Felújítják a holdraszállás felvételeit

← ElőzőOldal 7 / 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy vajhhh miért nem szálltak le újra? Azért mert gyõztek. Ruszkik képtelenek voltak rá, akkor meg minek folytassák. A holdra szállások után a fõ csapásirány az volt, hogy tartósan Föld körüli jelenlétet biztosítani, vagyis a Skylab program, ami elõfutára volt a Mir-nek és az ISS-nek.

Azonban most újra elõkerül a holdra szállás, de most olyan aspektusból, hogy képesek legyünk tartósan ott is maradni, amely elõfutára lehet egy még késõbbi Mars missziónak. Ezek lesznek szerintem az emberiség legfontosabb ûrprogramjai, hiszen alapkövei lehetnek a távoli jövõ hosszan tartó ûrutazásaihoz, amikor majd több fényévre lévõ bolygókat fogunk kolonizálni. Science-fiction? Nyílt titok, hogy az emberiség csak akkor képes megmaradni az örökkévalóságnak, ha más bolygókon is lábát veti, hogy "több vasat tartsunk a tûzbe". Persze ehhez elõbb olyan új kompozit anyagokat kell felfedezni, amelyek kellõen strapabíróak, az ûrhajó védhetõ legyen a nap sugárzása ellen, és nem utolsó sorban fel kell találni egy olyan hajtómûvet, amely képes lenne közel fénysebességgel haladni. Így 20 év plusz pár nap alatt elérhetnénk a legközelebbi exobolygót, és még emberi korban vissza is jöhetnénk, ha vissza akarnak. Sci-fi vége. 😊

Molnibalage
A linkelt topikban ott a válasz. Amíg az érvekre immúnis, addig szarok a hülye fejére.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

KillerBee
Szerintem az utóbbi 40 évre gondolt.

http://magyarorszag21.blog.hu/2009/04/16/p1069869 \"Terrorists may attack the open society, but only governments can abolish it.\" (The Pirate Party)

Ez egy utólag készített kép
<...>

És azóta miért nem szálltak le újra?

Nice, néhány soron belül ellent is mondtál magadnak, de legalábbis biztos, hogy totál fogalmatlan vagy a témával kapcsolatban.😊 Ez a kép az Apollo 15/16/17 hármas közül valamelyik küldetésen készült (lásd a holdautót), tehát

1. Az Apollo-11 után készült
2. Leszálltak újra.

Hajrá hajrá, egyre magasabb a színvonal. a 15 évesek behülyéznek mindenkit. 😊)
Ez egy utólag készített kép vadbarmok nagyokosok, még szép hogy úgy csinálnak mindent ahogy kéne látszania. A nasa pedig nem fogja a saját hibáit sosem bevallani. Ez kb olyan mint a bibliára hivatkozni hogy isten létezik, hiszen ott a bizonyiték, bár nem az eredeti és nincs közvetlen semmi bizonyitva, de mégis mennyien beveszik. És ezeknek hiába magyarázod az ellenkezõjét. Sok ilyen behatárolt van itt is úgylátom.
Na pár uj kérdés. Vajh miért is vesztek el az eredeti felvételek? És azóta miért nem szálltak le újra?
Egyébként annyi pénzért én is bármikor megcsinálok egy ilyen képet. 😊

KillerBee
Azt is tudja mindenki, hogy az ûrruha belsõ túlnyomása simára kifeszíti (felfújja) azt - ezt jól látni minden sci-fi filmben. Ezen a képen látható, hogy a ruha ráncos, gyûrött, mint egy leeresztett lufi, vagyis nincs benne túlnyomás. Ez csak úgy lehetséges, hogy a felvétel készítésekor az "ûrhajós" normál földi légnyomáson tartózkodott, nem pedig a Holdon. 😉

<#idiota>

http://magyarorszag21.blog.hu/2009/04/16/p1069869 \"Terrorists may attack the open society, but only governments can abolish it.\" (The Pirate Party)

KillerBee
Na igen, rengeteg a hiba. Pl. az "ûrhajós" teste azon részének, amelyet nem világít meg közvetlenül a Nap, teljes sötétségben kellene lennie, mert a Holdon nincs légkör, amely szétszórja a fényt. Ezen a képen azért lehet mégis látni az "ûrhajós" árnyékban lévõ testét is, mert a hátteret kivetítõ projektor megvilágította. 😉

<#idiota>

scs17
És akkor a lézert visszaverõ tükröket hogy magyarázod te nagyon hülye? Alienek helyezték el?
Állítsál már...

Molnibalage
Istenem mennyi szánalmas idióta van itt. 😊)

Kezdve veled.

Mindenki tud cáfolni mindent és bizonyítani is, fõleg olyanokat amit senki sem ismer. 😊

Max. te...

Van ezer cikk az állításokra és annak a cáfolására, lehetne linkelgetni éjjel nappal. 😊

Nem a cikkek határozzák meg a valóságot, hanem a fizikia törvényei és az amit megtett a NASA.

Nem kezdem el felsorolni a hibákat de millió van, nem csak ezen a képen, kaptam nemrég egy könyvet ami ezekre a hibákra mutat rá, bár biztos van olyan könyv ami pont ezek ellen van, és ami arra is ad válasz...

Remelkül meg lehet ma élni hülyeségek írogatásából és a sök hülye be is veszi. Olvasd végig a linkelt topikot. Az mai napig mérésre használt lézertükör az smafu? A szonda felvételeli amin látszanak az otthagyott leszállóegységek?
stb.

Én azért írtam ezeket mert ezek alap kérdések, és lehet látni szabad szemmel elsõre, az árnyékok összevissza állnak a homok, a háttér,a zászló stb.
Ezt egy amatõr grafikus is jobban kijavította volna.

Lásd, linklet topik.

Szimplán hülye vagy.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Muhaahhaaa 😄😄😄😄

Milyen óriási dolog lehetett elsõ embernek a Holdra lépni, Istenem . . .

JimKirk
Nah vegre!
Istenem mennyi szánalmas idióta van itt. 😊)
Mindenki tud cáfolni mindent és bizonyítani is, fõleg olyanokat amit senki sem ismer. 😊 Van ezer cikk az állításokra és annak a cáfolására, lehetne linkelgetni éjjel nappal. 😊
Nem kezdem el felsorolni a hibákat de millió van, nem csak ezen a képen, kaptam nemrég egy könyvet ami ezekre a hibákra mutat rá, bár biztos van olyan könyv ami pont ezek ellen van, és ami arra is ad válasz...
Én azért írtam ezeket mert ezek alap kérdések, és lehet látni szabad szemmel elsõre, az árnyékok összevissza állnak a homok, a háttér,a zászló stb.
Ezt egy amatõr grafikus is jobban kijavította volna.
Az eredeti képet pedig soha az életbe nem fogjátok látni mert olyan nincs. (utólag lehet magyarázni hogy miért merev a zászló, meg miért lebeg, miért nincsenek a háttérben csillagok stb, de ez már szánalmas, mindenki tudja ez egy készített kép, csak még azt is elbaszták. 😊
Aki ezt elhiszi meg is érdemli.
Ja lehet még felhozni ilyen témákat vannak e ufók meg van e isten, arra is vannak bizonyítékok meg cáfolások és lehet idiótázni. 😊
További jó beszólogatást az okoskáknak akik elolvasnak egy cikket és el is hiszik.

Túlkomplikálod, tükrök sem voltak.
Úgy lettek, miután elõször bazierõs lézerrel meglõtték a felszínt.

Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.

Molnibalage
Lesz még jobb felbontásban is.

Az össze moonhoaxer meg kezdhet bocsánatot kérni, de kurva gyorsan. Ja, és zúzzanak vissza a gimibe fizikát tanulni.

Molnibalage
Mellesleg nem lobog. Leng.

KillerBee
Túlkomplikálod, majmok sem voltak. Egyszerûen leszórtak egy rakás tükröt és azok véletlen elhelyezkedése garantálta, hogy lesz közöttük egy olyan is, amely épp a Földre veri vissza a lézersugarat. 😉

<#idiota>

vadbarmok... A Holdon sose járt ember! a távolságméréshez szükséges tükröket majmok állították be, akiket csúzlival lõttek fel!
egyébként csak én nem tudom letölteni a videókat?
Molnibalage
Talán nem ártana itt picit olvasgatni. Ezerszer megcáfolt hülyeségekkel jössz, amit egy gimic meg tudja mondanik, hogy miért van. Nem teszem meg. Olvass.

KillerBee
Basszus, elfelejtettem a sisakra rámásolni a fénylõ pöttyöt. Argghhh!

KillerBee
A holdraszállásról készült felvételek hamisítvány voltát mi sem bizonyítja jobban, mint az alábbi felvétel, amely még kb. 30 éve szivárgott ki a NASA-tól:

Ez a cikkben is látható kép eredeti - szupertitkossá nyilvánított - verziója, amelyrõl még nem retusálták ki a teliholdat. Logikus, hogy a kép nem készülhetett a Holdon, ha a fekete égbolton látható a Hold.

A kép további csalafintaságot is elárul. A holdjárón lévõ parabolaantennán látszólag átviláglanak a háttérben lévõ "holdi" hegyek - ez a hiba véletlenül megmaradt a végleges képen is. Ez alapvetõen lehetetlen lett volna, mert a fémtükrön nem tud átvilágítani a háttér - legalábbis akkor, ha az valóban a tükör mögött van. Valójában csak kivetítették a hátteret - az elõtérben látszó sötétebb és a háttér világosabb talaja az átmenetet jelzi a valódi (földi) és a kivetített talaj között. Az "ûrhajós" sisakjáról is jól láthatóan visszaverõdik a projektor fénye, nézzétek csak a kis fénylõ pöttyöt jobboldalt (az "ûrhajósnak" baloldalt).

További hiba, hogy a parabolaantenna elölrõl is kap megvilágítást, hiszen csillog. A kifeszítõ pálcák árnyéka viszont úgy vetõdik rá, mintha oldalról kapna megvilágítást. Na most akkor hány Nap világított a Hold felszínén??? Valójában a parabola azért csillog, mert tükrözõdik rajta a hátteret vetítõ projektor fénye. A tartóoszlopnak viszont egyáltalán nincs árnyéka - itt minden bizonnyal egy pótlólagos helyi reflektor nyomta el az árnyékot.

Még egy árulkodó jel látható a képen. A felvételen az "ûrhajós" árnyéka rézsút elõre vetítõdik, a vízszintessel kb. 40 fokot bezáró szögben. Ám a hátrébb lévõ zászló árnyéka már majdnem vízszintes, ami azt jelenti, hogy a témához nagyon közel volt a felvétel készítésekor használt reflektor.

<#idiota>

Amúgy a zászlóval foglalkoztak már a Discovery Állítólag címû mûsorában, ahol a pár hülye új verzióként azt találta ki, hogy az is kamu, amikor a felszállómodul kiáramló hajtómûgáza meglobogtatta a zászlót, mert vákuum van. Az Állítólag bebizonyította, hogy vákuum kamrában is lobog a zászló, ha megbökik... 😉

Szerintem hívjátok fel a NASA-t és kérdezzétek meg, hogy volt -e holdraszállás! <#phone>
Ahh, bocsi, átsiklottam felette. Felidegesít ez a sok hülye 😄

Pont ez magyaráztam én is a 10# hsz-ben. 😊

Meg talán annak is utána kéne nézni, hogy miért "lobog" az a zászló. Ugyanis EGYÁLTALÁN nem lobog, hanem eleve MEREV anyagból csinálták, mivel mindenki tudta már akkor is, hogy a Holdon nincs légkör. Szóval nem szövetbõl van, és nem is "fújja" semmi, zsenikéim.

