6493
MechWarrior Online
-
#6293 Játszol. Most a Mechfest megy. Online felületen az oldalukon ha belogolsz meg tudod nézni mennyit teljesítettél. -
#6292 Ezeket a kihívásokat, amikről a játék honlapja ír, hogyan tudom elérni? -
#6291 Ok, akkor szerintem megpróbálom én is velük. -
#6290 Szellemmedvéket választottam. Ha van valakinek kedve játszani szóljon. -
#6289 Újra belevágtam én is. Melyik frakciót érdemes választani? -
#6288 Semmi pay to win nincs benne
Ezen azért felnevettem...
Mindent amit veszel később meg lehet venni C-bill-ől is.
A kulcsszó a később. Amikor jön a következő fizetős csomag. Így aztán aki fizet, mindig előnyben van... -
Kotomicuki #6287 "Semmi pay to win nincs benne. Mindent amit veszel később meg lehet venni C-bill-ől is."
Ezen annyit finomítanék, hogy a power creep miatt, mire C-Bill-ért meg tudod venni, addigra nagy eséllyel elveszik a kiemelkedő stat-okat a gépektől és azokat az új sorozatú, kápéért megvehetők kapják meg.
200 dollárokért a 4 osztályt lefedő csomagok..., az árakkal sem szívbajosak: "jól" működik a fejőgép!
Sz'al, igen keményen megkérik az árát a p2w-nek - összehasonlítva pl. egy STO-val, ahol egy időben kaphatják meg a új hajókat az előfizetők és az "ingyenélők" is és a játékban van lehetőség "keményvalutát" előállítani! -
Masakari #6286 Semmi pay to win nincs benne. Mindent amit veszel később meg lehet venni C-bill-ől is.
Nekem ami üdítő volt,hogy a kezdeti mapokat reworkolték és pl a Forzen City és a Caustic Valley valami kibaszott szép lett,teljesítmény csökkenés nélkül. -
#6285 Grafika nekem most jól ment de jó a gépem is hozzá. Nekem az ötlet teszik a térkép foglalós játékban. Amolyan régi VL rendszer szerűen hozza. De az tény hogy akinek van pénze az tuti nyerő. :( Hiányzik egy jó Mech játék.. -
#6284 Szerintem inkább azért léptek le az emberek, mert kb fél évvel a nyílt beta indulása után úgy elszúrták a játékmotort, hogy felső-közép kategóriás gépeken is szaggatott a játék csaták alatt. Foglalós csatákban meg még az én (akkor még jónak mondható) konfigomon is beesett 10-15fps-re sokszor a játék. Az elmúlt 1 évben mondjuk nem néztem, de kétlem, hogy csináltak volna valamit.
Meg ugye ott a pay to win oldala is a játéknak... -
#6283 A pénzéhség teszi tönkre. Bár nem értem hogy hogy hagyhatják hogy a battletech világát így járassák le.. -
Kotomicuki #6282 Nem szeretem az olyan játékokat, ahol tetszésindex/haszonkulcs alapján teszik tönkre - majd csinálják ezt vissza, ha már ők is rájönnek, hogy túlzásba vitték...; + power creep - a még használható játékszereket és ezzel sohasem állnak le!
Pl. nyílt bétás állapotában a HotS is jó és élvezetes volt - igaz, nem e-sportra, de a tömegnek igen - , de amióta elhatalmasodott rajtuk a mindenhez és mindenkor való hozzányúlás kényszere...
Sz'al, én is inkább pihentetem a "robotjaimat"! -
#6281 Országomat egy Mech Commander 3-ért :) -
#6280 Kicsit megnéztem a játékot megint. Összességében nem sokat láttam de a területfoglalós csatás rész tetszene. Viszont hiába támadok/dunk területet ha nem jőn össze elég ember megette a fene. És hát nem jön össze. Ha ebben a formában adták volna ki a játékot annó akkor még talán siker is lehetett volna. De most már eléggé kiábrándultak a játékosok hogy kevesen legyenek. Legalábbis így első blikre ez jött le. Valaki játszik még vele? -
#6279 A Harebrained Schemes-ben meg nem csalodtam (mind 3 Shadowrun jatekukat Kickstartoltam:))
Ugyhogy lehetsz gonosz de ezek a sracok nem a PGI... -
#6278 Már annyi szar Mech játékot csináltak az utóbbi időben hogy csak belenyúlnak már egy jóval is. :D Annyi potenciál lenne a világban.. stratégia, kaland, fps, gyakorlatilag az összes kategóriát fel lehetne ölelni és elég népes a rajongótábora is. De valahogy nem tudják összehozni :( -
#6277 [gonosz]Az MWO is annak indult.[/gonosz] :D -
#6276 jól néz ki! Még lehet jó játék lesz.. -
#6275 Egy kis Battletech alfa
-
Masakari #6274 Ja persze látni....:D csak épp képtelenség elkerülni, én eddig akármikor futottam mindig benyeltem tökmind1 milyen hamar vettem észre. volt,hogy 1 kráterbe is elbújtam és ott is szarrá dmg-lt az a fos. szóval a részemről a long tom az nem opció -
Karónvarjú #6273 Én nem vagyok ilyen hisztis :-D . Eleve lehet látni, hogy hová megy az áldás. Eddig a legnagyobb sérülésem LT miatt egy lepottyant jobb kar volt. :-) -
Masakari #6272 Én instant lépek ki mikor meglátom hogy van long tom ^^ -
Karónvarjú #6271 Én is beléptem két év szünet után :-) . Arra jöttem rá, hogy a scoutingnak ott van értelme, hogy a megnyert scout küldetések után lehet kapni a szatellites felderítést, a Long Tom-os áldást és miegymást. Szóval arra szoktak rámenni, hogy először a felderítést tápolják fel, kihozzák belőle a lehető legtöbbet, így az invázió már jóval könnyebb :-) , ha van Long Tom is. Anyázások vannak ám olyankor :-D -
#6270 Akkor még mindig nem nézzek vissza :D -
Masakari #6269 Na most 1 hosszabb idő után megint beléptem. Valaki elmondja mi a répa értelme van ennek a scoutingnak??? kb csak killre megy ahogy eddig látom,semmi scout értelme nincs.
