MechWarrior Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

XenHai
A tököm kivan laptopon idáig 60 fps el ment lowon most meg 14 el megy mi a picsát csináltak ezek....
[NST]Cifu
A mentõhajó hozzon jó kedvet a Mechharcosoknak - ime itt van az Open Béta 4. foltja. 😊

Az alapítók prémium idejével kapcsolatos sirámokat jogos kritikákra hallgatva a PGI úgy döntött, hogy az alapítók kapnak egy "start gombot" (egész pontosan "Activate", és a prémium idõ mellett van), aztán amikor azt megnyomják, onnantól indul az 1-2-3 hónap prémium.

A másik újdonság a Frozen City Night, vagyis az éjszakai fagyos pálya. Sok nyílt terep és pár látványos fényjelenséget kapunk bónuszként.

A Mech-ek kusztomizálása (vajon magyarítani kell a customization szót? - Cifu) terén meg kell említeni Mark Hayden-t, alias Hayden-t, aki a fórumban kezdte a hivatalos Mech rajzokat átfestegetni. Annyira jól csinálta, hogy a PGI besorozta a fejlesztõk közé, vagyis már a fejlesztõgárdát erõsíti. 😊

A pilótafülke díszítésére a már korábban említett nVidia Dawn (ez ugye egy Facebook kampány részeként elérhetõ) és a KókuszMajom (ez egy PC-s újság elõfizetõinek volt extra) mellé megjött a Hula Girl! Õ már a 2009-es Mechwarrior 3015 trailerben is feltûnt a Warhammer pilótafülkéjében - Warhammert nem kapunk (soha), de Hula Girl már van! Meg még pár más szépség, amivel valamennyire otthonosabbá tehetjük a pilótafülkét. 😊

Kérem szépen (dobpergés, harsonaszó) - itt van Nyafogós Betty, mégpedig Carrol Ruggier hangján! A fiatalabb játékosok valószínûleg még sose hallották a hangját, de a vén medvék hajdan a Mechwarrior 2-õben (és folyományaiban) az õ hangját hallhatták, ahogy a Mech beindul, vagy ahogy megsemmisítettek egy célpontot. (Apró szépsége a dolognak, hogy 1998 óta a mindenkori Windows-om a Mechwarrior 2 powerup / shutdown hangjára indul és áll le... - Cifu)

Végül pedig a fejlesztõk biztosítanak mindenkit, hogy a techiek éjt-nappalát téve dolgoznak azon, hogy a hálózati, teljesítménybeli és más problémákat minél hamarabb orvosolják. Elhivatottak, hogy a legjobb játékélményt adják a játékosoknak, de pár dologhoz extra köröket kell még róni....

Megjelenés kusztomizálása

Ez alapvetõen a Mech festési mintáját (pattern) és a minta színeinek (colors) beállítását jelenti. A harmadik opció a pilótafülkébe elhelyezhetõ apró babák vagy jelvények. Mind a pilótafülke díszek, mind a festési lehetõségek folyamatosan bõvülnek majd.

Alapító prémium idõ kapcsoló

Az alapítók prémium ideje vissza lett állítva, és az Activate gombbal lehet elindítani.
Ha vettél plusz MC-bõl prémium idõt, az folyamatában megy tovább.

Fegyverek:

Az LRM sebzése 1.7-rõl 1.8-ra nõtt.

Nyafogós Betty v1.0

A Mech fedélzeti számítógépe búgó nõi hangon közöl sok információt, pl. ha fogytán a lõszer, vagy ha túlmelegedett a Mech. A hangerejét az Options -> Dialog Volume alatt lehet változtatni. Noha 1.0-ás, még nincs készen, egyes lõszereknél nem szól, és a Mech indulásakor sem kommentál még semmit.

Mech finomhangolások:

A Cataphract kezeinek függõleges mozgása csökkentve lett, hogy ne "ütközzön" a torzó ágyújával.
A Cataphract immár hátramenetben is animál.
A Jump Jet animáció egységesen 40 frame-ben (képkockában) lett megcsinálva
A pilótafülke / fej találati zóna csökkentve lett a Cicada, Cataphract és Awesome Mech-eken.

Bug fixek:

A láb lelövésekor látható szinkronizációs probléma orvosolva lett
Ha meghallsz, többé nincs elmosódott kép. (ez amúgy a rakétatalálattól származtatott halálnál fordult elõ)
Ezentúl egyszerre csak egy MWO kliens futhat egy gépen.
A hõmegjelenítés fixálva lett.
A szöveget sok helyen javították
Apróbb grafikai finomhangolás a River City és Forest Colony pályán, illetve a MechLab-ban.
Több apróbb finomhangolás és bugfix.