Az, hogy szerinted vizes a talaj. Ha így képrõl meg tudod állapítani zsenikém, akkor biztos agrármérnök doktorandusz vagy. Egyébként én is láttam pont ugyanilyen diszkozitású homokot, méghozzá a garázsunkban, amely nyitott és a finom port összehordja mindenhova, és nem mozog a szél. Ha szerinted stúdióban vették volna fel, az indokolja, hogy ne legyenek lábnyomok?

szánalmasok vagytok, kb. százezerszer elmagyarázott dolgokat hoztok fel még mindig. tessék utánaolvasni, és nem csak nemerének. idióták.

KillerBee
Hadd toldjam meg még eggyel, mielõtt más beírja: Nem lesz nehéz dolguk a hollywoodiaknak, hiszen az eredeti felvételek is ott készültek. 😛

Lord Zax #9:
Egyszerûen nem értem, hogyan lehetséges, hogy mindig akadnak úja emberek, akik újra és újra felhozzák a már ezerszer cáfolt kifogásokat. 😞

Van fogalmad arról, milyen záridõvel készülnek a csillagfotók? És tûzõ napsütésben milyen záridõvel kell fotózni világos ruhás embereket? Akkor kellene durva csalásra gyanakodni, ha láthatók lennének a csillagok...

Szánalmas, hogy pár ember 40 év után is képtelen felfogni, hogy a zászlórúd legtetején végigfut derékszögben egy vékonyka rúd, ami a zászlót tartja, hogy össze ne essen. A zászló a holdon csak akkor lobogott, amikor a felszállómodul elstartolásánál kiáramlott a tolósugár. Ez pedig jól vagyon így... 😊

A leszállómodulra volt egy kamera erõsítve, ami a lépcsõt vette.

"NASA, mivel szûkében volt az adatszalagoknak, közel kétszázezer tekercset törölt és hasznosított újra, valószínûleg az Apollo 11 anyaga is köztük volt."

persze ki hiszi el ezt a baromsagot,hogy ilyen fontos felvetelt csak ugy puszta takarekosagbol letorolnek.Nyilvan valo hogy sohasem voltak a holdon.Es a par napja nagy nehezen "felszallt" urhajon is tokre latszott,hogy csak egy gyorsan osszedobott makett.
A Józan Paraszt utánanéz dolgoknak, ha elsõre nem ért valamit.
Nem szajkóz elsõre jól hangzó baromságokat...

Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.

Alien!
annó az összes szemét videókazettánkra rá volt írva,hogy mi van rajta,ezek meg fogják és véletlenül letörlik a világ egyik legnagyobb történelmi eseményét...<#worship><#worship><#worship>

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Amúgy...a Holdra lépést ki filmezte kívülrõl? Úgyértem az operatõr volt akkor az elsõ ember?

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

már pont akartam írni hogy vajon mikor jönnek a különbözõ baromságok, de nem gondoltam volna hogy egybõl az elején <#szomoru1>

ha ecce aztat monnyak h a hooodon van akko ott kell lennie. Magyarazat meg mindenre van. Es kulonben is a hangulat a lenyeges, a fiiiiling. Ha a ruszkik fellottek a Sputnikot 57-ben az amcsik valaszul montazsoltak egy Holdraszallas filmet/kepeket. Es persze azotase vot soha senki megeccer. Es a gecok hoztak un. holdmintakat ... a Foldrol. Ami kis lepes egy studionak az egy nagy xopatas a birkaknak. (hasonlo a 9/11-es sztori az el nem itelt/nemletezo terroristakkal meg a Pentagonnal)
Pl hol vannak a csillagok a háttérbõl? miért vizes a talaj és miért nincsenek lábnyomok csak egyes helyeken? Mitõl lobog a zászló az ûrben? Azok a hegyek elég gagyin néznek ki a háttérben, az árnyékok sem jól esnek stb stb...

Ki az aki ezt még mindig beveszi? 40 év után kimontíroztak pár hibát. Szánalmas.
Elég csak erre az egy képre nézni és józan paraszti ésszel láthatóak, észlelhetõek még mindíg a hibák.

← ElőzőOldal 7 / 7