Nálunk is moziba kerülhet az év scifije Peter Jacksontól

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, meg ha már alapmû. A Titanic sokat kaszált (pénz+oszkár), sokan istenítik, de az ÉN szememben csak egy fostalicska. Ez van.
Nem is tudtam, hogy PJ filmet forgat a magyar költségvetés vitájáról + még a mozi is adja majd...<#hehe>
Hát nekem tetszik a trailer és vita helyett majd jól beülök egy moziba oszt megnézem.. LOL

Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.

Egyetértek ez a csuszi egy LOL. 😛
Kit érdekel, hogy alapfilm. Ilyen fogalom nem is létezik. Megnézi az ember a filmet és ha tetszik neki akkor jó, ha meg nem akkor nem jó film.
Szubjektív. Attól, hogy még mindenki azt nézi, nem lesz globálisan jó film, mert ilyen nem is létezik, mert mindenkinek más számít jónak..

Ráadásul csak akkor jelenthetné ki valaki, hogy "alapfilm" (bár továbbra sincs ilyen), ha a világ összes filmjét látta volna. Jön a csuszi, hogy ezt nem láttad, akkor ne is kommenteljé'. Höhö na persze.. xD Gondolom õ sem látott még minden filmet.

Az a lényeg, hogy nem kell hájpolni semmit sem. Megnézed a trailert, és ha jó, akkor várod a filmet, egyébként meg nem. Ennyi. Tökmindegy ki csinálja.

Ennél tovább már nem olvastam a kommenteket, mert nem érdekel. hehe 😛

https://twitter.com/foodlfg

Baliboy:

ezt még korábban írtad: " De ha te egy akció filmben mondani valót keresel, akkor lelked rajta. LOOOOOOL "

egy példát így fejbõl tudok mondani: Bunyó karácsonyig. Más kategóriákba is beletartozik mellette, de azért akciófilm is.
Baliboy és Csuszi:

Remélem ezt az angol mondást érteni fogjátok: It takes one to know one. (sajna nem tudom hogy van e magyar megfelelõje a mondásnak)

Amilyen szarul indult, úgy lett egyre jobb. Mert nekem nem hiányzott egy tévés T2-koppintás, annak meglehetõsen fos volt. Szépen-lassan viszont megtalálta a saját hangját. Akinek nem jön be, az szûk látókörû/türelmetlen és idõ elõtt abbahagyta/idióta.

Ja igen, laikus, filmkedvelõ fejjel Cameron lehet hogy benne van a top 5-ben, filmtörténész fejjel -tehát szakmai kánon szintjén- viszont nagyon nem. De a mentalitásával a legnagyobbakat idézi, ez nem vitás, és Hollywoodban a kortársai, kollégái körében hihetetlenül nagy tisztelet övezi. De ez "csak" Hollywood. Mielõtt valaki belém kötne, hogy mi az hogy szakmai kánon meg kik döntik el milyen film jelentõs, nos olyan emberek, akik 1000x annyi filmet láttak, mint egy átlag ember, kapásból több száz rendezõt tudnak felsorolni konkrét filmográfiával, és látták is a legnagyobb részét. Mert ne pattogjunk Cameron zsenijét bizonygatva, ha nem vagyunk tisztában a filmmûvészet legnagyobbjaival, vagy akár Hollywood Cameront megelõzõ 80 évével... Már csak azért is mondom ezt, mert Cameron azért szerzõ, általában saját témából dolgozik saját forgatókönyvvel, és bizony ezektõl a nagyságoktól tanult profizmust, maximalizmust, kreativitást és kitartást. Neveket szándékosan nem említek, volna vagy 50 csak a legfontosabbakból.

Az Avatárt én is várom, remélem nem csak látványfilmnek lesz majd nagy durranás.
csuszi
sikerült a 3-ból azt kiválasztanod, amire nem gondoltam. azért ez is valami😊

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
"Te:
- A jó filmek számodra azok amiket a szakma elismer." wrong
"Olyan filmeket nézel meg amikre mások azt mondják, hogy jó. (gondolom amire azt mondják, rossz azt meg sem nézed)" wrong 2

egyéb óhaj?

BaliBoy
"azért hype-olom az avatart, mert NEM szerintem, hanem a szakma és a világ rajtad kivüli része úgy véli, hogy cameron 6 filmje nem piskóta. és szerintem ha korunk egyik legtehetségesebb "gépészének" adunk 500 millát és 10 évet, az több mint jó elõjel."

Na szevasz.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

csuszi
nem ezt írtam, de én huszadjára ki nem javítalak.
65# bye

BaliBoy
Te:
- A jó filmek számodra azok amiket a szakma elismer.
- Vakon megbízol abban akinek voltak jó filmjei és elõre rajongsz a jövõbeli filmjéért.
- Olyan filmeket nézel meg amikre mások azt mondják, hogy jó. (gondolom amire azt mondják, rossz azt meg sem nézed)

vs.

Én:
- A jó filmek számomra azok amik nekem tetszenek, nem pedig azok amiket a szakma alapfilmnek tart. Felõlem tarthat. Azzal eddig sem vitatkoztam csak simán nem érdekel.
- Nem rajongok elõre egy olyan valamiért amirõl jóformán nem tudok semmit csak statisztikai adatokat és azt, hogy a rendezõnek voltak jó filmjei. MEGJEGYZEM: rajongás=/=valószínûleg jó film lesz. Te vagy az elõbbi én meg az utóbbi.
- Mindenféle filmet megnézek mert nem tudhatja az ember, hogy mibe botlik. Jó ideje el sem olvasok kritikát arról a filmrõl amit megszeretnék nézni mert esetlegesen befolyásolhat. A filmeket utánajárás vagy random szerûen választom.

Nyugodtan elolvashatja bárki ezt a posztot. Ha mások szerint én vagyok a szûk látókörû meg a hülye... hát legyen. Válallalom. Bár nem adok sokat mások véleményére.

csuszi

csuszi
persze, mivel nem fogod az adást. de nem baj, mások igen, és jókat röhögnek rajtad...

csuszi
"Az pedig egy másodpercig sem merült fel kérdésként, hogy világszinten mi övezi a Terminator meg az Aliens sagat. Semmi kétség, hogy mi." magyarázd már el plz.

csuszi
a tv ben is meg kellett nézned valamiért, véletlen sem azért, mert a kis 10 éves haverjaid (annyi voltál akkoriban ha tv ben láttad) mondták hogy ez geci fasza film bazzeg nézd meg bali, vagy mert ez a brusz villisz kurva jó arc volt másik száz filmben...

BaliBoy
Ugyanazokat ismétled. 😄
Olvasd végig újra a kommentjeimet és minden kérdésedre megkapod a választ. Ha észrevetted az utolsó néhány kommentemben csak ismételni kellett magamat, de még így sem fogod fel.

csuszi
azt kéne de úgyis unatkozok.😊 és olyan jó forgatni benne a kést, és észre se veszi. de azért mások veszik a lapot, asszem ezt hívják udvari bolondnak?

csuszi
magyarázd már el, olyan kíváncsivá tettél...

"Az, hogy James Cameron csinálja egy jó elõjel, de már elõre elkönyvelni az év sci-fijének hát sztem. nevetséges." ---> végülis csak 3szor jrtam le:

azért hype-olom az avatart, mert NEM szerintem, hanem a szakma és a világ rajtad kivüli része úgy véli, hogy cameron 6 filmje nem piskóta. és szerintem ha korunk egyik legtehetségesebb "gépészének" adunk 500 millát és 10 évet, az több mint jó elõjel.

BaliBoy
Ez az utolsó válaszom mert nem érdemelsz tized ennyi gépelést sem:

A Die Hard-ot (az elsõ három részt) én elõször a TV-ben láttam. Ennyi.

"és neked, amikor nem ismered be, hogy egy alkotó munkássága mérvadó hogy ítéled meg a munkáját a jövõben."
Komolyan, annyira szánalmas vagy. Nem tudom hanyadjára idézem:

"Az, hogy James Cameron csinálja egy jó elõjel, de már elõre elkönyvelni az év sci-fijének hát sztem. nevetséges."

"az elsõ mondatod pedig tényleg nem értem hogy jön ide. magyarázd el nekem. hadd cáfoljam meg azt is."

Na most aztán végkép kibújt a szög a zsákból. Menjél szépen értelmezni.

csuszi
utoljára válaszolok. több ok miatt is.
1. sértegetéssel nem mégy semmire. én se teszem, pedig te teszed.
2. kérdezték hogy nálad mi a top 5. alapmû. erre te mondtad hogy a transfomrers látvány miatt. ---> FOLYAMATOSAN UGATOM, hogy nem ízlés alapján döntöm el mi alapmû, és mi nem. hanem hogy hozott e valami újat valamilyen téren, hogy korszakos jelentõségû-e. és ha te az alapján rakod be a trans-t, mert jaj de jól nézett ki, akkor nem fogod még mindig az adást.

DIE HARD teljesen más vita még midig nem fogod fel (de én vagyok az analfabéta): kérdeztem hogy mi alapján nézted meg, amikor nem volt trailer akkoriban, és a történet egy nulla.

egyszerû a dolog:

azért hype-olom az avatart, mert NEM szerintem, hanem a szakma és a világ rajtad kivüli része úgy véli, hogy cameron 6 filmje nem piskóta. és szerintem ha korunk egyik legtehetségesebb "gépészének" adunk 500 millát és 10 évet, az több mint jó elõjel.

+

te jöttél azzal, hogy önálló akarat stb. erre én kérdeztem, hogy akkor mi alapján választasz, hisz az alkotói elõélet nem játszik, sem mások véleménye, akkor mi a faszom??,
erre te hogy történet és trailer. erre kérdeztem a die hardot

és ez már tényleg ovis szájbarágás bazdmeg...de én vagyok az analfabéta??? és ki a faszom mondja meg hogy mit nézzél? tõlem a világ legszarabb filmjeit is nézheted szarom le, magaddal baszol ki bazzeg.

stationx
Találó. 😊 De hagyd rá szerintem. Van akin nem lehet segíteni s szvsz rajta nem is kell. Van aki élvezi a boldog együgyûséget. 😉
BaliBoy
Te szerencsétlen! Továbbra is sík vagy. Mondtam egy szóval is, hogy a Transformers látványa korszakalkotó. Te olyan hülye vagy, hogy az nem igaz. Olvasd már végig azt a mondatot:
"Esetlegesen más-más megközelítés miatt. Pl a Transformers csak a látvány miatt, de megelõzné Terminatort és az Alienst."

Die Hard:
1. Nem neked válaszoltam #46-ban.
2. Nem te hoztad fel a Die Hardot hanem az én válaszomban volt ami Nasedo-nak volt címezve
3. Fel sem merült Nasedo és köztem, hogy olyan akció filmet keressek aminek mondanivalója is van.

Észlény: történet=/=mondanivaló
Köszi, hogy mostmár azt is megmondod, hogy mi alapján nézek filmet. Egyre jobb.

csuszi
1 autós megy az autópályán és hallgatja a híreket, ahol a bemondó felhívja a figyelmet, hogy egy õrült megy szembe a forgalommal.
erre az autós: egy ?????? mind!!!!!!!!

de biztos neki is volt szabad gondolkodása meg önálló akarata, a sok buzi meg szembemenet mind légy volt...

csuszi
neked bizony, amikor százszor leírtam, hogy nem vitatkozok ízlésen.
és neked, amikor a die hard-ot már azért hoztam fel, mert te történet és trailer alapján választasz mozit. trailer nem volt die hard 1-2-nél, történet sem nagyon😊😊 akkor ott mi vitt el a moziba? vagy mi alapján vetted ki a kölcsönzõbõl?
és neked, mert az édes cimborámra úgy reagáltál ahogy.
és neked, amikor nem ismered be, hogy egy alkotó munkássága mérvadó hogy ítéled meg a munkáját a jövõben.
elõjelnek pedig azt venném, ha egy jó rendezõ csinálná 200 millából. nem cameron 10 évig 500-ból.
az elsõ mondatod pedig tényleg nem értem hogy jön ide. magyarázd el nekem. hadd cáfoljam meg azt is.

