6493
MechWarrior Online
-
Tibitron79 #4733 large laser nincs. csak régebben volt. -
Tibitron79 #4732 Én meg a Murometsre fogadnék el pár tippet. Most egy erppc egy gauss 2 t lőszerel egy erlarge laser egy medium pulse leser és egy ams van rajta, dupla hőcserélőkkel. Nem mondom, hogy nem jó, de leeht valami ütősebbet is összehozni -
Wolwerine #4731 Kizárásos alapon Cataphract érdekel (nem írtad) szerintem kerülendő az egész géptípus, képtelenség jó fittet összerakni rá, ugyanis nem tudod összehangolni a törzs és a karok fegyvereit úgy hogy egy pontra lőjenek. Ellenvéleményt, tippeket elfogadok:))) -
Szerintetek van értelme venni 1x et és 5mpl +gaust rakni rá 4t ammoval?300xl enginnel 70 menne kb . Életképes lehet a dolog? -
Majd megprobalom meg a 3 large lasert is csak ahhoz elobb lovet kell grindelni. -
Na megvettem en is egy STK-55 stalkert. Fel is toltam ra 3 ppc-t meg 3 med lasert meg 2 ams-t. es irany streak mechre vadaszni:) Bar a tegnapi meccsek nagy resze tele volt stalkerekkel. Idovel le fog csokkenni ezek szama is. -
Mayan #4727 "Akinek 25-nél kevesebb csatája van, az szív, ő csak a hátralévő csatákért kap bónuszt."
A patch note szerint nem: If you've played under it, you'll be given the amount equal to the games you've played.
"Assault játékmódban a győztes csata 25 ezer, a vesztes 15 ezer C-Billt, jelent"
Win/Loss/Tie = 25,000
"egy spot (vagyis felfedezés) pedig kétezret"
2500-at
Rövid teszt alapján jónak tűnik a patch, végre a hang sem akadozik.
-
Hát a blogra is csak most volt időm kirakni a patch note-ot, sorry, de játszani sincs időm, nemhogy a blogra. :\
Kadét bónusz: Lent fejtettem ki, a lényege, hogy aki most kezdi a játékot, az az első 25 csatában (folyamatosan csökkenő mértékben) bónusz C-Billben részesül. A tegnapi patch kárpótolja azokat, akik már több, mint 25 csatát harcoltak, ők egyszeri, majdnem 8 millió C-Billes juttatásban részesülnek. Akinek 25-nél kevesebb csatája van, az szív, ő csak a hátralévő csatákért kap bónuszt.
Conquest játékmód: 5 nyersanyagforrás bánya került ezen pályákra, induláskor mindkét csapat 1-1 pontot birtokol, és a cél, hogy a csapat 750 pontnyi nyersanyagot (Resource point) gyűjtsön össze, vagy elpusztítsa az ellenfél Mech-jeit.
Gazdasági változások: Assault játékmódban a győztes csata 25 ezer, a vesztes 15 ezer C-Billt, jelent, egy kill ötezret, egy assist hétezer-ötszázat, egy megsemmisített komponens kétezer-ötszázat, egy spot (vagyis felfedezés) pedig kétezret (ha belesebeztek, miután felfedtük). Conquest játékmódban a kill és assist fele annyit ér, ám a játék közben megszerzett resources (erőforrások) szorozva 25-el jár C-Billként. Capture-ért nem kapunk ezentúl pénzt.
No more Repair & Rearm: A javítás és újrafegyverzés a gazdasági rész régi problémája, ezt most teljesen kivették.
Trial Mech változások: A próba Mech-ek ezentúl normál CB-t adnak, sőt, XP-t is kapunk a velük való játékkal!
Két új Prémium Mech: Két Dragon, a DRG-FLAME és a DRG-FANG került megvásárolható státuszba, az előbbi egy AC/2-őt, egy MedLas-t, LRM-5-öt és egy ER Large Lasert kap alapból (4 energy, 1 ballistic, 1 missile hardpoint), utóbbi egy AC/10-et, két MedLas-t és egy SRM-6-ost (3 energy, 2 ballistic, 1 missile hardpoint).
Stalker: A December havi új Mech a Stalker, egy 85 tonnás Assault mech. Csak rakéta- és energia fegyverekkel pakolható, de azokból viszonylag bátran, szóval sok LRM-boat bázisa lesz a jövőben feltehetően. :)
Új karácsonyi pilótafülke díszek: Különféle jóságok, pezsgőtől a "Boldog Új Évet" holo-üzenetig.
River City Night: A városi pálya éjszakai verziója is bekerült a pályák közé, szépen néz ki!
Fegyver balance: Az AC/2 és a Gauss fegyvereket leszámítva minden ballisztikus fegyver lövedéke nagyobb sebességgel repül immár (majdnem azt írtam, hogy nagyobb a torkolati sebesség, de mivel a lövedékek sebessége állandó (nem hat rájuk a légellenállás a játékban) ezért ez megtévesztő lenne) és persze a PPC / ER PPC is erre a sorsra jutott. A NARC rakéták immár 20 másodpercig jelzik a célpontot, a TAG hatótávolsága pedig 450 méterről 750 méterre nőt. Érdemes tudni, hogy az Artemis IV. most már csak akkor adja a bónuszát, ha rálátunk a célpontra, in-direkt (vagyis ha mi fedve vagyunk, és valaki spottol nekünk) semmiféle extrát nem nyújt.
Jump Jet változások: Eddig elég volt egyetlen Jump Jet-et felszerelni, és kész, a játék nem nézte hány Jump Jet van a Mech-en, mindig ugyanúgy és ugyanannyit tudtunk ugrani. Ez most már rendbe lett rakva, és a MechLab-ban láthatjuk is, hogy a felszerelt Ugróhajtóművekkel mennyi ideig tudunk repkedni.
Optimalizáció: Az ígéretek szerint nagyon alapos javulás várható FPS terén a gyengébb gépek / beállítások esetén.
Bugfixek: Rengeteg lefagyási lehetőséget orvosoltak, javították a 7.1-es hang problémáit, az LRM-ek elviekben már nem repülnek keresztül a házakon és sziklákon, stb. -
Masakari #4725 Gyors tapasztalat,az éjszakai pálya rohadt jó,night vision tényleg hasznos de szerény véleményem szerint a thermo vision jobb:D főleg ha az ecm-s mecheket kell kiszúrni:DDD -
Masakari #4724 Illetve sikerült befagynia a meccs értékelő és menü közé a játéknak,nyomhattam is a reset gombot......
Továbbá,szerintem ahhoz képest hogy a Stalker az egyik valaha épített leglassabb mech túl gyorsan tud fordulni... -
Masakari #4723 nemtudom ti hogy vagytok vele,de engem ezek a karácsonyi zöld/piros fények iszonyatosan zavarnak:) -
Paladin #4722 Mindjárt sírok. :D Fut, szépen, simán, döccenés nélkül mediumon is. Fordulásra még most is ugrik lefele az fps, de már nem olyan vészes, és szép folyamatos maradt még akkor is:) -
Masakari #4721 jah,támogatom az egyensúly dolgot:) -
wallen #4720 Elnézést... kettőre válaszoltam egyben... Hunchbackre írtam.
Szerintem érdemes minden mechen minden slotot kihasználni. Természetesen túlmelegszik, ha mindennel lősz. De a tűzerő "jóságát" nem csak a folyamatosan hűtéssel kitartható dps jelzi, hanem az is, hogy a rendelkezésre álló hőkapacitást milyen gyorsan és milyen hő/sebzés átváltással tudod kihasználni, illetve, hogy különböző lőtávolságokra mivel tudsz beavatkozni.
Meg kell találni az egyensúlyt.
-
Paladin #4719 A fegyverzet hatásosságval kapcsolatban a darabszám csak egy dolog.
Ettől függetlenül ahogy elnézem, valóban nagyon ütős konfigokat lehet összehozni rá, viszont relatíve gyengébb a páncélzata, és lassú dög. A többi meg gyakorlatban kiderül :) -
Wolwerine #4718 Patch!! -
Wolwerine #4717 1. változat: XL engine, 4 ssrm2 , 4 db large laser
2. változat: XL engine, 4 db srm6, 6 db medium laser
Szerintem mindegyikben lenne fantázia, persze kérdés, kihűti-e. -
Masakari #4716 Lövésem sincs te mire írtad az 50 tonnát. De kezdjük ott,hogy az Atlas és az Awesome is erpsen túlmelegedik ha minden fegyverslotot kihasználsz és nem tudsz folyamatosan tüzelni. A stalker pedig nem olyan mozgékony mint a catapult,ez 1 batár 2 lábon járó tetű lassú fegyverplatform. Nem 1 viszonylag mobilabb kerge marha. Szóval erősen érdekes lesz ha forog majd mint a ringispil. -
Nézd csak tényleg egy teljes éjszakai pályát csináltak:) -
wallen #4714 De az csak egy 50 tonnás gép és mivel csak lézer megy rá úgysem bírja hűtéssel. Az Atlason csak 1 változaton van 8, aztán az összes többi assaulton max 7.
Ráadásul ezen 4Xmissile 6Xenergy van. 85 tonnára ráfér annyi hűtés, hogy nagyjából el tudjon járatni egy vegyes fegyverzetet.
Kéz a catapulton sem hiányzott. Bőven kárpótol a törzs kitéríthetősége. Pláne, ha a torzó kis célfelülete miatt itt sem lesz problémás az XLes motor - ami Atlason, Awesome-on az. -
-
Masakari #4712 Stalkerre számold bele a tényt,hogy tetű lassú és nincs keze.Emiatt kb ha gyors célpont megy rád esélyed nincs ellene. Ln személyt szerint inkább az Awesome-ra szavazok mint a Stalkerre. -
Még egy Hunchbackre is fel tudsz rakni 7 fegyvert. Viszont az új mech jóval erősebb az Awesome-nál, szóval szerintem kukázom azt és veszek egy ilyet. -
wallen #4710 10 fegyver egy mechen, sőt az egyiken mellé még 2 AMS is! Ezt vagy elírták, vagy nagyon elbaszták. -
Masakari #4709 Végre:P
Get ready to battle in River City night version. I mentioned it earlier and we delivered! Finally a night map where night vision is effective!
I love this map and I know you will too. -
Tibitron79 #4708 Még szerence, hogy csak finoman hülyéztél le, mert így én is csak finoman vágok vissza_:) Nem azért kérdeztem meg újra mert nem fogtam fel, hanem mert nem vettem észre, átsiklottam felette stb. Azért ez még finoman sem hülye dolog.
Köszi, felkukantok holnap TS-re. -
Nagydög #4707 Elszamoltam tizig, igy csak egeszen szeliden hulyezlek le. Olvass mar vissza! Eppen neked tettek be a #4694-ben! -
Tibitron79 #4706 Szerintem a győzelem/vereség mérleg sem tükröz igazából semmit. Mert lehetek én baromi jó csapatjátékos és önfeláldozóan megyek előre, mindenkit segítek, oksoan játszom, próbálok chaten valamit egyezetetni, ha a többi 7 játékos tojik rám és mennek 7-en 10 felé. Tehát a szermélyes telejsítmény itt ebben a játékban a legkevésbé ( vagy nagyon kevéssé) sem mérhető és egyáltalán nem egzakt. Ettől függetlenül nyomom ha van szabadidőm, csak tényleg elhangoló hogy sorban olyan meccseken vagyok ott, ahol 5 perc alatt már majdnem mindenki halott...
