MechWarrior Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ximix
Van egy ilyen progi ezzel mennyire lehet befolyásolni passz.
http://wotinfo.gportal.hu/gindex.php?pg=35044064&nid=6191768
Mondjuk én azt hittem, nálam a videokártya hiánya miatt olyan ocsmány a kép a 12 fpsemmel, de ahogy látom az egymás mellé rakott képeket a különbözõ színvilágokról, gyorsan szavaztam én is <#eljen>

Nem mintha jelen béta állapotban ez lenne a legfontosabb, stb, csak már kezdtem azt hinni, csak nekem nem tetszik 😊
A forumban találtam ezt a poll-t, megnyugtat, hogy nem vagyok egyedül az 'igen' véleményemmel 😊
Birk@
A az érkezõ rakéták beesési szöge függ attól, hogy hogy fogtak be ha jól tudom.

Birkus Maximus

El lehet bújni, ha elég közel vagy egy épülethez/dombhoz ami eltakar. Az LRM csak akkor talál ha az ellenfél végig rajtad tudja tartani a célt.

\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal

Esetleg azt is elmagyarázhatná valaki, miért van az, hogy ha én lövök LRM-mel egy épület vagy domb mögötti, de kitargetolt célpontot, akkor a rakéták szembõl nekimennek az épületnek, meg a domboldalnak, amikor meg engem lõnek, fentrõl potyog a nyakamba, mintha esõ lenne, és nem lehet elbújni elõlük?

Torzonborz
perpill így mûködik . késõbb talán lesz vmi normális mech tree és sorban veheted meg majd õket így nem lesz gond.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

A pilot lab fülön lévõ Basic, elite és master skillek kifejlesztése hogy mûködik pontosan?

A basicot ki tudtam fejleszteni az A1 katapulton. Az elithez venni kell két másik katapultot, és azokon is felfejleszteni a basic skilleket, és utána megnyílik az A1 catapultnak az elite lapja is? De akkor ha van három katapultom, akkor elvileg a másik kettõn is akkor lesznek elérhetõek az elite skillek?

És utána a master skill hogyan lesz elérhetõ?

Mert akkor restart után oda kell figyelni, hogy ne kezdjen az ember vásárolgatni fölöslegesen különbözõ osztályú robotokat, mert nem fogja tudni kifejleszteni õket, csak basic szintre...

A lóvé a legkevesebb😊 ingyen játszom.. mindenhol máshol elmegy a gép, úgyhogy a krátert kerülöm inkább.

Torzonborz
tegyél bele xl engine-t már ha van rá lovettád.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

A kráteres pályán van középen egy nagy kráter, hõlátással nézve vörös az egész terület, ott a Commando-m magától felrobban.. Kevés heat sink van rajta és folyamatosan kúszik fel a hõmérséklete, hiába állsz le😊

xblades
Cifu
Tudsz valahol egy listát linkelni ahol meg van különböztetve a Unseen Mech-ek?

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

xblades
Bug mint írták másnál is történt ilyen, én ilyenkor megyek egy kört másik mech-el majd amikor visszatérek a hangárba már jó a kiírás befejezhetõ a javítás.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

xblades
Ez sajnos teljesen igaz, reméljük lesz egy kicsit nagyobb különbség a teljesítmény honorálása közt.

xblades
Bent a Faq-ban a Faq menü alatt az "újra töltés- beüzemelés" leírása.

xblades
Ezt ha szabad beraktam a Faq-ba.

[NST]Cifu
Mindjárt megyek fel. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

TVelvet
Cifu mostanában nem látlak online. 😊
Fura nekem nincs ilyen bajom a messzebbi célpontokkal hogy nem tudom eltalálni õket. valahogy nekem nem jelentkezik a 120-150es ping jelentette dolog.

A tapasztaltabb dolgot meg sztem hagyjuk,sokszor volt hogy az ellenfél az LRMes dolgot játszotta a caustic valleyn és hiába írtam be a csapatnak azonnal hogy be kell menni az arcukba és nyerünk valahogy nem fogták fel és általában 8-0 a vége....
Torzonborz
awesome-ra 4 hl-t tettem és úgy próbálgattam sniperkedni vele . egész tûrhetõ így de mégsem szeretem mert assault létére elég könnyen szétkapják.

[NST]Cifu
A PPC-vel nekem az a bajom, hogy van 130-190-es pingem, és van egy "késleltetés" (a fene tudja mennyi). A lényeg, hogy kurta nehéz egy mozgó célpontot eltalálni PPC-vel 200-300 méternél messzebb. A másik gondja a minimum lõtáv, a tapasztaltabb pilóták ha látják, hogy PPC-vel lövik õket, odamennek a szádba, és az Awesome túl lassú, hogy tartani tudd a távolságot.

Próbálkoztam 2x PPC, 4x MedPulse összeállítással, de a 4x MedPulse kevés ahhoz, hogy egy közelbe jutott Hunchback-et leszedj, mielõtt õ szed szét téged.

Ha megjönnek a DHS-ek, akkor mondjuk minden borulni fog, csak figyeljétek meg, milyen energiafegyver-boatok fognak futkározni... 😊

90 méteren belül is sebez ahogy néztem csak keveset.
TVelvet
Nyilván nem 90 méteren belül lõttem. 😊

the az ER PPC is ilyen.
Nekem eddig a CPLT-A' jött be 6 * SRM-6-tal.
2 csoportra szétszedve, így egyszerre kilõ 18 kisrakétát. Ha mindkét egérgombra rátenyerelek, akkor 32-t.
Mondjuk távoltról a rakéták nagy része már mellé megy rendesen, olyan 50 méterig viszont tuti (szóval a 270-es lõtáv mese habbal). Egymásnakrohanás esetén egész hatékony.