Ismert problémák:

Az új pilótafülke díszek nem mindig kerülnek egybõl be a Mech-be.
A színek nem változtathatóak a Commando, Hunchback, Dragon és Awesome Mech-eknél.
MC vásárlása után néha csak egy logout / login után lehet MC-bõl álcamintát vagy pilótafülke díszt venni.
Egyes esetekben a pilótafülke díszek vásárlásakor lefagy a játék.
Az álcaminta színének váltásakor olykor nem jeleníti meg rendesen a színeket.
Az elsõ két Mech bay-t kiválasztva nem mindig fogadja el az új Mech-eket. (a harmadik/negyediket válaszd elõször)
Nyafogós Betty néha beragad, és ismételni kezdi: "AMS ammo at 25%"
A Frozen City Night bizonyos grafikai beállításoknál és hardwareeknél vörös/zöld színekben pompázik.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

btw esti map jól néz ki,de nightvison fölös rá
Remélem lesznek free minták is nem csak fizetõsek,legalább színbõl van sima c-billes is pár darab. Illetve egyenlõre a founders atlasra sincs pattern csak szín,de kb jelentéktelen mert alig látni amit lehet festeni rajta.
Torzonborz
naja lehetne egy kicsit ribancosabb de legalább ez is bent van .

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

hát a mi bettink hangja se lett éppen dögös 😄
Torzonborz
ez nem új már elõzõ pecsnél is volt ilyen 😞

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Ja, és nincs HUD, se célkereszt, se semmi.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Legújabb bug, hogy besárgul a képernyõ, és lópikulát se lehet látni. Szerencsétlenek.

Torzonborz
ja és ami fontos a founderses emberkéknek : ott van az add time gomb. szóval erre tessék figyelni.

Torzonborz
nos ez a camo szép kis rablás, pl cicada-re dazzle pattern +2xphranken red az 500 mc lenne és akkor még decal nincs is rajta.

DE legalább körbe lehet forgatni a mechet 😄

Az az érdekes hogy az új hero mechrõl vagy a pilótájáról semmi info nincs a sarnan,most akkor ez ennyire nem ismert vagy csak kitaláltak valamit??

Hát ez így elég lószar,ha ez lesz az éjszakai pálya kb értelme nem volt bele rakni a night visiont.....
Torzonborz
hmm csak nem iccakai pálya jön ?

A szerver statusz mar online, de a kliens meg nem frissiti magat.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Torzonborz
nna milyen jóságot kapunk ma ?

XenHai
A szerver már ki van lõve.
xblades
Ha jön az majd este 9-kor lesz.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Cobra.
Nem úgy volt, hogy ma patch day?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Cobra.
Farmolásra elég jó (a lényege a +30% C-Bill), használhatóságban közepes.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Egyébként megéri a Ye-lo wang-re költeni? Vagy csak egy közel sem olyan jó, de érdekes trófea?
Nincs,csak a hírek szekcióban található pár nyitott topic.
Torzonborz
Sérülés most is van ütközésnél de borulást kivették ami eléggé megkönnyíti a light mechek életét.

De azogy mondod saját világ. Ezért ha ott úgy van akkor úgy van. Lehet náluk így mûködik a fizika. Persze ez lehet jó magyarázat arra, hogy nincs erejük, idejük, tehetségük a közel teljes realisztikusságot megprogramozni.
Pl a terepasztalosnál is van mód ütközésre, és akkor te is sérülsz egy kattintásnyit. De elõtte futni kellett a mech-el. Valami ütközési, sérülési modellt szerintem is kell belerakni, de teljes életszerûséget akkor sem kell elvárni.
Torzonborz
Egyébként ennek itt az sg-n külön topikja ?

"Felesleges teljes élethûséget várni egy olyan játéktól ahol 60 tonnás 20 méter magas robotok csépelik egymást."

Ezt reszben vitatom. Egy kitalalt vilag (scifi vagy fantasy ganz egal) csak akkor mukodik jol, ha legalabb sajat magan belul konzisztens.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Na regeltem én is tactics-ra,remélem minél hamarabb kapok majd kulcsot.
Igen kb😊

Mi anno másokon is röhögtünk meg veszekedtünk sokat rpg-n mint amit írtál,de pont ezért jók ezek a játékok😄

Mad Cat talán lesz,attól függ a klánok hogy fognak majd bekerülni valamikor a játékba.De az tuti hogy rohadt drága lesz a mech,és fenttartani se lesz egyszerû szerintem😊 szval oda gatya felkötés kell majd.
Köszi a válaszokat, elsõ körben kb enyni elég is volt, hogy beruházzak pár mc-re. Egy katapultot akarok venni belõle, hogy minél elõbb elkezdhessem az xp gyûjtögetést. Remélem lesz majd Mad Cat mech, az votl a kedvencem a terepasztalos játékban😊

Érdeklõdve olvasgatom a mech fizikaleckéket😊 Ez majdnem oylan mint amikor rpg-ben azon polemizálunk, hogy lehet-e félholtra verni egy várpírt, vagy miért mozog és támad még az ellenfél miután telelõttük nyilvesszõvel, tûzlabdáva😊

