Milyen kocsit vegyek MOST?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De Opeléknél ez a "rendszeresített" megoldás.
Az, hogy az autó saját hõfok mérõje már a pirosban jár, mikor kapcsol a ventilátor, több okra is visszavezethetõ, és az már nem annyira jó, ugyanis ez a magas hõfok jelzés már erre az autóra vonatkozik, ebben az esetben már magas a hõfok.
A legrosszabb eset, hogy valóban magas a hõfok, kezdõdõ hengerfej tömítés gondok, hasonló problémák.
Azért a hõfok jelzõ sem szentírás, csal az magában is valamennyit, de az is elõfordulhat, hogy az a jeladó a hibás, ami a magának a mûszernek adja a jelet, esetleg lehet, hogy nem is pont ahhoz való, hiába, hogy passzol bele.
De lehet, hogy az ad rossz jelet, ami a vezérlõnek adja a jelet, és késõn kapcsol a ventilátor.
Vagy nem nyit rendesen a termosztát.
Egyébként valószínûleg van több verziós termosztát is hozzá, teszem azt az egyik 95 foknál nyit, a másik 98 foknál, esetleg a harmadik 102-nél.
A jeladók gyakorlatilag a hengerfejben méri a hõfokot, ahogy a termosztát is ott van.
Az is lehet, hogy egy hûtõrendszer tisztítás is ráférne, az is segítene valamennyit.
zárt rendszerben viszont 100fok felett forr a víz, így simán lehet 108-110 fokos a vízed.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
btw a 102 fok az nem sok, az az optimális üzemi hõfok én úgytudom.
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Itt olvasgathatsz
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
szoval ez az F astra.. ez az elso szeria? aztan G mar maskepp is nez ki? az a rovid sedan?
Szép hobbi a veteránozás, szó se róla!
Hajrá Magyarország!
Csak a kérdezõnek válaszoltam. Elsõre ezt nem vetted észre, másodjára igen. Nincs ebbõl semmi gond.
Tehát az F az nem jelent semmi extrát, semmi különbséget, hiszen az egész széria "Astra F". 😊
Hajrá Magyarország!
Egyébként úgy gondolom kiválóan ismerem a Opelt A-Zig😊))
Készülget a gép lassan, de biztosan..
Nincs olyan hogy "sima" Astra. Csak van olyan hirdetés, amibe beleírják, hogy F, van, amibe nem. Kész.
Hajrá Magyarország!
Az F, az csupán a szériát jelöli. Így az F Astra után jött a G, a H, stb.
A kérdéshez még: lehet, hogy a nyolcszelepessel jobban is jársz, mint a 16-ossal. A 16 szelepes Ecotec motorok hajlamosak a túlzott olajfogyasztásra. Ezzel kapcsolatban lehet olvasni ITT is. Igaz, itt a G Astráról van szó, de az 1.6-os 16 szelepes motor X16XEL motorkóddal azonos a két szériában.
Autószerelõ ismerõs szerint érdemes a 8 szelepest választani, legalábbis neki ez a tapasztalata.
Persze ez sem szentírás, lehet rossz a 8 szelepes is, és elõfordulhat, hogy a 16-os sem zabálja az olajat, de a kialakítás miatt hajlamosabb rá.
Hajrá Magyarország!
ami meg erdekel..mi a kulonbseg a F es a sima között?
én inkább a 16 szelepeset venném ebbõl az még is csak 101 le és ugyan annyit fogyaszt gyakorlatilag
bár városba sokat esznek, nem tudom hol használnád...
Fogyasztás (városban): 10,5 l/100km rohadt sok egy 1,6ostól szerintem
na de viccet félretéve, szerintem állapotfüggõ
a barátnõm találta valamelyik nap ezt az oldalt,mert diákszámlát akar nyitni! Lehet a lottóötös nem jön be, de talán ez igen! 😄
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
A kérdésem a következõ lenne.
Mindkét autó 1,5 misibe kerül és kb hasonló km-t futottak.
A kérdés pedig az, hogy melyiket érné meg jobban?
A részletek:
2007.03 havi 307es 1,6 benzin rendszeresen szervizelt 1. tulaju ,elktromos , tukör ablak , fabetétes müszerfal, pluss belsõ,2zónás digit klima stb.. 114k km futás jövö tavaszig müszakis, esztétikailag szalon állapot.
Illetve egy 2006.10 havi 1,6 benzin H astra. idén októberig müszakis, 128k kimométer, a szervizkönyvében 22knál láttam utoljára beirást,az utastérbe valami meleg dolog megolvasztotta a kárpitot a kardán alagutnál,de kivülröl nincs kivetnivaló az autón.elektromos ablak , tükör, digit klima stb itt is.
olyan 300k-t számolnának be a punto I-es automért igy 1,2 misibe lenne az uj, megérnek ennyit vagy alkudjak még belõle?Bár már probáltam nem nagyon engedik.Vagy van más jelentkezõ hasonló korú és felszereltségû,de olcsobb autóra?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Egyébként vettem autót mostanában de eszembe sem fordult meg hogy vadidegen, más gondolkodású embereket megkérdezzek.
nem szeretem a szûklátókörûséget.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
everything's better with music
Persze, lenne nekem hosszú listám, hogy mit szeretnék, milyen autókra vágyom, de kis pénzbõl az egyik legjobb megoldás a Suzuki.
Ezzel nem téríteni akarok, mert minden autóra mondja valaki hogy szar, de azért az ilyen #3541-féle kommenteknek semmi értelmük sajnos. 😛
Hajrá Magyarország!
nem értelek...
everything's better with music
Hajrá Magyarország!
2000, 1.0, 3dr, GLS, kek... szep allapotban... vannak apro hibai, de ugyi 12 eves autorol beszelunk...
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan