MechWarrior Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
*Álcafestés
Céldátum: November 27.-e (ez 100%)
Állapot: Stabil / Tesztelés alatt
Megjegyzés: A bugokat írtják éppen
Az álcafestések és minták leosztása:
+November 27.-én:
Álcafestés:
-Dazzle
-Phranken (csak Cataphract)
Színek:
-Erdei rejtõszín
-Városi rejtõszín
-Tengeri rejtõszín
-Téli rejtõszín
-Hegyvidéki rejtõszín
-Alap színséma
-Phraken (?)
Pilótafülke jóságok:
-Hula Girl (hawaii fûszoknyás baba)
-Gazeller dobóhajó
-Fegyver
-Frakciós zászló
+December 4.-én:
Álcafestés:
-Városi törmintás (?)
Pilótafülke jóságok:
-Karácsonyi
+December 11.-én (nem teljes lista)
Álcafestés:
-Phraken (a maradék mechnek)
Pilótafülke jóságok:
-A Piranha Hunt 2012 emlékérem
+December 18.-án (nem teljes lista:
Álcafestés:
-Erdõmintás
Pilótafülke jóságok:
-További karácsonyi dolgok
*Prémium aktiváció
Megjegyzés: Nincs
*Nyafogós Betty (részleges)
Megjegyzés: Csak részlegesen még, nincs meg az elindulás (power up) rész.
*ECM
Céldátum: December 6.-a (60%)
Állapot: Játéktesztelés alatt, további finomhangolás
Megjegyzés: A balanceon dolgoznak, ahogy most kinéz, csak bizonyos Könnyû vagy Közepes mech-re lehet csak szerelni (hasonló lesz a megoldás, mint a Jump Jeteknél).
*Conquest játékmód
Céldátum: December 4.-e (50%)
Állapot: Játéktesztelés alatt, további finomhangolás
Megjegyzés: Balance szükséges, a HUD-ot fejleszteni kell hozzá
*Matchmaking 2. fázis
Céldátum: December 4.-e (80%)
Állapot: A felhasználói felületen dolgoznak
Megjegyzés: nincs
*Matchmaking 3. fázis
Céldátum: December vége / Január eleje
Állapot: Fejlesztés alatt
Megjegyzés: Elviekben kész, a tesztelése hamarosan elkezdõdik
*Harci teljesítmény pontozása
Céldátum: Nincs
Állapot: A mûködési elvét kidolgozták
Megjegyzés: A végleges Matchmaking rendszer alapja, és a játékosokat sorolja be majd a teljesítményük alapján.
*Játék kezelõfelület átdolgozása
Céldátum: December 18.-a (50%)
Állapot: A mûködési elvét kidolgozták
Megjegyzés: Egyes játékbeli menük átdolgozása
*Stalker mech
Céldátum: December 18.-a (100%)
Állapot: Készen / Tesztelés alatt
*Desert map
Céldátum: December 18.-a (50%)
Állapot: Készen / Tesztelés alatt
*Statisztika
Állapot: Részben kész
Megjegyzés: A játékos részletes statisztikát kap majd mit és hogyan csinált, a munka elsõ fázisa kész.
*Achievements (jajj, könyörgöm, miért kellett ezt a gyerekes dolgot ide is behozni??? - Cifu)
Állapot: A mûködés elvén dolgoznak
Megjegyzés: Része az új játéktapasztalatnak
*Zene
Állapot: Fejlesztés alatt
Megjegyzés: A játék egyes részeihez zene készül, például a csaták elején lesznek majd hallhatóak.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A support mondjuk példás gyorsasággal reagált, és nem fapofa (a DxDiag-ot látva ennyit írt: one hell of a rig! 😄), de a logokat és a DxDiag-ot látva megállapította, hogy az internetkapcsolatom a bûnös, és sajnos semmit se lehet tenni most, hamarosan jön az EU és Orosz szerver, az majd megoldja a problémáimat.
