MechWarrior Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MarkBlade
Megvan nekem is. Jók ezek az ingyen mechek. Valahogy nagyon nehezen jón a pénz mostanság..
Mech bezsákolva 😄 eggyel kevesebb TDR-t kell venni,hogy maxoljam õket 😄
este fele leszek otthon,akkor gyorsan bezsákolom a kicsikét 😄
MarkBlade
Ingyen thunderbolt mech van most 5gyõzelemért! Már ha játszik még valaki.
XLt szerintem ne tegyél rá, mert mindenki tudja, hogy a kezein nincs semmi. inkabb 3 ac(mindegyikbõl egy) és nagyobb lasereket a másik torzóra, hogyha kilövik a ballisticjaid, akkor is tudj valamit csinálni, mert 60an nem tudsz smalllaser rangebe bejutni.
Lui76
Vagy ink. legyek gyorsabb...
3E alt

Ami itt 48% heat eff. az a játékban az 1,48 ?

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Lui76
Banshee 3E
Azért vettem a 3E-t hogy hasonlót próbáljak mint a Ctaphractomon (4x) , de nem igazán fér rá több cucc, majdnem ugyanott vagyok.

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Cobra.
A lába túl vastag a torzóhoz képest. Remélem csinálnak vele még valamit.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Vélemények a MadCat-rõl? szerintem a Torzója elég csúnyácska lett....remélem nagyobbítanak rajta és kerekebb formát kap mert jelenleg nem a legjobb.
Ahogy poénkodtak vele facebookon "He did legs day" 😄
xblades
Persze, majd a teszt idõ végén resetelik.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Sziasztok!Ha belépek a tesztbe és ott van 50.000 mc azt elkölthetem szerintetek?Köszönöm elõre is a válaszaitokat!
Steamen megnéztem. Még early accsess-t ír. Nekem csak akkor vált élérhetõvé mikor házzáadtam a kódot steamen és tölthettem is lefele.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

N3suten
ez nem igaz ,én nem kértem kódot egyszer csak elérhetõvé vált
nézz rá ,hátha nálad is van már lehetõség !

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

Early accesben.
Aki kapott kódot csak az tudja letölteni onnan.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

N3suten
az elõzõ erre a válaszra van : #6074
@Masakari : nem neked írtam

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

N3suten
már két hónapja fent van a Gõzön ,én is ott izzítottam elõször be ...
addig csak fideltem ...

Off
Én nem is tudom mikor toltam vele utoljára,3 framem van,2 legyártva csak nincs slotom 😄 stb stb xD
RoS-ban nem akkora élmény a legendary farmolás mert szerintem túl gyakran esik 😄 (de most én is RoS-ozok egyébként amikor nem kresszen vagyok vagy városba haverokkal 😄)
On

Remélem a hétvégén mindenki letolta az 5 gyõzelmet az ingyen mech bay slotért!
Off
Jó is az csak nincs igazán endgame még, csak 1 éve jött ki closed bétából de elég jól haladnak.
Most így mastery 14-en kicsit én is pihentetem Meelee 2.0-ig.
Rhino prime BP-t meg semmi kedvem farmolni. RoS-ban kellemesebb jelenleg legendaryt farmolni <#vigyor>
ON

Én toltam Warframe-el,egész jó kis accom van. Csak most mással tolom de sztem jó játék.
Vád csak meg míg felkerül steamre 😊
Az MWO jobban szét volt hypeolva. Aztán meg tudtuk mi lett belõle.
Warframerõl sem beszél senki, fõleg itt SG-n nem, a topic kong az ürességtõl aztán meg lehet nénzi steamen hányan játszanak vele.
Minden csak idõ kérdése.

N3suten
mégsem játssza senki ,vagyis senki nem beszél róla

😄 magas laszti valoban 😄
"Victoron jár az agyam" ha más szövegkörnyezetre gondolok akkor ez nagyon furcsán hangzik <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Banshee-t majd lehet én is megveszem,most az ajándék Centuriómat szoktam néha húzni. de a legtöbb mechemet fel kéne tápolni alap szintrõl csak lusta vagyok hozzá(anyagi háttérrel nem lenne gond mert 100 millám van) 😄
Victoron jár az agyam, az jó volt a 3 ac+2medlas kombommal is.
De most a Vikit nerfeltek nem?

A Bansheet is neztem, de MGt en nagyon gyengenek latom, foleg hogy mire kozel kerulok valamihez, mar szettepnek. MAx ha olyan a palya(pl HPG), de 10 jatekbol egyet elveznek csak, a tobbin malmoznek csak. Mas fitt meg ne mannyira megy ra: ahhoz hogy sok ACt felbiggyesszek XL moci kellene, akkor meg elveszi a helyet a fegyverek elol.

