73
  • Sir Ny
    #73
    én sem jöttem azzal, hogy csak három éve van a piacon
  • huanito
    #72
    Ezekkel nem én jöttem, hanem mások.Egyébként a N-nek a leggyengébb a cpu,gpu-ja és mégis milyen jól megél belőle.
  • cateran
    #71
    "meg azzal, hogy a forza jobb, mint a GT, és akkor megegyeztünk."
    Az én voltam:D De még ma is áll,hogy a GT5:Prologue-nál jobb..hogy a végső GT5-nél jobb-e,arról fogalmam sincs (reméljük nem:D)
  • Sir Ny
    #70
    "A statisztika egy átlag, "
    a statisztika nem átlag, hanem az átlag a statisztika egyik formája.

    "ami nem a te véleményedet tükrözi, hanem egy száraz tény."
    nem száraz tény. akkor lenne száraz tény, ha ott lennék minden box és ps3 tulaj mellett, és megnézném a játékaikat. így viszont akárki akármit írhat statisztika gyanánt, de az attól még nem lesz úgy.
  • Sir Ny
    #69
    "Szerinted az a jó játék, amit kevesen vesznek és az a rossz, amit sokan?"
    ezt nem én írtam, hanem te, és pont ezt figuráztam ki. talán ha visszaolvasnád, amit írtál. bár felesleges, mivel én úgyis kiemelem a részt, amit írtál, bár feleslegesen, mivel el sem olvasod.
  • Sir Ny
    #68
    "És ne azzal gyere, hogy a PS3 csak harmadik éve van a piacon, mert a gépenkénti játékeladásnál a VÁLASZTÉK a lényeg, "
    te meg ne gyere azzal, hogy nincs rá játék, meg azzal, hogy szar a psnetwork, meg azzal, hogy gyenge a gpu-ja, meg azzal, hogy a cell ereje hülyeség, meg azzal, hogy a forza jobb, mint a GT, és akkor megegyeztünk.
  • huanito
    #67
    Úgy látom fogalmad sincs róla,hogy mekkora hülyeségeket írsz! Szerinted az a jó játék, amit kevesen vesznek és az a rossz, amit sokan? Én meg szoktam nézni, hogy mibe fektetek 10000 Ft-ot, ezért szoktam a játékteszteket is elolvasni. Pl. a Banjot a Boxon kb 900 ezren vették meg a karácsonyi szezon óta, pedig a Rare egy kiváló cég, de a mostani játékai nem sikerültek túl jól.Engem is érdekelt ez a játék, de amikor sok negatív visszajelzés érkezett, úgy döntöttem, hogy nem veszem meg teljes áron, csak talán leárazva. A Boxnál az egy géphez eladott játékok száma 9, a PS3- nál jó, ha a 4-et eléri. Szerinted akkor, ha nem a te elfogult véleményedet nézzük, melyikre van több jó játék. A statisztika egy átlag, ami nem a te véleményedet tükrözi, hanem egy száraz tény.És ne azzal gyere, hogy a PS3 csak harmadik éve van a piacon, mert a gépenkénti játékeladásnál a VÁLASZTÉK a lényeg, vagyis, ha sok jó játék lenne, akkor sokat is venne az a 22 millió tulaj.Egyébként ahogy megpróbálsz minden hülyeségbe bele kötni, az először még vicces, de később már nagyon fárasztó.
  • Sir Ny
    #66
    "Az eladási adatok birtokában írom. Akkor te miért beszélsz azon PS3 tulajok nevében, akik nem vették meg? "
    szóval neked az a játék számít jónak, amit kevesebben nem-vettek-meg? akkor közlöm, hogy a legbénább ps3-as játékot is kevesebben nem-vették-meg, mint a legjobb boxosat => a legbénább ps3-as játék jobb, mint a legjobb boxos játék. erre szokták azt mondani, hogy a túlbuzgó védelem többet árt, mint az ellen érvelése. az oké, hogy nagyon szívedhez nőtt a masina, de szerintem nem ér annyit, hogy hülyét csinálj magadból miatta.
  • Sir Ny
    #65
    "A Killzone a megjelenés után három hónappal is csak 1,2 millión állt. Nem én nem vettem meg a Killzone-t, hanem ti és ezzel véleményt is mondtatok a játékról. "
    nem te nem vetted meg? megvetted? és ha szabad érdeklődnöm, miért vette meg, statisztikabuzi uraság?
  • Adam II
    #64
    Ez a videó végleg bebizonyítja, hogy a PS3 a legjobb
  • huanito
    #63
    Jézusom! Az nem zavar, hogy 10 milliónál többen vettek 32 millió gépre. A PS-nél 1,2 millió 22 millió gépre. A gépenkénti játékeladás arányairól van szó. Ráadásul a SONY gépét nem lehet okosítani. Ráadásul egy multiplatform COD4-el játszanak inkább nem egy exkluzívval.
  • Sir Ny
    #62
    van 20 millió xbox tulaj, akik nem vettek haló3-at. iszonyatosan szar játék lehet...
