Nálunk is moziba kerülhet az év scifije Peter Jacksontól
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy ez a top10-ezés baromság szerintem, mert van sok kellemes film és lényeg, hogy élvezzük õket. Nem kell rákényszeríteni magunkat, hogy sorrendbe állítsuk õket.<#vigyor0>#vigyor0> Az Aliens-t tegnap néztem újra és még mindig nagyon élveztem, zseniális a rendezése. T2 meg olyan film, amibe bármikor örömmel nézek bele. Errõl ennyit.<#hehe>#hehe>
A legyes közhelyedre meg álljon itt egy idézet (valaki itt az SG-n írta, sajnos már nem tudom ki):
"a legyek világában a szar a legfinomabb csemege. minden légy 10 pontot adna az imdb-n a szarra"
A Terminator széria, legalább is a második rész, meg az Aliens inkább sci-fi köntösbe bújtatott akciófilm, de korrekt darabok. Remélhetõleg az Avatar ÉS a District9 nem ilyen lesz.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
További jó étvágyat kívánok.
Avatar meg csak nem lesz vacak, utolsó pletykák szerint a "nem hivatalos" költségvetése már közelít a 480 millió dollárhoz ... valamiért adtak neki rá ennyi pénzt.
Viszont. Ez a feltörekvõ Neill Blokamp arc se hülye vagy ügyetlen, kérdés elég lesz egy teljes mozifilmre a fantáziája? Minden esetre a segge alá toltak neki is vagy 200 milliót, azért egy ELSÕ filmhez az nem rossz. 😊
2; most mondok egy egyszerû példát, attól mondjuk hogy te buzi vagy a többi embernek bejönnek csajok. A T1, Aliens, T2 azért nem alapfilmek a kategóriájukban, mert szted csak jó filmek?! Gratulálok a logikádhoz! Ez nem így mûködik sztem!
PL: a Titanicot meg nem nézném mégegyszer, de nem a film végett hanem a mûfaj végett, de azért elismerem, hogy filmtörténelmileg meghatározó film-blockbuster bevételileg, 11 Oscar, romantikus-kalandfilmek közül alapfilm stb. sorolni lehetne a szuper közhelyeket, filmbetétdaltól kezdve stb.
Cameron a jelenlegi blockbuster rendezõk top3-ja ott van
Akció-sci-fi: T1,T2,Aliens top10 listán ott van
Tudományos-fantasztikus film listán: Abyss top10 ott van
Akció-vígjáték mûfajban: True Lies top10 ott van
Romantikus-Kalandfilm: Titanic top 10 ott van
Nem attól, hogy BaliBoy szerint nem (vagy akárki szerint) hanem ha 1000 emberbõl 800 azt mondja, hogy igen
Christiánó Ronaldo nem jó focista, mert én nem bírom
Michael Jackson nem volt popikon, mert nem bírom a zenéjét
Arnold nem volt mindenidõk legjobb testépítõje, mert sztem csak 120 kiló felett az valaki stb.
Bár értelek, hogy még semmi nem jött ki Avatar végett stb. de a többivel tényleg ne égesd magadat :-)
Az meg nem érdekel, hogy csak írta. Akkor is a nevéhez fûzõdik és akkor is szar.
MJ rulz Pink Team The Only One
Mennyire szánalmas egyébként, hogy olyan ember akar leugatni aki egy olyan filmért rajong amibõl még egy képkockát sem látott...
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
én rendezésrõl beszéltem, az meg ennyi:
piranha (überszar, kakukktojás), t1; t2; aliens; true lies; mélység titka (nagyon jó scifi); titanic. nem több, nem kevesebb.
Bakker, addig ne hypolja már senki se az Avatart amíg egy kockát nem láttunk belõle. Mert ugyan a koncept képek tényleg szépek, de hát hol van az még rendes filmtõl.
ezt akartam:
winnie, már megint egy hatásvadász cím, de akkor inkább ez legyen:
Nálunk is moziba kerülhet az év 2. scifije Peter Jacksontól
de tõled nem téma. sose kedveltelek. ma se foglak. de dallasba is kellett a jockey, Te is kellesz ide.
https://twitter.com/foodlfg
lesz egy Avatar is, vagy mifene 😊