Hol lehet megnézni a ts elérhetőséget?
-
Wolwerine #4705 ÁLTALÁNOS
NEW csatamech
Stalker STK-3F
* Űrtartalom: 85
* Top Speed: 48,6 kph
* Armor: 432
* Fegyverek és felszerelés:
* Bal kar: 2 közepes lézerek, 1 LRM 10
* Bal Törzs: 1 Large Laser, 1 SRM 6
* Jobb Törzs: 1 nagy lézer, 1 SRM 6
* Jobb kar: 2 közepes lézerek, 1 LRM 10
* Hardpoints:
* Bal kar: 2 Energia, 1 Missile
* Bal Törzs: 1 Energia, 1 Missile
* Jobb Törzs: 1 Energia, 1 Missile, 1 AMS
* Jobb kar: 2 Energia, 1 Missile
* Jump Jets: n / a
Stalker STK-3H
* Bal kar: 2 közepes lézerek, 1 LRM 20
* Bal Törzs: 1 SRM 6
* Jobb Törzs: 1 SRM 6
* Jobb kar: 2 közepes lézerek, 1 LRM 20
* Hardpoints:
* Bal Törzs: 1 Missile
* Jobb Törzs: 1 Missile, 1 AMS
Stalker STK-4N
* Bal kar: 2 közepes Lézerek
* Bal Törzs: 1 Large Laser, 1 SRM 6
* Jobb Törzs: 1 nagy lézer, 1 SRM 6
* Hardpoints:
* Bal kar: 2 Energia
* Bal Törzs: 1 Energia, 1 Missile
Stalker STK-5M
* Armor: 464
* Bal Törzs: 1 Narc, 1 SRM 6
* Center Törzs: 1 ER Large Laser
* Jobb Törzs: 1 SRM 6
* Hardpoints:
* Bal Törzs: 2 Missile
* Center Törzs: 1 Energia
* Jobb Törzs: 1 Missile, 1 AMS
Stalker STK-5S
* Bal Törzs: 1 Large Pulse Laser, 1 SRM 6, 1 AMS
* Jobb Törzs: 1 Large Pulse Laser, 1 SRM 6
* Hardpoints:
* Bal Törzs: 1 Energia, 1 Missile, 1 AMS
NEW HERO csatamech
"Fang" DRG-FANG
* Base Mech: Dragon
* Űrtartalom: 60
* Top Speed: 81 kph
* Armor: 320
* Bal kar: 1 Medium Laser
* Bal Törzs: 1 Medium Laser
* Center Törzs: 1 SRM 6
* Jobb kar: 1 Autocannon/10
* Hardpoints:
* Bal Törzs: 1 Energia
* Center Törzs: 1 Missile
* Jobb Törzs: 1 AMS
* Jobb kar: 2 Ballistic
* Belső szerkezet: Endo Steel
* 30%-os C-Bill bónusz
"Flame" DRG-FLAME
* Base Mech: Dragon
* Űrtartalom: 60
* Top Speed: 81 kph
* Armor: 320
* Bal kar: 1 Medium Laser
* Bal Törzs: 1 Autocannon / 2
* Center Törzs: 1 LRM 5
* Jobb kar: 1 ER Large Laser
* Hardpoints:
* Bal Törzs: 1 Ballistic
* Center Törzs: 1 Missile
* Jobb Törzs: 1 AMS
* Jobb kar: 2 Energia
* Belső szerkezet: Endo Steel
* 30%-os C-Bill bónusz
Ez a hivatalos, nincs közelharcos fegyver:( -
Wolwerine #4704 "Mech Name - Fang
Mech Type - Tech
Class - Medium - Feral Quad
Speed - Fast
Native HE - 5
Synopsis - A tactical melee medium mech designed to move quickly in and out of melee range while using heat as its main weapon. When unable to close on a target it’s main objective is to supply long range support fire via its shoulder mounted cannons.
