Hangyák

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Legend Killer
na, megtaláltam a marabunták filmet. de most még lassan jön.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

sz4bolcs
Írjátok ide, ha valahonnan le tudjátok szedni! :D

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Legend Killer
...

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

zyppy

Legend Killer
de én kiakarom írni dévédére :D.

Tinka123
Film + már vagy 10x ment rajta :D és még biztos h lesz!

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

Legend Killer
<#idiota>:D. de én megakarooooooooom nééééééézznni és nincs sehoooooool, arrggghhhhhh!!!!!!!

:D

sz4bolcs
Az egy kész kabaré. Az egyik legjobb a "Gyilkos filmek" közül. Tudatmódosító szerek nélkül is sírva fetrengõs. :D:D:D

Legend Killer
:D. az a film kellene is nekem :P. de nemtom letölteni, mer nincs sehol.

sz4bolcs
Ilyen volt abban a Gyilkos hangyák filmben, ahol narancslé volt a hangyák egyedüli ellenszere, és egy köteg répával robbantottak föl egy gátat.

Legend Killer
lehet láttam, nem biztos. de a cím rémlik.

Mindenkinek ajánlom A termeszek csodálatos világa címû dok filmet, az egész nagyon lenyûgözõ, a termeszvilágot egy igazi birodalomként mutatja be, emellett a hangyák több kolóniája is szerepet kap, aminek a vége egy irtó nagy háború lesz.
Csirke4
Nagyobb mint a többi, fõleg a potroha.

Csirke4
Nagy kár, hogy rajzásról beszéltem...
milyen kár, hogy ált. 1 királynõ van, csak ritkán van több más fajoknál, de az sem közelíti meg a "rengeteget".

Legend Killer
és melyik a királynõ? :DD

Legend Killer
:D, ez van.

Falcon87
epic fail :D

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Csirke4
Keríts egy királynõt amikor rajzás van, azokból rengeteg van és raknak petét is, csak én nem zártam le akkor a befõttesüveget (nem gondoltam hogy ki is kelnek :D) és elmásztak a francba.
Legend Killer

Legnépszerûbbek
1. Autómodellek
2. < Euro Truck Simulator >
3. A nagy szavazó topik
4. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
5. MechWarrior
6. Humoros és aranyos képek, videók
7. A 80-as évek zenéi
8. Transformers: A bukottak bosszúja
9. Radeon HD Series
10. Anno 1404
11. Street Fighter IV
12. Antivírusok és antispyware-ek
13. Hangyák
14. New world order
15. Mi vagyunk a faszarcok!44
16. Tabbiak 2.0
17. AIRSOFT
18. Barátok közt (TV)
19. Grand Theft Auto IV
20. <> Szefó team <>

:D

Legend Killer
amúgy ez a ceremónia/beavatás nekem is rémlik, most, hogy így említed. meg msnn is mondtad, dereng vmi :S. mármint errõl a beavatásról, de a fajt nemtom :S.
reméljük megmondja vki.

Amúgy milyen faj az, ami hogy ha megcsíp, olyan érzés mint ha meglõttek volna? Mert láttam egy mûsort. Afrikában a srácokat ezzel avatják férfivá, hogy egy olyan kesztyûbe dugják a kezüket ami tele van ilyen hangyával. Az milyen faj?

Legend Killer
LOL :D.

mellesleg nem vettél fel sztem, mert nem látom.

Fel vettelek. Amúgy: ha drága, szedek. Kirakok valami méz/víz keveréket amit írtak, és 1 óra múlva lesz is annyi hangyám mint az oroszok.

Legend Killer
:D.

majd neki adjuk:

Ausztrál hangyászsün
Latin neve: Tachyglossus aculeatus
Rend: Kloákások
Család: Hangyászsünfélék
Élõhely: Ausztrália, Tasmánia
Súly: 3-6 kg
Hossz: 35-50 cm, farok 9 cm, tüskék 6 cm
Szaporodás: 1 kölyök mely tojásból kel ki

bár jogos és érthetõ amit mondtál. minek vegyünk, ha van annyi, mint a szar? :D persze azok áhh... nemtom :P. azokat írtjuk lángszóróval
<#idiota>:D, ezeket, amiket meg veszünk; tudjuk normál körülmények között ellenõrzés alatt tartani, legalábbis remélem :D.
bár annyira nem vonzz a téma, mármint hangya vétel... fõleg, ha sok lóvéba kerül :S :P.

Jrex
Én adok ingyen is annyi szokott itthon lenni...fõleg szárnyas:D

Legend Killer
ment a privi.

