Transformers: A bukottak bosszúja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minden hibájával együtt is, nekem bejött a film. Tudom hogy valaki hatalmas mélyreható történetet vár egy-két filmtõl. Én kikapcsolódást vártam és hatalmas adag CGI-t amit érdemes lesz megnézni HD-ban. Ez meg van benne, úgy hogy örülök hogy megnéztem moziban is.
Egyébként Sz.Viktor minden filmrõl ugyanolyan lehúzó véleményt ír, így 10-bõl egyszer bejön neki dolog.
Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.
TF: Revenge of The Fallen, a bukottak bosszúja...
A robot alapból: The Fallen-ként van emlegetve...
Ez skizofrén?
De!
Az elsõ részt ott cseszte el, hogy beletette Megan Fox-ot meg a kis barátját, nyálas marhaság lett! Ráadásul, mi az hogy a kocka? Biztos nem energon, akkor miért kocka? Köze nincs az eredeti sztorihoz! /StarTreket is itt cseszték el.../
Ez mióta kocka? "Kocka"!
Az eredeti történetben nincs is benne a "bige"... Nem beszélve arról, hogy a kocsiknak már semmi közük az eredetiekhez...
A második részrõl volt egy origós kritika, szerintük túl sok a robot, kevés az ember... Könyörgöm! A Transformers eleve a ROBOTOKRÓL szól! Nem a Transformers a rossz, csak "rossz kezekbe került"...
Gaming is believing.
Pontosan.
Az elõzõ részben MINDENBÕL pont elégséges volt.
Ebben Bay mindenre rátett 3 lapáttal. Itt kúrta el.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Ez a lényeg. IQ0 tiniköcsögökre optimalizálták a filmet. Kár volt érte. A 20-25 évvel ezelõtti rajzfilmsorozat szarrá üti ezt a filmet. A gfx az tényleg jó volt, de ennyi erõvel Jancsó Miklóst is felkérhették volna forgatókönyvírónak, ennél szarabbat õ se tudott volna csinálni. De még Uwe Boll se.
Az új Joker-rõl meg mindenki azzal dobálózott, hogy mennyire realisztikus, és ezért jobb mint a Jack N. féle....
Na most az ilyen embereken ismerje ki magát valaki.
"a gyalázóknak meg jó nagy beöntést kívánok"
Aki értelmesen akar vitázni, mert meg akarja neked magyarázni, hogy miért ez vagy az a véleménye a filmrõl... az beöntést érdemel? A jó édes anyátok szomorúszemû úristenit, hát idáig süllyedtetek??? Aki csak fikázza a filmet, vagy csak isteníti az nem a tényeket nézi, ezért értelmesen nem is lehet beszélgetni vele... Szóval FEFEx maradj a filmek nézésénél... és ne szórd itt az eszed (kevés van ne pazarold). Aki értelmesen elmondja, hogy neki márpedíg ezért vagy azért tetszett ez a film annak azt mondom: rendben... külömbözik az ízlésünk, de legalább meghallgatjuk egymást. Aki meg csak a másikat szidja... nos az inkább húzzon egy off topicba sanyargatni a többi bunkót a véleményével.
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
És szerinted ki nem szarja le, ha már 600.000.000 $-t hozott?Vagy nagyon okos vgy?
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Igazabol az faj a legjobban, hogy eddig amikor beultem egy Bay filmre az garancia volt, hogy egy jo, latvanyos filmet kapok ...
Most meg mintha elfelejtett volna rendezni.
Na, menjél akkor, hátha te jobb leszel a válogatáson.....
Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
Tényleg akkora f@szságok vannak benne, úgyhogy azt kell mondjam, a cikk egy korrekt, visszafogott leírás. Egyszer azért meg lehet nézni.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Mire számítottál a T2-vel kapcsolatban? Olyan lesz mint az elsõ rész?
Az 1. részben is voltak harcok, Fox néni idoma, 1-1 poén. Hm, ennyi.
Most a 2. részben ezt kaptad, megtriplázva.
Több látvány, több csaj, több poén
Tehát a jóból is megárt a sok?
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
A Computer Graphics-tól vízfejû filmeket egyre inkább utáló embereknek is igazuk van: gyártanak hozzájuk egy kis
S akkor siránkoznak az élõszínészek, hogy volt idõszak, amikor a CG-szinészeknek titulálták a jövõt.
Elsõ ilyen cikkek az egész estés Final Fantasy megjelenésekor íródtak. Jó pár éve.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A szülõk, a szobatárs és a kis álcák az öreg ál-álca és két idétlen autobot teljesen lehúzták a színvonalat. Egyszer nézõs amerikai popcorn, dollármilliós CGI-vel.
[merlinw.org]
Nekem igen is fontos, hogy egy látványfilmnek legyen normális sztorija. Nem kell egy korszakalkotó történetvezetés, nem egy Agatha Christie-szintû összefüggésrendszerre gondolok, hanem egy következetes történetre. Mert ez is szükséges a film világának hitelességnek, hogy az ember a film univerzumának részeként érezhesse magát, amíg nézi azt.
Szóval ezek alapján azt hiszem, nem fogom megnézni a filmet. Sajnálom, pedig ígéretes volt.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Apropó Jar Jar Binks és nem Bins, emellett, szerintem a legjobb dolog volt abban a részben. Hiába, én nem vaskalaposan élem az életet...
szerintem ezt is és az elsõ részt is teljesen lehuzza az óvodás és egyben debil poénkodás, ha kivesszük belõle a cgi dolgokat, az egész film egy c kategóriás valami, abból is lagymatag, hülye poénkodós kategória
a fõszereplõ pedig kifejezetten semmit mondó karakter, aki egy kicsitt egy patogó kis ideggócra is emlékesztet, az utcáról bárki jobb lenne helyette
Én mindenben egyetértek a cikkiróval. A másodikrészrõl egész egszerûen ki akartam jönni, de nem jöttem, mert kivnácsi voltam a végére.
Jar-Jar Bins mar az SW-ben is halálra idegesített, a történet nagyon szar és kritikán aluli. EGyedül a látvány volt jó, de csak attól nem lesz jó és nézhetõ egy film. Nekem egélsz egyszerûen több kell, mint üres fejjel nézni.
Az elsõ rohadt jó, de ez annál rosszabb.
anyám borogass! <#wilting>#wilting>
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Az elsõ is rohadt jó, de ez még annál is jobb.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Valószínûleg mert igy van.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Faszomert nezitek meg ha a kibaszott kepregenyeteket varjatok vissza filmvasznon.
Igen a kep nem volt vmi eles,de ekkora kibebaszott falon nem csoda.
Ez a fikazas meg gecire nagy divat mostanaban,van altalaban egy fo fasz es azt koveti a sok kis fasz.
Sztem igenis kurva jo volt,akarcsak az elso resz, minden a helyen. Blurayen kotelezo vetel!
Biztos meg nagyon sokszor ujra megfogjuk nezni otthon.
JOHET a 3. resz!