Vajon,mi az igazság?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
másrészt nem a vallás hanem az egyház tartotta vissza, és a kettõ különbözõ dolog...az egyház egy begyepesedett, görcsös pénzsdajtoló intézmény beteg vlénemberekkel a vezérkarban akik királyként élnek és a nyomorról papolnak...a vallást használják fel a csorda irányítására, és azok a vallásos emberek akik nem gondolkodnak csak hisznek vakon, mind igába hajtják a fejüket, és fizetnek hogy a vén köcsögök még jobban élhessenek
Racism is a weapon of mass destruction!
attól,hogy valaki nem ért velem egyet,ne próbáljon meg meggyalázni..fõleg,ha egy kis takony...fõleg,ne azért,mert "nagymagyar" vagyok...jöjjön és mondja a szemembe
mellesleg,ez a topik nem azért jött létre,hogy fikázzuk egymást..
ez nem térítés,mindenki leírja mit gondol,nem kell lehülyézni a másikat,és ne személyeskedjetek
BMW Über Alles!
Sztem arra mindenesetre elég bizonyíték van, h nem vmi felsõbb dolog teremtett mindent 7 nap alatt.
Jah és azt vedd figyelembe h a tudományt a évszázadokon át a vallás tartotta vissza! akinek vmi reális magyarázata volt a Föld születésére vagy h talán mégsem lapos ez a világ, akk azt az egyház máglyán elégette.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
az, hogy valaki vallásos vagy nem, az mindenkinek a saját döntése (jobb esetben), de ettõl egyik sem különb a másiknál
mi a bánatért járna ban egy szubjektív véleményért amivel nem sértett meg senkit?
A másik h azt mondja a menyország csak a keresztényeké(nem pontosan igy mondja), tehát akk egy afrikai benszülött nem is kerülhetne sehova?? ugyanmár nem tudják ezt normálisan kitalálni...
lélekvándorlás történetek
vajon miért van az hogy a dalai láma is halála elõtt pontosan megjósolja hogy hová fog ujjászületni, az inkarnációját pedig mindig a leírásai alapján találják meg...
várj, egyáltalán hol a határ a hit és a tudomány között?
hisz van sok olyan tudományos magyarázat, ami csak feltételezésekre épül.
most te több ezer éves megfigyelésekre és leírásokra mondtad azt hogy "hülyeség"
ha az egyiptomiak évezredekkel ezelõtt olyan csillagászati és matematikai tudással rendelkeztek, akkor nekünk a mai tudásunkkal már rég fel kelett volna fedeznünk a naprendszert, a rák ellenszerét, stb. nem?
bármiben is ami "nem létezik" csak azok hisznek, akik valamiért nem jól élnek, vagy nem jól mûködik az agyuk, és nem boldogok ebben a világban. az a baj, hogy szét fog rohadni a tested és nem lesz még egy lehetõséged, nem fogsz felhõk közt röpködni, az ördöggel cimborálva embereket kínozni a pokolban, nem leszel fecske vagy szamár, nem fogsz tejben vajban fürdeni. amit elérsz azt eléred, amit megcsinálsz arról elmondhatod majd hogy megtörtént. más nem fog.
isten nem fogja erdélyt visszaadni azért mert az ezsgén hittérítesz, sok hívét hagyta nyomorultul meghalni. azon meg gondolkozz el hogy egész nap itt irogatni jobbá teszi e az életedet? legalább menj el sétálni vmi szép helyre és fedezd fel hogy vannak itt a megmaradt részen is jó dolgok, nem kell sóvárogni a múlt után. ne bibliát olvasgass hanem rendes irodalmat, és fogsz tudni beszélgetni az emberekkel a neten kívül is, lesznek barátaid, életszínvonal felfelé tart majd. isten visszafog, hagyd hátra.
vannak más olyan halál utáni beszámolók amik sokkal részletesebbek és hitelesebbek
BMW Über Alles!
Az igazság odaát van! 😉
erre talán sose kapom meg a választ
egy halálhírnél is (nem közeli hozzátartozó!!!) az emberek inkább a saját halandóságukon döbbennek meg
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
a jövõlátásban nem nagyon hiszek különben, hiszen ha valamit megjósolnak, azon leszel hogy valóra váljon (ha jó) vagy hogy elkerüld (ha rossz), így már tudatosan alakítod a "jövõdet"...ahány döntést hozol, mindegyiknek van egy-egy reflekciója a jövõre nézve, tehát minden egyes döntéseddel egy-egy alternatív jövõt hozol létre...