  • Sir Ny
    #61
    esetleg az, hogy gyorsulás mondd neked valamit?

  • Renátó1985
    #60
    ahogy mondod...
  • huanito
    #59
    Ha megnézed az első kommentet, már az is erről szólt. Ilyenkor jön a jól bevált taktika:"nem én kezdtem, hanem ő"!
  • FuryAlpha
    #58
    Kit erdekel a ps3, itt most xbox360rol szol a hirek.
    En is teljesen elegedett vagyok az xbox 360al minden teren. /jatek-gari-szolgaltatas-megbizhatosag/
    En nem vennek akkor sem kezikonzolt ha valoban kiadnanak egyet.
    Nincs ra szuksegem.
    De ez csak az en velemenyem,lehet mas mar regota var egy ilyen masinara!
    Inkabb jatszunk!!!!xD
  • huanito
    #57
    Az eladási adatok birtokában írom. Akkor te miért beszélsz azon PS3 tulajok nevében, akik nem vették meg?
  • huanito
    #56
    A közlekedési szabályok betartásával aligha.
  • huanito
    #55
    Fogalmad sincs,hogy hogyan működik a Natal. A két optikának köszönhetően képes 3D-ben lekövetni az ember mozdulatait pontosan. Ezért ha előre és oldalra mozog azt is követi. Úgy működik, mint az emberi szem, amikor távolságot mér. Elég, ha megnézed amikor a bemutatóban visszaütik a labdát az illető előre is mozog és a játékban lévő figura szintén. Az pseye nem képes ilyenre.
  • Sir Ny
    #54
    ha meg ki sem próbáltad, akkor...
  • Sir Ny
    #53
    de pontosan te mondod, nem a ps3 tulajok. csak a magad nevében beszélj. ha te kipróbáltad, és nem tetszett, az biza az egyéni problémád.
  • huanito
    #52
    Nem ez nem a PS3 ellen érv, hanem az ellen, hogy jobb minőségű játékok vannak rá és ezt nem én mondom, hanem a PS3 tulajok.Ezzel szemben a COD4- ből több,mint 4 millió ment el. Azt tudni kell, hogy a játékok több, mint felét a játék megjelenésének első 3-6 hónapjában vásárolják.
    Én pl. értetlenül állok az előtt, hogy miért hivatkoztok a Blu-Ray lejátszóra, amikor nincsenek szinkronizált filmek. Ez majd akkor lesz döntő érv (az egész világon, nem csak nálunk), ha a filmek magyarul jelennek meg(lásd:DVD), addig nem sok embert érint. De addigra egy lejátszó is húszezer Ft alatt lesz.
  • Sir Ny
    #51
    igen, közlekedésre. és egy ferrárival gyorsabban el tudsz jutni Á pontból BÉ pontba, mint egy szuzukival...
  • Sir Ny
    #50
    "Inkább a Natallal foglalkozzanak." azzal már nem fognak előrébb jutni. gyakorlatilag ahol vannak, az egy az egyben pseye koppinás. ha a pseye fejlődik, a natal is fog...
  • Sir Ny
    #49
    "A Killzone a megjelenés után három hónappal is csak 1,2 millión állt. Nem én nem vettem meg a Killzone-t, hanem ti és ezzel véleményt is mondtatok a játékról. "
    húha, ez tényleg egy nyomós érv a ps3 ellen. NE VEGYÉL PS3-AT, MERT A KILLZONE 2-BŐL CSAK 1,2 MILLIÓT ADTAK EL!!! te nóóórmális vagy, ecsém?
  • Sir Ny
    #48
    mert neked mindkettő van, ugye?
  • Csak77
    #47
    Én imádom xbox gépem, nagyon jókat szoktunk rajta játszani, főleg versenyzős játékokat, nem értem, hogy mi a probléma! A MS van most első helyen konzol ügyben, de ki tudja mit hoz a jövő. A PS3 hardware ügyileg valóban jobb, de ott nincs backup lemez támogatás, ami azért egy fontos dolog, főleg itt, csoró magyarországon. Az tény, hogy egy konzol hosszabb távon gazdaságosabb mint egy gamer pc. Ezvan.
  • huanito
    #46
    Azoknak az embereknek, akiknek csak arra telik és szükségük van rá mindenképpen. Miért lenne jobb egy felső kategóriás kocsi nekik, amikor a negyedéves szervizköltsége 250 ezer Ft. A kocsikat közlekedésre találták ki eredetileg és nem státusszimbólumnak, arra a Suzuki is megfelel.
  • huanito
    #45
    A Home-ot azért emeltem ki, mert majdnem minden PS3 tulajdonos különálló játékként kezelte és így is emlegette, hogy ha kijön mekkora újítás lesz és mekkorát fog ütni... aztán ez lett az eredménye.Nem elég, hogy kevesen töltötték le, még le is szarozzák. Elég, ha az 576 online-ra felmész, van egy cikk róla. Egyébként a játékok minőségét nem csak én kritizálom, hanem a PS3-as tábor is. A Killzone a megjelenés után három hónappal is csak 1,2 millión állt. Nem én nem vettem meg a Killzone-t, hanem ti és ezzel véleményt is mondtatok a játékról.
