MechWarrior Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Festest akartam valtoztatni, de elmenteni nem is tudtam :S
1, be nem unlnek spyderbe :)
2, Fang nem rossz, bar ac2+ac5+2 larlas ne mnagyon megy ra normalis mocival.
Egy Battlemasteren gondolkodom mot, XL385 mocival, 2 ac, medium es large las vagy ppc+med las el.
Nekem van egy Fang-om és szeretem is nagyon.
Amikor rendbe rakták a hitboxot használható is lett szerintem. Sokáig azt a variánst használtam amit megcsináltak c-nek de a gauss nem jött be utána.
Most ac2 uac5 3med laser 300xl motor 15dhs.
Nagyon jó csak kár hogy nem ugrik. Én is várok nagyon egy jó kis hero cuccost ami medium jj ball/enrg slot megy 90-100-at. Vagy egy enrg/msl pl Quickdraw. Csak most ugye egy Ember jött... :)
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Kerdesem: Veszek talan egy MCs mekket. Mit tudnatok javasolni azok alapjan, hogy:
-Szeretem a legalabb 2 ac hardpointot, lehetoleg az egyik kezben.
-Energy legyen a többi, raksi nem nagyon kell(de ha van nem hatrany).
-Mentem mostanaban dragonnal ami negy gauss van es nagyon bejott, a masik oldalon a large laserekkel.
-Heavy alatt ne legyen, mert szeretnek olyan 5-600(400 as atlagot) csinalni sebzesben.
A fegyverek ne egy oldalon legyenek, mint a HGN eken.
Pl a Fang vagy a VTR-DS ami szóba jöhetne? Esetleg O-P?
Én hetente 2-3x vagyok fent , de ha összebeszélünk fix napokat akkor inkább úgy tervezem én is az idõmet.
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
Grab a set of 3 awesome Alienware hanging cockpit items for free!
- gondolom már megtettétek amit kell ...<#hawaii>#hawaii>
Említette, hogy nem tetszik neki nagyon, de ez van. Mondom Cserélje le az egyik AC5-t, AC2re. Köv körbe megtette... végeredmény 1075 damage az elsõ menetben :D
Legalább tudom, hogy mûködhet nálam is, csak ügyesen kell.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
De az elsõ BLR-t sikerült kiXPznem, de most szerintem TDR-t veszek ismét, az tûnt megfelelõbbnek nekem.
Visszajöttem, de nem fekszik egyik mech sem.
Battlemasterre tudtok adni egy fitt ötletet?
A helyzet, hogy nem volt rossz a buli, de kicsit(nagyon) elszomorított, hogy vettem egy Atlas BH-t, és sajnos kevésbé játszható, mint a sima D-DC :(
Meg 3 havi játék után megrekedtem a 1k damage alatti szinten :S(igaz hogy 16 hiányzott, de akkoris, na! :D )
Szóval, új mechet nem érte meg venni(szinte mindet kipróbáltam), másik fegyverrel nem igazán ment a játék(mindent kipróbáltam), én sem fejlõdtem jobban, így unalmassá vált.
A Battlemasterre jövök majd egypár kört, aztán meglátjuk mi lesz.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Battlemaster mikor jön ki a free playereknek?
Sovereign: biztos nem mûködik már, elég sokat variáltak a grafikán az utóbbi 2 hónapban.
Nem tudjátok a user.cfg FPS növelõ dolog még mûködik? Mert nagyon rám férne... És ha igen nicns vkinek egy tényleg mûködõ féle low end gépekhez? THX!
Creative Fatality Headsetet kaptam !
Ez így nem igaz, ez max Clan technology mert az invázióhoz még kéne a IS is ami még marhára nincs sehol.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
TDR-t tesztelem, 6. meccs(komoly xp van benne :D) 824 damage O.o
\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal
Dec 17th – New Skirmish game mode, release of Sabre `Mechs and the release of the Moon map HPG Manifold. I hope this will give players some interest during the holiday break.
Jan 21st – Cockpit Glass.
Feb 4th – UI 2.0 released.
Feb 4th – Tier 1 weapon modules – Further explanation forthcoming in a Command Chair post later this week.
Feb 4th – Assault mode refresh/improvements – Includes new Base model to replace the resource collector for a Forward Operating Base truck with the additions of turrets. Helps differentiate it from other modes like Conquest.
March 4th – DX11 –
March 18th – Achievement System.
April 1-April 15th – Launch Module – in depth description already in a command chair post.
June 17th – Clan Invasion.
De csak vicceltem ám tudom hogy a fordító nem jó semmire!!!
Gondolom a mai világban elég ciki de lehet hogy azért nem olvasok forumot mert én nem tudok angolul ?? Mind1 majd bedobom a google fordítóba.... :)
"Next we should discuss a refresher on what Community Warfare really means, it has evolved to mean a lot of things, but for most it boils down into being able to compete directly with other units for possession of territory. This roadmap just shared with you does incorporate a significant amount of Community Warfare functionality in systems like UI 2.0, achievements, and the launch module. This will allow players to have any size groups 2-12 which are completely balanced via weight tonnage limits; including clan mechs balanced via both weapon design and tonnage restrictions. Players will also have the lobby like system and of course private matches allowing the first major layer of Community Warfare and competitive play. For many merc units out there in MWO land this is significant news that by the month of April they will be able to have competitive play with other merc units. We have prepared a new web tracker for Community Warfare here – www.mwomercs.com/theplan. You can see the approximate completion level of each of the major features within. More features may be added over time as we discover additional content needs."
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF