158
-
winnie #118 mi lett volna? talán kevesebbet hoz. talán többet, de...
hogy jön ide a bevétel? valaki hirtelen azt delirálta, hogy a minőség és a pénz egyenes arányban van?
az ember előbb fizet és csak utána nézi meg. a bevétel, főleg az első hétvége az érdeklődés jele, az elvárásoké. plusz az első rész tetszési indexét mutatja. a 3. rész bevételeiben meg a 2. rész nem-tetszése (is) meg fog nyilvánulni.
(de most komolyan. a saját vélemény helyett miért jó azt mondani, hogy "más megnézte"? az nem sokat jelent. ami érdekes az a te véleményed, hogy milyen volt de arról nem beszélsz.) -
zoltannemeth #117 Unalmas?Nem olyan lett mint sok ember várt?Sok a poén?Sok felesleges szereplő?Gyenge sztori?Hé de még így is 656 milliónál tart a bevétel!Mi lenne ha még jól is sikerült volna? -
#116 Untam én is a közepén magam, amúgy ha megnézitek a sivatagi harnál a predátor az első részből van átkopizva a kettőbe. Nem mintha olyan húdenagy baj lenne, de azért 300 millába belefért volna egy újat animálni.
Másrészt ha ilyen nagyon háborúsra csinálták mindkettőt, akkor az elején elsüllyesztett anyahajót miért rakják be a végére? Legalább cserélték volna le a számot az oldalán... =( -
#115 úristen, hogy untam! mikor már vagy lassan egy órája csak robbantottak, lőttek, futottak...követni nem tudtam...bazeg, ezek az amcsik megalomán idióták.
nemrég néztem meg viszont a the wrestler c. filmet. rég nem láttam ilyen jó mozit. -
Nagydög #114 O, szent egyugyuseg! -
#113 Teljesen mindegy melyik sorozatot nézzük... A téma ugyanaz, a szereplők ugyanazok... Nem emlékszem, hogy bármelyikben is lett volna olyan, hogy a kis srác összejön a bombázó csajjal... Bár, végül is, ma ez az igény...
Ez egy igen csak leegyszerűsített változat, hogy mindenki megértse... Ezért volt az első rész ilyen gyenge. Mert csak bevezetésnek szánták...
Csak nem hiszitek, hogy skorpió 5 perc gyilkolás után feladta volna, mert megsérült? -
1Obi1 #112 Attól hogy egy kitalált sztori, még ne legyen hű a saját világának szabályaihoz? Az hogy ilyen 20 méteres robotokról szól a film, ne legyen már ez a mentség arra hogy tele van hülyeségekkel.
De nekem nem is ezekkel a hibákkal van a bajom, inkább a film minden egyes aspektusával. -
kalapos01 #111 Nem hinném, hogy ez a mi világunk, nálunk nem léteznek ekkora robotok. Elvileg. Ez a Transformers-univerzum. Vagy legalábbis nekem nem tűnt fel, hogy csodálkoznának az emberek a robotok láttán, hogy "jé, nekem tök ugyanilyen átalakulós játékom volt a 80-as években!" -
Nagydög #110 Kene mar csinalni valami "FAQ nem tul bonyolult logikai hibak elkerulesehez" szeruseget!
A TF2 egy film(legalabbis a keszitok szandeka szerint), nem egy LSD-trip. Mivel a mi vilagunkban jatszodik, a mi szabalyaink ervenyesulnek. Akire auto zuhan, meghal, a 2+2 pedig 4. -
balo88 #109 A filmben nincs benne Blackout, az egy másik álca, aki ugyancsak helikopterré alakul át, és Grindornak hívják. (Az már más tészta, hogy egy az egyben úgy néz ki, mint Blackout szerintem is...) Azt hiszem pont itt írta valaki, hogy a 6. radarjel az a Doki robot lehet, aki a tenger mélyén bújt ki az egyik álcából...
Hát nem tudom... Mondjuk emellett még marad bőven kérdőjel a filmben, de én jól elszórakoztam rajta. -
kalapos01 #108 Hahh, kérdés, hogy mit számítasz eredetinek. Sokan beszélnek eredetiként az általuk látott vagy olvasott TF-ről, de egyrészt a TF eredetije egy játék, pár figura. Másrészt annyi sorozat, rajzfilm és képregény volt, hogy nehéz lenne eredetit találni. Minden a játékok alapján íródott. Így, ha eredetit keresel, akkor jelenleg az a film, az első rész. Most az az eredeti. Mi lenne az eredetije az Én kicsi pónim vagy a Barbi-filmnek? Nyilván nem az a pár animáció, ami született a babákról. -
Scamp #107 A hatodik radarjel engem is érdekel, bár itt egyesek szerint Blackout, akit Megatronnal egyetemben felélesztettek. Lenne benne valami logika, mert feltűnik a filmben ő is, pedig az első részben szétlőtték, akkor most hogy van ott? De hogy élesztették fel mikor csak egy szikradarabkájuk volt és ugye azt nem láttuk hogy Blackoutot is felélesztené a doki... Nekem még kicsit emésztésre vár a dolog.