Úristen ez a Long Tom mekkora 1 nyomorékság a kurva anyjukat a buzi piranha gamesnek,és a legjobb hogy a klánok lövöldözgetik mikor alapból tápabbak és lore szerint nem is használnak tüzérséget és instant killel...hát baszódjanak meg,komolyan 1 vicc -
#6268 ha klános vagy, gyere a farkasokhoz!
http://www.starwolfgaming.com/forum/ -
Dingoday #6267 Mondhatni új vagyok, unitozás v csapatozás érdekelne, Dingoday néven vagyok fent -
#6266 Yepp, van egy "sweet point", amely lőszermennyiség felett megéri. -
Deus Ex #6265 LRM esetében ART3MIS-sel érdemes foglalkozni? Első ránézésre az indító épp annyival nehezebb és több helyet foglal, mint amennyivel csökken az egységnyi sebzés előidézésének lőszer szükséglete.
Utoljára szerkesztette: Deus Ex, 2016.02.27. 00:53:38 -
Malachit #6264 Az egyensúly miatt úgy lépked, mintha be lenne tojva :D -
#6263 ahogy a gépek lázadása is,(humorosból) :D
http://imgur.com/ONIxhUE -
#6262 Nem a MechWarrior-os Atlas , de már alakul .
-
#6261 Elfoglaltuk Csesztreget -
#6260 már benne vagyok az Star Wolvesban :) -
#6259 Cifu hozzászólásai után nincs mit mondanom csak azt mint legutóbb :(
Ja igen pénzéhes fér.ek. -
dune #6258 Ha unitot keresel gyere a HRPG csatira a Facebook-on!Vagyunk már vagy 86-an!Ide töltünk fel videókat:https://www.youtube.com/channel/UCAWf2McyYu9Y0P6JgK33JsA/feed -
#6257 na már játszok 2 hete, de az unitomnak hála kezdek belelátnia dolgokba.
a klánokat valóban rongyossá nerfelték, faction playben szinte lehetetlenség a klánokkal nyerni (nézd meg a térképet)
de azért összehoztam ezt:
-
#6256 Ez igaz.De már a könyvek is 1 klán mech 2 IS arányról beszélnek. Mondjuk ott csapatok voltak. Nem random emberek. Az a baj hogy a játék P2W.. ha fizetsz.. bármi lehet..csak egy idő után az is kevés. -
#6255 Pontosan tudom, mire gondoltál, csak éppen a két oldal összeállításánál nagyon nem mindegy, hogy egy tonna mit is takar tulajdonképpen, különben még IS-ben megeshet az, hogy az egyik oldalon "alap" tech szintű cuccokkal megy ki X tonna tömeggel, míg a másik oldal tele friss cuccokkal, XL engine-ekkel, DHS-el, ER és Pluse lézerekkel, stb...
A klán vs. IS esetén laza megközelítésnek sem biztos, hogy jó a fele tonna, gondolj bele, mennyivel nagyobb a klán fegyverek hatótávolsága és mennyivel jobb a hőkezelése. Ezért érdemes megnézni a CV értéket. Ott van az AWS-8Q, BV 1.0: 1,358 míg BV 2.0: 1,605.
Vesd össze a Adder / Puma klán mech-el, BV 1.0: 1,560 míg a BV 2.0: 2,083 pont. Az Adder pedig kevesebb, mint fele akkora tömegű...
És most egy picit döljünk hátra: A Puma nagyságrenddel kisebb célpont, mint az Awesome, ez olyasmi, amit a táblás játékban soha, semmiképpen nem vettek számításba...
Egy Puma vs. Awesome csatából esélyesen a klán Mech jön ki jobban, sokkal erősebb fegyverzettel bír. Azonos sebzési érték a két oldalon, 2x 15 pont az egyik oldalon (plusz a lángszóró), míg 3x 10 pont a másikon (plusz egy small laser). Csakhogy a klán ER PPC lőtávja még ~25%-al nagyobb is, és a Puma targeting computer-el bír. A Puma csaknem kétszer gyorsabb, igaz a páncélzat terén az Awesome előnyben van (6 tonna FF vs. 15 tonna sima páncélzat). -
#6254 Összejön 400 tonna IS és 200 tonna Klán az egyes csapatban. A kettesnél meg kalkulálva adja ki a csapatot. Az hogy ki milyen fegyverzettel jön az már magánügy. Ha úgy gondolja hogy veszteni akar és nem pakol semmit a mechre.. hát ez ellen már nincs mit tenni.. De a két érát külön kellene kezelni.