6493
MechWarrior Online
  • Bucser
    Living Legends-et imadtam anno. Azt remelem tudod, hogy kicsoda Sean"Criminal" Tracy:)

Jelenleg a CIG Technical-Art Directora :D
  • lammaer
    Egyelőre csak randomot tologatok, de folyamatosan pörögnek a meccsek, minimális várakozási idő van - kb 15 sec amig keresi, utána megy annyi amig lemennek a szavazási timerek, meg amig mindenki betölt és ready-z.
    (Este 6 és hajnali 2 között tologatom)

Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.05.06. 01:37:15
  • Torzonborz
    na mwo még él? :D néha kapok tőlük promo mailt de már el se olvasom :(
    lammaer, mennyien játszanak most, sokat kell várni meccsekre?
  • Kotomicuki
    CSAK abban a játékmódban vagy megkötve az oldalt illetőleg!
    A Random-ban bármivel mehetsz, nincs korlátozás!
  • lammaer
    Jah, de hogycsak ABBAN a játékmódban nem, egyébként a sima módokban nem zárnak el semmitől választás után sem....
  • Kotomicuki
    Igen, ezen játékmódban a másik oldal nem használható.
    Ehhez kell jó pár Mech' és ajánlott a gyakorlott, baráti társaság, amúgy, kezdőnek inkább a random csata lesz a kedvezőbb terep.
  • lammaer
    Igen, klán nem klán oldalra gondoltam... ha választok hogy mehessek azok az eventekre, akkor a másik oldal mechjeit nem használhatom majd?
  • MarkBlade
    Hát igen.. nekem ez a véget nem érő pénznyelő feketelyuk jut eszembe a játekról. Sajnos.. a mechwarrior merc nem lenne rossz csak nincs befejezve.. az is unalomba csúszik egy idő után. Én a mw4 el ligáztam ott is a játékosokon múlt a hangulat de ott legalább hagyták.. itt a pénz minden..
  • Kotomicuki
    Igazából inkább bele fogsz unni és nem dühből törlöd, mint a wot-ot, mert a lövölde résznél többet tényleg nem tud nyújtani.

Választás?

Mármint klán és "nem klán" oldal szerint?
    Mindennek megvannak a maga előnyei: anno a klános dolgok drágábbak, de "jobbak" is voltak. Most nem t'om, mi az ábra.

Ha meg védő és támadó oldal szerint a bolygóknálra érted, akkor meglátásod és tapasztalatod szerint: néha (csak) a csapaton múlik, de van térkép, ami esetleg lejthet vmerre. Itt a klánba verődött népektől mindenképp óvakodj és ne akarj semmi pénzért se ellenük menni: ez oljan, mint wot-ban free-ként, pártucat csatás "társakkal" a vastagon gold-ozott szakaszok ellen a magatehetetlen céltárgyat eljátszani...
  • Kotomicuki
    Az MMO-sággal mindenből kiölik a hangulatot, mivel az gyakorlatilag egy állandó pénzkunyerálda, vmi mázzal "játéknak" álcázva!
    Ezért is ragaszkodnék az egyszer megveszed és kész játékokhoz - amiből meg már egyre kevesebb jó (és kész) van, az is megosztva, háromfelé - , mert azokban még lehet önfeledten élvezni a történetet úgy, hogy közben ne szólongatnák állandóan a pénztárcádat, annak tartalmára vadászva.

Viszont, egy napi fél-egyórás "ereszd el a hajamat"-hoz még mindig jó választás ez a gém - a wg termékeinél mindenképpen élvezhetőbb!
  • lammaer
    Hát, én annó nagyon sokat toltam egy Crysis 1-hez készült unofficial moddal, ami pont ilyen multiplayeres robotos móka volt (imádtam ellőni a nagy behemótok lábait PPC-vel, ott az is elég volt ha az egyiket előtte az ember, már dölt is elfele), plusz ott volt respawn is.

Annak a hangulatát nekem ugyanúgy hozza, igazából nem tudom ezt hova lehetne fokozni - de maj kiderül pár nap/hét múlva.

(jó, ott volt olyan hogy ki lehetett ugrani a gépből és gyalog keverni a szart jetpackkal :D)

Tényleg, abban tudtok tanácsot adni hogy az oldalválasztásnak milyen következményei/előnyei vannak?
    jött fel vmi event, de nem engedett be amig nem mondom meg hova akarok állni....1 nap után még nem látom át az összes mechanikát :D
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.05.03. 13:02:30
  • MarkBlade
    Csak az a baj hogy a mechwarrior lényegét vették ki..a hangulatot és egy sima lövölde lett.
  • Kotomicuki
    Az újkori wot-nál nem nehéz élvezhetőbbet/jobbat csinálni!
    Ez a játék már kezdetekkor szimpatikusabb volt és ha nem is azonnal, de kerültek bele olyan jó ötletek, amire nem tudom, hogy mennyit kéne még várni, hogy azokat az STO-ban bevezessék - pl. igazi EU szerver, ami harmadolta-negyedelte a lag-omat.
    Ha le tudod gyűrni a PC és a P2W iránti jogos ellenszenvedet, akkor még mindig a mai legjobb MMO-k közé sorolnám, mert a játszhatóság terén nem akar annyira a felhasználóval szembe menni, mint a konkurenciájának többsége.