Minden hibájával együtt is, nekem bejött a film. Tudom hogy valaki hatalmas mélyreható történetet vár egy-két filmtől. Én kikapcsolódást vártam és hatalmas adag CGI-t amit érdemes lesz megnézni HD-ban. Ez meg van benne, úgy hogy örülök hogy megnéztem moziban is.
Egyébként Sz.Viktor minden filmről ugyanolyan lehúzó véleményt ír, így 10-ből egyszer bejön neki dolog. -
#106 Amúgy meg:
TF: Revenge of The Fallen, a bukottak bosszúja...
A robot alapból: The Fallen-ként van emlegetve...
Ez skizofrén? -
#105 A Transformers önmagában egy remek sorozat/képregény/film!
De!
Az első részt ott cseszte el, hogy beletette Megan Fox-ot meg a kis barátját, nyálas marhaság lett! Ráadásul, mi az hogy a kocka? Biztos nem energon, akkor miért kocka? Köze nincs az eredeti sztorihoz! /StarTreket is itt cseszték el.../
Ez mióta kocka? [URL=http://images2.wikia.nocookie.net/transformers/images/thumb/7/7a/Matrix.jpg/300px-Matrix.jpg]"Kocka"![/URL]
Az eredeti történetben nincs is benne a "bige"... Nem beszélve arról, hogy a kocsiknak már semmi közük az eredetiekhez...
A második részről volt egy origós kritika, szerintük túl sok a robot, kevés az ember... Könyörgöm! A Transformers eleve a ROBOTOKRÓL szól! Nem a Transformers a rossz, csak "rossz kezekbe került"... -
#104 Nagyon jó kritika lett Viktor, köszönjük. Egyet is értek vele, még úgy is, hogy engem kellően szórakoztatott a film. Nem mondom, hogy "jó volt", pláne, hogy este néztem, és az általad példaként említett jelenetek akkor már különösen fárasztóak voltak, de az akció, és a sok "baység" nagyon megemelte a hangulatot a moziban. Remélem azért a 3. jobb lesz, és kihagyják a sok ultrafelesleges karaktert. -
#103 "Tehát a jóból is megárt a sok?"
Pontosan.
Az előző részben MINDENBŐL pont elégséges volt.
Ebben Bay mindenre rátett 3 lapáttal. Itt kúrta el. -
#102 Nagyon csalodtam en is, altalaban az ilyen filmeket nem a sztoriert nezem meg de mar a film kozben is vagy 4x egymasra neztunk a haverommal hogy mivan???? Siralmas hogy milyen szar az egesz es milyen hosszu... -
1Obi1 #101 Rég nem láttam ilyen rossz filmet mint a TF2.. Nem érte meg a mozijegy árát. -
vasziszdasz #100 Vagy lehetne egy kolompár munkás. Az már önmagában vicc. -
vasziszdasz #99 7/10? LOL! Nézd már meg milyen filmek vannak az imdb-n ilyen pontszámmal! Ez max az amerikai nindzsa 25 mellé férne el. -
vasziszdasz #98 a forgatókönyvírók és a rendező gondos mérlegelése, melynek során figyelembe vették azt, hogy milyen nézői értelmi szintet kell megcélozni a poénokkal, hogy a filmet mindenki megnézze és annak bevételeit maximalizálhassák
Ez a lényeg. IQ0 tiniköcsögökre optimalizálták a filmet. Kár volt érte. A 20-25 évvel ezelőtti rajzfilmsorozat szarrá üti ezt a filmet. A gfx az tényleg jó volt, de ennyi erővel Jancsó Miklóst is felkérhették volna forgatókönyvírónak, ennél szarabbat ő se tudott volna csinálni. De még Uwe Boll se. -
Bounti #97 Bocsi nem sandornak szól, hanem FEFEx-nek #56-ra -
Bounti #96 "Transformerstől meg a sok gyökér azt várja hogy mekkora realisztikus lesz... Nemár..."
Az új Joker-ről meg mindenki azzal dobálózott, hogy mennyire realisztikus, és ezért jobb mint a Jack N. féle....
Na most az ilyen embereken ismerje ki magát valaki.
"a gyalázóknak meg jó nagy beöntést kívánok"
Aki értelmesen akar vitázni, mert meg akarja neked magyarázni, hogy miért ez vagy az a véleménye a filmről... az beöntést érdemel? A jó édes anyátok szomorúszemű úristenit, hát idáig süllyedtetek??? Aki csak fikázza a filmet, vagy csak isteníti az nem a tényeket nézi, ezért értelmesen nem is lehet beszélgetni vele... Szóval FEFEx maradj a filmek nézésénél... és ne szórd itt az eszed (kevés van ne pazarold). Aki értelmesen elmondja, hogy neki márpedíg ezért vagy azért tetszett ez a film annak azt mondom: rendben... külömbözik az ízlésünk, de legalább meghallgatjuk egymást. Aki meg csak a másikat szidja... nos az inkább húzzon egy off topicba sanyargatni a többi bunkót a véleményével.
