48
A pálya ördögei, focis anime
  • davidka003
    Tsubasa kapitány az másik anime:

link
  • Falcon87
  • VRSDM
    azt úgy imádtam amikor a labda tojás lett úgy meglőtték : )
    ebben volt cubasa kapitány nem? :D
  • armageddon666
    warez!
    + anime topicban elfért volna...
  • Christiansen
    Benjamin a LIBERÓ _D::Dd
  • Terensz
    Emlékszem erre a mesére. Nagyon állat! Akkora a focipálya benne, hogy az ellenfél kapuja nincs a horizonton
    Persze a játékosok 2-3 mp alatt ott vannak - repülve könnyű. Szóval zsír mese. Anno mindig néztem. Kóla, chips, pálya ördögei, röhögés
  • kimiw
    Saját konvertálás, saját feltöltés.

Magyar szinkronos:

4

14

15

16

17

18

19 (12 perces)

20

21

25

27

31

33 (11 perces)

36

37

38

43

44

46

47

48

49
  • kimiw
    (Moero! Top Striker)
    színes japán anime 1991

Varázslövés. Szuper Magnum. Aquilla lövés.

Az anime történetéről nem sokat tudok írni, mert egyrészt csak nagyon haloványan emlékszem rá, másrészt pedig nem is nagyon érdemes. Benjamin a főhősünk, aki később beleszeret egyik fő riválisának, Eriknek a húgába. Volt egy szőke leány is, Anna, aki pedig Benjamin-ért volt nagyon oda. Szóval amint látható, a labda rugdosása mellett ebben a sorozatban nagyon fontos volt a szereplők egymás közötti kapcsolata is. Talán ezáltal lehetett sikeres a lányok körében is ez az anime. Megemlíteném még a kedvenc szereplőmet Caesart, aki nagyon sokáig Benjamin-ék legnagyobb ellenfele, de végül egy csapatba kerülnek és összebarátkoznak.

A meccsek nagyon izgalmasra sikeredtek, és ugyan egyértelmű, hogy mikor mi lesz a végeredmény, de az ember mégis körmét rágva izgulja végig az összes összecsapást. Ez a sorozat is rendelkezik a sportanimékre jellemző túlzásokkal, de különösebben nem zavaró mértékben és a szereplők magánéletének és a hétköznapjaik bemutatása jól ellensúlyozzák a méteres ugrásokat. És végül mit is mondhatnék zárszónak erről az animéről? Szerintem toronymagasan a legjobb focis rajzfilm. Remélem sokan emlékeznek még rá és mindenkinek hasonlóan kellemes élmény.