Mert a ppc-nek van egy minimum lõtávja is. 90 méter alatt nem sebez.

Én 2 ppc-s awesome-al szoktam egész jó köröket menni o.O
TVelvet
Furcsa ez a PPC, csináltam egy 2-2 össz 4 ppcs atlast, és nem lehetett vele lelõni semmit, és nem értem miért.
[NST]Cifu
A Gauss-al ugye folyamatosan lehet lõni, az SRM-6 nagy sebzés a közeli ellenfelekre, a kétszer két lézer pedig a DPS-re jó.

Amúgy a "leggyilkosabb" jelzõ lehet félrevezetõ ez esetben részemrõl. Egy srác ezzel a konfiggal úgy ment keresztül az ellenfeleken, mint kés a vajon (távolról Gauss, majd lézerek, közelrõl SRM-ek).

Mindenkinek a neki ideális konfigot kell megtalálnia. Én imádom az Awesome-ot és a PPC-t, de egyszerûen nem tudok eredményeket elérni a PPC-vel. Ellenben 6-7 MedPulseLas iszonyú hatékonyban bizonyul a közelharcokban...

TVelvet
Próbálgatom itt ezt a mechet, nagyon kell figyelni a heat-re.
Felrobbant a robot hegymászás közben...hihetetlen 😊
Vagy nagyon el van cseszve a térképhatár és az átlépése után történõ meghalás, vagy valami alpvetõ hiba van a rendszerben. Mindenesetre semmi figyelmeztetés nem volt, csak kipukkant a pilótafülke, és kiírta, hogy leküzdöttem magamat.

Ez azért már durván mazoichizmus 😊

Nekem egy õsrégi videókártyám van (ati 4850), már azzal jelentõsen jobb.

Nem tudom, mennyivel lesz másabb a játékélmény, ha lesz hozzá rendes VGA, de az i5 beépített moduljával 13 fps-sel tolom napok óta 😞 ...

ximix
Nem tom elállítottam e, de a backslash és a backspace nem ugyanaz.
Mikor beragad, elkezd villogni az osszes fegyvercsoport szama az UAC-nal. Ilyenkor ugy kell csinalnod, mintha minden csoportba bele akarnad rakni a beragadt UAC-t.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Torzonborz
mondjuk ez a chain nem olyan rossz, jenner porosodott a garázsban de most kipróbáltam rajta ( 4 mlaser-el ) és 2. lettem a végén kiosztott sebzésben. 😄 nem nagyon hevül túl.

hm,így nézve valóban nincs külön gomb alpha strikera 😄 bár engem ez nemigen érdekel mert se alphat se chain-t nem használok :d
Torzonborz
akkor reklamálj a fejlesztõknél. optionsben ez van : alpha strike - backspace ami végül is igaz ha azt nézed hogy defaultból minden fegyver 1 weapon groupban van 😄

de egy szónak is száz a vége : lammer örülhet mert van chainfire 😄

az fura lenne ha azzal lehetne szabályozni az alpha strikeot mert akkor mindig mesülne a mechen...

backspace on: chainfire,adott weapon groupa lévõ fegyverekkel tüzel egymás után
backspace off:adott weapon groupba tüzel minden fegyverrel egyszerre(ez nem alpha strike,alpha strike az amikor az összes fegyveredet elsütöd)
Torzonborz
ez egy kicsit megtévesztõ és csak félig igaz .

szóval hivatalos fórumon utánaolvastam :
a backspace a chainfire ÉS az alphastrike mód közötti váltást teszi lehetõvé.

ez valahogy sehol sincs leírva ha jól emlékszem .

ha 1 van akkor is be tud ragadni,és ez nem bug hanem ilyen a fegyver.nem szabad vele folyamatosan tüzelni vagy megszívtad😉
TVelvet
Másik bug, vagy feature. Centurionnál, amikor 2 Ultra AC/5-t rakok egy karra, van amikor beragad, és meccs végéig nem lehet egyikkel sem lõni. 😊
fura nekem chainfire a backspace nem alphastrike😉))
Torzonborz
...az az alpha strike , nem chain . olvasd el mit írtunk.

Amúgy az a poén hogy eddig ugye a weapon group-ot nem jegyezte meg némelyik mechnél,most meg a grafikai beállítással csinálja ezt,szóval mindig amikor belépek állíthatom át.....eléggé idegesítõ.
2 patchel ezelõtt került be ha jól rémlik,patch noteban is benne van.nem árt ha elolvassa az ember😉 amúgy backspace

TVelvet az eltûnés bug,várj 1 kicsit,majd visszakerül rá magától.
Crokin
Nekem is volt ilyen, ott van a motor csak valamiért azt írja, hogy nincs 😊

Repatarurgyán

van 3 milliom...

Torzonborz
akkor esetleg oszd már meg velünk 😄

TVelvet
Beraktam Centurionba XL enginet de csata le is ment faszán, de amikor a következõt nyomtam volna eltünt az XL Engine a mechrõl. Ez miért van? se pénz, se mach. 3,6 millás engine 😞