Sok sikert és kitartást a játékhoz!
  • lammaer
    Hát mindenesetre én belecsaptam a lecsóba....

Nulláról kezdve pár órai játékkal hozzámvágtak 21 nap prémet (gondolom ez a beetetés),
    És még van 24 órám hogy megszerezzem a madcatet :D
    talán bele is fér :)

Amúgy szimpatikusabb mint a WOT, itt nem nagyon látok randomot, itt ha mellélövök magamnak köszönhetem, nem a kockának. Plusz egy picit kévésbé pörgős, taktikusabb,
    és mintha a játékosállomány se lenne idegbeteg (én is tiszta nyugodta voltam végig, egyszer anyáztam csak, nem úgy mint a tankosban :D
    Elleszek vele egy darabig :)

Amúgy az elején ez a térkép és játéktípus szavazés tök jó ötlet, ezt betehetnék a tankos játékba is :)
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.05.03. 01:53:01
  • Kotomicuki
    Hát, kellőképpen elijesztették a népeket az állandó power creep-jükkel és az ehhez csatolt p2w-nel: mire a mezei játékos megkaparinthatta volna az éppen aktuális mindenvivőt, addigra azt mindig elérte a nerf hammer és lehetett az újabb csodamasinára gyűjteni, vagy pénztárcát nyitni a nem kicsit eltúlzott árazáshoz.
    Lassan az STO is beéri őket...
  • lammaer
    Teljesen kihaltunk kezitcsókolom? Gondoltam megnézem, nagyon nagyon rég rengeteget toltam a crysoshoz készitett unofficoal meches moddal....
  • xblades
    Megjelent a Mercenaries, lehet játszani single player és max 4 fős copban. Van saját topikja.
  • MarkBlade
    Szerintem csak a nagyon hardcore játékosok nyomhatják már csak.. jól szétcseszte.. de hát mit várunk Piranha.. megesz mindent :D
  • Torzonborz
    Szerintem vagy egy éve be se léptem :D
  • MarkBlade
    https://mw5mercs.com/#preorders Na erről beszéltem :( kezdődik.. játszik még valaki Online-al egyáltalán?
  • xblades
    Az is érdekel, és majd várom a beigért MW5 is :) A lényeg hogy legyen valami újdonság végre ebben a témában.
  • Cobra.
    kicsit off
    Ha esetleg valakit érdekel, CDgalaxisban csak 9200Ft a Battletech a Steam/GoG 40 Eurojával szemben. (Steam kulcsot kapsz).
    És elvileg 04.24. a játék hivatalos megjelenési dátuma.
    Utoljára szerkesztette: Cobra., 2018.04.22. 20:50:49
  • MarkBlade
    Hozzáteszem lehet jobb lesz mint a mostani MW.. még ha teljesen más műfaj is.. Ebbe az onlineba nagyot csalódtam. Iszonyatosan elcseszték az elejét és még ha mostanra össze is hozták ezek a csillió pénzért árul mech-ek bökik a csőröm.
  • Bucser
    Ez nem a beigert MW5. ezt a HBScsinalja akik a Shadowrunokat is kihoztak Kickstarterbol.

Az MW5 is keszuloben van BTW^_^
  • Cobra.
    És van benne multiplayer is :)
  • MarkBlade
    Az, de körökre osztott stratégia.
  • xblades
    Ez a single player játék?
  • ximix #6386
    fél off
    Battletech
    Megjelenés dátuma: April 2018
    steam link
  • Kotomicuki
    "ballisztikus mechek persze elmehetnek abba az irányba is, mivel azoknak nem kell félniük például a túlmelegedéstől"

NEM-E-É-E!
    Amikor megvettem életem első nehézkéjét a JM-6-S-t, akkor arra felraktam a 4db AC 5-öt és MELEGEDÉS NÉLKÜL, folyamatosan lehetett vele lődözni - volt rá quirks-e... (se páncél, se mozgás és csak kb. 8-900 dmg-nyi lőszerkiszabat, de a DWF-ek és az Atlas-ok megfutamodtak előlem, mert jóféle sebességgel üzemeltek az AC 5-jei - ismétlem: melegedés nélkül a 10 db DHS-el, amiből 1 nem is a motorban volt...)!
    De ezek az idők már nagyon régen elmúltak: mostanság a KGC-met nagyon, de nagyon felforralja a 4 db AC 5, pedig nagyobb gép, több is jut a hűtésre, de mégis túl hamar felforr!

