MechWarrior Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[NST]Cifu
A PGI frissitette a "mi várható" listáját, és egyben magyarázzák a bizonyítványukat is. Elismerik, hogy a korábban megadott idõpontokat nem tudják tartani, sajnos ilyen az élet, ember tervez, isten végez. Emiatt úgy döntöttek, hogy a nagyobb rizikójú tartalmakat hátrább sorolják a prioritásoknál, vagyis késõbb kerülnek bele a játékba. Hogy valahogy javítsanak az élõ szerverre kerülõ tartalmak minõségén, új tesztszervereket lõnek fel, és igyekeznek mindent megtenni, hogy már ott felfedjék a lehetséges problémákat - ezzel együtt megjegyzik, hogy egyes hibajelenségek csak az éles szerveren tûntek fel...

*Álcafestés

Céldátum: November 27.-e (ez 100%)
Állapot: Stabil / Tesztelés alatt
Megjegyzés: A bugokat írtják éppen

Az álcafestések és minták leosztása:

+November 27.-én:

Álcafestés:
-Dazzle
-Phranken (csak Cataphract)

Színek:
-Erdei rejtõszín
-Városi rejtõszín
-Tengeri rejtõszín
-Téli rejtõszín
-Hegyvidéki rejtõszín
-Alap színséma
-Phraken (?)

Pilótafülke jóságok:
-Hula Girl (hawaii fûszoknyás baba)
-Gazeller dobóhajó
-Fegyver
-Frakciós zászló

+December 4.-én:

Álcafestés:
-Városi törmintás (?)

Pilótafülke jóságok:
-Karácsonyi

+December 11.-én (nem teljes lista)

Álcafestés:
-Phraken (a maradék mechnek)

Pilótafülke jóságok:
-A Piranha Hunt 2012 emlékérem

+December 18.-án (nem teljes lista:

Álcafestés:
-Erdõmintás

Pilótafülke jóságok:
-További karácsonyi dolgok

*Prémium aktiváció

Megjegyzés: Nincs

*Nyafogós Betty (részleges)

Megjegyzés: Csak részlegesen még, nincs meg az elindulás (power up) rész.

*ECM

Céldátum: December 6.-a (60%)
Állapot: Játéktesztelés alatt, további finomhangolás
Megjegyzés: A balanceon dolgoznak, ahogy most kinéz, csak bizonyos Könnyû vagy Közepes mech-re lehet csak szerelni (hasonló lesz a megoldás, mint a Jump Jeteknél).

*Conquest játékmód

Céldátum: December 4.-e (50%)
Állapot: Játéktesztelés alatt, további finomhangolás
Megjegyzés: Balance szükséges, a HUD-ot fejleszteni kell hozzá

*Matchmaking 2. fázis

Céldátum: December 4.-e (80%)
Állapot: A felhasználói felületen dolgoznak
Megjegyzés: nincs

*Matchmaking 3. fázis

Céldátum: December vége / Január eleje
Állapot: Fejlesztés alatt
Megjegyzés: Elviekben kész, a tesztelése hamarosan elkezdõdik

*Harci teljesítmény pontozása

Céldátum: Nincs
Állapot: A mûködési elvét kidolgozták
Megjegyzés: A végleges Matchmaking rendszer alapja, és a játékosokat sorolja be majd a teljesítményük alapján.

*Játék kezelõfelület átdolgozása

Céldátum: December 18.-a (50%)
Állapot: A mûködési elvét kidolgozták
Megjegyzés: Egyes játékbeli menük átdolgozása

*Stalker mech

Céldátum: December 18.-a (100%)
Állapot: Készen / Tesztelés alatt

*Desert map

Céldátum: December 18.-a (50%)
Állapot: Készen / Tesztelés alatt

*Statisztika

Állapot: Részben kész
Megjegyzés: A játékos részletes statisztikát kap majd mit és hogyan csinált, a munka elsõ fázisa kész.

*Achievements (jajj, könyörgöm, miért kellett ezt a gyerekes dolgot ide is behozni??? - Cifu)

Állapot: A mûködés elvén dolgoznak
Megjegyzés: Része az új játéktapasztalatnak

*Zene

Állapot: Fejlesztés alatt
Megjegyzés: A játék egyes részeihez zene készül, például a csaták elején lesznek majd hallhatóak.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
A Mechmester tegnap délután óta nem tud belogolni a játékba, kidob a login után "the server connection lost" hibaüzivel.

A support mondjuk példás gyorsasággal reagált, és nem fapofa (a DxDiag-ot látva ennyit írt: one hell of a rig! 😄), de a logokat és a DxDiag-ot látva megállapította, hogy az internetkapcsolatom a bûnös, és sajnos semmit se lehet tenni most, hamarosan jön az EU és Orosz szerver, az majd megoldja a problémáimat.

Erre reagálva megjegyeztem, hogy május óta a zárt bétában voltam, és azóta egyetlen egyszer sem találkoztam ilyen problémával, a SpeedTest.net szerint pedig a legrosszabb Vancouveri szerverre is 389ms pingem van, a sávszél pedig lefele 4,9Mbit, felfele 1,99Mbit (a legjobb esetében ugyanez: 193ms, 6,79Mbit és 4,18Mbit), márpedig szerintem még a legrosszabb értéknek is elégnek kellene lennie ahhoz, hogy a login képernyõn túljussak...

Azóta nem jött reakció... :\

TVelvet
Cifu a Mechmester 😊)
XenHai
Én a zárt béta óta nem raktam újra , lehet én is megpróbálom holnap.
A reinstall azoknál segít szerintem, akik már egy ideje nem rakták újra a játékot, szóval nem kifejezetten a keddi patch hibáját orvosolja valószínûleg.
Én a patch elõtt megcsináltam, szóval nekem semmit nem jelentett, míg hasonló konfig mellett volt akinek igen.
Szóval aki a hatodikai folt óta már újrarakta, az ne számítson gyógyírra.
(Ennek ellenére ha most a friss patch nem segít, én is megpróbálom megint a teljes reinstallt 😊 )
[NST]Cifu
Uninstaláld a játékot, és rakd fel újra, sokaknak hozott 10-20 fps pluszot.

Egyébként a ma felrakott "Hotfix" egy apró AC/5 finomhangolást takar, és azt, hogy a "fekete péntek" ajándékot megkapjuk: a 12.000 és 25.000 MC (ha jól rémlik 50 és 100 dollár) ajánlatoknál plusz 20% MC-t kapunk... 😛

xblades

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Torzonborz
nekem szerencsére most sincs gondom de durva is lenne ha ennyire romlana a teljesítmény.

egyébként ezek tipikusan olyan problémák amik ob alatt szoktak elõjönni más mmoknál...csak hát ugye itt már a pénzünkkel játszanak 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

XenHai
full hd minden maxon 60-40 fps patch után lett 40-25 ...
tömören:cryengine
Na, szerverek állnak, remélem helyrerakják 😊

(Egyébként nem túl meggyõzõ szöveg a gyengébb gépek, mert ahogy néztem a feedbacket nem csak a 30 fps körül küszködõ gyenge configok jelentettek visszaesést. De letojom, csak javítsák ki 😊 ).
Mai nap is közönség díjas lett a machine gun-os Cicadám<#idiota>

Egyik meccsen 3 killel,igaz abból 2 afk-volt és pilota fülkét lõttem szét. A harmadik egy a cappelést megakadályozni igyekezõ ssrm-es Awesome volt,pechjére nagyon szét volt lõve és darabokra szedtem,majd cap(többi ellen a közelben nem volt)<#idiota><#idiota>

ui:nekem is network error van ha be akarok lépni
csak nálam van állandóan network error occured ?
Sziasztok!

Segitsetek nekem, van már alakulóban Magyar csapat?
[NST]Cifu
Most postolt Matthew Craig, mely szerint fõleg a gyengébb gépeket érinti a mostani patch negatívan, és a jelek szerint a HUD scriptjei vágják haza a dolgot, plusz CPU terhelést jelentve.

Ezen kívül csak annyit írt, hogy igyekeznek belõni, hol is van pontosan a kódban a hiba, és hogy lehetne optimalizálni.

Van esetleg valami hír hotfixrõl, vagy még mindig töketlenül vakargatják a fejüket, hogy "de hát aszittük nem lesz fps csökkenés, minket is meglepett" ? 😊
[NST]Cifu
Egyébként starleague technológia van most a játékban?

Bizonyos visszafejtett technológiák vannak, XL Engine, ER energiafegyverek, UAC/5, LB-X 10, Gauss, DHS, ECM, stb.

Ja igen, a jumpjet télleg sebzi a begyújtáshoz közel állókat? Milyen sebzéssel?

MWO: Veszmadar

Ezt mindjárt az elején kijelentették, hogy jó darabig nem lesz benne - a Flush Coolnt-tal együtt. A Clan-os invázió/kiegészítõ megkavarja majd a játékot rendesen.

Egyébként starleague technológia van most a játékban?

Meg nekem az XL motor is sántít valahogy...

MWO: Veszmadar

Am a mech szétrobbanását én is hiányolom,mech4ben az elég kellemetlen volt ha rád robbant 1 mech,elég szépen sebzett is + megdobta a hõt 1 csöppet.
Bucser
Az érdekes mint mindig most is az lenne, hogyha leolvad a reaktor és valaki belehal a fényébe az kinek a killje/sebzése lenne?😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Tehát gyk nincs értelme😊 mivel az összes light az arcodban van ami jó esetben max 60 méter ahonnan lõ.
Meg a reaktor robbanast betehetnek, mert akkor szinten lehetne sulyosan serult mechel tapadni az ellenfelre, hatha kevesbe van kedve lovoldozni, vagy ha megis, legalabb neki is faj a halalom.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Bucser
Ez vissza fog kerülni, csak hibásan mûködött. + sebzést is dobni fog az esésre.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Jaja...nekem már a bevezetéskor rosszul esett, hogy kiszedték a felborítást a játékból...azzal volt értelme a csupaszra lõtt mechhel is bemenni a tömegbe, mert legalább azzal tudtál segíteni a többieknek, hogy felbuktattad az ellenséget, ha sikerült, persze...

És ez mûködött, mert volt, hogy commandóval beálltam Atlas mögé, aki éppen hátrafelé lépkedett...dobott is nagy hátast, meg volt, hogy a rommálõtt catapulttal sikerült feltartóztatnom egy jennert, miközben a bázisunkon cikázott 😊 szét is lõték, mire feltáápászkodott volna. Szóval nekem is hiányzik <#wilting>

Btw, bázis: ha már odarakták a közepére azt a nagy gépi monstrumot, akkor igazán megoldhatnák, hogy azt kelljen szétlõni a gyõzelemhez, ne pedig csak ácsorogni ott mellette, mint a lófütty a hideg vízben...

Bucser
Nálam sajna összeadódik, hogy a laptopom low end graf chipje nem bírja a játékot annyira és 10 FPS mellet 120-as pingel a 130-al közlekedõ jenner nem éppen a legkönyebb célpont. Nem beszélve arról, hogy állandóan belédrohan...

TVelvet
Gausspultal nekem nem jelentenek gondot a lightot. Viszont annal jobban kell celozni.
Nyugi, lo az AMS az osszes raketara, csak kell egy kis ido neki, mig befogja, ezert nem boldogul a kozeli streakekkel. Talan olyan 150 meter kornyeken van eselye, hogy egyaltalan ra tudjon loni a raketakra.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Alapvetõen ha elkezded lövöldözni a lightokat az már nagyon fps közeli élmény. Ami nem biztos hogy csak a netkod hibája ott van a neked 130-150 közötti pinged ami lehet neki csak 40-60 között van vagy 200-220 és a szerver korrigál... Ezt mint tudjuk nem a legjobb... Én játszottam sok fps-t és sajna ezt még nem tudják szerintem jól "megoldani". Kérdezz meg egy csést... 😊 Európai szervert meg kell várni és ott már lehet anyázni ha botrányos lesz szerintem.
Alapvetõen én nem félek tõlük mert nem kéne,de most különösen demigod szinten mûködnek.
Bucser
En a lightoktol egyébként is félek mint a tuztol. Mióta csak játszom. Majd ha visszajön a collission detektcion meg javul a netkod. Majd akkor beállok velük csihipuhizni.

Ja igen,még ok is lenne ez így ha ki lehetne õket gáncsolni,de nem......
Sajnos én nem ezt tapasztaltam a mai nap....:/

Viszont ami most kirajzolódik nekem hogy a light mechek iszonyat OP-k ssrm-el(ASM nem lövi ahogy ma tapasztaltam,nem hallottam hogy lõne) meg úgy általánosan is.
Ugye megnövelt páncélzat van(igaz mindenkinek,de ez fõleg nekik elõny) emiatt iszonyat sokat bírnak + alig lehet õket eltalálni a zseniális netkód miatt.Kicsit igaz ez a mediumokra is,de rájuk kevésbé meg õk nem olyan gyorsak szóval legalább van 1 kicsivel több esély eltalálni õket.
El lesz így kurvulva a játék rövid idõn belül.

Ma többször is volt hogy gyk lightok alázták szét 0-ra,netalántán becsúszott nekünk is 1-1 kill de alapvetõen nem volt esélyünk. gáááááz
[NST]Cifu
Lõ rájuk, amennyire észrevettem igen, használ ellenük az AMS.

ssrm-t leszedi egyáltalán az ams??
A jumpjetek egyelõre bugosak, egy is elég belõle.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Jockey
jah javitottak szepeb, c1es founders cata-t elovettem 4 medpulse, 2 ssrm2, xl 300engie, dhs21, 3 jumphet ki is jott egy 930ass sebzes😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

jaja😊 fun over 9000 amikor kilõsz valakit a csapatod meg õrült tömeg módjára drukkol 😄
Torzonborz
na kipróbálva ez is. a funfaktor az elég nagy de amúgy nem jó semmire 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Bucser
Viszont a C4-es catapulthoz nem árt ha van😊

Valahogy nem hat meg,sose használtam 😄DD
Bucser
de legalabb kijavitottak a streaksrm-et. végre sebez is...

spectator móddal nekem nincs bajom. viszont a "hipertér effekt" nekem eddig nem jelentkezett csak a mostani peccsel...naaa mind1,remélem javítják minél hamarabb(álmodik a nyomor:d)
Úgy tûnik, patch ide vagy oda, a hipertér effektet nem sikerült kiszedni nekik, a spectator mód továbbra is használhatatlan.

/ jelet használtam nem egyenlõség jelent..mind1....
http://hu.wikipedia.org/wiki/Szarkazmus

Én is úgy tudtam nem egyenló az iróniával.

Na megnéztem laptopon is,itt inkább laggnak tûnik mint torsó ugrálásnak szóval szerintem 100% hogy valami megint nem stimmel a peccsel...so wonderfull.
"/szarkazmus on/ /szarkazmus off/ "

szerinted ezt a 2 részt poénból írtam,vagy nem tudod mi az a szarkazmus/irónia?
Nekem a korábban alkalmazott 4 trial látszik most is: comm, cica, Kati, Atlas

Na közben megfigyeltem hogy nem is igazán lagról van szó,hanem a mech center torzója állandóan ugrál 1 adott pontra és emiatt tûnik úgy fogócska közben hogy laggol a cucc,valaki tapasztalta ezt hogy ha elfordul 1 kicsit valamerre akkor magától vissza ugrik 1 adott pontra a felsõ test???

Most újra rakom laptopon is,kíváncsi vagyok hogy ez valami patch faszság vagy valami az asztali gépen nem kóser most hogy már megint elfogadhatóan megy....