Erre reagálva megjegyeztem, hogy május óta a zárt bétában voltam, és azóta egyetlen egyszer sem találkoztam ilyen problémával, a SpeedTest.net szerint pedig a legrosszabb Vancouveri szerverre is 389ms pingem van, a sávszél pedig lefele 4,9Mbit, felfele 1,99Mbit (a legjobb esetében ugyanez: 193ms, 6,79Mbit és 4,18Mbit), márpedig szerintem még a legrosszabb értéknek is elégnek kellene lennie ahhoz, hogy a login képernyõn túljussak...
Azóta nem jött reakció... :\
Én a patch elõtt megcsináltam, szóval nekem semmit nem jelentett, míg hasonló konfig mellett volt akinek igen.
Szóval aki a hatodikai folt óta már újrarakta, az ne számítson gyógyírra.
(Ennek ellenére ha most a friss patch nem segít, én is megpróbálom megint a teljes reinstallt 😊 )
Egyébként a ma felrakott "Hotfix" egy apró AC/5 finomhangolást takar, és azt, hogy a "fekete péntek" ajándékot megkapjuk: a 12.000 és 25.000 MC (ha jól rémlik 50 és 100 dollár) ajánlatoknál plusz 20% MC-t kapunk... 😛
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
egyébként ezek tipikusan olyan problémák amik ob alatt szoktak elõjönni más mmoknál...csak hát ugye itt már a pénzünkkel játszanak 😄
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
(Egyébként nem túl meggyõzõ szöveg a gyengébb gépek, mert ahogy néztem a feedbacket nem csak a 30 fps körül küszködõ gyenge configok jelentettek visszaesést. De letojom, csak javítsák ki 😊 ).
Egyik meccsen 3 killel,igaz abból 2 afk-volt és pilota fülkét lõttem szét. A harmadik egy a cappelést megakadályozni igyekezõ ssrm-es Awesome volt,pechjére nagyon szét volt lõve és darabokra szedtem,majd cap(többi ellen a közelben nem volt)<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
ui:nekem is network error van ha be akarok lépni
Segitsetek nekem, van már alakulóban Magyar csapat?
Ezen kívül csak annyit írt, hogy igyekeznek belõni, hol is van pontosan a kódban a hiba, és hogy lehetne optimalizálni.
Bizonyos visszafejtett technológiák vannak, XL Engine, ER energiafegyverek, UAC/5, LB-X 10, Gauss, DHS, ECM, stb.
MWO: Veszmadar
Egyébként starleague technológia van most a játékban?
Meg nekem az XL motor is sántít valahogy...
MWO: Veszmadar
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
És ez mûködött, mert volt, hogy commandóval beálltam Atlas mögé, aki éppen hátrafelé lépkedett...dobott is nagy hátast, meg volt, hogy a rommálõtt catapulttal sikerült feltartóztatnom egy jennert, miközben a bázisunkon cikázott 😊 szét is lõték, mire feltáápászkodott volna. Szóval nekem is hiányzik <#wilting>#wilting>
Btw, bázis: ha már odarakták a közepére azt a nagy gépi monstrumot, akkor igazán megoldhatnák, hogy azt kelljen szétlõni a gyõzelemhez, ne pedig csak ácsorogni ott mellette, mint a lófütty a hideg vízben...
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Viszont ami most kirajzolódik nekem hogy a light mechek iszonyat OP-k ssrm-el(ASM nem lövi ahogy ma tapasztaltam,nem hallottam hogy lõne) meg úgy általánosan is.
Ugye megnövelt páncélzat van(igaz mindenkinek,de ez fõleg nekik elõny) emiatt iszonyat sokat bírnak + alig lehet õket eltalálni a zseniális netkód miatt.Kicsit igaz ez a mediumokra is,de rájuk kevésbé meg õk nem olyan gyorsak szóval legalább van 1 kicsivel több esély eltalálni õket.
El lesz így kurvulva a játék rövid idõn belül.
Ma többször is volt hogy gyk lightok alázták szét 0-ra,netalántán becsúszott nekünk is 1-1 kill de alapvetõen nem volt esélyünk. gáááááz
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Én is úgy tudtam nem egyenló az iróniával.
szerinted ezt a 2 részt poénból írtam,vagy nem tudod mi az a szarkazmus/irónia?
Most újra rakom laptopon is,kíváncsi vagyok hogy ez valami patch faszság vagy valami az asztali gépen nem kóser most hogy már megint elfogadhatóan megy....