MechWarrior Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A light mechekkel meg nekem is kivan a faszom. szar az engine/hitbox/netkód...valamelyik és hiába lövöd telibe mégse...vagy épp nem annyit sebződik mint amennyit kéne. Szóval nagyon nem stimm. Illetve szerintem ez a duplázott páncél érték minden mechnek még 1 elbaszott dolog. a Light mechek főleg a fenti hiba miatt kb elpusztíthatatlanok és sokkal erősebbek mint kéne. Jobban félek 2 light mechtől ha szembe jönnek mint 1 Atlastól pl....Light mechnek illene kifeküdnie 1 jobb sorozattól nem pedig röhögve elfutni narancssárga páncéllal pl....(emlékszem anno MEch4ben 1 Cougert telibe kapott 1 C-lb20xac sorozat az azonnal dőlt is el és villogó vörös volt a CT,és ezzel eszembe is jutott még 1 hibája a játéknak...nagyon csesznek bele,hogy visszategyék az ütközést és borulást....(ez főleg a duplázott páncélú lightok ellen lenne jó mert ha ki tudnád gáncsolni akkor amég feláll meg tudnád kínálni elég szépen))
Utoljára szerkesztette: Masakari, 2015.02.25. 18:26:41
A Stormcrow meg egyenesen kiüthetetlen, egyes esetekben; és az új jövevény Panther is túl jól bírja, a többi, hasonszőrűhöz képest! <#falbav>#falbav>
Amíg nem lesz normális EU szerver (most eléggé "nehéz" light-ra vadászni, de néha a körülöttem lévőket is méterekkel "átpozicionálja" a játék), addig költeni biztos, hogy nem fogok rá!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.02.25. 10:20:21
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Holnap még van a kapott 3 nap prémiumból lehet azt lejátszom... 😊 A többi még kérdés.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
És van 1 újabb event is amivel champion ravent lehet kapni ha megcsinálod meg még egyéb dolgokat.
Egy garázshelyért 24 kill-t összeszedni az nem egy nagy feladat, 3 nap alatt! <#taps>#taps>
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Ami meglett az meg így lett meg
3 kill 3 assist 661 damage 133 pont
2 kill 6 assist 430 damage 169 pont
0 kill 6 assist 262 damage 137 pont
Ha - véletlenül - be is jönne a 6-8 assist-gyanús találat, akkor a csapat nem nyeri meg a meccseket; 5-700 sebzésnél és 3-5 kill-nél többet meg nem tudtam elérni, így még a közelében sem vok a 130 pontnak, a legtöbb esetben!
Remélem, hogy ezt is átviszik majd egy(-két) másik hétvégére is, hogy legalább pár, akciós garázshelynyit ki lehessen farmolni belőle.
Na majd meglátjuk a megfelelő balansz után aktiválom-e. 😊
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Úgy 4-5 CW meccs után. Nem rossz,végre tényleg lesz értelme játszani,bár némi ballansz még kéne rá mert a 12v12 elég durva különbséget okoz ha Clan vs IS van a jobb klános felszerelések miatt(12v10 optimálisab lenne szerintem),meg több map mert jelenleg csak 2 van.
Továbbá a light mechek továbbra is rohadt imbák a szar hitbox miatt. volt 1 CW meccs ahol 12 lightmech átrusholt rajtunk és simán beütötték az ágyút,esélyünk nem volt pedig 12-0 volt nekünk az első hullámuk után. (rohant előttem 1 Firestarter telibe lőttem és mégse adott találatot.....)
Továbbá sajnos az ütközés/esés még 1 jó ideig nem lesz benne,szóval a kis geci light mechek még uralkodni fognak 1 ideig.
Hi Bálint,
Apologies for the delayed response!
We don't currently have any plans to reimplement the collision system. The main concern with it is due to connection stability and performance. Running those calculations for 24 individual 'Mechs, all with geometry variations, would require us to make too many performance concessions. We might re-evaluate the possibility in the future, when we have more time to allocate toward looking into it.
Alexander Garden
Technical Support Representative
Piranha Games
Kicsit későn érkezik ez szerintem.
Mostanában játszik még valaki ?
Isi
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Csak a tartalom nem akar annyira bővülni mint kéne....
Utoljára szerkesztette: Masakari, 2014.09.18. 11:01:20
Rather, since the change of management, and the resulting diaspora of our active Reddit fans towards r/OutreachHPG and other Subreddits. r/mwo has essentially become an echo-chamber for those who have been banned from our services for repeated abusive behavior."<#idiota>#idiota>
/r/TransverseTheGame oldalnak meg ez a háttérképe:
How To Hang Yourself
Csak kicsik pipák a népek az egész Piranha Games bagázsra.<#vigyor>#vigyor>
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!