BaliBoy
Jah én nem tudok:
"Az pedig egy másodpercig sem merült fel kérdésként, hogy világszinten mi övezi a Terminator meg az Aliens sagat. Semmi kétség, hogy mi."

Ezt meg csak a 6. postban írtam.
"Az, hogy James Cameron csinálja egy jó elõjel, de már elõre elkönyvelni az év sci-fijének hát sztem. nevetséges."

Tényleg, nekem vannak nehézségeim...

csuszi
és neked a transformers korszakalkotó volt látványilag??? megelõzte a korát? olyan módon lett filmezve ahogy elõtte egyik film sem?
és hülyét nem én csinálok magamból, mert nemén vagyok aki nem tudja értelmezni azt amit leír a másik. azt hogy a die hard-ot miért hoztam fel, te olvasni nem tudó, az nem azért volt hogy korszakalkotó-e vagy sem, (mert az, részemrõl alapmû), hanem hogy történet alapján nézel mozit akkor azt kihagytad volna, vagy az nem tûnt fel hogy ott már máson ment a vita? hogy trailer (die hard 1-nél te nem néztél trailert), és történet alapján választasz mozit. ha õszintén magadba nézel, akkor beismered, hogy egy rakás filmet azért néztél meg, mert megnézték még rajtad kívül kismilliárdan, vagy mert mások szerint jó volt.

csuszi
1. te tényleg nem tudsz olvasni. leírtam ezerszer, hogy lelked rajta, hogy neked mi tetszik, itt azon van a hangsúly, hogy annak ellenére, hogy nekem nem tetszik a titanic, meg másik 100film a meghatározó jelentõségûek közül, attól még ELISMEREM!!
2. hogy igenis számít az elõélete egy alkotónak. mert nem adunk nekik tabula rasa-t. te sem adsz, senki sem ad.
mint ahogy az avatart is meg fogod nézni. vagy ha nem, jól kibaszol magaddal. én mindenképp nyerek😊

BaliBoy
Na most csináltál végképp hülyét magadból. De minimum sikerült bebizonyítanod, hogy nem vagy képes az olvasott szöveget értelmezni:
"Esetlegesen más-más megközelítés miatt. Pl a Transformers csak a látvány miatt...

Die Hard:

erre válasz akció film kategóriában:
"A sima csihi-puhi akció filmekért nem vagyok odáig. Szóval még nehezebb listát csinálni belõle. De az biztos, hogy a Die Hard-al kezdõdne és ott lenne közvetlenül mögötte a Face off."

De ha te egy akció filmben mondani valót keresel, akkor lelked rajta. LOOOOOOL

És igen. Jó sok szar filmet láttam már. És büszke vagyok rá, mert veled ellentétben így én tájékozott vagyok és nem csak olyan filmeket nézek meg amiket mások istenítenek.

BaliBoy
Na ez a baj a világgal, hogy tele van ilyenekkel akik másoknak vagy statisztikáknak hisznek, fantáziaországban élnek és tele vannak elõítéletekkel (akár pozitív, akár negatív). Közben meg becsmérelsz mert vannak olyan filmek amik nekem (leszarom a szakmát nem õk irányítanak engem) jobban tetszenek a Terminatornál. Gratulálok hozzá.