-
Renátó1985 #95 annyira zavarónak találom ezt a mostanában divatnak örvendő viselkedést mikor ha valamiről vagy valakiről bármiféle negatív kritikát hall valaki akit éppenséggel szeret akkor egyből személyeskedés lesz a dologból ....
-
Renátó1985 #94 nekem első rész tetszett nagyon sokszor megnéztem és fogom is de ez nagyon nincs eltalálva bár abban biztos vagyok, hogy a gyerekeknek nagyon tetszik de nekem ez már sok volt :D -
#93 Szerintem jo film volt, bar vannak olyanok akiknek semmi sem jo es csak kritizalnak mindent (persze csak forumon, kozbe meg mar megneztek vagy 6x). nekem jobban teccett mint az elso resz, en is moziban neztem meg es elotte nem neztem semmilyen kameras valtozatot sem , szerencsere. 10 pontbol 7-8at sztem siman megerdemel a film. -
GG #92 Ja akedvencem hogy minden filmbe kell egy hülye etnikai akin lehet nevetni. Első rész az a néger hacker, itt meg kaptunk egy mexikói. Köv rész jön egy kínából szökött hacker. :D ha tendenciát követjük. -
GG #91 ÉN moziban néztem/szenvedtem végig. Semmi kamerás és gyenge minőséget nem néztem meg előtte, bár tettem volna. HÁt ez a film ténylegesen rossz volt. Olyan volt mintha mindenki számára megakart volna felelni a rendező. A hapsiknak azzal a libával, feministáknak a robotlány motorokkal, a sík hülyéknek azzal a két idióta robot iker párral stb. Egyszóval nekem igazából nem jött be a dolog. Túl túl realisztikusra szerette volna csinálni a Bay csákó és én inkább visszatértem a jó öreg G1 rajzfilmekhez, hogy ez a film után megnyugodjanak az idegeim mert a végén már remegtem a sok hülyeségtől amivel bombázták a sekélyes agyamat :P. -
blessyou #90 A főszereplő karakterről beszélt (Sam Witwicky), nem a színészről (Shia LaBeouf). -
XymeAVF #89 Igaz, nem túlzás. -
who am I 7 #88 "De a maradék X millió néző szerint szar volt"
És szerinted ki nem szarja le, ha már 600.000.000 $-t hozott?Vagy nagyon okos vgy? -
Lame #87 Jah, valahogy igy.
Igazabol az faj a legjobban, hogy eddig amikor beultem egy Bay filmre az garancia volt, hogy egy jo, latvanyos filmet kapok ...
Most meg mintha elfelejtett volna rendezni. -
#86 "a főszereplő pedig kifejezetten semmit mondó karakter, aki egy kicsitt egy patogó kis ideggócra is emlékesztet, az utcáról bárki jobb lenne helyette"
Na, menjél akkor, hátha te jobb leszel a válogatáson..... -
#85 Nekem is tetszett, azt kaptam, amit vártam. -
hypno #84 Először is qrva hosszú a film. Pedig a történet nem annyira bonyolult. Már nagyon vártam, mikor lesz vége, de hát mit meg nem tesz az ember a gyermekeiért.
Tényleg akkora f@szságok vannak benne, úgyhogy azt kell mondjam, a cikk egy korrekt, visszafogott leírás. Egyszer azért meg lehet nézni. -
Commandante #83 A Batman megmutatta hogy lehet képregényböl élvezhetö filmet ill. az elsö részt felülmúló folytatást is csinálni. A Transformers meg megmutatta hogy erre biza nem mindenki képes. -
Hoz_Hun #82 Egy kérdés: a cikkíró belinkelt egy történeti balgaságokról szóló párbeszédet. Na a kérdésem az lenne, hogy AZ IGAZ? Nem látam a filmet, de tényleg ekkor a f@szságok vannak benne? Mert nem akarom elhinni. Gondolom miközben nézi az ember elvonja a látvány a figyelmet a történetről, na de így natur leírva (filmet nem látván) ez sokkolt!!! De most komolya nem túlóz az a leírás? Csak őszintén légyszi... -
cateran #81 A Gyűrűk Ura 1 mesefilm (gondolom senki sem gondolja,hogy vannak elfek,törpék,stb.) DE! a története azért 1 faéknél összetettebb ÉS még poénok is vannak benne ÉS még a látvány is odabasz...
-
NiGhTM4R3 #80 Nem válaszoltál
Mire számítottál a T2-vel kapcsolatban? Olyan lesz mint az első rész?
Az 1. részben is voltak harcok, Fox néni idoma, 1-1 poén. Hm, ennyi.
Most a 2. részben ezt kaptad, megtriplázva.
Több látvány, több csaj, több poén
Tehát a jóból is megárt a sok? -
Szefmester #79 hogy mit vártam? hát nem azt hogy az óriásrobotnak két bongolyó legyen a golyója.. vagy hogy a két kis robotocska ennyire gáz poiénokat eresszen, vagy hogy röptűz egy "hülye vén b*zeráns" legyen minta 90 éves szenilis apóca legyen.. szal gyerekeknek és amcsiknak tökéletes, rajongóknak vagy érdeklődőknek sztem is felejtős..