48
A pálya ördögei, focis anime
  • gyulus89
    Hol lehet letölteni az összes részt?
  • csesztike
    http://sjonna.wordpress.com/letoltesek/

Itt megtalajatok sznte az osszes reszt magyarul!
  • Dani95
    Cs!
    Egy animés oldalt inditottam pár napja!Feltöltőket keresek!Aki szeretne az oldalt segiteni az jelentkezzen: [email protected] MSN cimen!
    Remélem jeliztek!
  • mila69en
    szerintem ez az anime ihlette a készítőket:D
  • n3whous3
    jaja, valami eszméletlen nagy hülyeség AS::ASDAS:asdasdad
  • mila69en
    Shaolin Soccer filmet láttátok?:DD
  • n3whous3
    és ez kit érdekel
  • karajjj
    ?
  • kimiw
    Új oldalam címe:
    http://musicalzon.freebb3.com/
  • Rockynhooo
    Uristen kedvencem volt :D Azt vágom ,hogy elsőnek Benjamin egy ilyen ratyi csapattal kezdte majd a bajnokság alatt minden csapat akik ellen játszottak volt egy nagyon pro emberük aztán megnyerték a bajnokságot és létrejött egy uj csapat amibe Benjamin volt meg a többi csapatbol a pro emberek :D Volt a Benjaminnak a sas lövése akkor volt benne egy Erik nevü csávó az olyat tolt hogy a kapus 3at látott a labdábol :D meg volt egy Papan nevü niga srác is :D

valakinek lennének részek lehet belenéznék :D
  • Sanyix
    júj ebbe volt olyan, hogy akkorát rúgott, hogy az eldeformálódott labda felizzott a légköri súrlódástól, és mindezt úgy rúgta a gyerek, hogy szinte a válla fölött hátulról előre lógatta a lábát, hogy belebikázzon :DDDD

Ennek vót a párja a forma1-es rajzfilm is, ahol ilyen 8 kerekű izékkel is mentek, akár fénysebességgel is :)
  • kimiw
    Sziasztok ez anime, nem rajzfilm.
    Az anime igényes művészeti alkotás, aminek meg vannak a maga stílus jegyei, szemben egy Disney rajzfilmmel, én mindkettőt szeretem, de nagyon különbözőek, de a japánok nagyon tudnak, igaz koreai anime-ről is hallotam már.
  • Casillas
    alap, imádtam :-c
  • karajjj
    supermagnum lövés :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • miilann04
    best!
  • F1re
    :DDDDD
  • FL Zoli
    Én is emlékszem erre rajzfilmre:)

Az egyik olyat tudott rúgni, hogy a labda átalakult sugarakká, elment a bevetődő védő teste körül majd újra összeállt labdává:)
    Meg a kisebb hegy méretű kapusok:) labda forog a kezében, a fél csapat tolja hátulról, de laszti betolja az egész bandát a kapuba:D:D
  • kimiw
    Hát az is nagy kedvencem volt, de egy részt sem találtam magyar szinkronnal.
  • kimiw
    Már elnézést! De ha vkinek nem tetszik ez az anime akkor keressen más topikot az élvezkedésre. Ez nem japán "szar". Hanem egy kiváló, ahogy pl. a dragon ball is.
  • kimiw
    A többi rész francia nyelven.
    Ha van igény rá, akkor természen hozom a linkeket.
    De várhatóak még magyar szinkronos részek is.
  • Sugam
    a hiáynos részeket is feltudod rakni? nagyon örülnék 1ik kedvenc rajzfilmem vlt anno
  • Tyler1
    sas lövééééés :D:D:D:D:D

amúgy igy utólag elnézve annyira gáz egy ilyen focis rajzfilm, h már idegesít. a pálya mindig gömb alakú volt, a csapatból max. 3 embert láttunk mindig játszani, de a főszereplőnél volt 90%-ban, meg 3 percig futott a labdával és közben gondolkozott mindig vmi faszságon...
  • Noodlee
    Ez a mese xarabb, mint gondoltam, így a kommenteket olvasva.
    Esküszöm, legközelebb megy, akkor megnézek egy részt :)
  • jackcsabi
    Úristen...
  • n3whous3
    ja mint kb a dragon ballban, hogy fél napig csak egymás előtt álltak, hogy na majd verekednek, meg 10 részen keresztül futottak valahova
  • Risu Führer
    jajj de jó volt ez az anime én is sokat néztem.emlékszem volt az a trükkjük hogy a kapu előtt kapásból átbikulták a másikhoz a labdát aztán a végén meg egy hálószaggató gól lett belőle.asszem azzal nyertek meg egy bajnokságot.
  • autoszimulator
    ez minden ilyen japán szarra igaz, első reklámig nem történik semmi, csak előkészítik a nagy csatát :D
  • n3whous3
    lol ez fasza volt :D azt bírtam, hogy mikor támadtak, vagy fél óráig futottak a kapu felé, de semmi még :D
  • F1re
    en röplabdásra emlekszem ugyan ien anime volt :D
  • F1re
    jajajaja arra emlékszem en is :D olyan a palya mint ha 1 labdán jatszananak mar a kozeppalyan vannak de meg akkorse letni a kaput :D
    am en mindig is utaltam
  • MR ME
    ezt én régen néztem :D
  • edios
    Ezeket nem lehet beszerezni vhol?
  • edios
    Ezekre én is emléxem:DD

Pár hónapja is gondoltam erre a két sorozatra, még kis koromban ment a tévében.

Asszem ebben mondogatta mindig az eddző meccseknél, hogy "ne igyunk előre a medve bőrére". Meg Benjamin szuperrúgásai, amikor égbe emelte a lábát, és hálószaggató gólokat lőtt lol:)

A másik autós sori is mély nyomokat hagyott, Niki Lauda, meg a 6 kerekű autók ASDASASDADSs
    Asszem Future GPX a címe, v vmi hasonló.
  • Christiansen
    Egyébként így visszagondolva rohadtul nem tett jót nekünk ez a mese.
    Mindenki Benjaminnek képzelte magát focinál,
    és sose passzoltunk egymásnak "NE ÖNZŐŐZZ!!" de hiába D:D:Dd
  • ForzaInter
    váá az jó volt néztem:D

ebbe a focis mesébe azt bírom hogy mindgi az utolsó percekben megfordítják a meccset a semmiből, meg akkora gólokat lőnek hogy kiszakad a háló és a labda a falba fúródik:DDD
  • Christiansen
    ja és benne volt Niki Lauda is :_Dd
  • Christiansen
    azaz, közbe meglett Grand Prix volt a címe, youtube-on nézegetem :)
  • armageddon666
    nagyon rég volt már de rémlik valami... mondjuk mintha nem kizárólag forma1 lett volna benne ezért furcsállom... meg mintha lett volna benne ilyen 6 kerekű versenyautó xD
  • Christiansen
    és a Forma 1-es rajzfilm? emlékszik valaki?
  • Falcon87
    asszem ja D: egyszer láttam véletlen, hát... A?SD:ASF:D:asd