4035
Milyen használtautók vannak a piacon a legjobb ár/minőség aránnyal most?
-
#3635 másik lejátszó programot is próbálhatsz, nekem anno win mobile 6.5-el a gyári halk volt, külső gyártótól származó pedig jó. -
ktomi22 #3634 jack-jack dugo problema lehet.. nicns rendes kontakt, ..vagy pedig gyakori problema, hogy nics rendesen bedugva.. vegiulis ezi is kontakt hiba :D .. bar elegge letr a tematol.. de ugysincs mas tema.. szoval folyatassatok :) -
#3633 Értem. Akkor tévedtem. Én ugyan eddig csak navigációt próbáltam így telefonról, de azzal nem volt ilyen problémám. -
Fyndath #3632 A telefonon (Samsung Galaxy W), 13as skála van, fülessel még metrón is csak 8-9esen szoktam hallgatni. Autóban viszont maxra kell tenni és az autóhifit is majdnem maxra kell tenni, hogy hallható(!!!) legyen. De most leszedtem két másik zenelejátszót, hátha azokkal jobb lesz. -
#3631 a mobil gondja lesz szerintem.
Nálam is, haver régi nokiája nagyon halk, az én htc-m meg gecihangos. Pedig fülessel nincs sok különbség. -
#3630 A telefonon hogy van beállítva a hangerő? Lehet, hogy csak annyi a gond, hogy azon is kell még ráadni. -
Fyndath #3629 Sziasztok! Az autóba vettem egy jack csatlakozós rádiót, így jack kábellel ki tudom kötni a mobilt ahonnan mehet a zene. Viszont van egy gond vele, mégpedig hogy nagyon behalkul. 100as skálán lehet hangerőt állítani, ha rádiót hallgatok akkor 40 körül bőven elég, ám ha mobilról megy a zene, akkor mindent maxra kell tenni, hogy az utóbbi hangerőt elérjem. Ez minek a hibája, a kábel, vagy a telefon szoftvere? -
#3628 ???D::D:Dkomoly?? -
#3627 Csak úgy kiváncsiságból, neked milyen autód van??? -
#3626 Még mindig nem esett le hogy ambrussal beszélgetsz? :DDDD -
#3625 ja az lemaradt hogy az a6-ból 1,9 tdi ,pd tdik a legjobbak -
#3624 Azok már rendbe vannak.
De most akkor munkába járáshoz egy 320D??:D:D + mellé még hétvégére audi a6???:D:D
vagy hogy??
mert ha munkába jársz bőven elég egy hármas golf(de még egy suzuki is:D), viszont ha van pénzed akkor mindegy igazából:D -
SzocsA #3623 Ha csak sima dízelest vennék?
320 D-t 2000res motorja 2002/06 os
gyári fogyasztása 4.4 városban 7.6 -
#3622 318tds 8 litert siman benyel varosba ,ne vegyél olyat, ha melos kocsi kell vegyél 3as golfot 1,9tdi-t az egy nagyon fasza kis auto kicsit rohad de nagyon megbizhato,na azok fogyasztanak 5-6 litert...
ja es inkább a6 ott vegyél, jobban jársz egy tdi vel mint egy tdsel az tuti...a6 ból is tdi esetleg pdti a legjobb megoldas de ha kell a v6 2,5 is megteszi;) 1,5 millából már találsz jó állapotúakat:) -
SzocsA #3621 E39 es az! 1997 évjárat a kocsi, amit néztem! :D
De szemezek egy Audi A6 2.5os TDI vel is!
úgy 1.5 milla max!
A 318 Tds 4.5 litert eszik meg? láttam ilyen kiírást!
Ez jó lenne munkába járásra a fenti meg hétvégi családi kocsinak! :D -
#3620 hát az 525 tds a hengerfejes probléma elég gyakori..
az hogy 250 ezer km van benne az mindegy, ezt te látod meg érzed majd hogy milyen az autó állapota meg nem tudom mennyid van rá...
az hogy mennyit mennek el a hiba nélkül hát ez java részt a rendszeresen szervizeken múlik mint mindig...
de még nem írtad milyet vennél e39est?meg mennyid van rá? -
SzocsA #3619 Gyakori az ilyen probléma? Rohadni ezek még nem rohadnak? de ez megint attól függ ! ...