csuszi
trailer? történet? jó sok szar flmet nézhetnél meg ha így tennél. lásd alábbi hozzászólásom. biztos a transfrmersben is a történet vonzott. vagy a die hardban😄😄😄

csuszi
disztingválási problémáid vannak ha te egy édes cimborámra úgy reagálsz ahogy.
és egy szóval nem mondtam, hogy ez alapján osztályozok, mint ahogy le is írtam, hogy a sziget jó film, az ember gyermeke is tetszett. de ha egy alkotó 7 filmjébõl NEM ÉN, HANEM A SZAKMA, A FÉL VILÁG (kivétel mr szabad akarat), 6-ot elhelyez az alapfilmek palettáján, akkor én megelõlegezem neki hogy egy jó filmet csinál cirka fél milliérd dollárból, tíz év alatt, úgy, hogy a fõmûvének tekinti. de mit is magyarázok egy manusnak, aki az alkotók (legyen az festõ, operaénekes, zeneszerzõ vagy bármi más) munkásságát nem tekinti mérvadónak. és akkor te mindenkinek tabula ras-t adsz? akkor ülj be minden uwe boll filmre pl. vagy olyan rendezõk filmjeire, akiknek az imdb worst 250-ben vannak a filmjei. hisz kit érdekel mit nyújtottak elõtte?

BaliBoy
Trailer!? (jah, bocs, te ilyenrõl még nem hallottál mert a saját képzeletedben élsz) +utána nézek mirõl szól a film. Még mindig több mint amit mások mondanak. Ugyanis mindenki csak a saját ízlése alapján tud beszélni. (bár úgy látom vannak akik megpróbálnak mások véleménye alapján ítélkezni)

BaliBoy
A reménytelen te vagy, hogy századszorra leírva sem érdekel, hogy másoknak mi az alapfilm, vagy mi a kurva jó film. Sem most, 100 év múlva meg fõleg nem érdekel. De ha te ilyen módon osztályzod a filmeket, hogy mások mit tartanak jónak, toplistásnak, 100 év múlva is toplistásnak... akkor az a te szegénységi bizonyítványod.

A Terminator ugyanúgy sehol nem lesz 100 év múlva mint azok amiket felsoroltam. De 50 év múlva sem. A Terminator a maga korában újdonság és átütõ erejû volt. De ma már a számítógépek korában és a robotok hajnalán nem olyan nagy szám. 50 év múlva meg fõleg nem lesz. 100 év múlva meg... LOL

Jah, leírod a a post elején, hogy te mennyire nem akarsz paraszt lenni erre egy "én vagyok a magas lovon" féle édes cimborámmal társz. Ha tetszik ha nem te voltál aki elkezdte ezt az ilyen beszólásokkal, hogy neked nem is lenne szabad postolni meg a már az elõzõ sorban említett szöveggel.

immovable
<#hehe>
Miért nem a District 9-rõl beszéltek?
csuszi
és mi alapján mégy el moziba? mert az alkotók munkássága alapján nem választasz azt már tudjuk. az meg hogy mások mit mondanak, a légy példázatod miatt nem játszik. akkor mi marad? dobókocka? ejj ez a fránya logika. vagy leborulsz Isten elõtt, aki megmondja neked (szabad akarat), hogy mi lészen a feladatod? 😊😊

csuszi
tényleg reménytelen vagy...
nem vagy hajlandó megérteni amit írok, és ezért ismétled magad.
és ha az édes cimborád neked személyeskedés, amikor direkt így indítottam a hozzászólásom, tényleg nem parasztságból írom, akkor nálad nagy baj van, de biztos egy lapon említhetõ ezzel:
28;30;38.

és én sose vitatkozok ízlésen, most se teszem, ha neked a transformers jobban bejön mint a terminator, akkor lelked rajta, csak azt nem fogod ember, hogy itt arról van szó, hogy vajon ha 100 év múlva készítenek egy listát hogy az elmúlt 100 év legnagyobb scifijei, akkor a kritikusok, szakmabeliek miket írnak fel. és garantálomneked, hogy sem a sziget (nem rossz de hagyjuk már bazzeg egy szimpla jó mozi, sem az ember gyermeke (szintén ugyanaz a szint), sem a transformers (ez egy vicc akart lenni ugye?) sehol nem lesz. és ehhez semmi köze nincs ahhoz, hogy neked vagy nekem tetszenek-e. mint ahogy nekem nem tetszik egy valag film a top 250-bõl az imdb-én, de elismerem õket, és tudom értékelni hogy megelõzték a korukat, vagy új rendszert vittek egy mûfajba, vagy új rendszerû forgatókönyv stb...ezt fognád fel végre