Van MSN-ed, priviben add meg, azt felveszlek ha nem baj:P

Oké, megegyeztünk:D. Mert mennyi? Forintba kellene gondolom átváltani, de ahhoz nem értek:D.

Legend Killer
ja, ez mosmá engem is érdekel, de úgy néz ki nem egy olcsó mulatság hangyát venni :P.
vegyünk vörös hangyát ketten és legyen1nagy kolóniánk és velük riogatjuk majd a tanárokat<#idiota>:DD.

Azt írják ha csak simán ilyen antworkot veszel, akkor elég 50. Persze ha nem veszel hozzá valami olyat, ami összekapcsolja, és több hely lesz vagy mi a franc:D. És ezeket még nem is kell rendben tartani, a zselé az maga az étel amit esznek, úgy hogy...
Bár még én sem tudom hogy lehetne hangyát venni. Szedni meg nem akarok, mert biztos elrontom, azt nem egy kolóniából szedem õket össze.
Szóval valami okos mondjon már valamit:).

Legend Killer
tudjamén?<#idiota>:D

derítsd ki és lehet én is veszek :D. bár nekem régen két degu rendben tartása se ment, akkor száz hangyáé, hogy sikerülne? :D

Csak lehet?:O

Legend Killer
remélem nem ittad meg, kapcsoltál még idõben.

Legend Killer
de attól még lehet tudsz venni.

Ja most látom hogy: EuropeXD.

:O.Én ilyet veszekXD. De csak külföldrõl lehet hozni a hangyákat?:S És hogy kapom meg? Futárral?XD

tenkenorman
egy forró nyári napon olyan szomjas voltam hogy felkeltem éjjel. kimentem és öntöttem ki teát a fõzõbõl. sötét volt és nem láttam hogy tele van hangyákkal

http://www.tenke.hu

"A királynõ az AntWorksben nem reprodukálja magát..."

Miért?<#szomoru1>

Falcon87
Én egyszer (már nemtom miért) egy fa ilyen repedésében turkáltam, de olyan, balfasz voltam, hogy tiszta hangya lett a kezem. Elvoltak amúgy, szaladgátak a karomon, az egyik a körmömet baszogatta, azt leütöttem, erre az összes többi egyszerre belémmart :D vagy három napig azt hittem, beszarok :D:DDD

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Legend Killer
a kérdõjel nem kell, véletlen nyomtam be oda.

Legend Killer
:D? igen azokat láttuk mi is nem rég, vett anyukám vmi rovar irtó szart, de mondtam neki, hogy felejtõs. Megszokják elõbb-utóbb.

bakvarnyu
Bírom amikor bedobsz közéjük egy legyet vagy más rovart és elevenen tépik felfalják, aztan a maradekot becibálják magukkal a lyukba . Meg amikor lent felejted fõzeléket a lábasba a földön és másnap tele van velük a tál.Legjobban szeretem a júniusban elõbújó szárnyashanygákat, mindenfele repkednek a szobaba ejfel fele.Lecsapsz negyet, jon helyette negyven masik.

Legend Killer
es most meg kedvencenek tartsam?

mondta vki te állat, hogy annak tartsd?<#idiota>:D senki nem kérte.

Legend Killer
)amire az ember nemfog venni 100fele permetszert meg akkor nem erdemes termeszteni mert siman merget eszik...inkabb a hangyabolyt irtja az ember...

lángszóró<#mf1><#hehe>

amúgy a téma adott, mindenrõl lehet beszélni :P. én nem vok mestere a témának.

Legend Killer
:DDDDDDDDDDDD

Cuchulainn
Elöljáróban megjegyezném, hogy általában véve fölfordul a gyomrom a hozzáállásodtól. "Van ennek valami haszna? Nem? Akkor mérnem irtjuk már ki?"

De csak a kedvedért: Egyes hangyák (értsd:1-2 faj a hazaiak közül) a levéltetveket ugyan valóban védik és terjesztik, de ez (hacsak nem egy tízmilliós hangyakolónia van a szomszédodban) minimális befolyással bír a fák tetvességére, a fáid attól még tetvesek lesznek. Sok hangyafaj él együtt a tetvekkel, és táplálkozik a kiválasztott ún. mézharmatból, de csak kevés pesztrálja aktívan a tetveket. Ezek egyike, a Formica rufa (Erdei vöröshangya) VÉDETT.
Ezen túl viszont a hangyák kifejezetten hasznosak, számos kártevõ rovar lárváját és hernyóit pusztítják.

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

Dzsega
nekem vannak halaim azok sem hoznak hasznot...
van aki pókot tart, mások egyéb "haszontalan" állatot. miért ne lehetne tartani hangyát?

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Oldal 1 / 2Következő →