106
..jelenlegi jó minőségű, tudású PDAk elérhető áron..
  • BenceYCE
    Természetesen a világ legnagyobb PDA gyártójától a HTC-től érdemes ha Win-eset akarsz. Nekem P3600 Trinity-m van, asszonynak meg Touch 3G. Aki óckodik a szerelgetéstől, az vegyen Szifont, azt nem kell, de legalább kell hozzá folyamatos net. Bár azok közül csak az újabbak tudnak MMS-t és kamerázást, meg még pár dolgot. Érdemes utána nézni. Ebben a szegmensben talán ma már jobb választás mint egy win-es. Asztali oldalon a hardver korlátozás nem tetszik az Apple-től, de nem is bánt, mert eszemben sincs olyat venni. Inkább kivárom ott, hogy versengjenek az online PC-k terén élen a Google-val, addig meg kihúzom XP-vel, esetleg 7-tel.
  • ktomi22
    főképp p535 és p750 érdekel :P jó áron :P
  • ktomi22
    nost számomra eddigi kedvencek: asus p535, asus p750, asus p552w... kérlek adjatok valami linket, ahol olcsón hozzájuthatok...
  • Petka
    Van elég sok frissítés, pl nemrég jelent meg a taril féle windows mobile 6.5 hozzá.
  • Petka
    Hát akkor mi?...
  • werkfilm
    iphonet vegyél többi ciki
  • ktomi22
    asus p535, P735 és P750 nagyon teccik ..735 gps hiánya miatt kizárva... ajánljatok pls heleyet magyarországon ahol ezeket a készülékeket megvásárolhatom...
  • ktomi22
    won os ra
  • autoszimulator
    OS tekintetében mire gondolsz?
  • Sir Quno Jedi
  • ktomi22
    pedig ha elérhető áron lenne akkor a p535 teccene nagyon... vagy ez a p750
  • Sir Quno Jedi
    Passz. Én ASUS-t nagykerből szereztem haverom cégének a kapcsolatán keresztül, de azóta azokat is becsukták, letartóztatták, miegymás. MO-n nehéz megbízható kereskedőket találni.
  • ktomi22
    a x800as tök cool lenne..de 2 hete nálunk azt sem lehet kapni már sehol elérhető áron.. bazi ideges is vagyok miatta :S:( mire lett rá zseton, addigra nicsn :S:(
  • ktomi22
    igen p535 utódja 3g s volt.. pont ami nekem hoanyzott.. asszem P757 es? nem biztos... de abban meg hianyzott a gps ahogy írtad.... és amiben van a 3g is emg gps is az a P750??
    amugy megfelelne fogjuk rá a p535 is.. (beleszerettem)... 3g ide oda... de itt baromi drága.. :S... nálatok nicns valmi olcsó hely? győrben pl, (közel van és áttudnák menni)...
  • Sir Quno Jedi
    Haveromnak meg x800-asa van amit írsz, de ott max. filmeknél van értelme nagyobb felbontásnak, mert bazi lassú vele a telefon, jobb visszarakni alapfelbontásra. Ámde az is szép gép és kiváló 3Gmodem PC-hez. :D
  • Sir Quno Jedi
    P535-re boltban felrakják neked a win6-ot, egyik volt kollegámnak is az ment rajta. Nekem jó az 5-ös is, minden fut rajat, i-go is szépen.
  • ktomi22
    mint all in one... pl olvastam sokat az 1hsz ben említett PDA k ról... valami hasonló-t szeretnék, viszont ugye p535 asusban nincs 3g meg win 5 mobil os fut rajta... ezért e-ten glofiish x800 hoz hasonlót keresek... akár megfelelne az is csak..az nem kapható itt szlovákiában és ugy hallottam magyarországon sem... vagy ha igen, akkor eléggé magas áron...
  • Sir Quno Jedi
    ASUS P535 az jó, nekem is az van. Már van utódja, ami 3G-s és GPS-es is (mert volt egy hülye model, ami 3G-s volt, de abból meg kihagyták a GPS-t).

ASUS P750 pl.
  • Wolfsnack
    mire akarod használni?
  • McKalton
    apple sry
  • McKalton
    appla iphone 3G S :-) ja az nem jön ki 300€-ból
  • DJ RX7
    az nem is pda.
  • ktomi22
    esetleg 300 euróig tudnátok ajánlani nekem valamijó kis pda-t?:P
  • ktomi22
    valahogy nekem asus és a márkásabb dolgok jönnek be.. samosunk jókat gyárt de.. személyszerint valami asust vagy olyat vennék, amihez allandoan sok frissites jön és agyondicsérnek :P
  • Petka
    Samsung Omnia i900
  • ktomi22
    Szerintem sokan vannak ezzel úgy hogy nem akarnak ratyit venni, ha már nem kevés pénzt dobnak ki érte.
    PC re van ilyen topik, szerintem PDA nak is elfér egy.
    Én ASUS P535 és E-TEN Glofiish x800 at nézegettem .. nem is tudtam dönteni... mire lett zsé és döntöttem, addigra egyik sem kapható (vagy ha igen borsos áron)
    Valami all in one-t szeretnék személy szerint,... de írjátok Ti is a véleményeteket a témával kapcsolatban...
    Segítsünk egymásnak.

Sok tesztet olvastam ..de mostabnában nem adnak ki valami jó cuccokat..szerintem...