a légy

ui.: de tudom én nem érhetek fel szellemi nagyságodhoz, akinek önálló gondolatokat adott az Isten és szabad akaratot, és vagy oly lelkes, hogy ezt az sg-én osztod.
ego azért játszik mi? deviáns...

BaliBoy
Még azt hozzátenném, hogy egyetlen egy ember van akinek eddig sem a színészi játékában sem pedig a rendezésében nem csalódtam egyszer sem. Ez pedig Tom Hanks. De még az õ esetében sem rajonganék valamiért látatlanba. Õ is csak ember, ráadásul egy filmet hányan készítenek??? A neve max egy jó elõjel, semmi több.

BaliBoy
Végre te is itt vagy. Nagyon bölcs barátom aki megint nem akar kötözködni. (Mint a múltkor a szavazós topikban lévõ beszólás. Nagyon frappáns volt a kioktatás a kötözködésrõl egy beszólással.)

BaliBoy
Nem fogok top listázni. Nem is tudok, nem is érdekel. De ha lenne akkor ezek biztos megelõznék, messze: Star Wars, Matrix, A 200 éves ember, A sziget, Transformers, Az ember gyermeke, AI... Sci-fik terén. Esetlegesen más-más megközelítés miatt. Pl a Transformers csak a látvány miatt, de megelõzné Terminatort és az Alienst. És ezt csak abból vonom le, hogy miket szoktam újra nézni.
A sima csihi-puhi akció filmekért nem vagyok odáig. Szóval még nehezebb listát csinálni belõle. De az biztos, hogy a Die Hard-al kezdõdne és ott lenne közvetlenül mögötte a Face off.

BaliBoy
Nem, te tényleg nem akarod nekem megmondani. És még én vagyok az analfébéta amikor te azt sem érted amit leírtál: #12 Csak az elsõ mondatod vs. ez: #6 De te tényleg nem akarod megmondani, áhh nem.... Csak a kommenteléstõl is eltiltanál mert nekem a T2 meg az Aliens nem több egy jó filmnél. Hát mi ez ha nem nevetséges.
Az pedig egy másodpercig sem merült fel kérdésként, hogy világszinten mi övezi a Terminator meg az Aliens sagat. Semmi kétség, hogy mi. De engem egyrészt nem érdekel, másrészt én saját magamról beszéltem, mire elõhozakodtál azzal, hogy hát pedig az ilyen meg olyan alapfilm és attól már mindenkinek a top 5-ben kellene lennie. pfff.....

Azt meg továbbra is teljes mértékben leszarom (még a kedvenc mûvészeim közül is), hogy ki-mit alkotott elõzõleg. Csak ismételni tudom magam, hogy elõre egy olyan filmért rajongsz amibõl még nem láttál semmit. És nem is keresek ehhez olyan idióta, óvodás példákat mint ti teszitek mert ez önmagában is beszédes. Aki nem retardált az fogja, hogy ez mekkora egy hülyeség. Lehet rá számítani, hogy jó lesz, de rajongani egy olyan valamiért amit még nem láttál..... nem is találok már rá jó kifejezést. Egyszerûen nevetséges.
A személyeskedést meg az "édes cimborámmal" kezdted. Nézd csak nyugodtan meg. És már nem lakunk egy városban.

csuszi
Egyébként meg okoska:
characters...
vágod?