A cica tul kicsi nekem 😊

MEg a lurmos BLRt nyuzom amig nem nerfelik a raksikat, aztan megprobalom a 2*ac2+uac+4medlas+1larlas kombinációt.
Én anno egyszer Cicadával csináltam talán 6 killt asszem,a gond ott volt a fegyverzetem volt 1 Medium laser és 4 Machine gun 😄DDD egyedül maradtam és én végeztem ki az utolsó talán 3 mechet,képzelhetitek a csapatom meg volt õrülve chaten (GO MG CICADA GO) 😄DDD fun build volt,jól elszórakoztam vele 😄
Lui76
Én most egy Banshee 3E-t nyúzok.
3x MG , 1x LB-10x , 3x LPL .
Tegnap a holdas pályán sikerült egy 5 killes 1040-es dmg-t összehozni. De ez szerencse is volt gondolom.

Victor !
ac20 2 PPc
Az a király... 😊
Ha lenne 3-4 killem meccsenkent, akkor nem lenne problemam, de nekem a killek nagyon alacsonyak. Legalabb akkor a sebzes legyen csinos.
Amugy rajottem, hogy en nem burst, hanem sustained dpst szeretem, az viszont nem annyira jo, hogy 1-2 alfaval kilyukasszon barmit. Gondolam arra inkabb a dupla gauss vagy ac20 a tuti.

Amugy, kinek mi a legjobb fegyverzet nagy killekre?
Engem személy szerint még mindig hidegen hagy az okozott sebzés ^^
És igen! Sikerült! 2 dolog is!
1, a deveknek elbaszarintani megint a balancot egy paraméterrel.
Vinszont én is beálltam a lurmosok közé egy Battlemasterrel és
2, meglett az 1017 sebzés!

Következõ mechem a Battlemaster D lesz, 3 ac-t felteszek rá, kíváncsi vagyok úgy meglesz-e az 1k.
Szasztok.
Visszajöttem kicsit játszogatni, az acsivok egész jók. fõleg a Seriusly?! amit szinte az elsõ körben megszereztem, de gondoltam is hogy meglesz(top damage with no kill....) 😄
Eddig próbálgattam csak a Tündérboltot, de most sikerült felfittelnem számomra tökéletesen. ac2+ac5+3medlas+ppc++2*3 tonna lõszer. 400-700 átlagsebzés, de a tegnap este volt a legjobb 949. Igen tudom, van akinek nem fontos, de nekem az. Jó tudni, hogy egy heavy is tud annyi pontot leadni, mint egy assault. Lassan tényleg egy cicán fogok elgondolkozni 😄
xblades
Tudtommal, tömören csak vehetsz ezzel a felállással is olyan csomagokat mint a Phoenix/Founders esetében.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Hawken is az. Azzal mégis valahogy jobban elszórakoztam. Bár lassan ideje lenne erre is megint rákukkantani hogy haladnak vele mert a visszajelzések nem voltak éppen rózsásak.
Ez OP az OP az szar ez szar ez drága az drága stb..

N3suten

szerintem meg azért mert ez is ingyenes[/trollon]

Nah, megjöttek a klánok?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Ja, olyasmi. A Battletech meg am is nagy kedvencem.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Meguntad te is wotot? 😊

Lui76
Igen vagyunk páran mindig.
Teamspeak-en (109.228.29.191) , a hungarian szobában megtalálsz minket.

Látom a fórum nem pörög túlságosan, de azért vannak akik szoktak itt együtt játszani?
Még csak csak egy hete játszok (ergó elég noob vagyok, de kezdek belejönni), szóval szeretnék betársulni valahová, mert rám férni némi tréningelés tapasztalt playerektõl.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Lui76
Banshee
Ez érdekes lehet 4 ballistic slot !
Asszem ezt ki kell próbálnom majd.

Én is megszereztem 😄 Ingyen mech!!😄D Bár én szerintem erõsen át fogom konfigurálni mert ez a 2 medpuls és 3 srm4+artemis nem bejövõs.
Mindenki ilyenekkel rohangál😊

\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal

Cobra.
Ingyen Centurion
És én errõl lemaradok <#rinya>

Hide and fear, Cobra Commander is here !

igen nagy nehezen megláttam,de nem értem miért oldalra kell tenni ezt ami egyáltalán nem szem elõtt van. Shop is 1 borzalom. összes mech ömlesztve,nem mutatja melyiken mi van stb.....
Lui76
az adott testrészt mikor kiválasztod , alatta két vagy három csík van , az equipment-ben van.

jó semmi,még 1 kis szarakodás után sikerült meglelni...de az ui akkor is 1 tragédia...régi ezerszer jobb volt,na mind1
Valaki fel tudna világosítani,hogy ebben az új szarfos UI-ban hol az istenbe lehet heat sinket felrakni a mechemre??? mert jelenleg csak a lábra enged szerelni..............
Lui76
Akkor az LBX marad - jobban utoléri a Lightot 😊

Az SRM lövedéke 300 m/s-el megy, az LBX 10-é 1100 m/s-el.

link

\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal

Lui76
Azt tudja esetleg vki , hogy az LB10x vagy az SRM lövedéke a gyorsabb ?