MechWarrior Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
Azért vettem a 3E-t hogy hasonlót próbáljak mint a Ctaphractomon (4x) , de nem igazán fér rá több cucc, majdnem ugyanott vagyok.
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Ahogy poénkodtak vele facebookon "He did legs day" 😄
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
nézz rá ,hátha nálad is van már lehetõség !
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
Aki kapott kódot csak az tudja letölteni onnan.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
@Masakari : nem neked írtam
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
addig csak fideltem ...
Én nem is tudom mikor toltam vele utoljára,3 framem van,2 legyártva csak nincs slotom 😄 stb stb xD
RoS-ban nem akkora élmény a legendary farmolás mert szerintem túl gyakran esik 😄 (de most én is RoS-ozok egyébként amikor nem kresszen vagyok vagy városba haverokkal 😄)
On
Remélem a hétvégén mindenki letolta az 5 gyõzelmet az ingyen mech bay slotért!
Jó is az csak nincs igazán endgame még, csak 1 éve jött ki closed bétából de elég jól haladnak.
Most így mastery 14-en kicsit én is pihentetem Meelee 2.0-ig.
Rhino prime BP-t meg semmi kedvem farmolni. RoS-ban kellemesebb jelenleg legendaryt farmolni <#vigyor>#vigyor>
ON
Az MWO jobban szét volt hypeolva. Aztán meg tudtuk mi lett belõle.
Warframerõl sem beszél senki, fõleg itt SG-n nem, a topic kong az ürességtõl aztán meg lehet nénzi steamen hányan játszanak vele.
Minden csak idõ kérdése.
Banshee-t majd lehet én is megveszem,most az ajándék Centuriómat szoktam néha húzni. de a legtöbb mechemet fel kéne tápolni alap szintrõl csak lusta vagyok hozzá(anyagi háttérrel nem lenne gond mert 100 millám van) 😄
De most a Vikit nerfeltek nem?
A Bansheet is neztem, de MGt en nagyon gyengenek latom, foleg hogy mire kozel kerulok valamihez, mar szettepnek. MAx ha olyan a palya(pl HPG), de 10 jatekbol egyet elveznek csak, a tobbin malmoznek csak. Mas fitt meg ne mannyira megy ra: ahhoz hogy sok ACt felbiggyesszek XL moci kellene, akkor meg elveszi a helyet a fegyverek elol.
A cica tul kicsi nekem 😊
MEg a lurmos BLRt nyuzom amig nem nerfelik a raksikat, aztan megprobalom a 2*ac2+uac+4medlas+1larlas kombinációt.
3x MG , 1x LB-10x , 3x LPL .
Tegnap a holdas pályán sikerült egy 5 killes 1040-es dmg-t összehozni. De ez szerencse is volt gondolom.
ac20 2 PPc
Az a király... 😊
Amugy rajottem, hogy en nem burst, hanem sustained dpst szeretem, az viszont nem annyira jo, hogy 1-2 alfaval kilyukasszon barmit. Gondolam arra inkabb a dupla gauss vagy ac20 a tuti.
Amugy, kinek mi a legjobb fegyverzet nagy killekre?
1, a deveknek elbaszarintani megint a balancot egy paraméterrel.
Vinszont én is beálltam a lurmosok közé egy Battlemasterrel és
2, meglett az 1017 sebzés!
Következõ mechem a Battlemaster D lesz, 3 ac-t felteszek rá, kíváncsi vagyok úgy meglesz-e az 1k.
Visszajöttem kicsit játszogatni, az acsivok egész jók. fõleg a Seriusly?! amit szinte az elsõ körben megszereztem, de gondoltam is hogy meglesz(top damage with no kill....) 😄
Eddig próbálgattam csak a Tündérboltot, de most sikerült felfittelnem számomra tökéletesen. ac2+ac5+3medlas+ppc++2*3 tonna lõszer. 400-700 átlagsebzés, de a tegnap este volt a legjobb 949. Igen tudom, van akinek nem fontos, de nekem az. Jó tudni, hogy egy heavy is tud annyi pontot leadni, mint egy assault. Lassan tényleg egy cicán fogok elgondolkozni 😄
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Ez OP az OP az szar ez szar ez drága az drága stb..
szerintem meg azért mert ez is ingyenes[/trollon]
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Teamspeak-en (109.228.29.191) , a hungarian szobában megtalálsz minket.
Még csak csak egy hete játszok (ergó elég noob vagyok, de kezdek belejönni), szóval szeretnék betársulni valahová, mert rám férni némi tréningelés tapasztalt playerektõl.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal
És én errõl lemaradok <#rinya>#rinya>
Hide and fear, Cobra Commander is here !
\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal