Office 2010: webes és mobil újdonságok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanyix
kölcsönkenyér visszajár 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Elõtte is tudott, csak le kellett hozzá tölteni a SaveASpdfxps bõvítményt, ami a Beta2-höz még szintén nem kellett, de az Adobe jól kiperelte belölle.

mousee

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

[HUN]FaTaL
Arról nem beszélve hogy az SP2 óta az MSO2k7 is tud PDFbe menteni.

http://goo.gl/gd6Zi5

gz8
Látom, hogy a helyesírás-ellenõrzõt az Office 2007-ben sem sikerült megtalálnod... <#buck>

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

B0nFire
Én a 2007-et ajánlom. Néha a tesómnál mikor megnyitom a 2003-as Word-öt, alig találok már meg valamit benne. De mexokás kérdése. A 2007-ben ha nem tudok valamit, F1->kulcsszó->olvas->örül. Szövegszerkesztésnél is azt nézik egy vizsgán, hogy az alapfunkciókkal elboldogulsz-e. Bekezdés, behúzás, tabulálás, elválasztás, betûtípus, méret. Ezeket majdnem mindet helyi menübõl is lehet vezérelni, vagy gyorsbillentyûvel, úgyhogy nem nagy vasziszdasz. Én azt mondom, ha már szövegszerkesztés, akkor minimum tudjon az ember vakon gépelni. Itt kezdõdik; a többi néhány nap alatt elsajátítható.

A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.

Igen, én is így gondoltam, csak ezt nem tudom, melyiket 😉
Vizsgázni meg jobb munkalehetõség miatt kell..

LZ forever

ziipp
Minek vizsgázni ilyesmibõl? Feltelepíted, és kitapasztalod. Ha meg nem tudsz valamit, ott a net.

azok is jobbak mint a régiek

Just avoid to falling into the hands of terrorists.

Kérdés: Lehet -e majd az Office 2007-tel vizsgázni a közeljövõben? Melyikbe kezdjek bele, ebbe vagy a 2003-asba? Vagy tul.képp ugyanaz, csak más az elrendezés?

LZ forever

Vogel
Office 2000 otthon/melóban. Jó az nekem.

Mi van velük? Az új formátumokkal? Szépek, jók, és egy kis bõvítmény telepítése után a régebbi Office-ok is olvassák, írják õket. Nekem minden tekintetben jobb a 2007-es, mint a régebbi Office-ok.
Narxis
És az új formátumok?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

zola2000
User? De szép "magyar" szó!

A

A pdf mentés sosem volt valódi érv semmi mellett. A régebbi office-okhoz is volt ezerféle ingyenes kiegészitõ a pdf-be mentéshez, a 2007-es office meg alapból tudja.

A 2007 felületével kapcsolatban, meg legalább valaki mert valami újat kihozni és nem csak toldozgatni a 20 éves felületeket. Hát ez sem az openoffice volt, de már vannak projektek, hogy lekoppintsák az openofficeban is a 2007-es új felületet... Nálunk a cégnél egyébként az a tapasztalat, hogy az átlag user 2-3 napig bénázik az új felülettel és utána már soha nem akar visszatérni a régihez, gyorsabban dolgozik az újban és nagyon sokszor hallom, hogy elkezd használni egy feature-t ami megkönnyiti a munkáját és boldogon meséli, hogy az új office milyen okos. Persze a feature ezer éve benne volt, csak a user sose jutott el a menük mélyére, az új felület meg elérakta amikor úgy "gondolta" hogy a usernek szüksége lehet rá...
az openoffice azért "jobb", mert ingyen alkalmas kiszolgálni az 1 bites user átlag igényét. akinek nem kellenek a hókusz-pókuszok, annak jó, és olcsó. Technikailag nem jobb, ez világos. Viszont az átlag user az irodai csomagnak jó ha a 10%-át kihasználja, ezt pedig bõven hozza nekik az openoffice ingyen, és legálisan.
OFF
Egyre több oldalról kapom ugyanazt az információt miszerint az OpenOffice jobb mint mondjuk az Office 2007 mert fantasztikus módon képes azonnal PDF-be menteni. Ez így elég gyatra érv. Egy könyvet nem OO-ban fognak megírni majd PDF-be menteni és utána küldeni a nyomdába hogy papírra vessék az anyagot. Ezt külön megkérdeztem. Én azt mondom az OO jó de az Office-nál nem jobb és ami a PDF-et illeti Adobe Acrobat!

ON

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

DjDano
Szerintem meg alapjába véve csak a kezelõfelület változott és sokkal egyszerûbb elérni azt ami igazán kell! Szokni kell de utána sokkal egyszerûbb létrehozni bármit az "új" Office-ban

Nem hülyeség, ha az irodai programcsomag a cég belsõ hálóján egy központi szerverrõ érhetõ el, nem gépenként kell offline felnyomni. Persze semmi info az árról, license feltételekrõl, hardverigényrõl, stb...
(a saját tapasztalatom szerint egyszerûább feladatokra egy eyeos+openoffice lib (ek) páros nagyon jól használható kis irodai rendszert képes kiadni, ami majdnem annyit tud mint egy google docs, ingyenes, és nagyon kényelmes karbantartani)
Én azon a véleményen vagyok hogy aki jól ismeri a 2003-as Office csomagot érdemes váltani 2007-re ugyanis a 2010-es verzió kezelõfelülete a 2007-es verzióra épül.

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

B0nFire
Hehe. Egy csomó irodában még az Office 2003-at használják. Még a 2007-et sem ismerik, holott abban már rengeteg dolog megváltozott. Elölrõl kéne kezdeni sok embernek a program tanulását; na erre nincs idõ legtöbb munkahelyen. Hogy keresgélje, hogy a jól bevált dolgok hova vannak eldugva. Mint pl a Wordben az automatikus kitöltés, ami nagyon jól jön olyankor, ha naponta 200x kell leírni egy három kilométeres intézmény nevet.

A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.

Én otthon 2003-at használok, munkahelyen Openoffice-t. AZon gondolkoztam, hogy utóbbi is simán elég lenne otthonra, ráadásul alapból tud PDF-be menteni bármit (nem nyomtatópluginként, hanem a Fájl menübõl!), ezt melóba sokat használom.