Hol vannak mámamá az iljen gépek a játékban - tudom: ha mindig megveszed a legfrissebbet, akkor amíg a power creep kitart rajtuk, addig azok is hasonlóak lesznek - pl. marauder II ?!
  • Atisz #6384
    Egyrészt igen, nem lehet annyira agyontápolni a mecheket, visoznt nem kell 3 mech-hel unalomig játszani ahhoz, hogy kimaxold az ez 1-et ami tetszik is. Előnyére vált, de tény, hogy az extra finomságok (mint pl. a radar depriv) kiaknázatlanok maradnak, mert a mobilitás és a hűtés a legfontosabb még mindig.

(ballisztikus mechek persze elmehetnek abba az irányba is, mivel azoknak nem kell félniük például a túlmelegedéstől)
  • Kotomicuki
    A régihez képest kevesebb bónuszt lehet kihozni belőle, de igény szerinti irányokra rágyúrva - "természetesen" 2x ennyi pötty is kevés volna a jó mech eléréséhez.

Pl. a radar depriv' egy kupac aljára került, amit nem vagyok hajlandó benyelni, mert azon a sok, "fölösleges" pöttyön inkább "hasznosabb" dolgokat - amikről uú kiderül, hogy "értelmetlenek" - húzok be.
    A full pluszpáncél pl. annyi, hogy egy lövéssel többet bírsz ki - vagy nem és uú döglesz, mer' kritikus vo't az az egy...

Még mindig az a döntő, hogy milyen quirks-öket kap - ha kap - a mech alapból: ami semmit nem-, vagy csak negatívat kap az ritká(bba)n tud érvényesülni a harcmezőn!
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.01.07. 13:05:27
  • MarkBlade
    Ez az új skill rendszer most hogy néz ki? Egy mechet tudok gyakorlatilag erősíteni? Annyi skill lett hogy pislogok..
  • Atisz #6381
    Tudom, az a 2 mech jól jött volna, már csak a bay miatt is :/

De legalább ezzel a skill rendszerrel elejét vették a 3 meches kimaxolásnak, ami mindenképp pozitívum, így nincs már szükség annyi helyre.
  • Kotomicuki
    Majdnem nekem is, de aztán még időben kapcsoltam.
    Mintha most jobb csatákat mentem volna, mint 0,5-1 éve: talán változtattak vmit, vagy csak az újrakezdők szerencséje...
    A körítés viszont mindenképp jól jött (MC, kredit, stb.)!
  • Atisz #6379
    A fene egye meg... kiment a fejemből :(
  • Atisz #6378
    Kösz az infót!

Mindenképp felnézek.
  • MarkBlade
    Most 2 mechet lehet kapni ingyen ha 27-én belogolsz egy játékra. A mechet igaz csak Márciusban kapod.. :)
    Ha játszik még valaki..
    INFO
  • Kotomicuki
    Nem az, hogy nehezen lőhető szét, de 3 nehéz lézerrel simán kifilézi a 100 tonnás DW-t, miközben az folyamatosan felforr - hiába van még mindig fixen belesütve az a 3 C-DHS, nehogy értelmesen lehessen felszerelni... - , míg az apróság épp, hogy eljut odáig és bőven lehűl, mire otthagyja az assa' roncsait!
    Egyszerűen nem lehet érezni, hogy az assault-ok azok lennének, amik: talán még hamarabb kidőlnek, mint egy heavy, mozgáskészsége nem mindegyiknek van, ami bármi módon kompenzálva lenne - 4 gauss, egyszerre, hogy azért legalább meggondolják, hogy ráugorjanak-e, ugyan már, minek az - , és tetejébe még minden másnál előbb felforrnak, mert a "balance" miatt ők nem kaphatnak quirks-öket...
  • MBW126
    Napi fél óra lövöldének jobb nem lévén nekem épp megfelel. Viszont ez a Rotary AC kb. kinyírja a taktikus játékot, heawy-assault mecheket is úgy lő szét öt másodperc alatt, hogy érkezésem sincs fedezékbe érni, ha belefutottam. Az MW-nek számomra épp a taktikus, elnyújtott, hosszan csipegetős adok-kapok volna a lényege, nem az one shot kill.

Kivéve persze amikor egy alfával ledurrantok egy light mechet a 6 x S-SRM6, 5 x ER-SLAS Mad Doggal, ami megint csak unbalance, de ez az irányú unbalance az egyébként igen nehezen szétlőhető light mecheknél kezdődött.
  • MarkBlade
    Megint egy LOL kategóriás rewards programot hirdetnek. :D Free mech csak akkor van ha vettél már náluk valamit. egyébként 100 meccs után 2,000,000 C-Bills
    1 MechBay
    Year 4 Anniversary Cupcake Standing Cockpit Item
    ez jár..