13
-
Etinger #13 A Batmanhez hozzászoktam, meg a Pókemberhez is :) Ellenben a Spiderman és a Denevérember az picit számomra idegen :) -
steevo7 #12 Bocs, de olyan nem létezik. A trailer kamu. Más filmekből lett összevágva és átszerkeszve ( Star Trek, Mátrix stb. ). -
profchaos #11 A másik Green Lantern moziról tud valaki valamit?
Mikor adják moziban,mert a trailer-ét még májusban láttam a youtube-on.
Hal Jordant NATHAN FILLION játsza benne aki a Firefly sorozat kapitánya volt.
Green Lantern Trailer -
profchaos #10 Az eredeti zöld lámpás vörös volt és 1 másik bolygóról származott.
Az eredeti sztori szerint Abin Sur volt az, aki Hal Jordan-nek adta a
gyűrűjét. Emlékeim szerint volt 1 szervezet a Zöld lámpások,melynek
más zöld lámpás csókák is a tagjai voltak.
Ja és Hal Jordan nagy haverja volt Barry Allen,aki a második Flash volt.
(akinek az unokaöccse meg a harmadik Flash volt). -
#9 Batman egyrészt kevésbé humoros ürge, mint Pókember, másrészt általában nem is fordítják úgy le, hogy Denevérember (Batman vs. Pókember vagy Denevérember vs. Spiderman?), harmadrészt papír szerint neki nincs semmi "szuperképessége". -
blessyou #8 Asszem több is volt Zöld Lámpásból, mint ahogy pl Flashből is, és volt köztük fekete bőrű meg fehér is. Értem most a Zöld Lámpás, mint szuperhős karakterére, és nem arra, hogy eleve több Lámpás van. -
Etinger #7 A képen nem fekete mindenesetre :D
Hát lehet az utóbbi Batman és Pókember film miatt mondtam ezt... De a Batman olyan komolyabb sztorinak tűnik, amit olvastam belőlük az is... -
giga123 #6 A JUstice Leagu-éban is fekete volt amivel nincs semmi baj Sőt még szerintem jobb is feketén és a Ryann-ek sokkal joban illik Deadpool szerepe. -
Retechegér #5 A Zöld Lámpás nem egy fekete volt? Vagy Michael Jackson féle 8. típusú fehérítési kínvallatáson vett részt? -
FefeeX #4 A zöld lámpás mondjuk elég komoly név egy "hősnek" :P -
FefeeX #3 Hát, nem tudom miben komolyabbak... :)
Minden esetre két Marvel hőst alakít, nem egyet --> Deadpool és Hannibal King... -
Etinger #2 A DC hősök amúgy számomra sokkal komolyabbak... -
Etinger #1 Már ha lesz Deadpool film is... Jó lenne.