    Visszatérve az eredeti témához, azért nem akarom, hogy az MS kiadjon egy erősebb kézi konzolt, mint a SONY, mert ugyanaz lesz a sorsa, mint a PS3- nak. A kategóriája legdrágább gépe lesz és a bonyolultsága miatt nehezebb lesz rá fejleszteni, így sok kis fejlesztő nem készít majd játékot. Ráadásul veszteségesen fogják árulni, ami csak viszi a pénzt. Inkább a Natallal foglalkozzanak.
  • Renátó1985
    #44
    "Nekem egyik sincs"

    akkor azért lehet adni a szavadra
  • Gerbill
    #43
    videó a konzolháborúról
    komolytalanabb videó:D
  • frigooo
    #42
    Sokan vesznek boxot. Ebből nem következik egyenesen hogy jobb. Nekem egyik sincs, mert PS3-ra nem tellik, csak azért meg nem veszek egy szar boxot mert olcsóbb. Minden második embernek suzukija van tehát az a legjobb autó mi? pff.
  • zsolltikka
    #41
    Hát úgy értem, hogy ahogy fejlődnek a többiek, úgy íven kell lennie a Nintendonak is. Egyébként 100% igazad van. Humán interfész ügyileg a DS/DSi messze előrébb jár, emiatt teljesen másfajta élmény nyújtására képes (amivel orákra oda tudnak szögezni). Az ülök és nyomkodom feeling azért áll közelebb hozzám, mert a 3D effektek (motion blur, mindeféle filter, lenszflér, mindenféle bumpmapping, multitexturing) engem jobban odaszögeznek, és megéri a jelentősebb többletköltséget (alapgép-memória-umd).
    Csupán azt gondolom, hogy a DSi megjelentetésével nem szabad megállniuk a fejlesztésekkel. Valószínű, továbbra sem a shiny 3D-vel fognak újítani, hanem a humáninterfész fejlesztésével.
  • Tetsuo
    #40
    "z ARM jóvoltából olyan új mobil grafikus chipek érkezhetnek még az év vége előtt, amelyek lehetővé teszik majd az Xbox 360 konzolon kapható játékok futtatását a mobiltelefonokon"

    Hat ez 1 kicsit eges lenne. :DD
  • Horus 13
    #39
    Ez azért érv az xbox mellet,mert én egy jó autóval közlekedek, te pedig egy lábbalhajtott Sony Fédivel!
  • wackydog
    #38
    "nem értem, hogy hogy jön ez ide. a SONI :) !!!!!csinált valamit, nem sikerült,!!!!!! ez miért érv az xbox mellett???
    Itt ugye magara a PS3 konzolra gondolsz :-D LOL
  • wackydog
    #37
    Megnertek A BD.....Es?
    Ettol volt kelendo elsore a konzoljuk mert konzollal egyutt olcsobb volt a Blue,de most occsoert kapsz ojat ami 100szor tobbet tud mint a Sony remeke...
    Szar Xbox kontroller???/
    Korulnezhetnel egy kicsit szerinted az oly nagyratartott PS kontroller mibol allt ossze???
    Nem hasonlit valamire a L2 R2 gombocska (xboxtol nyult otlet)ami kiegeszito nelkul semmit nem er mert lecsuszkal az ujjad rola,meg koppintani se tudnak elcsesztek azt is na meg a folyadekkapcsolorol nem is beszelve hisz ne sok jatek tolong ennek hasznalatara...
    Ideje belatni PS(poor shit)3 BUKAS!!!!
  • wackydog
    #36
    a Nintendonak s lépnie kell kézikonzol ügyben....itt mire gondolsz? nem eleg a nintendo DS vagy a tovabbfejlesztett DSI ezek ha volt reszed kiprobalni oket messze tulnottek a PSP "uncsi" ulok es nyomkodom a gombot probald ki a sima DS en az Arthur es a villangokat es radobbensz hogy csak ugy tudod a figuradat eletbentartani ha fujkalod a kepernyo alatti mikrofont....hol van ettol a PSP (a DSI rol nem is beszelek messze felulmulja elodjet)
  • Sir Ny
    #35
    "A kontroller és a "szar" játék izlés kérdése."
    ha nem idézel, akkor ne tedd idézőjelbe, mert ez gyakorlatilag hazugság. nem a játék a szar, hanem a kontroller, annak pedig a D-pad-ja. és ez annyira ízlés kérdése, minthogy jó autóval közlekedsz, vagy elromlottal, és hajtod lábbal, mint Kovakövi Frédi.
  • Sir Ny
    #34
    " Az agyonreklámozott Home-ra, ami egy rakás pénzébe került a SONI-nak, miért csak hét millió ember kíváncsi, pedig ingyen van? "
    nem értem, hogy hogy jön ez ide. a SONI :) csinált valamit, nem sikerült, ez miért érv az xbox mellett???