History - Designed by the tech labs on Voltrat III, this mech chassis has seen very little use outside the tactical and elite lances of the Black Knight Legion.
Weapons - 2x Lower Arm Mounted Melee Claws
1x spine Mounted Melee Jaw
2x Shoulder Mounted Cannons
2x Arm Mounted Thermal Exhaust
Utilities - Pec mounted Pounce Actuators
Stomach Mounted Movement Enhancer
Pec Mounted Ebony Reactor
Weapon Descriptions
------------------------
Melee Claws = Standard Melee weapons, 15 damage per second each, forward facing melee with 6m range
Melee Jaw = KD Melee, 10 damage per second, forward facing melee with 6m range
Shoulder Mounted Cannons = Standard sniper style cannons, moderate heat, 40ish damage, decent ammo supply
Thermal Exhaust = Special Weapon, combination coolant and weapon that does area damage + gives heat to nearby mechs. Bleeds off 10 heat each while dealing 10 damage each and giving 10 heat each to nearby mechs. Uses 15 fuel instead of ammo, 30 fuel for using both. 30 fuel for 20 damage and 20 heat to nearby mechs, 360 degree melee style system with a range of 10m"
Valamelyik battleteches oldalon találtam a leírást, semmi köze az MWO-hoz. Durva lenne ha itt is közelharcos fegyverei lennének... -
Masakari #4703 2 Hero mech is jön most
http://mwomercs.com/game/battlemechs/hero -
Masakari #4702 Ez esetben my bad :D már régen olvastam azt a könyvet(cirka 2 éve kb),meg magyarul. Esélyes,hogy ezért nem rémlik ez a részlet o.O
Am Sarnán poén elolvasni a Mogyorodról lévő cikket:D érdekes dolgok vannak írva oda,még ha nem is sok. -
Paladin #4701
Abszolút nem értem a nagyzolás szó használatát azzal kapcsolatban, hogy emlékszem, h a Twilight of the clans könyvek elején olvastam róla.
Egyébként a harmadik könyv, nem a második (elfelejtettem h a tényleges indulós könyv előtt van még Stackpole-nak egy kavarós kötete is)
'"General," Antonescu said, rising and coming to attention as he addressed her. "I'm only on Kikuyu for the graduation ceremony. All my battalion commanders and most of my personal staff are still on Mogyorod. Nobody had a clue you'd be scheduling a meeting like this." The nearby world of Mogyorod was the other planet the Light Horse garrisoned in service to the Lyran Alliance.'
The Hunters, 3. fejezet.
-
Wolwerine #4700 A rangsort hol lehet megnézni? -
Masakari #4699 Ezaz hogy én se:D de ahogy ma figyeltem xp szerint van a sorrend. -
Paladin #4698 Passz :D Kill szerint? Vagy xp szerint? Az az igazság, h sose figyeltem olyan nagyon :) -
Wolwerine #4697 Félelmetesek néha a random teamek (elég sokat megyek egyedül is), most is volt egy meccs amit 2 perc alatt vesztettünk el D. A kráteres pályán mire egy 85 km/h-val robogó A1-es Catapulttal elértem a kráterig már volt 2 halottunk, rámjött egy Dragon, 3-4 sorozatot kapott (12-15 másodperc) és olyan 53-54%.on pucolt vissza az övéihez, nézem a killeket már 4 halottunk van, mondom ennek fele se tréfa.. erre odaér egy ECM-es Atlas a kísérőivel, ellen ECM sehol, a következő pillanatban 6 halott ******* úgyhogy szemétség, nem szemétség leléptem a csatából. Unom írkálni a chatre hogy stick together, focus fire
ne ölesd meg magad.....
-
Masakari #4696 És most hogy van?:D még nem jöttem rá:d -
Paladin #4695 Nemtom, gondolom ahogy most is van. -
Wolwerine #4694 MechWarrior Online nemzetközi hivatalos TS szerver:
109.228.29.191
\\Hungarian// szoba