csuszi
nem azt mondjuk meg te analfabéta hogy mit szeress, hanem hogy mit ismerj el. nagy különbség. és ezen kivül még azt nem érted meg, hogy az emberek nem véletlen nézik minden alkotó személyénél az elõzményeket, mert abból igenis lehet következtetni a jövõbeni teljesítményre. vagy az is légy effektus neked (amely érvelés a szánalmas, nem más emberek), hogy teszem azt egy énekes, zenész jövõbeni koncertjére úgy megy el sok millió ember, hogy milyen minõséget tett le elõtte az alkotó? vagy egy könyvet megvenni az elõtte elolvasott könyvek alapján? vagy megnézni egy vadonatúj galériát, tudván hogy elõtte nem szart festett egy festõ? és sorolhatnám te gecire okos.

ui.: mutass már rá légyszíves hol sértegettelek ezen hozzászólás kivételével? ki a fasz kezdett el személyeskedni? és a kibaszott net hatalma, egy kurva gép mögött lehet ám basztatni hogy szánalmas meg stb, de mivel egy városban lakunk oly szívesen venném, ha ezt a pofámba is elugatnád... faszkalap

immovable
Jaj ez a baliboy gyerek megint itt égeti magát. LOL
OFF
Kíváncsi vagyok, hogy neked milyen filmek a felülmúlhatatlanok. Egy top5 listát írnál nekem az akció vagy sci-fi mûfajból? Esetleg a kettõ vegyítése is lehet. Ha gondolod rendezõkkel is leírhatnád ugyanezt. Köszi!
BaliBoy
Te szerencsétlen, olvasd már el ezeket: #6, #10
Ti ugattok le engem mert nekem a T2 meg az Aliens nem meghatározó film.
"" miért várja, hisz SZTEM nem jó filmek?!""
Ezt megint nem tudom honnan szetted. Te közben miket álmodsz még? Ismét csak a #10. hsz. Ráadásul köpönyeg forgató vagy. "hogy milyen szar a sorozat is-> így Cameron" Ilyet megint hol olvastál? Egy szóval sem mondtam ilyet. SÕT! #6 (!!!)
Szóval igenis gondok vannak a felfogásoddal.
De egyébként tényleg én vagyok a hülye, hogy leállok olyan alakokkal vitatkozni akik vagy megmondják nekem, hogy mit szeressek és, hogy mit tartsak alapfilmnek meg olyanokkal akik egy olyan film után rajonganak amibõl még nem láttunk semmit.

Te vagy szánalmas! A Cameron a sorozat írója is szar volt dumáddal együtt!
Ki mondta, hogy nem láttad a T2, Alienst? Ki mondta, hogy szeretni kell a T2, Alienst?
Ha nem fogtad volna lényeget (a legviccesebb az egészben), hogy csuszi várja az Avatart (ez az õ dolga), mert Cameronban bízik (neki tetszettek a filmjei+alapfilmek), erre te ami szintén csak a te szubjektív megítélésed " miért várja, hisz SZTEM nem jó filmek?!"
+ még 2-3 kommentetben ajnározod, hogy milyen szar a sorozat is-> így Cameron

Ha ezt nem fogod fel, ezért vagy IQ-fighter
BaliBoy
Te tiszta hülye vagy vagy retardált vagy nem tudom, de nagyon nem fogod mirõl van szó. Mondtam-e olyat, hogy a T2-õt vagy az Aliens nem láttam? Egyedül a T1-et nem láttam. Meg a Titanicot aminek már a bemutatójától is hánytam nemhogy 3 órát üljek elõtte. Viszont te ezzel szemben úgy állítod be, hogy Terminátor sorozatot (nem a tv sorozatot) meg az Alien sorozatot mindenkinek szeretnie kell mert alapfilm. Baromira nem arról volt szó eredetileg, hogy alapfilm-e vagy sem. Te jöttél a semmit mondó toplistáiddal ami alapján szerinted ezt mindenkinek szeretnie kellene.
Ezért mondom, hogy olyan vagy mint a légy:
"Ezért alapfilm, nem kinek mi tetszik alapon mûködik a dolog"
Nagy ívbõl nem érdekel, hogy mi alapfilm vagy mi nem. Engem csak az érdekel, hogy tetszedjen.
Szánalmas vagy.

Oldal 1 / 2Következő →