Érkezőben a hordozható Xbox?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
Az én voltam😄 De még ma is áll,hogy a GT5😛rologue-nál jobb..hogy a végsõ GT5-nél jobb-e,arról fogalmam sincs (reméljük nem😄)
a statisztika nem átlag, hanem az átlag a statisztika egyik formája.
"ami nem a te véleményedet tükrözi, hanem egy száraz tény."
nem száraz tény. akkor lenne száraz tény, ha ott lennék minden box és ps3 tulaj mellett, és megnézném a játékaikat. így viszont akárki akármit írhat statisztika gyanánt, de az attól még nem lesz úgy.
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
ezt nem én írtam, hanem te, és pont ezt figuráztam ki. talán ha visszaolvasnád, amit írtál. bár felesleges, mivel én úgyis kiemelem a részt, amit írtál, bár feleslegesen, mivel el sem olvasod. <#circling>#circling>
te meg ne gyere azzal, hogy nincs rá játék, meg azzal, hogy szar a psnetwork, meg azzal, hogy gyenge a gpu-ja, meg azzal, hogy a cell ereje hülyeség, meg azzal, hogy a forza jobb, mint a GT, és akkor megegyeztünk. <#duhos2>#duhos2>
szóval neked az a játék számít jónak, amit kevesebben nem-vettek-meg? akkor közlöm, hogy a legbénább ps3-as játékot is kevesebben nem-vették-meg, mint a legjobb boxosat => a legbénább ps3-as játék jobb, mint a legjobb boxos játék. erre szokták azt mondani, hogy a túlbuzgó védelem többet árt, mint az ellen érvelése. az oké, hogy nagyon szívedhez nõtt a masina, de szerintem nem ér annyit, hogy hülyét csinálj magadból miatta.
nem te nem vetted meg? megvetted? és ha szabad érdeklõdnöm, miért vette meg, statisztikabuzi uraság? <#gunyos1>#gunyos1>
<#lama>#lama>
<#kocsog>#kocsog>
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
En is teljesen elegedett vagyok az xbox 360al minden teren. /jatek-gari-szolgaltatas-megbizhatosag/
En nem vennek akkor sem kezikonzolt ha valoban kiadnanak egyet.
Nincs ra szuksegem.
De ez csak az en velemenyem,lehet mas mar regota var egy ilyen masinara!
Inkabb jatszunk!!!!xD
Én pl. értetlenül állok az elõtt, hogy miért hivatkoztok a Blu-Ray lejátszóra, amikor nincsenek szinkronizált filmek. Ez majd akkor lesz döntõ érv (az egész világon, nem csak nálunk), ha a filmek magyarul jelennek meg(lásd😄VD), addig nem sok embert érint. De addigra egy lejátszó is húszezer Ft alatt lesz.
húha, ez tényleg egy nyomós érv a ps3 ellen. NE VEGYÉL PS3-AT, MERT A KILLZONE 2-BÕL CSAK 1,2 MILLIÓT ADTAK EL!!! te nóóórmális vagy, ecsém?
Visszatérve az eredeti témához, azért nem akarom, hogy az MS kiadjon egy erõsebb kézi konzolt, mint a SONY, mert ugyanaz lesz a sorsa, mint a PS3- nak. A kategóriája legdrágább gépe lesz és a bonyolultsága miatt nehezebb lesz rá fejleszteni, így sok kis fejlesztõ nem készít majd játékot. Ráadásul veszteségesen fogják árulni, ami csak viszi a pénzt. Inkább a Natallal foglalkozzanak.
akkor azért lehet adni a szavadra
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Csupán azt gondolom, hogy a DSi megjelentetésével nem szabad megállniuk a fejlesztésekkel. Valószínû, továbbra sem a shiny 3D-vel fognak újítani, hanem a humáninterfész fejlesztésével.
Hat ez 1 kicsit eges lenne. 😄D
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Itt ugye magara a PS3 konzolra gondolsz :-D LOL
Ettol volt kelendo elsore a konzoljuk mert konzollal egyutt olcsobb volt a Blue,de most occsoert kapsz ojat ami 100szor tobbet tud mint a Sony remeke...
Szar Xbox kontroller???/
Korulnezhetnel egy kicsit szerinted az oly nagyratartott PS kontroller mibol allt ossze???
Nem hasonlit valamire a L2 R2 gombocska (xboxtol nyult otlet)ami kiegeszito nelkul semmit nem er mert lecsuszkal az ujjad rola,meg koppintani se tudnak elcsesztek azt is na meg a folyadekkapcsolorol nem is beszelve hisz ne sok jatek tolong ennek hasznalatara...
Ideje belatni PS(poor shit)3 BUKAS!!!!
ha nem idézel, akkor ne tedd idézõjelbe, mert ez gyakorlatilag hazugság. nem a játék a szar, hanem a kontroller, annak pedig a D-pad-ja. és ez annyira ízlés kérdése, minthogy jó autóval közlekedsz, vagy elromlottal, és hajtod lábbal, mint Kovakövi Frédi.
nem értem, hogy hogy jön ez ide. a SONI 😊 csinált valamit, nem sikerült, ez miért érv az xbox mellett???
nem. a konzolt az ár adja el. de még az sem. az árcédula, és a marketing. itt van az xbox, csendes és szinte hûtõnek is használható, rohadtsokba kerül, rosszabbak rá az exkluzívok, szar a kontrollere, nem tud BD-t lejátszani, mégis, többen veszik, mint a PS3-at, azért, mert az árcédulán az áll, hogy 45 ezer, és nem az, hogy 45 ezer, plusz évi tízes. nomeg az, hogy hamarabb jött, és akinek a haverjainak box volt, azok is azt vettek.
nem tom, de én azt hallottam, hogy jóval könnyebb, mint annó a ps2-esre volt.
szerinted önszántából? (miért nincs vekker smájli?) ÉBRESZTÕ!
régen talán. de már régóta nem.