoló csere, motortartóbak csere, stb, és semmivel sem lett jobb, csak kókler munka volt, akkor még nem értettem hozzá, most már tudom, hogy érdemes lett volna egy bontott motort venni, és kicserélgetni az alkatrészeket, de inkább eladta 200k-ért....
És vett egy ignist 1 millióért, amivel azóta sincs semmi gond.
Nos ezzel most enm a dízelt akarom fikázni, hisz 8 évet szinte hiba nélkül elment...És ha normálisan lett volan szervizelve minõségi alkatrészekbõl még most is meglenne...
Bár kicsit kezelésbe vettem volna.
Így sem eszik sokkal többet csak nem gyorsul olyan dinamikusan,.
Ennyi idõs korában a swiftre is költeni kell, típushiba a féltengely kopása, gyakran kell cserélni, egy felújított szevódízel Peugeot ennyiért ajándék, elmegy több százezer km-t még, csak a színe csúnya, de ennyiért nm szabad nézni.
Amúgy a Swift sem fogyasztana 5,5-6 liternél többet, és kicsit felszereltebb...
Mivel már volt ilyen swiftem csak sedanba, és nem nyûgözött le, megpróbálkoznék a Peugeottal, és vennék rá alacsony gördülési ellenállású gumikat, amiket felfújnék 3 Bar-ra, és sose fékeznék, mindig úgy vezetnék, hogy ne kelljen megállni, és ha még is lassítani kell, utánna a lehetõ leglassabban gyorsítanék fel a legmagasabb fokozatban, és olyan 3-4 literes városi fogyasztással eljárnék.
a lenyeg: ne kelljen hozzanyulni par evig... kasznija jo legyen, motorja szinten, rendben legyen a futomu stbstb... extrakat lesz*rom, mukodjon es rohadt keveset zabaljon... sajnos most igy a meret sem szamit... (184 cm/110 kg ... meg kell szoknom a kis autokat is)
ket jeloltem van igy hirtelen:
ha el is fog tunni a hirdetes, akkor is kivancsi vagyok a velemenyetekre, mert engem inkabb az erdekel, hogy mi az adott tipusban a pro-kontra esetleg...
pug 106 1.5 szivodizel
egyertelmu, hogy fogyasztasa korrekt (es ha szerencsem van akkor a nyalat khmmm) 😊 ... a linkelt peldany meg ugy tunik motorikusan tokeletes allapotban van, mivel csontra felujitott, allitolag a kaszni is okes... felhivjam? vagy hagyjam a ki a franciat? 😊
regi stift 1.0 benya
Kocahozzaertokent is tisztaban vagyok errol a tipusnal 1-2 dologrol... DE! mar csak a kerdes, hogy ilyen idosen eletben is franko legyen, nem csak a kepeken... kicsit most nekem dunakeszi messze van... de jo lenne ha lenne keszin ismerosom (valaki aki arra jar esetleg meg tudna nezni? 😊
velemenyek? 😊
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Ti milyen 3-as BMW-t vennétek 1 misi körül? A 318i-n gondolkoztam, de nem túl gyenge egy ekkora motor egy ilyen tömegû autóhoz?
everything's better with music