Nem tudom érthetõ-e ez a gondolat.
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
erre felé,ahol én lakom van egy nõ..és képzeld elõbb mindig a múlttal kezd,majd a jövõt mondja...és ebbe a poén..hogy NEM KÉR PÉNZT...neki mind1,hogy amit mondott azért 500ezret adsz,vagy semmit... szó sem esik a pénzrõl...mert a jósok nagyrésze tényleg csak a pénz miatt csinálja,de mi van ezzel?
mellesleg nem 1 ismerõsömnak igazat mondott
BMW Über Alles!
(pl. olyan látók akik a rendõrséget segítették felkutatni eltûnt személyeket stb.)
dee nostradamus túl kétértelmûen jósolt szerintem! a jóslatait bármire rálehet húzni
nekem megvan/megvolt Nostradamus nagykönyve kölcsönbe..ami 1993-as volt asszem,és benne volt a WTC elleni támadás...persze nem szószerint volt leírva,de érdekes volt,ahogy utalt rá...
mellesleg a könyvben több megtörtént érdekesség is volt
BMW Über Alles!
a Biblia talán nem véletlenül tiltja,hogy a jövõbelátókkal találkozzunk...ugyanis,ha tudjuk mi fog velünk történni,akkor elkerülhetjük a sorsunkat...vagy legalábbis elkerülhetnénk...
BMW Über Alles!
ez nem kódolás, ez nevelés. a szüleink nevelték belünk ezt.
\"You are fucking crazy people!\"
BMW Über Alles!
Am azt tudtátok hogy az ember minden 100. légzés után sóhajt eggyet? a lélegeztetõgépek is így vannak beállítva a klinikán 😄
de a véleményemet én hozom meg, a saját tapasztalataim, tanulmányaim, stb. alapján 😉
pl. nem a misztikus sors dönti el hogy én melyik suliba mentem tanulni, vagy hogy milyen színû pólót veszek magamnak...a predesztinált világkép azért népszerû és kényelmes, mert rengeteg mindent amint nem tudunk vagy nem akarunk megmagyarázni, ráfoghatjuk arra a misztikus dologra ami a háttérbõl irányít mindent...
Biztos volt már mindenkinek olyan,hogy el akart kerülni valamit és megtett mindent a cél érdekében, de hirtelen jöttek a "véletlenek" és mégis megtörténik az a dolog.
És szerintem megint csak nem igaz az sem,hogy egy ember a bele "kódolt" dolgokat nem tudja megváltoztatni. Magamból indulok ki: 1 év alatt letudtam az összes kamaszkori problémát, és a végén úgy jöttem ki az egészbõl, hogy sok ember nem is hitte el rólam,hogy én vagyok. Pedig mindenki jósolgatott nekem jót és rosszat,és ezt az általad leírt dolgokkal magyarázta,és tessék,azok töredéke vált csak be,pedig minden jel arra mutatott,hogy olyan leszek,amilyennek megjósoltak.
Ezt gondold végig: Ha visszatekerõdne az idõ, és újra ott járnánk , ahogy elkezded olvasni ezt a hozzászólást, máshogy reagálnál rá? Szerintem nem. Innentõl sztem triviális a dolog..
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Voltam zárás előtt. _______________
Ide el fogok jönni olvasgatni!
,,Hozzáadás a kedvencekhez",Katt!
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
van sors, de az nem ilyen "részletes" mint a #22-es, ha van is valamilyen célod az életben attól még magad ura vagy, és te döntöd el hogy hogyan viszed véghez a feladatodat, vagy hogyan hibázod el (esetleg).
szóval ha van is sors, az is csak egy eszköz (vagy afféle útmutatás), ami terelget téged.
tehát én úgy képzelem, hogy egy bizonyos esemény bekövetkezése az életedben olyan elõzmények összessége, amit te magad hoztál létre
(az eddigi cselekedeteiddel és még hátralévõ feladataiddal)