Felesleges teljes élethûséget várni egy olyan játéktól ahol 60 tonnás 20 méter magas robotok csépelik egymást. SZvsz.
De mint elméleti agymenés jó😊
Arra is kell😊 En0k által linkelt videoban van is mikor hasonlóak történek meg egyéb dolgok, és mondja a tesztelõ csávó meg a fejlesztõ is hogy ez még alfa szóval vannak "hibák".
Igen, vágom h elméletileg a drága öreg Combat Missionben megismert 'wego' módszer megy, vagyis szimultán történik a lebonyolítás.
Gyakorlatban viszont azt lehet látni, hogy rögtön mennek a lövések, aztán séta van, közben persze némelyik mech továbbra is lövöldöz... kicsit kaotikus, de ezt az alpha állapot számlájára írom 😊
Torzonborz
attól függ mennyi mc-t vesz , ha sokat akkor azért érdemes inkább mc-bõl megvenni azt a mechet amit meg is tart így cbill-bõl szépen felfittelheti.
persze a prémium mellett 😉

MC-t nem érdemes mechre költeni (kivéve a Yen Lo Wang-ot), sokkal jobban megéri ha prémiumra költöd.

\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal

Torzonborz
igen
igen
nem ( tutorial talán ) ez egy kõkemény pvp játék ( szerencsére )
passz de már most is játszik pár magyar együtt

egyébként meg : http://mwohhq.blogspot.hu/ és igen ez itt a reklám helye 😊

Mech megmarad,csak javítani kell.
Pénz,xp megmarad már nem lesz több reset(closed beta alatt volt bõven részünk benne😊 ).
Sinlge egyenlõre nem lesz,talán csinálnak hozzá...(én örülnék neki)

(Faq/blog feliratú gomb alatt sok mindenre választ találsz és nem 50 oldal😊 )
xblades
hello

Elõször a szokásos Faq/Blog-ot olvasd át ami érdekel téma.

1.) igen az adott csata végeztével javítás után
2.) single nem valószínû, mást "majd meglátják"
3.) még nincs tudtommal

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Sziasztok! Nem vagyok új a MW témában, anno sokat nyomtam pc-n a sorozatot, sok MW terepasztalos figurám van, azzal is nyomom néha. Rögötn lecsaptam amint megtudtam ,hogy már játszható. Ez 1 hete volt, kissé lekéstem, de mentségemre mondva, eddig be votlam havazva a saját készítésû rpg. kaland játékom heggesztésével. Nem olvastam el az egész topikot, de azért talán kapok pár választ.

1. ha veszek egy saját mecht-t és megsemmisül akkor még megmarad kint és mehetek vele újra? Csak ammot kell bele venni, meg persze fejelszteni?

A béta alatt elért xp-k, pénzek, robotok megmaradnak a végleges játékban is?

Lesz-e valamilyen single plyeres mod, tutorial stb? Vagy csak kõkemény pvp?

Gondolom terveztek egy full magyar "klánt", ennek lesz, vagy van honlapja, ahol lehet jelentkezni?

Bocs ha ezek meg lettek már válaszolva, de tényleg nincs idõm gyorsan átfutni ezt az 50 oldalt...de mc-t vennék és belõle pár saját mecht, de jó lenen tudni, hogy megmarad-e halál után is.

Köszi elõre is a válaszokat.
Sajnos tegnap én is jártam így nem is egyszer. Volt olyan, hogy szemlátomást elõttem egyenes vonalban lassan haladó light mechrõl volt szó...csak a sárga kör villogott rajta, vagy 5 másodpercig.

Régebben nekem ez a hiba nem volt ennyire látványos.

A mozgás fázis nem a második ha megnézed a videot,hanem a parancs kiadásban lehet az a második,de a mozgás és lövés egyszerre történik valójában.
Torzonborz
hmm na jó lehet annyira mégsem csak vissza kell rá szoknom <#whatever>

Torzonborz
feltûnt hogy túl kevés a commando a csatákban szóval szépen leszedtem a 2D-t a polcról , leporolgattam és mentem vele pár kört. most már nem csodálkozom ezen.
ez egy rakás szar lett. gyakorlatilag ránéz egy nagyobb mech és már össze is esik 😄

Nyitottnak érzem magam az új dolgokra, de ez a felcserélt sorrend, h a mozgásfázis a második, elég elbaszottnak tûnik.

A másik bajom orvosolni fogják azt mondták, hogy lesz rendes combat log arról, mi is történik, mert a kör végi cinematic totál semmit nem mond ebben a formában 😊

Egyébként tetszetõs.
Tuti ki fogom próbálni,csak legyen "játszható"😊
Az asztali táblás Battletech játékot vitték át pc-re, 3D be. Kisebb módosítással 😊 És ez böngészõböl játszható, csak egy kis programot kell telepíteni hogy fusson.

XenHai
Ez mi is pontosan?
Én már igen.

egy kis OFF. van itt valaki aki kapott már mechwarrior tactics bétakulcsot ?
xblades
Persze, nem loholnak így is elegen a "hátsódon", gondolj csak bele mi lenne ha ilyen lenne, senkit nem tudnál levakarni magadról. <#papakacsint>