250 000 km van benne! nem tudom hogy mennyire volt hajtva! azért az nem mindegy hogy hogyan nyomták bele ezt a km mennyiséget!
mennyit mennek el még ezek? hiba nélkül? :D
Nekem ezek a típusú szedánok tetszenek! nem szeretem az ilyen ferde hátúakat!
-
#3618 Egyik cimborámnak az volt bár az övé hengerfejes lett a váltó szinkron gyűrű kuka, turbó kuka...:D:D
97es 2,5 tds 9-10-et benyeli városba
városon kivül már 6-7 között elvan simán
-
SzocsA #3617 BMW 525tds ezek mennyit zabálnak? azt mondták a 318 TDS megeszik 4.5-5 litert!
-
#3616 Az jó ár!! -
Fyndath #3615 100ezerért. Nincs vele semmi gond, nincs huzatva, nincs agyonrozsdásodva. -
#3614 mennyiért vetted??:D:D -
Fyndath #3613 Na megvettem a Peugeot 309est, mint kiderült 1.9es dízel. Nagyon jól megy, tetszik is, csak ajánlani tudom :) Köszönöm a segítséget!! -
#3612 hat igen... ilyenkor orulok, hogy a Stiftem kemeny 40.700 Ft. volt, osszeZSen :D -
karajjj #3611 plusz ha megvetted, meg kell kötni rá a kötelező biztosítást, annak az igazolójával lehet átíratni, a neten a biztosításkötés 10 perc, az átírás pedig ennyibe fog kerülni -
#3610 Eredet vizsga 1 óra, átírás 20 perc. -
#3609 Eredetiségvizsgálat fél óra, átírás szintén, minden megvárható a helyszínen. -
Fyndath #3608 És mennyi időbe telik az eredetiségvizsgálat, az átírás stb? -
Fyndath #3607 Köszönöm. Tehát elmegyek, tetszik, kitöltök 4 adásvételit, utána irány szervizbe eredetiségvizsgálatra, utána pedig önkormányzatba az átírás ugye? -
#3606 Szia! Személyi igazolvány és 2 tanú kell az adásvételihez. 15 napod van átíratni, ehhez kell kötelező biztosítás és eredetiség vizsgálat. Az átírás költsége az autó Kw fügvénye és a kora . Utoljára egy 6 éves 1.6 benzinest írattam át 90.000 körül volt cakk-pakk mindennel ha jól emlékszem. -
Fyndath #3605 Hali! Kedden megyek autót nézni, ehhez is lenne pár kérdésem. Amennyiben tetszik az autó és megvenném, milyen papirok kellenek, mennyi időm van, közvetlen vétel után mennyit mehetek vele stb. Azt tudom, hogy kell adásvételi, de azon kívül van még valami? Mennyi az átírás, vannak e még költségek? Tehát mi a menete? Bocsi a sok kérdésért :) -
ktomi22 #3604 8 szelepes :) :).. uzemanyag toltonyilas korul picit kezd rozsdasodni..de nem vészes.. azon kivul szinte sehol :) .. nemreg jottem haza angliabol végleg.. szoval ugyintezes stb de utána majd szeretgetem az uj dragasagot :) -
#3603 az:D
sose:Dpersze:D -
#3602 De ugye nem 16 szelepes,csak 8? Előbbi szereti enni az olajat(nem minden esetben),utóbbi pedig örök darab. F Astra gyengepontja,ahogy a legtöbb hasonló korú Opelnek a rozsdásodás. Hátsó ívek,küszöb,ajtók alja... -
#3601 már ne is haragudj, de hülyeséget beszélsz, vagy csak nemláttad a reklámot. Ott tuti nem hazudnak... :DD -
#3600 "Opel Der Zuverlässige"... :))) -
karajjj #3599 minden modellnek megvannak a maga típushibái, ugyanúgy az opel sem kivétel -
#3598 opelsosekopel
mondjuk én fordlájkoló vagyok -
ktomi22 #3597 koszi szepen Neked is.. kosz a jokivansagot is..remeljuk meglesz :D -
#3596 szerintem nem fogsz csalódni. sok balesetmentes kilométert!